TOIMINTASUUNNITELMANNE ON TOIMIMATTOMUUS

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

9.5.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä tuntevat, että teillä on taitoja tai kykyjä, joita ette hyödynnä. Että jotenkin olette vähemmän kuin muut, sillä he ovat määritelleet, miten parhaiten käyttää kykyjään näinä kaoottisina aikoina. Että he pelastavat maailmaa ja te poljette paikoillanne odottaen jotain. Vaikka saatatte nauttia ns. hiljaiselosta, tunnette, että te ette osallistu tekemällä niin.

Ette voi muuttaa kenenkään ajatuksia tai tekoja. Ette voi pelastaa ketään, mukaan luettuna Maa. Ette voi tehdä maailmasta parempaa paikkaa keskittymällä siihen, mikä siinä on pielessä. Kaikki nuo toimet ovat eilispäivän 3D:tä.

Teidän roolinne, vaikka tuo rooli ei ehkä näytä luovan sitä, mitä haluatte, on rentoutua, päästää irti ja virrata. Ette ole vielä rento minkään näiden osalta maaolemuksessanne. Ja kaikki tämä on uskoaksenne henkimaailmoista. Maaelämisessä on kyse työntämisestä ja tökkimisestä, voimasta ja kontrollista – 3D-toimia joista ei ole enää hyötyä uudelle "sinulle" tai uudelle Maalle.

Etsitte fyysistä toimintasuunnitelmaa – sellaista jonka teitte 3D:ssä ja josta oli usein vähän muuta hyötyä kuin pelkojen osoittaminen.

Uuden "sinun" toimintasuunnitelma on toimimattomuus. Vaikea käsite tajuta, koska maa-aioneita teitä koulutettiin tekemään toimintasuunnitelmia lievittääksenne elämänne epämukavia puolia.

Uusi "sinä" uudella maapallolla on vastakohta sille, mitä opitte aiemmissa maaelämissänne. Niin se on, että 3D-sinä haluaa toimintasuunnitelman, joka kertoo teille, että teette hyvää työtä. Pelkää oleminen vaikuttaa kannattamattomalta ja intuition vastaiselta.

Kuvittelette enkelien leijuvan ilossa, kun ne auttavat teitä siellä täällä. Hyvin harvat teistä, jos kukaan, ovat koskaan kuvitelleet enkelit tuskissaan, peloissaan tai itkemässä. Enkelienne ovat valoa, ilmavia ja täynnä rakkautta. Eikä niillä näytä olevan paljon tekemistä, paitsi auttaa teitä ja muita lennellessään sinne tänne.

Vaikka hyväksyttekin tuon kuvan enkeleistä, ette voi vielä hyväksyä samaa itsellenne. Jaatte nimittäin taivaan ja Maan työmehiläisiin ja auttajaenkeleihin. Kumpikaan näistä ei päde enää.

Mikä tuo teille iloa? Siihen teidän tarvitsee ainoastaan tarttua tällä hetkellä. Ei ole mitään tarvetta olla huolissaan roolistanne (3D-työmehiläisen lähestymistapa) tai pohtia tulevaisuutta. Roolinne – ja ainoa roolinne – nyt on toimiminen ilossa.

Jotkut teistä jatkavat irtipäästämistä niistä asioista, joilla on lonkerot 3D:hen, tai tarttuvat asioihin, jotka kaivettiin esiin viime energiaryöpyn aikana. Se on hyvä, kunhan etsitte henkilökohtaista iloa ja siirrytte siihen tehdessänne tätä.

Ei ole enää tarpeellista velloa tuskassa – fyysisessä, tunne- tai henkisessä. Olette nimittäin siirtyneet yli itsesäälin, tuskallisen toiminnan ja reagoinnin 3D-toimintatavasta.

Taatusti elämänne ei ehkä ole vielä juuri sellaista, kuin haluatte. Mutta katsokaa siihen, mikä tuo teille iloa, itsenne säälimisen sijasta. Se on roolinne nyt. Löytäkää iloa siitä, mitä teette, kun olette tekemisissä toisten kanssa ja pelkästään ollessanne Maata tämän ilmiömäisen siirtymän aikana.

Iloa kimpoaa teistä, kun rakastatte täysin itseänne. Naurua joka kertoo, että kaikki on ok maailmassanne.

Sillä ei ole merkitystä, mitä ulkopuolellanne tapahtuu – se ei ole enää teidän huolenne. Sillä olette todellakin olleet vastuussa kaikista – paitsi itsestänne. Teitä on opetettu rakastamaan toisia ja sietämään itseänne – hyvin monin tavoin, kehokuvasta henkilökohtaiseen menestykseen.

3D-maailmassanne oli aina joku, jonka kanssa kilpailla tai jonka voittaa. Ja oli aina joku, jota piditte huonompana kuin te, jotta voitte tuntea itsenne paremmaksi.

Niin jatkui ja jatkui aioneita, kun maksoitte potut pottuina niille, jotka aiheuttivat teille fyysistä, henkistä tai tunnevahinkoa – ja saitte heidät vain kostamaan teille samassa tai eri maaelämässä. Se jatkui loputtomasti – ennen tätä.

On aika vaatia SINÄ koko rakastavassa komeudessaan, eli ettei kukaan ole täydellisempi kuin sinä tässä elämässä – mikä tietysti saa teidät osoittamaan tähän tai tuohon henkilöön, joka on varakkaampi, kauniimpi, menestyneempi tai terveempi.

Ette ymmärrä vielä sitä, että niin on syystä. Seuraa iloasi ja huomaat, että itserakkautesi kertoo sinulle monin tavoin, miten suurenmoista – ja kyllä, onnekasta – on olla sinä.

Lakkaa ajattelemasta toisia ja murehtimasta heistä ja anna näin itsellesi aikaa ja energiaa huolehtia itsestäsi ja rakastaa itseäsi.

Monet teistä USA:ssa ovat huolissaan tulevista poliittisista vaaleista, jotka ovat puolen vuoden päästä tulevaisuudessa. Tulette joka päivä levottomammaksi siitä, kenestä tulee seuraava presidentti. Sallitte itsenne palata 3D-uskomuksiinne, että teidän täytyy yksin pelastaa maailma.

Ja voitte tehdä sen – ette vain 3D:ssä uskomallanne tavalla. Seuraa iloasi. Se sinun tarvitsee vain tehdä. Oletko koskaan ajatellut, että kenties myös ehdokkaat muuttuvat? Tai että jos kaikki kieltäytyvät seuraamasta yhtä ihmistä, hänellä ei ole valtaa muihin kuin itseensä?

Niin se on, että palaamme siihen, että et voi tehdä mitään muuta kuin seurata iloasi. Kaikki muu on läimäytys 3D-huolehtimista ja –uhriutta, mikä saa 3D-karmapyörän pyörimään taas hurjasti. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.