SISÄISET JA ULKOISET PALKKIOT

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

9.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kukaan ei ole parempi toista tässä siirtymässä. Vaikka on totta, että olette universumien jumalia/jumalattaria, olette myös muutostaitelijoiden rakkaustiimin jäsen. Niin se on, ettei kenenkään taito ole suurempi tai parempi kuin toisen. Saatte/saavutatte ryhmäpalkkioita.

Tämä ajatusmalli on luultavasti vastoin sitä, mitä teidät on johdatettu uskomaan, sillä palkkiomallinne perustuvat 3D-palkintoihin ja -kunnianosoituksiin.

Esititte ainutlaatuisen voimakasta maaroolia edellisissä elämissä, joissa olitte tähti, globaali voimakeskus – miten tahansa suuri henkilökohtainen maailmanne olikin tuossa elämässä. Tämä on yksi syy siihen, että saavutatte tämän siirtymän suuruuden, sillä tuotte entisen elämän taidot ja monet muut nykyrooliinne Maan ja kaikkien maaolentojen muuttamisessa.

Mutta koska ns. elätte uudestaan osia entisistä tähtielämistänne, ihmettelette, missä loistonne on, sillä olette luopuneet paljosta ollaksenne siinä, missä olette tunteellisesti, fyysisesti ja henkisesti.

3D:ssä palkkionne merkitsivät massojen kunnianosoituksia tai ulkoa ohjatun statuksen taloudellista tai tunneiloa. Nuo palkkiot ovat edelleen saavutettavissa, mutta koska tämä on sisältä-ulospäin -siirtymä, palkkiot jotka annatte itsellenne, ovat tärkeimpiä ja helposti saavutettavia.

Tämä ei tarkoita, että kuolette nälkään tai elätte kadulla, vaan että ensisijainen palkkionne on se, mitä ajattelette itsestänne – ei se, mitä toiset ajattelevat teistä. Vaikea siirtymäosuus, sillä rakkaus- ja ilofilosofiaanne testaavat päivittäin ne, jotka pysyvät yksinomaan 3D:ssä.

Niin se on, että tunnette ihmisten ja universumien pettäneen teidät. Missä ovat palkkionne? Vaikka haluatte niitä palkkioita, joita saitte entisestä johtajuudestanne, tämä ei ole menneisyyttä eikä tulevaisuutta.

Saavutatte tunne- ja fyysisen vakauden, mitä seuraa voimanne henkinen hyväksyminen. Monille tämä viime toteamus vaikuttaa tarkoituksettomalta. Nimittäin miten voitte olla 5D:tä, jos teillä on vaikeuksia vuokran maksamisessa?

Tämä kaoottinen aika pakottaa teidät hyväksymään henkilökohtaisen voimanne ja uskomaan siihen enemmän kuin toisten teille antamaan voimaan. Kun hyväksytte voimanne, alatte luoda sitä, mikä on oikein ja totta teille.

Aiemmat voima/valtaelämänne – joita olette kaikki kokeneet – perustuivat valtaan, jonka toiset teille ANTOIVAT. Niin se on, että odotatte toisten antavan teille sen, mitä haluatte nykyelämässänne – ovat ne sitten ihmisiä, universumeja tai muita olentoja.

Tätä ei tapahdu, sillä tässä uudessa maailmassa teidän täytyy sisäistää voimanne, joten TE luotte sen, mikä on sopivaa teille.

Niin vaikealta kuin tämä ajatus ehkä tuntuukin nyt, ymmärrätte sen hyväksyttyänne täysin oman voimanne. Yritys ymmärtää se, mistä puhumme nyt, on samanlaista kuin selittää romanttinen 3D-rakkaus sellaiselle, joka ei ole koskaan kokenut sitä.

Niin se on, että siirrytte paikkaan, missä ette hyväksy ainoastaan voimaanne luoda oma elämänne alusta, vaan myös Maa. Ensin luotte uuden maaelämänne ja sitten sovellatte noita taitoja globaalisti.

Rakastamalla itseänne riittävästi luodaksenne oman iloelämänne, teillä on vapaus luoda yhdessä tiiminne kanssa iloa ja rakkautta, jotka ovat uudet hallitsevat maateemat.

Siksi olemme keskittyneet iloon muutaman viime kuukauden, kuten myös monet muut kanavat. Vähän kuin 3D-vanhempanne kertomassa teille, että löydätte romanttisen rakkauden, kun kehitytte fyysisesti ja tunteellisesti. Vaikka nuo astinkivet suututtavat teitä 12-vuotaana, niistä tulee ymmärrettäviä teini-iän lopussa ja myöhemmin.

Edelläkävijät haluavat hypätä eteenpäin ilman sitä kypsyyttä, jota vaaditaan ryhmätavoitteidenne toteuttamiseen. Se ei ole mahdollista. Teidän täytyy oppia elämään omaa elämäänne ilossa. Sitten – ja vasta sitten – olette tarpeeksi kypsä liittyäksenne tiimijäseniinne luomaan uusia maarakenteita.

Rakennatte tällä hetkellä uudelleen maaolemustanne. Ei ole mitään tarvetta hypätä eteenpäin ja liittyä kanssaluomistiiminne, ennen kuin olette oppineet, miten rakastetaan itseänne ja palkitaan itsenne. Aivan kuten teidän oli tarpeetonta 3D:ssä ikävöidä romanttista kiinnostuksen kohdetta, ennen kuin kypsyitte.

Muutama vuosi sitten kannustimme teitä luomaan mukavat olosuhteenne, täysin ymmärtämättä sitä, että te ette voineet tehdä niin, ennen kuin kypsyitte riittävästi romuttaaksenne ulkopuoliset palkkiot. Niin se on, että siirsimme fokuksenne sisäiseen iloonne.

Tietysti monet teistä uskovat, että "narutimme" teitä. Totuus on, että opimme koko tämän siirtymän ajan, aivan kuten te. Ette te, emmekä me ymmärtäneet niitä vaiheita, joita tarvitsitte, ennen kuin romutitte ulkoa ohjatut 3D-uskomuksenne ja -mallinne. Periaatteessa kerroimme teille alun perin, että kykenitte romanttiseen rakkauteen 12-vuotiaana. Niin se on, että meidän täytyi rukata informaatiotamme, aivan kuten teidän on täytynyt.

Tämä siirtymä on ainutlaatuinen universaali kokemus, joka on onnistunut teidän vuoksenne. Te edelläkävijät olette sallineet sekä itsenne että meidän kokeilla, kun määritämme tämän globaalin siirtymän vaatimuksia – jota ei ole koskaan koette massasiirtymänä.

Ennen kuin suututte tästä viestistä, ajatelkaa itseänne olympiamestarina, joka havaitsee, että pieni tuuli vaikuttaa laskettelutaitoihinne. Kenties olympiavoittajana olette voittaneet palkinnon toisensa jälkeen, joten laiminlöitte tuulennopeuden laskemisen uskoen, että voisitte torpata kaikki vaikeudet laskun aikana – kunnes ette voineet. Niin on nyt.

Olette tosiaan mestareita ja olette olleet 3D-johtajia, -liikuttajia ja -ravistajia monissa muissa maaelämissä. Tämä elämä on täysin erilainen, sillä luotte sisältä ulospäin, ei ulkoa sisäänpäin.

Vihanne tästä kanavoinnista on tarve saada joku tai jokin palkitsemaan itsenne. Teidän on aika luoda iloonne perustuvat unelmanne. Ette ole ryhmäpelaaja aivan vielä – aivan kuten 12-vuotias ei ole valmis romanttiseen rakkauteen. Mutta toisaalta, teiltä ei vaadi vuosia kypsyä riittävästi liittyäksenne ryhmäänne. Se voi tapahtua huomenna, ensi vuonna tai ei koskaan.

Teidän täytyy nyt vain tunnustaa voimanne, minkä voi saavuttaa vain rakastamalla itseänne riittävästi luodaksenne iloelämänne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.