PYÖREÄT PALIKAT PYÖREISSÄ REI'ISSÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
8.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, vaikeat siirtymävaiheenne on saatettu loppuun. Siis teidän ei tarvitse enää olla huolissanne siitä, mitä saattaa tapahtua huomenna, kuukauden päästä tai vuoden päästä. Tietysti tuon ajatuksen hyväksyminen on prosessi. Ette hyväksy sitä ilman, että muutama "mitä jos?" tai "miten?" rymistelee ajatuksissanne.

Koska hävitätte pelkoaionit muutamassa vuodessa tai kuukaudessa, prosessoitte tämän muutoksen luultavasti vaiheittain. Ensin uskotte, että olette törmänneet jonkinlaiseen seinään, kuten olisi ollut totta 3D:ssä, huomataksenne vain, että tuo seinä on melko joustava. Ja vaaditaan useita "pelkoseiniä", ennen kuin sisäistätte – suuri osa itserakkauttanne – että te tai kukaan muu ei ole vastuussa pelko-poistumistiestänne.

Lähdette talvihorrosluolastanne, hitaasti ja testaten jokaista askelta, kunnes tiedätte – epäilemättä – että ohjaatte elämäänne itserakkaudella ja rakkaus hallitsee.

Monet teistä ajattelevat: "En voi lähteä. En lähde. Haluan olla kotona ilman ulkoisen maailman stressejä. Olen sopeutunut kuluneen vuoden aikana vapauteen olla minä, enkä halua testata tuota vapautta ulkoisessa maailmassa."

Näin on, koska ulkoinen maailma on ollut ilmaisumuoto pelosta ja sen tekemistä, mitä teidän pitäisi tehdä muiden sääntöjen mukaan. Kuluneena vuotena olette luoneet omat sääntönne ja toimintonne, vaikka nuo toiminnot ovat tuntuneet epämiellyttäviltä, ennen kuin ulkoiseen maailmaan palaamista ehdotettiin – kuten tapahtuu nyt.

Ikään kuin teidät olisi lähetetty lomalle, teidän potkiessanne ja huutaessanne vastaan. Ja sitten oivalsitte, miten suuri ilo tuo loma oli, vasta kun teitä vaadittiin palaamaan takaisin työelämään.

Tämän ei ole tarkoitus kieltää niitä stressejä, joita monet teistä kokivat kuluneena vuotena, vaan se sallii teidän oivaltaa, että tämä eristäytyminen on luultavasti antanut teille enemmän henkilökohtaista vapautta, kuin teillä on ollut vauva-ajan jälkeen. Kenties hyväksyitte enemmän tai erilaisia vastuita, kuin ennen tätä karanteenivaihetta, mutta teitä ei luultavasti vaadittu viemään noita toimia yhteiskunnan fyysisten ja tunnepuolen portinvartijoiden ohi, kuten olette tehneet suurimman osan 3D-elämästänne.

Vaikka teillä on saattanut olla enemmän tai erilaisia vastuita 2020, noiden toimien tai vastuiden aikataulu on ollut teidän. Teidän ei luultavasti tarvinnut noudattaa työelämänne, koulujärjestelmänne, kirkkonne tai minkään ulkoisen yhteiskunnallisen auktoriteetin aikatauluja – ellette halunneet. Mutta sitten kun lähditte kotinne tunneturvasta, yhteiskunnalliset säännöt ja toimet saneltiin tai vihjattiin, mikä varmisti, että kodista tuli turvapaikkanne.

Nyt kun olette saaneet maistiaisen tuosta vapaudesta, on aika palata taas ulkoiseen maailmaanne. Epäröinti on 3D-pelkoanne, että ulkoinen maailma on voimakkaampi ja rankaisevampi kuin te. Että sitten kun poistutte kotoanne, yhteiskunnalliset säännöt kääntävät nurin tunteenne turvallisuudesta ja varmuudesta. Että teidän täytyy sanoa tai tehdä oikeita toimintoja tämän päivän yhteiskunnallisten sääntöjen mukaisesti.

Sen sijaan havaitsette, että nuo säännöt joita nyt inhoatte, eivät ole enää soveltuvia, koska suurin osa Maa-olennoista on havainnut, että he haluavat jatkaa itserakkauspolullaan, 3D-sääntöihin palaamisen sijasta.

Ne jotka ovat 3D:tä, eivät enää ymmärrä teitä, ettekä te ymmärrä heitä. Siis teillä ei ole mitään syytä tyydyttää heidän 3D-tarpeitaan tai -pelkojaan. Ikään kuin peitto olisi heitetty 3D:ssä olevien ja sen yli siirtyvien välille. Ja kun 3D:n yli siirtyvien määrä laajenee, epäharmonisista 3D-huudoista ja -vaatimuksista tulee vähemmän ja vähemmän tärkeitä.

Te edelläkävijät päätitte ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä, että siirtyisitte 3D:n yli – kuten luultavasti päättivät myös ne aallot, jotka seuraavat heti perässänne. Noin neljän ensimmäisen aallon jälkeen päätökset tehdään Maassa ollessa. Kun te ja ne, jotka ovat välittömästi seuraavissa aalloissa, alatte virrata rauhassa ja rakkaudessa, ne jotka eivät ole vielä päättäneet, pitävät 3D:n ylittävää tilaa houkuttelevana.

3D:ssä on kyse pelosta ja tuskasta. 3D:n yläpuolella on rauhaa, tyytyväisyyttä ja iloa. Ottaen huomioon nämä kaksi ääripäätä, harva päättää jäädä täysin 3D:hen. Ne jotka jäävät, auttavat muita siirtymään 3D:n yli, sillä 3D-pelko, -ahdistus ja -raivo vain lisääntyvät, kun ne jotka ovat 3D:tä, käsittävät, ettei heillä ole enää "valtakunnan avaimia". Sitten kun liike 3D:n yli alkaa laajentua nopeasti – kuten nyt alkaa tapahtua – harvemmat ja harvemmat olennot välittävät siitä, mitä oli.

Voitte poistua nykyisestä mukavasta paikastanne, koska sitä ei ole enää, mitä oli – sosiaalisen paineen pelkoa. Vaikka ne jotka ovat 3D:tä, edistävät sosiaalista painetta, heidän yrityksillään on vähän vaikutusta teihin tai yhteenkään olentoon, joka on sitoutunut itserakkauteen. Sillä ette voi palvella kahta isäntää – yhteiskuntaa ja itseänne.

Tämä ei tarkoita, että teistä tulee kapinallinen, vaan olette oma itsenne ja luotte, toimitte, sopeudutte ja rakennatte sisäisten tarpeidenne mukaisesti, yhteiskunnan pitäisi-asioiden sijasta. Sisäisten tarpeiden jotka sopivat täydellisesti yhteen muiden ihmisten sisäisten tarpeiden kanssa. Paljon yleisestä fraasistanne "pyöreän palikan laittaminen nelikulmaiseen reikään" oli totta 3D-maailmassanne.

Enää ei ole asianmukaisia paikkoja tuollaiselle epäsopivuudelle, paitsi 3D-maailmassa, jonka osa te ette enää ole. Teistä on tullut nelikulmainen palikka nelikulmaiseen reikään tai pyöreä palikka pyöreään reikään. Sekä pyöreitä palikoita pyöreissä rei'issä että nelikulmaisia palikoita nelikulmaisissa rei'issä tarvitaan Maan uudelleenrakentamisessa universaalin mallin mukaiseksi.

Ne jotka ovat täysin 3D:tä, eivät uudelleenrakenna, vaan heidän tehtävänään on tuhota tai muistuttaa muille, mitä nämä eivät enää halua. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.