AJATUKSESI OLET SINÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
8.2.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, olette nopeasti siirtymässä pois ryhmäajattelusta. Niinpä uskallatte nauttia toteamuksista, jotka ovat vastoin muiden toteamuksia. Samanaikaisesti tunnette tarvetta sopia yhteiskuntaan olemalla eksymättä liian kauas keskipisteestä.

Haluatte olla sekä itsenäinen että osa ryhmää. Se tapahtuu. Radikaaleista ilmaisuistanne tai ajatuksistanne nauttivat sellaiset, jotka ajattelevat samalla tavalla tietystä aiheesta. Teistä ei tule hylkiötä, jollainen olette luultavimmin olleet tässä elämässä tai muissa.

Samaan aikaan ette voi jatkaa sitä uskomusta, että teidän täytyy olla toisten kaltainen ylläpitääksenne tietyt suhteet tai ystävyydet. Teidän ei enää tarvitse kävellä tunne- tai uskomusnuoralla säilyttääksenne ystävyyden, rakkauden tai perheen läheisyyden.

Monet teistä vastaavat, että teidän täytyy tehdä niin työpaikan tai jonkin suhteen vuoksi. Tuo uskomus on pelkästään 3D-tarve olla oikeiden ihmisten kanssa tai oikeassa elämäntyylissä. Teidän ei enää tarvitse pelata toisten lepyttämispeliä ylläpitämään tietyn suhteen tai elämäntyylin.

Pelkonne on, että jokaisen ajatuksenne puhuminen tekee teistä hyljeksityn – yksi vakavimmista 3D-rangaistuksista – sillä sellaista on luultavimmin tapahtunut teille useammin kuin kerran 3D-maahistorianne aikana. Tuohon hyljeksimiseen liittyvät tunteet löytyvät helposti heti, kun joku katsoo teitä oudosti jonkin toteamuksen tai toiminnan jälkeen.

Vaikka on totta, että 3D:ssä näyttää helpommalta sopeutua, uusi maailmanne kääntää tuon käsityksen ylösalaisin. Kapinallisia, omaperäisiä ajattelijoita ja toimijoita arvostetaan. Ryhmäajattelua ja -toimintaa ei enää ole.

Silti jatkatte sisällänne sen määrittelemistä, mitä olette valmis riskeeraamaan sanoissa ja ilmaisuissa ulospäin. Sisäiset ajatuksenne olette te. Eivät ne sanat, joita käytätte varmistamaan, ettei kenenkään tunteita loukata, vaan se, mitä tunnette ja aistitte.

Jotkut teistä vastaavat, että tämä on oikeiden sanojen aikaa. Että tietyt toimet ja sanat saattavat olla epäsopivia tietyissä ryhmissä. Se on totta. Mutta jos se on totta, olette väärässä ryhmässä.

Aiemmissa viesteissä olemme kertoneet, että pyrähtelette ryhmästä toiseen, kun ajatuksenne, kiinnostuksenne ja tekonne muuttuvat. On aika alkaa pyrähdellä. Ja ainoa turvallinen tapa tehdä se on yhdistyä ajatuksiinne, oman ryhmänne tai omien ryhmienne löytämiseksi.

Ette luultavasti jää pitkäksi aikaa useimpiin ryhmiin. Pyrähtely on oikea sana teille nyt ja kenties aina. Olette löytämässä itsenne, ja sen tekemiseksi teidän täytyy testata monia ajatuksia ja tekoja.

3D-elämässänne oli kyse tekojenne rajoittamisesta. Kenties 3D-mallina voisi olla sellainen, joka halusi tulla maisemamaalariksi, mutta hänen perheensä pakotti hänet liiketoimintaan, koska perhe uskoi, ettei taiteilijana ansaitse rahaa. Jotain samanlaista tapahtui Henry David Thoreaulle 1800-luvulla. Hän olisi voinut johtaa perheensä kannattavaa lyijykynätehdasta. Sen sijaan hän päätti luoda aineistoja, jotka ovat muuttaneet ihmiskuntaa. Niin on teillä nyt.

Nyt arvostetaan ainutlaatuisuutta sen kieltämisen sijasta, mitä on tapahtunut koko 3D-olemassaolonne ajan. Ja tuo ainutlaatuisuus palkitaan täsmälleen niillä tavoilla, jotka hyväksytte ja/tai joita odotatte. Jos uskotte ja tiedätte, että tarkoituksenne on olla ainutlaatuinen ja varakas missä tahansa luotavassa rahajärjestelmässä, te olette. Jos haluatte olla kuuluisa, mutta jatkaa hiljaista elämää, se tapahtuu. Ja jos haluatte elää rauhallista elämää maalla ilman huomattavia luomuksia, te elätte. Erona 3D- ja sen ulkopuolisen elämän välillä on, että te ette ainoastaan voi luoda halumaanne elämää, vaan myös teette sen.

3D:ssä oli monia opaskirjoja ja -aineistoja siitä, miten tullaan varakkaaksi, tehokkaaksi tai kuuluisaksi. Kaikki perustuivat siihen, miten joku muu oli onnistunut siinä, missä te halusitte onnistua. Seurasitte hänen määräyksiään ja ajattelitte, että jos tekisitte niin, saavuttaisitte haluamanne tavoitteen. Oivaltamatta koskaan, että he saavuttivat, mitä halusivat saavuttaa, koska heillä oli kutsumus tehdä se, mutta teillä ei ollut.

3D:ssä oli kyse seuraamisesta. Sen ulkopuolella on kyse ainutlaatuisesta itsenäisyydestä.

Pyrähtelette ryhmästä toiseen tai kanssakäymisestä yksittäisen ihmisen kanssa toiseen, kun löydätte todellisia ilojanne. Se on teiltä vielä löytämättä. Sen vuoksi on ollut tämä covid-seisokkiaika – kadotatte kiinnostuksen toimintaan, josta piditte ennen tätä seisokkia. Ja sen vuoksi teistä tuntuu levottomalta, jopa ahdistuneelta.

Olette uusi olento, jolla on uudet taidot ja kiinnostukset. Monet niistä eivät ole yhteensopivia niiden kiinnostusten kanssa, joita teillä aiemmin oli tai joita nykyisillä ystävillänne ja sukulaisillanne on.

Olette uusi olento uudessa maailmassa – löytäen hetki hetkeltä, kuka olette. Sallikaa niin olla. Antakaa itsellenne sama vapaus, kuin annatte vauvoille näiden tarpeet, katsellaksenne vain, kun tuo sama lapsi konttaa, kävelee, juoksee ja lopulta lähtee kotoa – lapsi jolla on eri ystävät, aktiviteetit ja ruokakiinnostukset jokaisen fyysisen muutoksen myötä.

Olette uusi olento uudessa maailmassa, ja löydätte uusia ajatuksia ja toimia päivittäin. Sallikaa itsenne nauttia evoluutiostanne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.