TUOMITSEMINEN, TUOMIO JA ENERGIAVIRRAT

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

8.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Se pimeyden, tiheyden, korruption ja rikollisuuden määrä joka paljastuu hallituksen ja elokuva- ja musiikkialan käytäviltä USA:ssa ja kansainvälisesti, on yksinkertaisesti ällistyttävä. Vaikka sitä on jatkunut pitkän aikaa, koko korttitalo on romahtanut. Katso, miten nopeasti Hollywood putosi norsunluutornissa juhlitusta, kun nyt sitä haukutaan ympäri maailmaa ja norsunluutorni hajotetaan säpäleiksi. Yksi paljastus riitti lopettamaan julkkiskultin, kuten kirjoitin marraskuun energiaraportissa.

Miten paljon totuutta ja paljastuksia pystymme käsittelemään? Onko helpompaa repiä side hitaasti vai nopeasti? Kipua on kummallakin tavalla, muttei se kestä yhtä pitkään, kun se poistetaan nopeasti. Sitten meidän täytyy käsitellä tuo tuska ja selvittää, mitä tehdä seuraavaksi – lisäämmekö uuden siteen vai annammeko haavan parantua ilman sitä? Se vaatii rohkeutta, tietämistä että parannumme, uskoa että pystymme ja motivaatiota pitää energia virtaamassa tuota lopputulosta kohti.

Saatat sanoa: "Kyllä, sitä tapahtuu maailmassa, mutta entä, mitä minun elämässäni tapahtuu?" Tässä ei ole kyse asioiden tapahtumisesta ulkopuolellamme – tätä tapahtuu myös omassa elämässämme. Se minkä kanssa emme enää voi harmonisoitua energeettisesti, siirtyy pois tieltä (tai poistetaan tieltä). Sitten kun valitsemme integroidumman ja laajemman 5D-todellisuuden, energiatukea ei ole millekään, mikä ei ole harmoniassa tuon taajuuden kanssa.

Kiinnitä huomiota siihen, mikä kävelee tai juoksee pois elämästäsi, ja muista, ettei se ole henkilökohtaista. Energiaharmoniaa jota tarvittiin pitämään se siinä, ei ole enää – johtuu se sitten siitä, ettet enää anna energiaasi ja voimaasi tukemaan sitä, tai se tunnistaa, ettei se enää sovi energiamalliisi. Vaikka se tapahtuu henkilökohtaisessa elämässäsi, siinä ei ole kyse henkilökohtaisesta arvokkuudestasi tai arvostasi.

Mitä teemme nyt? Keneen voimme luottaa ja voimmeko luottaa kehenkään? Yhdistymmekö koskaan samanhenkisten ihmisten kanssa? Kyllä, mutta kaikessa tässä on prosessi. Viha on ensimmäinen reaktio, ja sitten niiden tuomitseminen, jotka ovat mukana näissä tilanteissa. Eivätkö he voi vain tehdä "oikein"? Eivätkö he voi vain hyväksyä valoasi, rakkauttasi ja totuuttasi? On osa ylösnousemuksen hintaa joka meidän täytyy olla valmis maksamaan, että hyväksymme jokaisen energeettisen täysivaltaisuuden, mihin sisältyy sen tunnustaminen, että he ehkä haluavat olla pimeässä tai eivät ole kiitollinen valostamme tai arvosta sitä.

Toinen asia joka meidän täytyy hyväksyä – ja tämä on vaikeaa – on välttää sallimasta vihamme muuttua tuomitsemiseksi ja paheksunnaksi. Se ei auta siirtämään tätä energiaa uuteen 3D/5D-integrointiin. Meidän täytyy käyttää tiheyden ja pimeyden paljastuksia astinkivinä tehdäksemme voimaantuneita valintoja siitä, mitä haluamme henkilökohtaiseen ja kollektiiviseen todellisuuteemme.

Niin houkuttelevaa kuin ehkä onkin haluta kostaa, se ei ole energiamme parasta käyttöä. Niinpä sen ajattelemisen sijasta, miltä tuntuisi taluttaa julkiset rikoksentekijämme vankiselliin ja lukita ovi, tehtävämme on ns. jättää heidät oikeustalon portaille ja antaa niiden käsitellä heidät, jotka ovat vastuussa siitä.

Yksilötasolla toisten salliminen siirtyä eteenpäin ja tuon liikkeen näkeminen tilan luomisena elämäämme uudelle korkealle värähtelylle ja korkean värähtelyn suhteille, on paljon tuottoisampaa kuin olla vihainen ja tuntea tulleensa hyväksikäytetyksi.

Universumi laajentaa sitä, mitä ajattelemme ja aiomme, emmekä halua vihamme ja epäoikeudenmukaisuuden- ja voimattomuudentunteemme ulottua uuteen todellisuuteemme. Energiamestareina olemme aina energiataajuutemme, -värähtelymme ja -virtojemme kontrollissa. Älä siis virrata energiaasi mahdotonta-alueelle, eli mihinkään minkä tulos ei laajenna rauhaa, iloa, rakkautta ja hyvinvointia elämässäsi.

Roolimme valoajassa on laajentaa valoa ja tuoda se kaikkien ulottuville, ei olla huolissaan pimeydestä. Pimeys antautuu aina valolle – se ei ainoastaan luonnon fakta, vaan myös energeettinen totuus. Mitä kirkkaammin säteilet, sitä enemmän valoa on sinulle ja kaikille ja sitä enemmän nostat taajuuttasi ja tulet suuremmaksi ja laajemmaksi energia-astiaksi ja valaiset tuota polkua toisille. Elämme hämmästyttävää aikaa ja olemme toivoneet tätä hetkeä aioneita. Tässä olemme, joten otetaan siitä paras irti porukalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.