4D-SILLALLA ALKAA OLLA TUNGOSTA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

7.6.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olen huomannut viime aikoina suurta lisääntymistä sosiaalisen median trollauksessa ja negatiivisuudessa, ja vaikka on ahdistavaa nähdä, miten inhottavia jotkut ihmiset voivat olla, se on häiriötekijä ja yksi tämän ylösnousemussyklin aspekti. 4D-sillalla – 3D:n ja 5D:n välisessä käytävässä – alkaa olla nyt tungosta, ja se edustaa valintaa, joka meidän on tehtävä. Pysäytämmekö eteenpäin liikkumisemme, palaamme marttyyri-parantajarooliimme ja odotamme kaikkien saavan kiinni, vai puskemmeko eteenpäin ja jatkamme sen 5D-polun luomista, jota toiset lopulta seuraavat?

Empaattiset ihmiset, energiatyöntekijät, parantajat ja ihmiset joilla on henkisiä taipumuksia, ovat Maan myötätuntoisimpien ja rakastavimpien olentojen joukossa. Ja tämä rakkaus ja myötätunto voi ulottua haluun auttaa kaikkia, mikä on hyvä asia. Yhdessä sen uskomme kanssa, että ylösnousemus on polku, jonka jokainen voi valita, valitsee ja joka jokaisen pitäisi valita, se aiheuttaa hämmennystä siinä, mihin työmme pitäisi viedä meidät ja mitä meidän pitäisi tehdä ihmisten puolesta. Lopetammeko sen, mitä olemme tekemässä, ja autamme toisia saamaan kiinni, kun näemme tungosta 4D-sillalta, vai jätämmekö heidät tekemään omat valintansa ja annamme heidän "kärsiä", samalla kun pidämme hauskaa 5D-leikkikentällä? Vastaus voi yllättää sinut.

Olette kuulleet minun monta kertaa sanovan, että universumi on oikeudenmukainen, ei ystävällinen, mikä merkitsee, että se on täysin tuomitsematon eikä sillä ole mielipidettä kenenkään matkasta tai edistymisestä. Se tunnistaa jokaisen henkilön energeettisesti täysivaltaiseksi, mikä merkitsee, että se tukee täysin valintojamme riippumatta siitä, mitä ne ovat. Mitä pidemmälle menemme 4D-sillalla, sitä tuomitsemattomammaksi myös meidän pitää tulla – ja jakaa säteilevää valoamme majakkana, jotta toiset näkevät ja voivat ruumiillistua, pysähtymättä katsomaan, tekevätkö he sen. Jokainen saa tehdä omat valintansa. Vaikka meidän mielestämme heidän valintansa ovat huonoja, meidän tehtävämme ei ole tuomita heitä, koska siinä toimii heidän karmakiertonsa ja heidän täytyy tehdä juuri se, mitä he tekevät omalla matkallaan eheyteen ja yhdenmukaisuuteen, mikä on osa ylösnousemusmatkaa.

Sitä odotellessa, 4D-sillalla alkaa olla tungosta, kun ihmiset astuvat sille ja sitten oivaltavat tuon valinnan seuraamukset, joten he lakkaavat liikkumasta eteenpäin, kunnes pystyvät selvittämään seuraavat askeleensa. Jos heitä pelottaa, he yrittävät parhaansa mukaan vetää toisia takaisin sinne, missä ovat, joten he osallistuvat verbaaliseen väkivaltaan, trollaukseen, tuomitsemiseen ja kritisointiin yrityksenä luoda 3D-energiaa, joka on tuttua heille. Saavatko he meidät tuntemaan sääliä itseään kohtaan ja keskeyttämään matkamme, jotta heidän ei tarvitse liikkua enää eteenpäin? Se on yksi taktiikka. Toinen on sanoa meitä itsekkääksi ja ilkeäksi, koska olemme eri energiatilassa, johon he haluavat päästä tekemättä muutoksia omaan energiataajuuteensa ja -värähtelyynsä. Katso artikkelini "Henkinen häpäiseminen on uusi musta" 23.4.2017.

Samaan aikaan kaiken tämän tapahtuessa, 3D-toimintamallit hajoavat ja sitä 3D-mallia joka heille on tuttu, ei enää ole, se on täynnä reikiä ja siihen tulvii 5D-energiaa. Niinpä he ovat juuttuneet 4D-sillalle kahden vaihtoehdon kanssa – seistä paikoillaan tai liikkua eteenpäin – ja he ovat järkyttyneitä, vihaisia, peloissaan ja hämmentyneitä. Te jotka olette herkkiä ja myötätuntoisia, tunnette heidän tuskansa, ja teidän täytyy päättää, mitä teette seuraavaksi. Pysäytättekö liikkumisenne eteenpäin ja palaatte auttamaan heitä vai säteilette kirkkaammin, jotta kirkkaampi valo tekee heidän valinnastaan liikkua eteenpäin vähemmän musertavan?

Jos valitsit kirkkaammin säteilemisen, olet oikeassa. Mutta he voivat nähdä sen uutena ärsytysmerkkinä eivätkä inspiroidu valostasi. Heistä saattaa tuntua, että jätät heidät varjoosi ja korostat heidän rajoituksiaan. He saattavat ajatella, että olet parempi kuin he, ja he nimittelevät sinua. Tai he saattavat vääristellä sanojasi ja syyttää sinua asioiden sanomisesta, joita et ole sanonut. Muista, että he ovat 4D-sillan väkijoukkoa ja epävarmoja siitä, mitä tehdä siirtyäkseen eteenpäin, he pelkäävät elämässään tapahtuvia muutoksia ja haluavat luoda uudestaan 3D-todellisuutensa, vaikkei se ole enää ulottuvilla.

Ylösnousemus on kollektiivimatka, mutta yksilöpolku. Kaikki ylösnousevat, mutta omalla tavallaan ja omalla tahdillaan ja liikkuvat omaa lopputulostaan kohti. Suurta ylösnousemusta ei ole, kun emme kaikki saavu samaan määränpäähän samaan aikaan tai saavuta samaa taajuutta ja värähtelyä. Sen sijaan meillä on pienempiä ylösnousemussyklejä riippuen sielutehtävästämme, karmakierrostamme, oppitunneistamme ja siitä, mihin saakka pystymme ja haluamme ylösnousta tässä elämässä.

4D-väkijoukko alkaa vähentyä, kun jotkut ihmiset löytävät rohkeutta säteillä kirkkaammin ja erota niistä, jotka haluavat ja joiden tarvitsee ottaa oma aikansa valinnan tekemiseen. Lopulta kaikki saapuvat paikkaan, jossa heistä tuntuu turvalliselta, mukavalta ja joka on harmoniassa heidän energiansa kanssa. Eikä se ole luultavasti sama kaikilla, mutta se on ok, koska kyse on jatkuvasta uudistumisprosessista ja jos jollain ei ole rohkeutta ylittää nyt 4D-siltaa, hän voi ajatella tuota valintaa uudelleen myöhemmin.

Lopulta heitä inspiroi ja kannustaa kirkkaasti säteilevät valot heidän edessään, mikä kertoo heille, että jotkut ihmiset ovat onnistuneesti tehneet matkan ja hekin voivat siirtyä pois 4D-sillan väkijoukosta – eivätkä he ole ainoastaan turvassa löydettyään rohkeutta alkaa siirtyä eteenpäin uuteen 5D-todellisuuteen, vaan joku myös toivottaa tervetulleeksi heidän saapuessaan sinne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä.
Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.