ERISTÄYDYTTE TARKOITUKSELLA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

7.10.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

"Te ette ole yksin" -fraasilla on vitsailtu muutaman vuoden. Vaikka me universumeissa olemme omistautuneita kasvunne, me emme ole te. Eikä ole kukaan muu. Niinpä tavallaan te olette yksin – ette toimissanne, vaan tunteissanne.

Vaikka meitä olisi miten monta universaalissa tukitiimissänne, olette yksin fyysisessä maailmassa. Nimittäin myös ne joita rakastatte, tuntuvat olevan niin eri paikassa tunteellisesti, että te ette pysty ymmärtämään heitä tai ette kenties halua olla heidän lähellään.

Niin se on, että olette yksin – ja peloissaan. Nimittäin ette koskaan odottaneet tuntevanne näin, kun aloititte itserakkausmatkanne. Oletitte, että muut ihmiset joilla on samanlaisia kiinnostuksia ja tarpeita, toivottaisivat teidät tervetulleeksi. Sellainen on vielä tapahtumatta. Nimittäin kun ulotutte kauemmas siirtymälähtöpisteestänne, teistä tuntuu yksinäisemmältä.

Tietysti voisimme kertoa teille, että sellainen on kangastusta, jolla on vähän tekemistä todellisuuden kanssa. Itse asiassa yksinäisyys liittyy kaikin tavoin nykytodellisuuteenne. Ajatelkaa aloittamista uudessa koulussa, etsien merkkejä oikeasta käyttäytymisestä ja oikeista sanoista. Tässä siirtymävaiheessanne ei ole ketään, jota tarkkailla tai johon kohdistaa oikeellisuustunnettanne, sillä olette ensimmäinen tässä koulussa. Täällä ei ole toisia kaltaisianne. Niin se on, että kokeilette tätä tai tuota asua, pilkkaatte toisten käyttäytymistä tai yritätte samaistua turhaan. Nimittäin vaikka toiset ajattelevat, että olette oikeassa paikassa oikeiden tekojen ja sanojen kera – sillä olette tottunut 3D-teeskentelyyn – sisäinen kompassinne kertoo, ettei kaikki ole hyvin. Olette yksinäinen.

"Teinkö näin uutterasti töitä ollakseni yksin, ollakseni vielä eristyneempi kuin ennen tämän työlään siirtymämatkan aloittamista? Miksi olen niin yksin?" Kysymyksiä ilman vastauksia. Haluatte meidän kertovan teille, että ystäviä ilmestyy taianomaisesti tänä iltana tai huomenna. Sen sijaan meidän täytyy kertoa teille, että olette trendisettereitä. Jotain mikä ei tunnu oikealta nyt, mutta tuntuu pian. Ette ole enää seuraaja, olette johtaja.

Aivan kuten oli totta useimmilla, jotka keksivät jotain – pyörästä tietokoneisiin – toiset ehkä viis veisaavat uudesta olemuksestanne/olemisestanne, sillä ette ole sellainen, jonka kanssa heidän on mukava olla.

Erona teidän ja 3D-keksijöiden välillä on, että te olette valmistautuneempi tähän eristäytyneisyyteen, kuin oivallatte. Nimittäin jos panette merkille reaktionne toisiin, huomaatte, että eristätte itsenne sen perinteisen 3D-toiminnan sijasta, joka indikoi, kuka on sisällä yhteiskunnassa tai ulkona siitä.

Luotte oman eristäytyneisyytenne. Jos kertoisimme teille, että lisätäksenne ystävien määrää teidän täytyy vain sopia yhteiskuntaan, nauraisitte meille, sillä tiedätte jo, miten se tehdään. Ette enää valitse olla yhteiskunnallisen "oikeellisuuden" piirissä.

Kenties muistatte jonkin tuoreen ajankohdan, jolloin osallistuitte johonkin sosiaaliseen ryhmään huomataksenne vain, että heidän keskustelunsa oli tylsää. Sillä olette trendisetteri ensimmäistä kertaa siitä lähtien, kun tulitte Maahan jossain elämässä.

Entisissä maaelämissä monet teistä esittivät sellaisia rooleja, kuin kuningas tai kuningatar, poliittinen tai uskonnollinen johtaja tai varakas olento, mikä näyttäisi indikoivan, että asetitte yhteiskunnallisia trendejä. Saanemme olla eri mieltä, sillä tulitte Maahan tuossa elämässä lisänä siihen, mikä oli käytössä yhteiskunnallisesti. Varmistitte, että olitte oikeassa paikassa oikeaan aikaan, sillä jos tutkisitte maahistoriaa, löytäisitte, että vaikka johtajat olivat noiden aikojen "oikeellisuuden" eturintamassa, he eivät olleet noiden aikojen luoja. He luiskahtivat oikeaan paikkaan noita aikoja varten.

Toisaalta te luotte uusia yhteiskunnallisia tapoja. Ei siksi, että teidän tarvitsee tai edes haluatte, vaan koska se on osa roolianne tässä uudessa Maassa. Nykyinen yhteiskunnallinen ilmasto ei sovi uuteen olemukseenne/olemiseenne, kuten voi huomata kiinnostumattomuudestanne useimpiin yhteiskunnallisiin ryhmiin.

Luotte uutta rakkausyhteiskuntaa. Jotain mitä seuraajat eivät vielä ymmärrä. Niinpä toisinaan huomaatte tiuskivanne niille, joita rakastatte kovasti, tietäen, että he seuraavat pian. Hyvin samaan tapaan kuin luultavasti teitte nuorempien sisarustenne kanssa, jotka eivät voineet ymmärtää kiinnostustanne treffeillä käymiseen tai olemiseen ystävienne kanssa sen sijaan, että olisitte pelanneet heidän kanssaan niin kuin ennen.

Kenties mietitte, miltä näyttää tämä yhteiskunta jota luotte. Voimme kertoa vain, että luotte tätä yhteiskuntaa uuden itserakkaus- ja ilotarpeenne tuloksena. Kenties näytätte typeriltä tai turhanpäiväisiltä niille, jotka seuraavat, ennen kuin he saavuttavat samanlaisen kasvun – tai sitten ei. Sillä ei ole merkitystä. Vain sillä on merkitystä, että tiedätte edistyvänne täsmälleen niin, kuin te haluatte ja me odotimme. Sallien teidän, jopa pakottaen teidät muuttamaan yhteiskunnallista miljöötä sen sijaan, että sovitatte itsenne joukkoon, kuten olette tehneet kaikissa muissa maaelämissä.

Mikä antaa teille iloa? Se on ainoa ohjenuoranne, kun siirrätte Maan pelosta rakkauteen – päivä kerrallaan. Ja kuitenkin nopeammin, kun nyt kuvittelette. Nimittäin 2020 on uusi elämänne uudessa maailmassa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.