HAAVEILUA VAI TODELLISUUTTANNE?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

6.11.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tämä päivä ei ole kuin useimmat muut päivät, koska käytte läpi syvää muutosta, joka puhdistaa tunnemakunne.

Kenties tiedätte, että viininmaistajat tai sommelierit pystyvät erottavamaan makuja, joita toiset eivät pysty. Niin on teillä nyt. Kiipesitte pelkovuorellenne ja puhdistitte nuo 3D-asiat, jotka estivät teiltä 5D-elämän ja sen yli. Jalostatte nyt olemustanne tavoilla, joita emme voi kuvata – yhtään sen enempää, kuin sommelier voi kuvata hienoa viiniä sellaiselle, joka ei ole kiinnostunut viineistä.

Luultavimmin ympärillänne on yksi tai useampi vastaanväittäjä. Niitä jotka julistavat, että vain 3D-kokemuset ovat olemassa. He latelevat, että tuuri, ei taito, määrää, kuka saa mitäkin maailmassa. Luultavasti he myös kertovat teille, että he ovat realisti ja te olette uneksija, jolla on mahdottomia haaveita.

Mikään ei voisi olla kauempana uudesta totuudestanne, sillä olette nyt luojia talossa. Noilla vastaanväittäjien ajatuksilla on vähän tekemistä uuden todellisuutenne kanssa. Te ette ole uneksija, he ovat.

Olette uudessa todellisuudessa, jolla on vähän yhteistä 3D-maailmanne kanssa. Tosiasiassa vähän yhteistä minkään kokemusten kanssa, joita teillä on ollut maan päällä tai taivaissa. Nimittäin menneisyydessä olitte joko Maata rukoillen ihmeitä tai taivaita tietäen, että voisitte luoda kaiken, mitä halusitte.

Niin se on, että ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä suostuitte vapaaehtoisesti yhdistämään "taivaalliset" taitonne Maan toiveisiin. Erona on, että te ette enää tarvitse ihmeitä tai toivoa, koska pystytte luomaan tietoisesti.

Kenties tämä ajatus on hämmentävä niille, jotka toivovat jotain, kuten suuren summan rahaa tai suhteen, eikä kumpikaan tunnu todennäköiseltä tänään. Tämä on kompastuskivenne, sillä kyse ei ole enää toivomisesta tai tuurista – kyse on nykytaitojenne käyttämisestä.

Teidän ei tarvitse toivoa, että luotte jotenkin sen, mitä haluatte. Teidän täytyy TIETÄÄ, että teette sen – kenties ette täsmälleen kuvittelemassanne muodossa, mutta aivan varmasti enemmän, mitä nyt uskallatte toivoa.

Puhumme "täsmällisestä muodosta" useista syistä – ei vähiten siksi, että unelmanne rajoittuvat 3D-kokemuksiinne, eikä taivaallisiin kykyihinne. Niin se on, että teidän on aika laittaa unelmanne suurempaan muotoon. Luokaa taloudellisen yltäkylläisyyden haaveilun sijasta rauhaa taloudelliseen maailmaanne. Tai luokaa pitkän, tumman ja komean ritarin sijasta, joka vie jalat altanne, rakastavia ja lämpimiä suhteita. Laajentakaa aikomustanne ja näin luomuksianne.

Useimmat viinintuntijat luodaan intensiivisellä opiskelulla, ei tulemalla maan päälle hienostuneen viinimaun kera. Taatusti heidän makunystyränsä voivat olla vähän jalostuneemmat kuin useimmilla, mutta se ei välttämättä merkitse, että he käyttävät niitä viinialalla.

Niin se on, ettei teillä ole ainoastaan uutta taitosettiä, vaan teidän täytyy myös määrittää, miten haluatte käyttää noita taitoja. Jotkut teistä käyttävät taitosettiään henkilökohtaiseen iloon ja toiset ryhmän mukavuudeksi. Mihin haluatte keskittyä henkilökohtaisessa tai ryhmätavoitteessanne? Nimittäin sommelier voisi helposti käyttää noita samoja makunystyröitä tullakseen tillipikkelsituntijaksi.

Määrittäkää suuntanne muutamalle tulevalle viikolle. Onko teidän tarkoituksenmukaisempaa keskittyä ryhmä- vai henkilökohtaisiin tavoitteisiin? Vastaatte tuohon kysymykseen sillä, mikä antaa teille iloa. Nimittäin kaikkien 3D-rakenteidenne luhistuessa, teillä on monta suuntaa valittavana henkilökohtaisesti tai ryhmän jäsenenä. Ei ole oikeaa tai väärä – pelkästään se, mikä antaa teille iloa.

Jos ajatus tiettyjen ryhmien auttamisesta tuo hymyä ja naurua koko olemukseenne, se on suuntanne. Jos muutaman viime päivän aikana etualalle on tullut jokin henkilökohtainen ongelma, joka tuntuu vaativan välitöntä huomiota, ja teille antaa iloa ajatella ratkaisua siihen, se on fokuksenne.

Olette inkarnoituneita luojia. Pianoihmelapsen tapaan olette huippulahjakas luoja – ette vain vielä hyväksy olevanne.

Jos päätätte olla luomatta sitä, mikä antaa teille iloa tällä hetkellä, ehkä kysytte itseltänne syytä – periaatteessa puhdistaen makuaistinne, kuten viinintuntija tai sommelier tekee ennen jokaisen viinin maistamista. Nimittäin teillä on monia alueita, joilla voitte käyttää luomistaitojanne.

Ensin teidän täytyy päättää, mikä luominen antaa teille eniten iloa. Ja mitä tuntuu noissa rajoissa puuttuvan henkilökohtaisesta ilokokemuksestanne? Tuo vastaus on fokusenne tänään, huomenna ja siihen saakka, kunnes luotte tuon asian. Nimittäin ennen kuin teette sen, teillä on vaikeuksia löytää todellinen sisäinen ilonne. Sitten ja vasta sitten, teidän on aika siirtyä uuteen luomukseen.

Tässä ei ole kyse maailman pelastamisesta. Mikä antaa teille iloa? Tai kenties paremmin tämän viestin teemaan liittyen, mikä vähentää iloanne? Se on tämänhetkinen luomistarpeenne.

Fokusoitukaa, odottakaa ja niin on. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.