TEIDÄN AIKANNE ON TULLUT

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
5.4.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

uudesta ulottuvuudesta on tullut osa olemistanne/olemustanne.

Viime viikolla me jotka olemme universumeista, puhuimme kevytmielisyydestä ja epätavallisesta elämänkipinästä. Näin on, koska havaitsette, että siitä on tullut helppoa, mikä oli ennen vaikeaa. Ja että niillä joista ette pitäneet tai joiden kanssa teidän oli epämukava olla, on vähän merkitystä elämässänne.

Tämä uusi "sinä" on tulosta energioista, joita leijuu Maan ympärillä ja jotka kannustavat, jopa vaativat, että hyväksytte itsenne koko loistossanne.

3D:ssä oletettiin, että te ette olleet liian suuri tai mahtava. Ja jos ja kun teistä tuntui, että voisitte tehdä jotain, joku tai jokin varmisti, että te ette voineet. 3D-rajoituksenne oli suunniteltu pitämään teidät kontrollissa.

Pelko ei ole mahdollista, kun teillä ei ole mitään menetettävää, myöskään asemaanne yhteiskunnassa. 3D-yhteiskunnan muodostamat rajat oli suunniteltu iskostamaan pelkoa. Pelkoa jota myös pätevimmät 3D-johtajat tunsivat.

Ilman seuraajia johtaja ei voinut säilyttää ulkoa ohjattua valtaansa. Vuorostaan ne joita johtaja kontrolloi, olivat huolissaan, että heitä hyljeksittäisiin tai he menettäisivät voimansa/valtansa, jos tuo johtaja ei enää suojelisi heitä tai hän menettäisi valtansa.

3D oli pelkopohjainen yhteiskunta.

Pelko voidaan poistaa vain, kun ei ole tarvetta miellyttää tai seurata muita. Kun sisäinen tietämisenne riittää ylläpitämään olemuksenne kaikissa toiminnossa ja vuorovaikutuksissa. Kun itserakkaus on yhtä tärkeää, kuin muiden lepyttäminen. Kun tiedätte epäilemättä, että olette yhtä kykenevä kuin kuka tahansa.

Tällaisia ominaisuuksia ei kunnioitettu 3D:ssä, sillä pelko ei kannusta ketään ajattelemaan ylistäen itsestään.

Olette astuneet itserakkausulottuvuuteen ja siksi itseaktivoitumiseen. Enää teidän ei tarvitse miettiä, onko tämä toiminta tai tuo aktiviteetti sosiaalisesti hyväksyttävää.

Tuon vapauden myötä kaikki kehittävät luomuksia. Enää ei ole poikkeuksia tähän sääntöön. Uusi olento jonka synnytitte, odottaa olevansa erilainen, niin toimissaan kuin luomuksissaan.

"Uusi" on aionien sana.

Samanaikaisesti kontrollissa olevien asioihin sekaantumiset sivuutetaan, jos ne ovat 3D:tä, tai käännetään pois, jos ne ovat 3D:n ulkopuolisilta. Sillä uudella "sinulla" ei ole mitään kiinnostusta siihen, että muut kertovat teille, mitä voitte tai teidän pitäisi tehdä.

Tämä on radikalisoitumisen aikaa, ei vahingoittaaksenne muita, vaan vaatiaksenne täysin itsenne. Ja näin tekemällä vaatiaksenne ne taitosetit, jotka kehititte muissa ulottuvuuksissa ja taajuuksissa.

Ette ole enää 3D:tä – eikä kukaan voi pakottaa teitä palaamaan noihin rajoituksiin. Tietysti ne jotka ovat täysin 3D:tä, yrittävät tehdä niin, sillä miten he voivat olla vaikutusvaltaisia, jos kukaan ei seuraa tai pelkää heitä?

Teille edelläkävijöille tulee selväksi, että ne jotka ovat täysin 3D:tä, käyttäytyvät enemmän ja enemmän kuin 2-vuotias. Polkevat jalkaa ja sanovat "ei" kaikkeen, mikä voisi häiritä heidän valtaodotuksiaan. Mutta aivan kuten oli sen 2-vuotiaan kohdalla, jonka kanssa olitte tekemisissä tai jonka vanhempi olitte, noilla kiukunpuuskilla oli vähän merkitystä. 2-vuotias ei päätä, milloin hän menee nukkumaan tai mitä hän syö, vaikka hän saattaisi haluta niin olevan. Te aikuisena kenties naurahdatte vähän ja jatkatte päiväänne. Ja jos se merkitsee, että tuon 2-vuotiaan täytyy mennä nukkumaan, hän menee.

Näin on niiden osalta, jotka ovat sotkeutuneet 3D:hen. He testaavat teidän rajojanne, tahtoanne. Vastaatte hymyillen tai sivuutatte heidät, kun jatkatte päiväänne. Heidän raivokohtauksensa merkitsevät vähän teidän päivänne tai elämänne kannalta.

Ulkoa ohjattu 3D-valta on loppunut. Silti jotkut edelläkävijät hyväksyvät 3D-pelon vähän aikaa, kunnes he oivaltavat sisäisen voimansa.

Niin se on, että alatte oivaltaa, että te ette ole kuin useimmat ihmiset. Sama pätee jokaiseen edelläkävijään – kenties ei tänään, mutta hyvin pian. Ja kerrankin ette ole häpeissänne tai tunne syyllisyyttä tuosta erosta, sillä teidän aikanne on tullut.

Sallikaa 3D:tä olevien ilmaista raivokohtauksiaan, sillä he ovat peloissaan. Eivät välttämättä sisäisen voimanne vuoksi, vaan koska ette tarvitse heitä kertomaan, kuka olette ja mihin kykenette. Olette kävelleet ulos 3D-pelkosellistä, eikä heillä ole aavistustakaan, miten teidät tuodaan takaisin. Heidän 3D-valtansa on yhtä rajoittunutta kuin 2-vuotiaalla.

Jotkut teistä saattavat tuntea tarvetta teeskennellä, että olette samaa mieltä noiden 3D-olentojen kanssa, kunnes siitäkin tulee liian rasittavaa. Tietäkää vain, että uusi "sinä" on luova yksinäinen susi, joka ei tarvitse ketään kertomaan, mitä tehdään ja milloin.

Muodostuu samanmielisten ihmisten ns. luomisparvia, mutta nuo parvet eivät seuraa eivätkä hyväksy mitään herraa. Ne päivät ovat ohi.

Olette uusi "sinä" uudessa maailmassa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.