KUN OLET VALMIS, VALITSE HELPPOUSNAPPULA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

5.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä ovat pysähtyneet nyt, koska se tieto, että olette tarpeeksi voimakas luomaan mitä tahansa, on liian pelottava pohdittavaksenne. Emme säti teitä, muistatamme vain, että olette paljon voimakkaampi, kuin uskallatte vielä ilmaista.

Monilla teistä on entisten elämien traumoja, jotka liittyvät taitojenne esittämiseen 3D:ssä. Niin se on, että kärsitte traumaperäisestä stressihäiriöstä, kuten myös monet jotka palvelevat armeijassa tai katselevat väkivaltaisia välienselvittelyjä.

Se ei ole hyvä eikä huono asia – kyse on pelkästään siitä, miten arvioitte nykyvaihettanne. Vaikka haluatte mennä tämän vaiheen läpi nopeasti, todellisuutenne on kuin tuolla sotaveteraanilla, joka pelkää laukauksia aina, kun jonkin kova ääni häiritsee hänen olemistaan. Aivan kuten monien kokemassa traumaperäisessä stressihäiriössä, tarpeenne ylittää sen, että joku kertoo teille kaiken olevan hyvin. Teidän täytyy havaita itse, että kaikki on hyvin, vaikka kuiskauksia menneisyyden peloista leijuu olemuksenne ohi ja läpi silloin, kun tunnette tarvetta toteuttaa ajankohtaista taitosettiänne.

Monille on helpompaa sivuuttaa tuo taitosetti, sillä näin teitä ei pakoteta tunnustamaan, miten pelottavia nuo entiset elämät olivat. Olette vähän kuin ne, jotka pelkäävät 3D:ssä vettä ja löytävät, että ns. entisessä elämässä joku heidän osansa hukutettiin. Vaikka tuo pelko ei ole enää looginen, se viipyilee edelleen.

Sen tuloksena yritätte syrjäyttää nuo pelot olemuksessanne, sillä teistä tuntuu, että teidän täytyy siirtyä eteenpäin välittömästi. Tämä pakottaa teidät olemaan ristiriidassa itsenne kanssa, mikä rohkaisee vaivoja ja muita keinoja hidastamaan teitä.

Tietysti tämän informaation lukeminen aiheuttaa syvempiä menetyksen, pelon ja sisäisen vihan tunteita. "Miksi en voi vain siirtyä eteenpäin? Mikä estää minua?" Kuten aina, vastaus on "sinä". Erona tällä kertaa on tuon faktan tunnustaminen, sillä ongelmien selvittäminen on erilasta ja helpompaa 5D:ssä, vaikkette ole vielä tajunneet tuota ajatusta.

Pyytäkää apua omilta osiltanne, neuvostoltanne, oppailtanne tai keltä tahansa, joka tuntuu oikeimmalta teille, kun luette tätä artikkelia. Teidän ei enää tarvitse elää pelkojen kanssa vuosia tai edes päiviä. Kuitenkin jatkatte pelottavien muistojen puhdistamista sillä 3D-tavalla, joka oli ennen suotuisin teille.

Teidän täytyy vain pyytää apua syvälle kätkettyjen pelkojenne tunnistamisessa ja puhdistamisessa. Teidän ei tarvitse levätä, pysyä kotona, purkaa tunteitanne tai mitään, mitä luulette, että teidän pitäisi tehdä. Teidän tarvitsee vain pyytää apua ja sitten sallia tuon avun tasoittaa rosoisia pelkoreunojanne.

Ette ole enää 3D:tä. Näin teidän ei tarvitse pelätä toisia tai mikä tärkeintä, itseänne. Nimittäin monet teistä ovat edelleen huolissaan, että sanotte jotain väärää, reagoitte sopimattomasti tai erotutte jollain tavalla, joka kannustaa muita rankaisemaan teitä uskomuksistanne.

Olette siirtyneet henkilökohtaiseen vapauteen, johon sisältyy sisäisen "oikeusäänenne". Niinä teidän ei tarvitse enää seuloa sanojanne ja tekojanne kulttuurillisen oikeustunteenne mukaan. Teitä ei rangaista itsenänne olemisesta, kuten on tapahtunut menneisyydessä.

Mutta sitten toisaalta, te ette usko tätä, ennen kuin sallitte traumaperäisen stressihäiriönne leijailla pois sitten, kun se on saanut teidät pyytämään apua. Tämä puhdistaminen koostuu kahdesta toimesta. Ensin sallikaa itsenne kokea ja ilmaista traumaperäinen stressihäiriönne. Pyytäkää sitten apua sen puhdistamiseen helposti ja vaivattomasti. Teidän ei tarvitse olla kotonanne tai turvapaikassanne, eikä teidän tarvitse luoda sairautta tai uupumusta, kun selvitätte tätä.

Monet teistä pelkäävät niin kovasti kulttuurillista häpeää tai hyljeksintää, että on helpompaa kätkeä todellinen olemuksenne, myös itseltänne. Tarve joka on jatkoa aionien elämiselle 3D-hämäryydessä.

Saadaksenne selville, pelkäättekö luopua traumaperäisen stressihäiriönne aiheuttamasta pelkoesteestä, kysykää vain itseltänne, oletteko täysin valmis olemaan oma itsenne vai haluatteko olla sekä 3D:tä että 5D:tä. Jos vastaatte, että haluatte piiloutua 3D-sovinnaisuuden taakse, teidän on aika arvioida uudelleen, miten paljon haluatte oikeasti elää vapaudessa.

Useimmilla teistä on ollut äärimmäisen traumaattisia entisen elämän kokemuksia silloin, kun yrititte näyttää todellisen itsenne ja todellisen voimanne. Mutta se oli silloin. Haluatteko selvittää nuo pelot vai jatkaa niitä ettekä osallistu enää tähän siirtymään?

Monet teistä ovat hyvin järkyttyneitä tuosta viime toteamuksesta, sillä olette mielestänne osoittaneet uudestaan ja uudestaan, että haluatte olla tärkeä osa tätä siirtymää. Että vaikka teillä on tietty rooli ja haluatte esittää sitä, nuo muistot ovat liian tuskallisia sivuutettavaksi. Tämä eroaa vain vähän teistä, jotka olette kokeneet fyysistä, seksuaalista ja tunneväkivaltaa tässä elämässä. Voitte jatkaa kehityksenne hidastamista tai estämistä tuon väkivallan vuoksi tai suunnata eteenpäin tietäen, että se on osa historiaanne, muttei pysähtymiskohta.

Teitä on melkein varmasti kohdeltu kaltoin monessa elämässä universaalien voimienne näyttämisestä 3D-maailmassa. Mutta se oli silloin. Oletteko siis valmis vastaanottamaan apua helposti ja vaivattomasti pelkästään pyytämällä sitä, vai haluatteko hautua sisäisissä peloissanne vielä vähän pidempään? Valinta on teidän. Valintamahdollisuus joka teillä on aina ollut, vaikkei koskaan aiemmin noin dramaattisen asian puhdistaminen ole ollut näin helppoa.

Olette eri paikassa eri taitojen kera ja eri fyysisessä kehossa. Sallikaa sen olla osa tietämistänne. Ja sallikaa sitten, että menneisyyden pelkoja ei enää tarvita, koska tämä on eri aika ja on eri tarpeet. Ette ole 3D:tä – olette 5D-jumala tai -jumalatar, joka pystyy helposti puhdistamaan sen, mikä estää teitä olemasta osa tätä uuden Maan tai universaalia kudelmaa, jos niin haluatte.

Mutta tuota halua ei monilla ole vielä. Sallikaa itsenne liikkua teille oikeaa tahtia, mutta tietäkää, että sitten kun olette valmis, tuo asia selvitetään helposti. Verrattuna puhdistamiseenne 3D:ssä, tämä on "helppo nakki". Teitä estää vain itsenpelko ja se, miten toiset kohtelivat teitä sukupolvia, aioneita tai vuosikymmeniä sitten. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.