HELMIKUUN 2018 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

5.2.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos etsit rauhaa tammikuun ikuisuuksia kestäneen kaaoksen jälkeen, sitä ei luultavasti tule helmikuussa. Itse asiassa, saatamme nähdä lisää kaaosta ja järkytyksiä pitkin kuukautta, kun pimeyden ja valon taistelu jatkuu – ja kyse on taistelusta, siitä voit olla varma. Edistymme lisävalon tuomisessa Maahan, mutta emme voi kontrolloida, miten ihmiset reagoivat siihen, ja se saattaa olla suurin haasteemme, kun näemme hyvin selvästi, ketkä ovat valmiita astumaan valoon ja ketkä eivät. Helmikuun teema on tasapainoinen harmonia, eikä ole ehkä tasapainoista tai harmonista, kun ylösnousemussykli kuumenee, mutta se johtaa yhdenmukaisuuteen, joka on ylösnousemuspolun siunaus ja lupaus.

Katsotaanpa ensin helmikuun 22-värähtelyä, joka tulee toisesta (2) kuukaudesta 11-vuodessa (2). Meillä on koko vuoden mestarivärähtely (2+0+1+8=11), joka on mestaruuden ensimmäinen tai noviisitaso. Tämä on oppimisjakso, joka sisältää toimintaa, mutta se inspiroi meitä toimimaan luottavaisesti, vaikkei meistä tuntuisikaan, että meillä on kaikki informaatio tai kaikki palapelinpalat, joita tarvitsemme. Muita mahdollisuustasoja avautuu jokaisen askeleen myötä – emme vain voi pelätä ottaa tuota askelta.

Helmikuun 22-värähtely kannustaa meitä ryhtymään valaistuneeseen toimintaan, joten jos odotamme, kunnes ajattelemme olevamme valmis tai omistavamme kaiken informaation, jota luulemme tarvitsevamme, saatamme löytää itsemme ajelehtimasta hämmennyksen mereltä. "Toimi, arvioi, korjaa kurssia ja toimi uudestaan" on hyvä tapa käsitellä helmikuun 22-energiaävärähtelyä.

Helmikuun 22-värähtelyä lisää, kun Pluto siirtyy Kauriin 20. asteeseen (2). Pluto etenee niin hitaasti, että se siirtyy noin asteen kuukaudessa. Niinpä jokainen aste aktivoi suuren määrän transformaatiota. Pluton ollessa 20. asteessa, meillä on lisää 2-energiaa lisättäväksi tasapainoiseen harmoniasekoitukseen.

Numero 2 viittaa tasapainoon, pareihin, yhteenkuuluvuuteen, yhteisöön ja voimaantumiseen yhteisen aikomuksen kautta. Jeesus sanoi: "Kun kaksi tai kolme yhdistyy minun nimissäni, olen paikalla." Vuonna 2009 Lynn McTaggert teki Lontoossa ensimmäisen "aikomuskokeilun" pienen 16 hengen ryhmän kanssa, jota pyydettiin lähettämään aikomuksena saada (puun)lehti Arizonan laboratoriossa hehkumaan. Tulokset olivat ällistyttäviä, ja voit katsoa videon tästä linkistä.

Samalla kun meillä on 2-energiaa luomassa tasapainoa, sen täytyy olla harmonista, mikä merkitsee, että se on jaettua, oikeudenmukaista ja keskinäistä. Jos on suhteita, joissa annat kaiken energian etkä saa mitään vastineeksi tai teet kaiken työn, ne ovat tasapainottomia, epäharmonisia, ei-jaettuja, ei-oikeudenmukaisia ja ei-keskinäisiä. Tämä 2-energia + 22-mestarivärähtely auttavat sinua näkemään tämän totuuden ja tekemään korjauksia siinä, miten jaat energiaasi.

Mutta on muutakin. Auringonpimennys 15.2. Vesimiehen 27. asteessa tuo esiin pimennysenergian 21.8.2017. Tuon pimennyksen reitti kulki USA:n halki, ja näemme nyt sen vaikutuksia paljastuksina korruptiosta ja rikollisesta toiminnasta valtion eri virastoissa. Pimennykset ovat energiavillikortteja – ne voivat muuttaa paljon energiaa ja aiheuttaa voimakasta ja odottamatonta muutosta meille yksilöinä ja kollektiivina. Tämä pimennys on voimakas USA:lle myös toisella tavalla, jota selitän hetken kuluttua.

Erittäin voimallinen tapahtuma tässä kuussa ja joulukuuhun saakka – jotain mitä tapahtuu kerran joka 248. vuosi – on USA:n Pluton paluu, jolloin Pluto on ensimmäistä kertaa samassa kohtaa kuin 4.7.1776 USA:n kartalla (Kauris 19'57''). Pluton paluuta ei tapahdu koskaan yksilöillä, koska Plutolta vie 248 vuotta kiertää eläinrata ympäri, mutta sitä tapahtuu maille, joten olisi mielenkiintoista nähdä, mitä on tapahtunut paljon vanhemmille maille Pluton paluun myötä.

USA:lla tämä asteluku toistuu vielä kaksi kertaa, kun Pluto perääntyy tänä vuonna 15.7.–12.12. Oma kokemukseni perääntymisistä on, että ensimmäinen ohitus on rankka – perääntyminen tuo esiin lisää juttuja – ja kolmannessa ohituksessa tilanteet asettuvat. Jos katsotaan USA:n syntymäkarttaa, kuu on samassa asteluvussa pimennyksen kanssa 15.2. - siinä on paljon transformaatioenergiaa toiminnassa. Ei mikään ihme, että USA:ssa on niin paljon kaaosta tällä hetkellä. Ja lisää on tulossa, kun Pluto saa aikaan syvää transformoitumista ja kaivaa syvältä päästääkseen niiden ongelmien ytimeen, jotka aiheuttavat epätasapainoa, epäharmoniaa ja sen ennakkoluuloisen ja itseä palvelevan pelikentän, joka on vienyt valtavan määrän maailman varallisuudesta ja eduista hyvin pienen ihmisryhmän käsiin.

Pluton transiitit ovat hyvin vaikeita, koska ne vaativat herpaantumatta transformoitumista kaikin tavoin, kunnes se on tehty. Tämä on transformoitumista syvällisillä tasoilla – Pluto ei toimi pinnalla, vaan menee syvimpiin juuriin ja tuo ne valoon. Valmistautukaa suuren heräämisen jatkumiseen ja useampien ihmisten saapumiseen totuuteen. He etsivät valoa, rauhaa, iloa ja ymmärrystä, joten jatkakaa valonne säteilemistä, jotta he näkevät, että tuon tunnelin päässä on valoa.

Helmikuun teemaa, tasapainoista harmoniaa, tuetaan voimakkaasti koko kuukauden. Mutta se ei tapahdu niin, että tasapaino luodaan meille tai meidän puolestamme. Sen sijaan meillä on hyvin selkeä näkemys siitä, mikä on poissa tasapainosta eikä ole harmoniassa aikomuksemme ja energiamme kanssa, ja meillä on tilaisuus tehdä muutoksia ja kurssikorjauksia. Joskus tasapaino saavutetaan muuttamalla energiaamme, aikomustamme ja harmonioitamme. Toisilla kerroilla se saavutetaan poistamalla tasapainon lähde energiakentästämme. Tämä voi olla joku, joka päättää jättää sinut, tai työpaikka josta et pitänyt tai jossa et ollut tyytyväinen, loppuu lomautukseen tai irtisanomiseen.

Pysy askeleen edellä tätä prosessia käyttämällä voimakkaita aikomuksia siitä, mitä haluat elämääsi. Jos aikomuksesi ei toteudu elämässäsi nyt, nämä voimakkaat energiamuutokset ja -lataukset luovat uudelle energialle aukon elämääsi. Mitään ei tapahdu sattumalta.

Ja helmikuussa ei ole täysikuuta – täysikuut tuovat loppuunsaattamista – kun tammikuussa oli kaksi täysikuuta (1. ja 31. päivä), joten meille tulee paljon uutta energiaa auttamaan muutoksissa, mutta lopullisia tuloksia ei ehkä tule ennen maaliskuuta. Katsele, miten tapahtumat kehittyvät tässä kuussa, omassa elämässäsi ja maailmassa.

Näe, miten tasapainoista harmoniaa luodaan – ensin paljastamalla tasapainon ja harmonian puute ja sitten luomalla tilaisuuksia tehdä erilaisia valintoja. Ja jos et ole varma, mitä valita, ota askel taaksepäin ja muista aikomuksesi, jotka luovat energia-astian ja energiataajuuden, jota voit vastaanottaa. Tämä siirtää energiaa niiden suuntaan. Muista ryhtyä toimeen – pienillä askelilla saavutetaan parhaita tuloksia ja usein ensimmäisen askeleen ottaminen on vaikeinta. Luota itseesi, olet energeettisesti täysivaltainen – mitä haluat elämääsi?

Tämä on valaistuneen toiminnan kuukausi, mikä ei merkitse toimeen ryhtymistä vain siksi, että sinusta tuntuu, että täytyy tehdä jotain viikkojen tai kuukausien jumissaolemistunteen jälkeen. Ota askel eteenpäin sen perusteella, mitä tiedät tässä hetkessä. Tee sitten kurssikorjaus tarvittaessa, pysyäksesi harmoniassa aikomuksesi kanssa, ja ota seuraava askel.

Pidä helmikuun teema – tasapainoinen harmonia – mielessä, kun pohdit vaihtoehtojasi, ja katso, miten energialiikkeet ja -muutokset asettuvat linjaan halusi kanssa luoda tasapainoista harmoniaa elämäsi joka aspektiin. Toimi lyhyellä tähtäyksellä, suunnittele pidemmällä tähtäyksellä ja ryhdy valaisevaan toimintaan – jokainen askel on tärkeä. Upeaa kuukautta!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.