MAAILMAAN PALAAMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
5.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Haluatte saada kontaktin muihin ja teistä tuntuu, kuin eristäytymisenne kestäisi ikuisuuden. Niin se on, että alatte epäillä sisäistä viisauttanne, koska olette yksinäinen. Teistä on luultavasti tuntunut yksinäiseltä jonkin aikaa, joten tämä tuntemus ei mitään uuden tavallisenne ulkopuolista.

Haluatte, että elämänne palaa siihen, millaista se oli ennen covidia ja nykyistä Maa-kaaosta. Niin ei tapahdu. Ei siksi, ettei se ole mahdollista silmänräpäyksessä, vaan koska kaikki – myös 3D:ssä olevat – kokeilevat kepillä jäätä. Päättävät, keitä he ovat tai mitä he haluavat edustaa.

Niin se on, että kaikki vetävät "valjaitaan eri suuntaan", mikä oli usein uuvuttava totuus, silloin kun maata viljeltiin hevosten kera. Maailma on ikään kuin täynnä 2-vuotiaita, jotka vaativat oikeuden julistaa oman suuntansa, ajatuksensa ja tarpeensa maailman prioriteetiksi. Se ei ole mahdollista, sillä jokaisen yksilön vaatimus romuttaa toisen.

Muutamien seuraavien päivien aikana yksilöt alkavat löytää samanmielisiä olentoja. Saatatte vastata, että olette jo löytäneet tai teette jotain samanlaista. Mutta tutkittaessa tuota uskomusta lähemmin huomaatte, että tarpeenne ovat ainutlaatuisia.

Kyseenalaistatte tuon viime toteamuksen. Mutta ettekö ole pohjustaneet kuukausien ajan sitä, että olette ainutlaatuinen yksilö, jolla on ainutlaatuiset ajatukset ja tarpeet? Ja niin te olitte. Samaan aikaan ennustimme, että yhdistyisitte muiden kanssa, kun aika olisi oikea. Tuo aika on nyt.

Kenties joku jonka kohtasitte ohimennen, aloittaa keskustelun, joka ilmaisee hänen olemuksestaan puolia, joista olitte tietämätön. Ja sen myötä löydätte samanmielisen yksilön, jonka ette tienneet jo olevan osa elämäänne. Tietysti myös päinvastaista voisi tapahtua. Mutta nyt on enemmän kyse tulemisesta yhteen, kun jakautumisesta yksilöllisille areenoille.

Nämä uudet kiinnostusparvet voivat kestää päiviä, viikkoja tai vuosia – sillä ei ole merkitystä. Vain sillä on merkitystä, että tuo kiinnostus- ja taitoyhdistelmä luo uuden kokonaisuuden.

Niin se on, että laajennatte kiinnostuksianne ja taitojanne, ei eroamalla, vaan liittymällä yhteen. Jälleen kerran meidän täytyy neuvoa teitä, että tuollainen vuorovaikutus voi olla pysyvää tai sitten ei. Kaikki muuttuvat niin nopeasti, että sillä mikä oli kiehtovaa eilen, ei ehkä ole merkitystä huomenna.

Olette nyt perhosia, jotka liihottavat kiinnostuskukasta toiseen, ette toukka, joka liikkuu lähellä maata. Ette ole enää eristyskotelossanne.

Tietysti ihmettelette, miten näin on, ottaen huomioon, että covid-19 pysyy Maassa. Kun covid saapui, olette ehkä pelänneet tai teidät on pakotettu toimimaan toisten huolestuneisuuden vuoksi. Nyt kun covidista on tullut osa elämäänne, noissa alkurajoituksissa on enemmän kyse siitä, kuka te olette, kuin toisten saneluista. Alatte tuntea – jos ette tunne jo – tarpeen suojella toisia sekä itseänne. Siirrytte pois uhmaikäisen tarpeesta tehdä, mitä haluaa, yhdessä toisten kanssa.

Niin se on, että alatte ajatella globaalimmin, kuin tapahtui eristyksessä. Merkitseekö tämä viime lause, että teidän täytyy käyttää maskia tai olla käyttämättä? Se on teidän valintanne. Sanomme vain, että valinnoistanne tulee nyt globaalimpia. Että olette päässeet läpi uhmaiästänne ja palaatte pian yhteiskuntaan – kenties fyysisesti, mutta mikä tärkeämpää, hyväksyntänne ja ymmärryksenne puitteissa.

Ette enää eristä itseänne. Niin se on, että löydätte muita samanmielisiä yksilöitä. Olette tulleet ulos kotelostanne, ja olette enemmän kuin valmis pyrähtämään kukasta kukkaan. Tai sanottuna sopivammin tähän elämänne vaiheeseen, tutkimaan uusia vuorovaikutussuhteita ja luomaan sen, mikä on uutta sekä teille että niille, jotka haluavat osallistua.

Ette ole enää yksin – ovat yhteytenne sitten fyysisiä tai tapahtuvat jonkin sähköisen kommunikointitavan avulla. Eristyksenne on ohi. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.