LOKAKUUN 2020 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
5.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ja tässä sitä ollaan uudessa kuukaudessa, kun siirrymme tämän monumentaalisen vuoden loppuvaiheisiin – vuoden jota emme varmaan unohda. Jos vuosi 2020 opetti meille yhden asian, se on, että ylösnousemuspolkumme kannalta on erittäin tärkeää olla maadoittunut ja energeettisesti itsenäinen, voimakkaiden energiarajojen ja selkeästi määritellyn energia-astian kera. Jos emme ole oppineet sitä vielä, meillä on muutama kuukausi aikaa tehdä se.

Odotettuamme kuukausien ajan piinallisesti ja kärsittyämme hulluustason toisensa jälkeen, näyttää siltä, että olemme saavuttaneet uuden energeettisen tasapainotason. Olemme nyt korkeamman tason harmoniassa 5D-valon ja -taajuuksien kanssa, ja jos sinusta on tuntunut keskittyneemmältä, mukavammalta ja motivoituneemmalta viime aikoina, se on syy. Lokakuu tuo uusia tilaisuuksia henkiinheräämiseen, evoluutioon ja tiedostamiseen, kun lämmittelemme moottoria niihin suuriin tapahtumiin, joita tulee joulukuussa. Ei, hauskuus ja pelit eivät ole vielä ohi, mutta ne ovat siedettävämpiä ja loppu on näkyvissä. Se on tämän viikon artikkelin ja podcastin aihe – lokakuun 2020 energiaraportti.

Oletko vielä tolpillasi ja hengität? Oletko iloinen, että syyskuu on ohi? Kaaoskuukausien jälkeen olemme päässeet tämän ylösnousemussiirtymäjakson rajakohtaan, ja nyt valitsemme jokin polun, jotta voimme kanavoida luomiseen sen energian, jota on patoutunut kuukausien ulkoisesta toimimattomuudesta ja sisäisestä työstä. Lokakuun energiateemoja ovat jälleenrakennus, evoluutio ja laajentuminen, ja syyskuun tapaan askeleemme eteenpäin maadoitetaan aikomukseen, harmoniaan ja integrointiin. On aika polttaa kumia ja tehdä jälkiä, kun olemme kaikki valmiita pääsemään ulos kaaoksesta ja jonkin luomiseen.

Kun lokakuun alussa ja lopussa on täysikuu, tiedämme, että meillä on odotettavissa jonkin loppuunsaattaminen, koska sitä täysikuut edustavat. Mutta meitä siunataan myös sen voimakkaan perääntymistoiminnan loppumisella, jota olemme kokeneet maaliskuusta 2020 saakka, ja erityisesti Pluton perääntymisen joka päättyy lopultakin 4.10. Jos olet huomannut, että transformaatioenergia on ollut vuoden 2020 hallitseva energia, älä etsi syytä kauempaa kuin Saturnuksen ja Pluton yhtymästä 12.1 2020.

Tiesimme tämän vuoden olevan voimakas, kun se alkoi tuolla historiallisella asetelmalla. En usko, että aivan tiesimme, miten historiallinen se olisi, edes sen tiedon valossa, että juuri tämä asetelma oli edellisen kerran yli 500 vuotta sitten ja se merkitsee perustavanlaatuista transformaatiota maailman valtajärjestelmissä.

Se mitä tapahtui maaliskuun puolivälistä syyskuuhun, yllätti monet. He olivat valmistautumattomia siihen mahdollisuuteen, että talous sulkeutuisi maailmanlaajuisesti (kuka olisi ollut?) ja menetettäisiin työpaikkoja, taloudellinen perusta, suunnitelmia, projekteja ja yhteyksiä. Kuka olisi ajatellut tammikuussa 2020, että tämä olisi mahdollista, mutta lisää syntyy tästä kaaoksesta.

Niille jotka olivat epäselviä tai päättämättömiä elämänpolustaan, tehtiin selväksi, mikä ei toiminut heillä tai mitä he eivät enää halunneet. Lisäksi sosiaalisen etäisyyden pitäminen ja eristäytyminen kuukausien ajan on antanut ihmisille aikaa harkita vaihtoehtojaan, potentiaaliaan, ja nähdä, missä he rajoittavat tai väärinkäyttävät energiaresurssejaan. Se antoi monille myös aikaa tehdä perusteellista energiataloudenhoitoa ja tulla päättäväisemmäksi energeettisen itsenäisyyden luomisessa. Henkisellä tasolla tämä merkitsee, että on voimakas energia-astia ja energiarajat, johtaa omia energiayhteyksiään ja on aikomus kontrolloida omaa energiaansa. Aineellisella tasolla tämä merkitsee, että vaalii kohottavia ja energiaa laajentavia yhteyksiä, luo oman turvallisuus- ja varmuusmallinsa ja on maadoittunut, keskittynyt ja tasapainottunut elämässään.

Nyt olemme tämän vuoden kolmessa viime kuukaudessa, ja meillä tapahtuu paljon toimintaa tällä tulevalla jaksolla, mikä tekee pohjatyötä sen ylösnousemusjakson loppumiselle, joka alkoi kesäkuussa 2012. Muistaako kukaan niitä seitsemää Uranuksen ja Pluton neliötä, jotka tapahtuivat kesäkuun 2012 ja maaliskuun 2015 välillä? Ne olivat myrskyisiä aikoja meille, oman muistini mukaan. Tämä jakso loppuu 14.12.2020, jolloin Mars lakkaa perääntymästä Oinaan 15 asteessa – joka oli viimeisen Uranuksen ja Pluton neliön asteluku maaliskuussa 2015.

Miksi tämä on tärkeää? Koska Uranuksen ja Pluton neliösarja oli alkukohta sille mullistukselle, jota näemme nyt ympäri maailmaa. Poliittisen massakorruption paljastuminen, globalistien loppu, henkilökohtaisen ja taloudellisen vapauden halu ja päivittäiset uutiset kauheasta ihmiskaupasta ovat kaikki osa Uranuksen halua korkeampaan tietoisuuteen, itsen tiedostamiseen ja vapauteen.

Ja kun se alkoi puskea Plutoa vasten, joka hallitsee vallitsevaa tilaa, alkoi ilotulitus. Mutta kuten kaikessa suuressa transformaatiossa, pyörät alkavat pyöriä hitaasti ja huippuvauhdin saavuttaminen vaatii aikaa. Olemme siinä nyt.

Ja meitä auttaa jälleenrakentamisessa Merkuriuksen perääntyminen, joka alkaa 14.10. ja loppuu 2.11. Se kulkee Skorpionin läpi Vaa'an viime asteisiin, aspektissa uuden kuun astelukuun 16.10., joten se toistaa tuota energiapuumerkkiä. Ajatteletko vielä karkaamista syrjäiselle saarelle keskellä valtamerta? Se on houkuttelevaa, mutta pystymme käsittelemään tämän muistamalla, että aikomus on avain.

Ja luultavasti koit omassa elämässäsi vaikeaa mullistusta tuona aikana – minä ainakin koin. Muista, että kaaos on hajoamisen sivutuote, ja kun 3D-toimintamalli hajoaa, näemme valtavia muutoksia aineellisen todellisuusperustan joka aspektissa.

Pitäkää hatuistanne kiinni – hauskanpito on vasta alussa. Uusikuu 16.10. on Vaa'an 23 asteessa, ja arvatkaapa mitä! Se on kovassa aspektissa tuohon Saturnuksen ja Pluton yhtymään. Tämä aiheuttaa painetta järjestelmiin, jotka ovat hajoamassa, joten maailman näyttämöllä näemme paljastuvan lisää korruptiota, lisää likaisia kauppoja tuodaan valoon ja luultavasti muutamia faktoja, jotka saavat monien syyllisten ihmisten olon hyvin epämukavaksi.

Muista, mitä olen sanonut Saturnuksen ja Pluton yhtymästä 1516 – se paljasti korruption kirkossa, joka hallitsi useimpia länsimaita tuolloin. Tuo korruptio on levinnyt todellisuutemme moniin osiin, ja se kaikki häviää, koska totuudenvalo tuhoaa pahuuden pimeyden.

Jos olet elämässäsi välttänyt totuutta, piiloutunut todellisuudeltasi, et ole johtanut energiaresurssejasi ja käsitellyt karmakysymyksiäsi, sinulla saattaa olla haasteita tämän uuden kuun myötä. Mutta se ei ole rangaistus. Se on muistutus tehdä oma energeettinen taloudenhoitosi. Ajattele sitä suursiivouksena, ennen kuin Vesimies-toimintaa tapahtuu joulukuun lopulla.

Jos ajattelet piiloutua huoneeseesi odottamaan tämän loppua, älä tee sitä. Tämä on jälleenrakennuksen aikaa – lokakuun iso teema – aikaa kerätä energiaresurssisi, ilmaista voimallisempia aikomuksia elämällesi, katsoa, mikä kuluttaa energiaasi, ryöstää elinvoimaasi ja saa olosi tuntumaan avuttomalta, toivottomalta, pieneltä ja voimattomalta, ja sitten kääntää nuo tilanteet ympäri. Voit olla kontrollisi ulkopuolisten olosuhteiden uhri (kuten globaali sulkeminen), mutta sinusta ei tarvitse tulla pysyvää uhria.

Tässä kuussa on hyvin paljon voimakasta energiaa työssä, ja kyllä, se tuo esiin tuskallisia totuuksia, mutta se varustaa sinut myös informaatiolla, jota tarvitset tullaksesi todellisuutesi kirjoittajaksi, vaatiaksesi energeettisen itsenäisyytesi, laajentaaksesi tietoisuutesi sisältämään korkeimman potentiaalisi. Ja sitten ryhtyäksesi toimeen, jotta harmonisoidut sen kanssa ja integroit sen todellisuuteesi.

Se mitä muut kutsuvat romahtamiseksi, on oikeasti vanhojen uskomusten, totuuksien ja rajoitusten hajoamista, jotta uudesta valosta, uudesta energiasta ja uuden potentiaalin mahdollisuuksista voi tulla uusi totuutemme. Uusi aikakausi sarastaa meille kaikille.

Otetaan paras irti tästä tilaisuudesta nyt – sitä ei tule uudestaan 500 vuoteen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.