SYYSKUUN 2017 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

4.9.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme nyt uudessa kuukaudessa ja uudessa 9-jaksossa, kun syyskuu avautuu energiasotkulla, joka vaikuttaa liukumiselta pimeään kuiluun, mutta on oikeasti koko 3D-toimintamallin suurta energeettistä uudistamista. Meillä on muutama iso valinta tehtävänä syyskuussa, mutta meillä on työkalut ja tieto niiden tekemiseen, ja koska aloitamme uuden jakson paljon suuremman tietoisuuden kera, voimme kääntää pimeysaallon loistavaksi valoksi. Täysivaltaisuus ja jumalainen yhdenmukaisuus (myös vuoden 2017 teema) ovat syyskuun avainsanoja, ja saamme tilaisuuden testata niitä tässä melko kaoottisessa kuussa.

Ensimmäiseksi huomasin syyskuusta, että siinä on melko vahvasti läsnä 911*, kun kuukausi alkaa 9-1-1 (2017=1), syyskuun 2. päivä on 9-2, joka on yhtä kuin 11. Sitten meillä on syyskuun 11. päivä, 9-11, joka on myös 16. vuosipäivä salaiselle ja kontrolloidulle WTC-hajottamisoperaatiolle (9-11-2001), ja meillä on vielä yksi 9-11 syyskuun 29. päivä. Yksitoista on ensimmäinen mestariluku, ja tämä on kuukausi mestaruutta varten. 3D-5D-integrointiliike on erittäin voimakasta nyt ja sitä tapahtuu hyvin nopeasti, joten odota tässä kuussa metkuja – kuten tiedät, pimeys ei päästä irti voimastaan ja vaikutusvallastaan auliisti tai helposti.

*USA:ssa päivämäärä merkitään tavallisesti kuukausi-päivä-vuosi, mikä on jätetty tässä kohdassa muokkaamatta suomalaiseen muotoon Jenniferin ajatuksen avautumiseksi

Sitten Merkuriuksen perääntyminen loppuu 6.9., samassa asteluvussa jossa oli pimennys 21.8., ja myös Mars on samassa asteluvussa. Tuo asteluku, 29 Leijonaa, on kuninkaiden ja hallitsijoiden merkin viimeinen aste. Ihmetteletkö, miksi ponnistellaan niin paljon ihmisten kontrolloimiseksi? Oletko pannut merkille, miten paljon Google on sensuroinut internetiä muutamana kuluneena viikkona? Olen lakannut käyttämästä Googlea, koska en saanut enää oikeita hakutuloksia. On hallitsija-aikakauden (3D) loppu ja oman täysivaltaisuuden alku, ja tämä kuukausi tuo sen esiin valitaksemme, mitä haluamme tehdä.

Jos katseli Houstonin tulvien jälkivaikutuksia, näki satojen ihmisten auttavan naapureitaan ja yhteisöään, asuivat he sitten ihan naapurissa tai maan toisella puolen – tuotiin veneitä pelastustöihin, ruokaa ja tarvikkeita ja oltiin vapaaehtoisena. USA:n äskettäisten manipuloitujen rotuongelmien jälkivaikutuksena näki myös ihmisten Houstonissa yhdistyvän välittämättä rodusta, väristä, sukupuolesta tai muista ennakkoasenteista. Kun apua tarvittiin, ihmiset antoivat sitä paljon aiemmin, kun hallinto mobilisoi mitään resursseja. Tämä on 5D-energiaa toiminnassa, ja sitä on upeaa katsella. Mutta odota, tässä kuussa on lisää toimintaa.

Syyskuun 22. päivän paikkeilla mikä on myös päiväntasaus, jokainen henkilökohtainen planeetta – aurinko, kuu, Merkurius, Venus ja Mars – ovat Neitsyessä, maamerkissä. Tämä on palvelun tai palvelijan merkki, ja se edustaa myös parantumista, täydellisyyttä ja sadonkorjuuta, ja kummallista kyllä, se on myös hedelmällisyyden merkki. Se on eläinradan kuudes merkki – 6 on numero laskeutumiselle, taivaan tuomiselle maan päälle. Näiden kahden päivän aikana myös Jupiter kulkee Neitsyessä, ja tämä on oletettavasti raamatun ilmestyskirjan 12 toteutuminen.

En ole raamatun tutkija (olen kuitenkin lukenut sen useita kertoja läpi), ja se on tärkeää, että tätä jaksoa on kuvattu ilmestyskirjassa 12 taisteluksi taivaan ja Maan, arkkienkeli Mikaelin ja "käärmeen" välillä, eli saatanan tai paholaisen. Ilmestyskirjassa 12 sanotaan, että käärme ajettiin taivaasta maan päälle, ja vaikka raamattu ja kristityt sanovat, että se on tarina käärmeen (tai paholaisen) laittamisesta maan päälle, luulen, että tänä aikana olemme ylösnousemuksessamme luoneet taivaan maan päälle, mikä on 3D-5D-integrointi, ja itse asiassa "käärme" ajetaan pois integroidusta 5D-maasta.

Tässä kohtaa tulee vähän oudoksi. Jos olet lukenut mitään David Icken työtä, erityisesti hänen kirjojaan 1990-luvulta ja 2000-luvun alusta, niin hän on kuvannut matelijoita, joita on läsnä tällä planeetalla. Icken mukaan ne ovat kuninkaallisia, hallitusten johtajia, hallitsijoita ja kaikkia vallassa tai eliitissä olevia. Ja vaikka häntä pilkattiin raskaasti teorioistaan, se mitä hän kirjoitti, on osoittautunut todeksi muutaman kuluneen vuoden aikana.

Kysymykseni siis on: onko tämä kuukausi loppu matelijoiden, arkonttien ja drago-energioiden kontrollille ihmiskunnasta? Tässä on meille pohdittavaa. Se olisi tietysti tervetullut muutos, ja luulen sen tapahtuvan nyt, kun hyväksymme jumaluutemme ja tulemme jumalaisiksi ihmisiksi. Torjumme myös hallinnan, kontrolloinnin ja vallan puhtaat 3D-aspektit, jotka ovat olleet yleisiä maailmassa vuosisatoja. Tämä ei ole uusi aika, siirrymme valoaikaan, ja taistelu jatkuu. Kuka voittaa? Me voitamme ottaen huomioon, miten paljon kaaosta luodaan tällä hetkellä.

Syyskuussa tulee esiin marttyyriparantajakysymys ja se, jatkammeko tuon energian ylläpitämistä vai siirrymmekö Kristus-tietoisuuteen, mikä oli Jeesuksen todellinen läksy meille. Hän ei tullut näyttämään, mitä hän pystyi tekemään tai miten hän oli parempi kuin me. Hän sanoi aina: "Näitä asioita pysytte tekemään, ja muuta." Meidän on aika selvittää, mitä tuo "ja muuta" on, koska meidän täytyy jättää marttyyriparantaja, Kristus ristillä, joka kärsii ihmisten uhritietoisuuden vuoksi, ja tulla itsetietoisiksi, voimaantuneiksi ja täysivaltaisiksi johtajiksi, joita olemme ja olemme aina olleet.

Voimme olla uhreja tai voittajia, palvelijoita ja orjia ihmiskunnan palveluksessa, ja uhrata itsemme toisten parantumisen vuoksi tai sovittaaksemme karmamme, tai voimme olla valomajakoita ja palvella ihmiskuntaa inspiroivassa eheydessä, mikä antaa esimerkin siitä, mitä todellinen voimaantuminen ja energeettinen yhdenmukaisuus merkitsevät.

Meitä joko hallitaan tai hylkäämme tuon agendan ja astumme omaan voimaamme, ei kontrolloidaksemme muita, vaan ollaksemme täysivaltainen. Se on syyskuun iso teema.

En aio sanoa, etteivät nämä ole pelottavia aikoja, koska ne ovat. Kimppuumme hyökätään joka kulmasta – sääsodat, energian kontrollointiteknologiat, sensuuri, täysin propagoitu media, sotaa lietsovat hallitukset, ydinhyökkäyksen ja uuden maailmansodan haamu.

Mutta kaikissa näissä ponnisteluissa on yksi juttu: ne eivät toimi, jos kukaan ei usko tai hyväksy niitä. Niillä ei ole mitään vaikutusta, kun olemme korkeimmissa taajuuksissamme. Kaikki nämä teknologiat jotka on suunniteltu luomaan pelkoa ja draamaa, toimivat äärimmäisen matalan ja hyvin matalan taajuuden energioilla. Kun olemme korkeimmassa mahdollisessa taajuudessamme ja värähtelyssämme, niillä ei ole mitään vaikutusta meihin. Niinpä meidän täytyy keskittyä olemaan äärimmäisen korkeaa ja hyvin korkeaa taajuutta säilyttääksemme aikomuksen pitää tämä ylösnousemus liikkumassa eteenpäin.

Voit lukea energian kontrollointiteknologiasta ja siitä, miten se vaikuttaa, kirjastani The Human Energy Control Protocols, joka on saatavissa Amazonista tästä linkistä. Käy kirjan sivuilla saadaksesi ilmaislahjasi ostosta.

Kiireinen syyskuu jatkuu Jupiterin ja Uranuksen kolmiolla 27 Vaakaa syyskuun viimeisellä viikolla, ja myös Pluto alkaa kulkea eteenpäin viimeisellä viikolla, joten meillä on lisäksi suuri transformoija siirtämässä asioita eteenpäin. Lokakuussa Jupiter siirtyy Skorpioniin, ja meillä on lisää painostusta transformaatioon, kun se voimaannuttaa Pluton (joka hallitsee Skorpionia) ja työntää ylösnousemusagendaa eteenpäin.

Täysikuu 6.9. on suoraan Neptunuksen kohdalla, planeetan joka hallitsee henkisyyttä ja harhakuvia. Mikä on harhaa ja mikä todellisuutta, ja mitä valitsemme? Onko jumalainen ihminen harhaa vai totta? Olemme oikeasti Lähdevalon säteilyä, mikä merkitsee, että mekin olemme jumalaisia? Vai olemmeko matelijamutaatioita ilman valtaa/voimaa?

Uusikuu 20.9. korostaa Neitsyt-stelliumia, ja on sadonkorjuuaika. Korjaammeko ilosatoamme vai korjaako pelko meidät? Tiedän, että se kuulostaa vakavalta, mutta kaikella kontrolloinnilla ja manipuloinnilla jonka kohteena olemme, on pimeä tarkoitus, ja olen aina ihmetellyt, miksi niin paljon panoksia ja energiaa kulutetaan meidän kontrollointiin. Mikä meissä ja energiassamme on niin erityislaatuista, että kyky kontrolloida sitä on niin tärkeä? Ja jos se on niin tärkeä ja erityislaatuinen, voimme ottaa sen itsellemme henkilökohtaisen ja kollektiivitodellisuuden kanssaluojina.

Oivallamme nyt, että saamme päättää, ja valitsemme 5D-toimintamallin (yhteisöllisyys, yhteistyö, yhteys ja myötätunto) 3D-toimintamallin sijasta (hallinta, kontrollointi, kilpailu ja ahneus). Katso ympärillesi ja näe, ketkä heräävät ja ovat valmiina torjumaan 3D-toimintamallit.

Ole tuo säteilevä valo, jonka he näkevät ensimmäisenä, kun he etsivät vaihtoehtoa kaaokselleen, kärsimykselleen ja pelolleen. Säteile kirkkaasti itsesi ja maailman vuoksi, koska olemme todella ratkaisevassa ajassa ja siirtyneet kauas kriittisen massan yli ja olemme kriittisessä vauhdissa. Ylösnousemusjuna käy kovilla kierroksilla ja liikkuu kovaa, eikä sitä pysäytetä, vaikka mitä tapahtuisi.

Pysy aikomuksessasi siihen rauhaan, iloon, rakkauteen ja hyvinvointiin, joita haluat elämääsi, ja se laajenee muuhun maailmaan. Tämä on meillä hanskassa, kunhan pysymme vahvana, uskollisena sielumme ylösnousemustehtävälle ja otamme vastaan Kristus-tietoisuuden toteuttaaksemme vuoden 2017 teemaa, jumalainen yhdenmukaisuus. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.