PORTTISI ON AVATTU – JUOKSE

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
4.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tulevaisuus näyttää luultavasti ankealta ja epäkiitolliselta. Ikään kuin kaikki pelkonne olisi niputettu kuvaksi uhrautumisesta. Että on vähän muuta odotettavaa, kuin lisää uhrautumista ja pelkoa.

Se ei tietenkään ole totta. Mutta monista vastakkaista tilannetta ennustavista kanavoinneista huolimatta, voitte kuvitella vain sen, minkä olette tienneet. Sitä minkä olette tienneet, ei tapahdu uudestaan. Mutta mitä tapahtuu? Se on teidän pelkonne, sillä ette pysty tuntemaan tai näkemään muuta, kuin epätoivoa.

Jotkut tuntevat tarvetta siirtyä eteenpäin uusien ajatusten ja uskomusten kera. Mutta ne eivät ole vielä levinneet enemmistöön Maan asukkaista. Tämä tapahtuu – nopeammin kuin voitte kuvitella, kuten tapahtui tämän covid-19-viruksen pysäyttäessä 3D-elämän. Mutta koska kaikki mitä tapahtuu maailmassanne, tuntuu surrealistiselta, teillä ei ole vielä energiaa siirtyä tuon tuskan yli.

Teillä on tarve tehdä se lähitulevaisuudessa. Tosiasiassa käynnistätte tuon uuden uskomus/ajatusprosessin muutaman päivän kuluessa, sillä energiat joita leviää nyt maailmaanne, ovat tulevaisuuden suunnitelmia, aiempien tarpeiden sijasta. Sisällänne on ikään kuin painettu katkaisijasta, joka tietää: "Kyllä, se oli epämiellyttävää, mutta välttämätöntä saavuttaaksemme tämän uuden elämän."

Tuon suuruiset muutokset vaativat 3D:ssä vuosikymmenten prosessointia. Se ei ole enää totta, sillä aivan kuten tämä virus näytti tulevan hetkessä, niin myös maailma siirtyy 3D-uskomuksista sen yli, mitä nyt tiedetään.

Luonnonkatastrofeissa selviytyminen on alkufokus. Sitten alkaa uudelleenrakentaminen. Näin on teillä muutaman päivän kuluessa. Erona on, että tarpeenne rakentaa uudelleen on nopeampi, kuin nyt kuvittelette, ja erilaista kuin mikään, mitä koitte 3D:ssä.

Olette uusi olento uudessa maailmassa. Niin se on, ettei sitä ole enää, mitä oli, mukaan luettuna ajatuksenne ja uskomuksenne. Tämä on se ero, että uskoo pimennyksen olevan maailmanloppu tai tarkastelee tieteellisesti, miksi pimennyksiä tapahtuu ja milloin. Ero pelon ja tiedon välillä.

Muutaman päivän kuluessa alatte saada aavistuksia kiinnostusalueista, joita ette ole vielä kuvitelleet. Ja tämä "virusseisokki" näyttää täydelliseltä uusia ajatuksianne ja tekojanne varten.

Tähän saakka olette periaatteessa yrittäneet sovittaa 3D-maailmanne uuteen normaaliin. Totta, olette ehkä viettäneet enemmän aikaa perheen, ystävien ja työn parissa elektroniikan välityksellä tai kotonanne. Aika- ja energiavaihtoa joka sai teidät tuntemaan kiitollisuutta tästä uudesta normaalista. Mutta koko tämän ajan olette myös valmistautuneet hyppäämään eteenpäin, ilman mihin hypätä eteenpäin. Kuin ravihevonen joka on lähtöportilla, joka ei koskaan avaudu.

Hermostunut energianne joka on rakentunut muutaman viime viikon, tuntuu lopultakin tarkoituksenmukaiselta, kun löydätte uuden ulottuvuuden itsestänne. Ulottuvuuden jossa on kyse muutoksesta – uudesta elämästänne uudessa maailmassanne. Ikään kuin valo olisi sytytetty.

Indikaattoreita tästä saattaa olla mm. laaja tunneailahtelu, unettomuus, musertava pelko ja viha, sillä olette nyt niin täynnä uutta energiaa, että halkeatte kohta. Koska ette ymmärrä, mitä tämä uusi energia on, palaatte 3D-tietämiseen. Tämä vastaa teiniä, joka ottaa treffeille turvakseen vauvahelistimensä.

Ette ole enää se "sinä", joka olitte vielä kuukausi sitten, sillä viimeaikaiset energiat jotka ovat takoneet Maata, ovat muuttaneet kaiken. Kenties teitä auttaa kuvittelemaan sen muutoksen, joka alkaa tällä viikolla, jos ajattelette jonkun alkavan herätä syvästä unesta, olematta täysin varma, näkeekö hän unta vai on hereillä. Nimittäin vaikka heräämisenne tapahtuu muutaman päivän kuluessa, teidän täytyy poistaa uni silmistänne, ennen kuin näette uuden elämänne.

Tällä erää näette maskien ja pelon maailman. Tämän viikon loppuun mennessä saatte vilauksen mahdollisuuksista, joihin ei sisälly viha ja pelko. Parissa viikossa kuljette selkä suorassa uudessa olemuksessanne, tietäen epäilemättä, että olette uusi olento uudessa maailmassa ja ympärillä on miljoonia samanmielisiä ihmisiä.

Se ei tarkoita, että he kaikki ajattelevat ja toimivat samalla tavalla. On miljoonia erilaisia ajatuksia ja tekoja. Mutta ajatuksenne ja tekonne tuntuvat oikeilta, turvallisilta ja kyllä, hauskoilta, sillä tämä on uusi maailma ja te olette uusi olento tuossa uudessa maailmassa.

Kenties mietitte, miten ne jotka ovat täysin 3D:tä, reagoivat, kun siirrytte eteenpäin uudessa maailmassanne. Emme halua edistää "me ja he" -muuria uudessa maailmassanne, mutta ne jotka ovat täysin 3D:tä, pysyvät sotkeutuneena pelkoon, kun te siirrytte iloonne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.