HUHTIKUUN 2017 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

4.4.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos luet tätä, pääsit läpi maaliskuusta ja vuoden 2017 ensimmäisestä voimajaksosta, joka kesti kolme kuukautta. Se on ollut varsin hurjaa menoa ja melko epämiellyttävää toisinaan. Mutta rehellisesti sanottuna, emme aloittaneet vuotta 2017 uudella energialla, kun vuosi alkoi samalla perääntymisenergialla kuin tammikuu 2016, ja olemme saattaneet vanhoja syklejä loppuun tämän vuoden alusta saakka. Uusi jakso joka alkaa huhtikuussa, vie meitä pidemmälle ylösnousemusmatkalla, vaikka siihen liittyy sekä Venuksen että Merkuriuksen perääntyminen, mikä on nyt resurssi eikä rasite, kun huhtikuun avainsana on "eliminoida" ja meidän on erittäin hyödyllistä tehdä se, mitä perääntymiset kovasti tukevat.

Huhtikuussa elämä voi saada uuden ulottuvuuden, kun olemme paljon pidemmällä 3D/5D-integroinnissa kuin koskaan ennen. Tämä on uutta ja kartoittamatonta aluetta, ja tarkoitan sitä sanan joka merkityksessä. Se on uutta, koska emme ole koskaan aiemmin saavuttaneet tätä integrointi-, yhteisyys- ja tietoisuustasoa, edes Atlantiksella. Se on kartoittamatonta, koska karma ei opasta meitä ennalta suunnitellulla ja määrätyllä polulla, mihin olemme tottuneet. Nämä uudet toimintamallit ovat luomispohjaisia, eivät karmapohjaisia. Niinpä sitä "aiemmin asuttua" elämää johon olemme syntyneet, ei enää ole, kun olemme ylittäneet 4D-sillan, ja tämä voi vaatia vähän totuttelua.

Jätämme karman 4D-sillalle, kun integroimme enemmän 5D:tä energiakenttäämme. Ilman karmaa meillä ei ole kohtaloa käsiteltävänä, ja ilman kohtaloa olemme täysin luomistilassa. Ainoa asia joka estää luomistamme, ovat kaiut, energialangat ja yhteydet menneisyydestä, jotka pysyvät kanssamme, myös sen jälkeen kun olemme saaneet loppuun irtipäästämistyömme ja luulemme olevamme valmis niiden osalta.

Jos keskitymme irtipäästämiseen, voi olla yhteysjäämää, eräänlainen kaiku joka muistuttaa meitä siitä, mitä meillä oli, mitä toivomme ja mitä odotimme tuosta yhteydestä. Tuo kaiku on voimakasta energiaa, joka voi sitoa meidät johonkin ihmiseen tai tilanteeseen moniksi vuosiksi, erityisesti silloin kun se on osa jotain karmaelämäasiaa tai entisen elämän yhteyttä. Nuo yhteydet pysyvät usein kuin liima, ja silloinkin kun päästämme tarkoituksella irti langoista ja yhteyksistä, meillä on edelleen tahmeaa jäämää, joka voi pitää tuon tilanteen energiakentässämme pitkään, kunnes eliminoimme sen.

Seuraava askel irtipäästämisen jälkeen on eliminointi (mikä ei ole lopettamista). Sana "eliminoida" merkitsee poistamista tai hankkiutumista eroon. Jos irtipäästäminen irrottaa energiasiteet, jotka sitovat meitä, niin eliminointi hankkiutuu niistä eroon kokonaan, kaiken niiden sisältämän tahmean energian kera. Jos sinulla on jokin elämäntilanne, joka loppui pahasti, odottamatta tai epätyydyttävästi, ja olet edelleen vihainen, järkyttynyt, katuvainen tai katkera siitä, tämä on kuukausi tuon tilanteen ja sen kaikujen ja tahmean energian eliminoimiseen, ja meitä auttaa siinä sekä Venuksen että Merkuriuksen perääntyminen.

Siksi huhtikuun teema on "eliminoiminen", mikä on eri asia kuin irtipäästäminen. Sana "irtipäästää" merkitsee jonkin irrottamista, joten irtipäästäessä irrotamme langat, solmut, siteet ja energian, joka pitää yhteyksiämme yhdessä ja tekee niistä mahdollisia. Sana "eliminoida" merkitsee tyhjentämistä ja hankkiutumista eroon, jonkin laittamisena ulkopuolelle. Kun saamme täydellisen päätöksen jonkin tai jonkun kanssa, olemme lankojen irrottamisen yli ja valmiita laittamaan ne energiakenttämme rajojen ulkopuolelle. Ja jos haluamme saavuttaa täyden eheyden ja yhdenmukaisuuden, meidän täytyy tehdä eliminointi.

Venus on perääntynyt tammikuusta 2017 saakka ja viimeinen varjo loppuu 18.5., sen lähtiessä eteenpäin 15.4. (veropäivä USA:ssa). Vaikka Venuksen sanotaan edustavan rakkautta, se itse asiassa edustaa arvoa ja sitä, mitä arvostamme elämässämme, miten luomme arvoa ja miten haluamme toisten arvostavan meitä. Tämä perääntyminen tuo nuo kysymykset valoon ja nämä ovat vaikeita oppitunteja meille, koska haluamme ihmisten rakastavan ja arvostavan meitä, mikä merkitsee, että haluamme heidän hyväksyntänsä. Siis voimme odottaa eliminointia tässä, kun meidän ehkä tarvitsee käydä läpi vanhoja ja tuskallisia muistoja siitä, miten jaamme energiaamme, mitä haluamme toisilta ja missä olemme aliarvostaneet itseämme tai olleet kunnioittamatta arvoamme saadaksemme sitä.

Se on Oinaassa, pioneerin ja uusien alkujen merkissä, ja se perääntyy Kaloihin, eläinradan viimeiseen merkkiin. Tavallaan tämä perääntyminen vie meidät tulevaisuuteen ja sitten takaisin menneisyyteen selvittämään esteet ja rajoitukset, jotka estävät tuota tulevaisuutta tapahtumasta haluamallamme tavalla. Ja Venus on "ylennetty" Kaloissa – astrologian termi joka merkitsee merkkiä, jossa se on voimakkain – joten tämä perääntyminen on erityisen voimakas ja harmoniassa ylösnousemussyklimme tämän osan tarkoituksen kanssa, eli selvittää esteet polultamme. Tätä olemme käsitelleet 1.1. saakka ja myös monta vuotta aiemmin.

Sitten meillä on tässä kuussa Merkuriuksen perääntyminen, varjoalueen alettua 15.3. ja päättyessä 21.5. Merkurius on Härässä (jota hallitsee Venus) ja palaa takaisin Oinaaseen, ja sekin antaa meille oppitunteja arvossa ja kärsivällisyyden kehittämisessä. Merkurius Oinaassa voi olla nopea toimimaan ja hidas harkitsemaan seuraamuksia, joten saamme oppitunteja tarkoituksellisesta toiminnasta, tulosten sallimisesta ilmentyä asioiden puskemisen sijasta ja sen varmistamisesta, että teemme asioita, joita arvostamme itsellemme tärkeillä tavoilla.

Samana päivänä kun Merkurius perääntyy, Saturnus aloittaa perääntymisensä. Se on saanut melkein päätökseen matkansa Jousimiehessä. Nyt se siirtyy taaksepäin noista samoja asteita pitkin ja auttaa meitä eliminointityössä. Saturnus on herpaantumaton opettaja ja kurittaja, joka pakottaa meidät pysymään oppitunneissamme, kunnes olemme valmis. Sen perääntyminen kestää 21.8. saakka, jolloin se lähtee suoraan, suuren pimennyksen päivänä elokuun lopulla.

Arvokysymys tulee tärkeäksi vuoden 2017 teemaa vasten – "jumalainen yhdenmukaisuus". Kun taivumme taaksepäin ja himmennämme energiamme ja valomme saadaksemme toiset arvostamaan meitä tai hyväksymään meidät, emme ole yhdenmukainen tai harmoniassa oman energiamme kanssa. Meillä on huhtikuussa tilaisuuksia päästä selville vesille siinä, koska näemme, missä sitä tapahtuu, ja voimme tehdä tarkoituksenmukaisia muutoksia. Tähän saattaa sisältyä todellisuusvalon säteileminen vanhoille toiveille ja niiden eliminoiminen, joiden tiedämme ohittaneen käyttöpäivänsä.

Yksi hyvin voimakas aspekti huhtikuussa on – ja se kestää koko kuukauden – Venus ja Kheiron Kaloissa, kumpikin neliössä Saturnukseen. Tämä on kova aspekti, joka tuo esiin paljon entisiä ongelmia omiin haavoihin ja siihen liittyen, miten ne ovat voimistuneet suhteissa. Särkyneet sydämet, pettämiset, tyydyttämättömät odotukset, antaminen saamatta mitään vastineeksi ja toisten parannusyritys haluten pelastaa heidät tuskalta tai heiltä itseltään tuodaan esiin.

Jos koet tätä, muista vain, että se on osa omaa matkaasi parantumisesta eheyteen, jotta voit kokea elämässäsi yhdenmukaisuutta, joka on myös vuoden 2017 teema. Tämä on kaikki osa matkaa, ja mitä lähemmäs pääsemme tämän osan loppuunsaattamista, sitä enemmän meitä puristetaan päästääksemme irti noista energiakenttämme viimeisistä tiheyspisaroista. Muista, että tämä on integrointi, ei haltuunotto, ja 5D integroituu 3D:hen. Samalla kun tämä erottaa paljon 3D-enerigiaa, joka lähtee, tuomme taivaan maan päälle, ja se merkitsee juuri sitä. Taivas ei ota hallintaa, eikä ego kuole. Integroimme korkeampia taajuuksia 3D-tiheyteen, ja erotamme sitä, jotta voimme luoda uusia energiaharmoniatasoja.

Mutta huhtikuussa on muutakin, kun meillä on 11.4. täysikuu ja tämä aktivoi suuria planeetta-aspekteja, joiden alaisuudessa olemme olleet vuodesta 2012 saakka, ja vuosien 2012–2015 Uranuksen ja Pluton neliön. Uusikuu on 26.4. Härässä, mikä kehottaa meitä pohdiskelemaan seuraavia askelia, kun valmistaudumme toukokuuhun, mikä symboloi hedelmällisyyttä, asioiden kasvamista ja talven ja kylmän sään loppumisen juhlaa.

Ja meillä on jatkuva Uranuksen ja Erisin yhtymä huhtikuun 11. päivän täysikuun asteluvussa, mikä aiheuttaa paljon epäharmoniaa maailmassa, ja se on hyvin lähellä kaiken tieltään tuhoavaa transformaatiovoimaa, Plutoa, joten maailmassa näkemäsi hulluus jatkuu, kun heiluri joka on mennyt hyvin pitkälle yhteen suuntaan, heilahtaa takaisin helposti käsiteltävämpään keskikohtaan. Ja jos tunnet paljon ylös-alas-energiaa tässä kuussa, yritä pysyä maadoittuneena ja omassa energiatilassasi. Tietoisuus energiatäysivaltaisuudestamme vie meidät läpi kaikista haasteita, ja se antaa voimaa tälle ylösnousemussyklille ja ajaa sitä pidemmälle, nopeammin ja korkeammalle.

Tuomme nyt sisään energia-aaltoja ja 3D-energiakuilut ovat erittäin suuria, kun 3D:n erottamiskaaos luo uutta tilaa 5D-energialle. Olemme voittaneet tämän taistelun ja sodan. Nyt meidän täytyy vain siivota sotku (minkä tekemiseen meillä on jumalaista tukea), jotta voimme järjestäytyä uudelleen maaliskuun jälkeen ja harmonisoitua uusien ja voimallisempien lopputulosten kanssa huhtikuussa. Säteile – maailma herää totuuteensa, valo kerrallaan.

Upeaa kuukautta. Tee siitä hyvä kuukausi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.