SOLUSONTA ON POISSA TÄÄLTÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

4.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties on vähän sumuista tai tulee olemaan tulevina päivinä, kun puhdistatte solumuistoja kaikesta, mikä on häirinnyt teitä 3D-aioneita. Monet teistä parkuvat, että olette puhdistaneet ja puhdistaneet. Niin olettekin. Tosiasiassa olette puhdistaneet enemmän, mitä te tai me uskoimme mahdolliseksi ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä.

Tämä on fyysistä puhdistusta tunteaksenne paremmin itsenne. Kuvitelkaa solujenne sädehtivän sonta- ja mutakerroksien alla – hyvin sama tilanne kuin timantilla luonnossa. Nimittäin timantti on timantti riippumatta siitä, onko se sonnan peitossa vai kiillotettu kirkkaasti säteileväksi.

Näin on ollut soluillanne aioneita. Kun yksi solu sai työnsä valmiiksi, uudet solut päätyivät samaan sontaan, kunnes sisuksestanne tuli harmaanruskeaa massaa, jossa oli sähkettä siellä täällä silloin, kun sallitte itsenne olla täysin valoa.

Joukkona päätitte puhdistaa yhden tason lisää olemuksestanne – sisimmät solunne. Niin se on, että olemuksenne on tai tulee olemaan lepovaiheessa muutaman seuraavan päivän tai viikon. Tuona aikana luultavasti unohdatte päivämääriä, tekemisiä ja motiiveja, kun kuljette päivänne läpi. Tämä ei tarkoita, että olette onnettomuusaltis tai aiheutatte onnettomuuksia, vaan huomaatte mielenne valetavan aikoina, jolloin olette tavallisesti keskittynyt. Unohdatte nimiä, päivämääriä, paikkoja, ja kuitenkin se on teistä jokseenkin huvittavaa.

Timanttiolemuksenne vaatii koko loistossaan oman olemisensa niin sisällä kuin ulkona. Jotain mitä olette kaivanneet, mutta ette ole olleet varma, miten sen saavuttaa. Nimittäin miten voisitte louhia henkilökohtaisia timanttisolujanne, jos ette tietäisi niitä olevan sonnan alla?

Niin se on, että viimeistelette uuden "sinun" osia fyysisessä maailmassanne. Jotain mitä ette voineet tehdä ollessanne 3D:tä tai ennen tätä, kun universumien tarvitsi lähettää energioita vastaamaan joukkopyyntöänne.

Tuloksena on nopeampi fyysinen parantuminen, kuin aiemmin, koska saatte selkeitä viestejä soluolemukseltanne aina halutessanne. Mikä tärkeintä tässä universaalissa siirtymässä, olemuksenne sädehtii sisältä ja ulkoa.

Monta kuukautta sitten kerroimme teille, että teillä oli ympärillänne hehku, joka joko veti puoleensa tai pelotti niitä, joiden kanssa olitte tekemisissä. Nyt hehkutte sekä sisältä että ulkoa. Enää teidän ei tarvitse pyytää solujanne ilmoittamaan tarpeistaan tai statuksestaan. Enää ette pelkää, että sisäiset toimintonne ylittävät kykynne.

Vaikka teidän oli mahdollista olla 5D:tä ja sen yli solusonnasta huolimatta, pyysitte joukkona läpikotaista puhdistusta. Niin se on, että pelkomuistonne ovat joko menneisyyttä tai häviämässä. Ja niin tulee olemaan, etteivät sisäiset toimintonne ole enää mysteeri teille, sillä pian teistä tulee ns. selkeä radiosignaali sisällä ja ulkona.

Olette tehneet uutterasti työtä puhdistaaksenne tunne- ja henkiolemuksenne, mikä on avannut teille näkymiä, joita ette koskaan uskoneet mahdolliseksi. Niin tulee olemaan sisäisellä solurakenteellanne. Erona on, että tämän puhdistuminen on lempeää, jopa hauskaa.

Luultavasti unohdatte tämän ja tuon ja nauratte itsellenne sen vuoksi. Nimittäin ette ole puhdistustenne alussa, vaan lopussa. Ja aiemmat puhdistuksenne ovat puskureita tämän puhdistuksen aikana.

Ehkä haluatte tuomita itsenne siitä, ettei päänne ole yhtä selkeä, kuin haluaisitte, mutta sen tekeminen on luultavasti merkityksetöntä, kun tajuatte automaattisesti huumorin tuossa tilanteessa.

Jos olisitte puhdistaneet solurakenteenne alussa tai kuukausia sitten, 3D-tuomitsemisenne olisi hypännyt tohinaan mukaan ja aiheuttanut pelkoa tai vihaa teissä. Nyt kun rakastatte täysin itseänne, niin vaikka yrittäisitte olla pitämättä itsestänne epäselvyytenne vuoksi, huomaatte sen vaikeaksi. Aivan kuten on vaikeaa olla pitämättä pikkulapsesta sen vuoksi, että se on oma itsensä. Saatatte huomata olevanne huvittunut ja yllättynyt, mutta ette väärässä tai huono.

Niin se on, että tämä solupuhdistus sallii teidän avata kommunikoinnin kaikkien olemuksenne osien kanssa. Tämän solupuhdistuksen sivuvaikutus on vielä suurempi valo. Valo joka yhdistää ulkoisen olemuksen, tunnetietämisen, henkisen ilon ja nyt timanttisolurakenteen. Olette tosiaankin universumien valo.

Jotkut teistä tätä lukevista väittävät, että te ette ole vielä 5D:tä tai sen yli. Se on teidän oikeutenne. Voitte mutristella, itkeä tai tuomita itsenne niin paljon, kuin haluatte. Silloinkin loistonne näkyy läpi, huolimatta 3D-tarpeestanne piiloutua ja juosta suojaan aina, kun joku lähestyy teitä kunnioittavan ihmeissään tai rakkaudessa.

Ette voi piiloutua enää. Olette paljastaneet itsenne. Teidän on aika hyväksyä täysin itsenne ja voimanne, koska uskaltamattomuus vaatia itsenne ei enää muuta säteilevää ja rakastavaa loistoanne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.