JOULUKUUN 2017 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

4.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On vuoden 2017 viimeinen kuukausi, ja jos katsomme taaksepäin kuluneita 11 kuukautta, meillä on paljon juhlittavaa – on ollut varsin hurjaa kyytiä ja edistystä on tapahtunut paljon. Kun kuulen tuhansien ihmisten sanovan "massaherääminen" kuvatessaan, mitä he näkevät tapahtuvan maailmassa, tiedän, että olemme menestyneet upeasti. Nyt voimme käyttää joulukuun energiaa valmistautuaksemme vuoteen 2018, joka edustaa yhtä mestaritasoa, kun se on 11-vuosi. Ei siis ole yllättävää, että joulukuun energiateemoja ovat maadoittuminen, joka on yläpuolelle nousemista, harmonia, integrointi ja seesteisyys, joka on selkeä ja hillitty olotila.

Katsotaanpa, miten joulukuu alkaa – Merkuriuksen perääntymisellä ja supertäysikuulla. Täysikuut tuovat esiin paljon tunne-energiaa ja myös valaisevat taivaan ja Maan. Auringon loistaessa täysikuun aikana kuuhun, ne heijastavat toisiaan. Ja tämä täysikuu on vielä erityisempi, kun katsomme yhteyttä täysikuun, Merkuriuksen perääntymisen ja Neptunuksen välillä. Täysikuu lähettää matkaan Neptunuksen (neliöaspekti) Kaksosten ja Jousimiehen välillä. Lyhyt versio tästä pidemmästä astrotarinasta on, että Kaksoset on mieli, Jousimies on korkeampi ajattelu ja kummankin räjäyttää Neptunus, harhakuvien, henkisyyden ja henkimaailman planeetta. Ajattele sitä erona alemman ja korkeamman ajattelun, tietämisen ja viisauden, kaoottisen ja pirstoutuneen mielen ja seesteisen ja tietoisen mielen välillä.

Tämä täysikuu 3.12. on liikettä kieltämisestä (joka on sekä kyvyttömyyttä että haluttomuutta nähdä muita mahdollisuuksia) tiedostamiseen, laajentuneeseen tietämisen tilaan – päästämiseksi irti pelon, epäilyn ja hämmennyksen rajoituksista ja räjähtämiseksi hyväksyntään, itsetietoisuuteen, viisauteen ja jumaluuteen. Tämä on ihmisen ja hengen välinen risteyskohta. Tämä on ollut sielumissiomme aioneita, integroida jumaluus ihmisyyteen saavuttaaksemme yhdenmukaisen eheyden – ei pyhyyttä, kuten kirkko saisi uskomaan.

Ja jos tämä ei riitä, meillä on lisää toimintaa tässä kuussa (joulukuu on valtava käännekohta valmistautumiseksi vuoteen 2018). Venus joka edustaa arvoa, arvokkuutta, rakkautta, itserakkautta ja tasapainoa, osuu kolmeen merkkiin tässä kuussa – Skorpioni, Jousimies ja Kauris. Näissä merkeissä Venus ei ole parhaimmillaan, joten ne haastavat sen kyvyn säilyttää itsearvostuksensa ja seesteisyytensä (yksi joulukuun energiateema) vaikeissa tilanteissa. Nämä merkit käsittelevät myös maailmassa olemista, erityisesti Kauris.

Miten turvalliselta sinusta tuntuu maailmassa? Oletko nukkunut talviunta ja pelännyt säteillä valoasi? Tuntuuko maailma kylmältä, armottomalta ja vaaralliselta sinulle? Tämä alkaa muuttua joulukuussa, avautuen paljon suurempaan muutokseen 2018. Emme voi avata sydäntämme, ennen kuin tunnemme, että henkiolemuksemme on turvassa ja vapaa hyökkäykseltä. Yksi tapa suojella itseämme on nukkua talviunta, toinen on olla seesteinen ja itseluottavainen.

Luulen, että tämä heijastaa sitä, mitä näemme maailmassa – taistelu kansan ja "syvän valtion" välillä, kaataen hallitusten ja virastojen itseä palvelevan politiikan ihmisten hyväksi. Jos et jo tiedä sitä, niin osallistumme tällä hetkellä taisteluun, ja vaikka etenemme, taistelua ei ole vielä voitettu, mutta monia ihmisiä enemmän levittää nyt valoa, joten valotyön joka kerran oli yksinomaan valotyöntekijöiden tehtävä, jakaa nyt suurempi kollektiivi. Se on helpotus.

Mars menee Skorpioniin 10.12., ja se on haastava paikka, koska tuosta sotaplaneetasta voi tulla vähän liian hävyttömän itsevarma tässä transformaatiomerkissä. Mutta sitä tasapainottaa Jupiter, joka on myös Skorpionissa. Saturnus tekee 23.12. pitkään odotetun siirtymisensä Kauriiseen, jossa se kohtaa Pluton vuoden 2020 alkuvaiheessa.

Saturnuksen ja Pluton yhtymät ovat harvinaisia, ja tämä yhtymä tulee ratkaisevaan aikaan kollektiivisessa evoluutiossamme ja ylösnousemuksessamme. Mitä tapahtuu, kun planeetan orjapiiskuri kohtaa syvän transformaation planeetan? Meidän ei tarvitse odottaa vuoteen 2020, koska se alkaa nyt. Pitäkää valot loistamassa – ne ovat hyvin tarpeellisia ylösnousemuksemme ja 5D-integrointimme säilyttämiseksi muutaman seuraavan vuoden.

Tärkeintä energiatoimintaa tässä kuussa on Pluton ja pohjoissolmun aspekti – 150 astetta. Se on erittäin epämukava kulma, joka on tarkka 25.11.–5.12. Katso, mitä tapahtuu poliittisella areenalla, massaheräämisessä jota näemme maailmassa, seksuaalisissa ahdisteluskandaaleissa, hallitusskandaaleissa – se on tulosta tästä aspektista. Se asettaa myös näyttämön sille, mitä purkautuu joulukuussa, joten pidä silmällä lisäraportteja, joita tulee julkiseen tietoisuuteen likaisista teoista.

Uusi kuu valaisee 18.12. Saturnuksen sen viimeisenä Jousimies-päivänä, kun se valmistautuu siirtymään Kauriiseen. Tämä on viimeinen hurraa-huuto, ennen kuin pääsemme töihin. Tässä tulisessa uudessa kuussa ovat mukana myös Venus, Eris ja Uranus – yksi muistutus siitä, että transformaatiovoima puksuttaa eteenpäin. Joulukuu tuo lupauksen transformaatiosta, mutta meidän täytyy itse "yrittää menestyä solmimalla suhteita menestyjiin" ja pitää energia liikkumassa siihen suuntaan, johon haluamme mennä.

Joulukuun ensimmäinen teema on maadoittuminen, mutta tässä on vähemmän kyse oman energiansa nykytasapainon säilyttämisestä, kuin oppimisesta, miten säilytetään vakaus, kun laajentuu, integroi, harmonisoituu ja ankkuroi sitä energiaa, jota haluaa nähdä elämässään. Jos haluat rauhaa, rakkautta, iloa ja hyvinvointia, sinun täytyy luoda nuo energiataajuudet. Ne eivät ole mikään sattumanvarainen lahja, joka ilmestyy taianomaisesti elämääsi. Ne ovat potentiaali, ja potentiaali ilman aikomusta on "höttöä". Potentiaali täytyy maadoittaa todellisuuteemme aikomuksella, ja maailmaa muutetaan kollektiiviaikomuksellamme luoda se maailma, jossa haluamme elää.

Joulukuun toinen teema on seesteisyys, joka merkitsee enemmän kuin rauha, tyyneys ja hiljaisuus. Se merkitsee selkeyttä ja "pilvettömyyttä". Jos haluamme seesteisyyttä, meidän täytyy poistaa ne asiat, jotka varjostavat energiaamme, eli oma pelkomme, itsemme epäileminen ja tuomitseminen. Energeettisesti täysivaltaisina olentoina olemme henkilökohtaisen ja kollektiivisen todellisuutemme kontrollissa. Saamme ns. määrätä tahdin, mutta emme silloin kun olemme hämmentynyt ja epälojaali omalle voimallemme. Kukaan ei vie meiltä voimaamme – annamme sen pois oivaltamatta sitä ja näin ryöstämme itseltämme sen ilon, rakkauden, rauhan ja hyvinvoinnin, jota toivomme saavamme.

Seesteisyys merkitsee myös irtipäästämistä sielutraumastamme – tuskallisista energeettisistä traumaelämämuistoistamme, jotka aikaansaavat vain sieluhaavoja muistuttamaan meitä karman parantamisesta, joka on elämämme tarkoitus, mutta jossain kohtaa se vain vetää meitä alaspäin energeettisesti. Ja voidaksemme siirtyä eteenpäin 5D-integrointi- ja ylösnousemuspolullamme, meidän täytyy tehdä tietoinen ja tarkoituksellinen päätös vapauttaa itsemme ja kaikki, jotka osallistuvat tähän karmaan. Tuo aika on tullut. Vapauta itsesi kuvittelemalla ne energiatulokset, joita haluat elämääsi, ja anna niiden toteutua.

Joulukuussa on monia tilaisuuksia karmasta vapautumiseen ja eteenpäin siirtymiseen. Tämä tulee haasteiden kera, koska karmasiteistä vapautuminen muuttaa myös kaikkia suhteitamme. Joissain tapauksessa siirrymme uusille tasoille yhdessä, toisissa tapauksissa eroamme. Älä pelkää lopputulosta – anna energian virrata sinne, minne sen täytyy ilosi toteutumiseksi. Jokin muu korvaa sen, mikä lähtee elämästäsi. Käytä joulukuun energiapotentiaali pimeiden nurkkien ja pelottavien paikkojen puhdistamiseen, valmistautumiseksi mestarilliseen aikaan vuonna 2018 ja uuteen 5D-integrointi- ja ylösnousemustasoon kaikilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.