HURRAA-HUUTO!

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

4.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Huutakaa hurraa universumien kaikkiin kolkkiin voitettuanne valtavia esteitä uuden "sinun" tuomisessa. Vaikkei teistä ei tunnu kovin erilaiselta, niin alkaa tuntua, kun sopeudutte uuteen olemukseenne.

Teitte samanlaisia siirtymiä koko 3D-elämänne – lapsuudesta murrosikään ja siitä nuoreen aikuisuuteen jne. jne. – ja näiden aikana sopeuduitte ilman suura hössötystä tietäen, että te ette olleet enää lapsi tai nuori aikuinen jne.

Niin on nyt. Olette erilainen, mutta teillä ei ole ulkoista esimerkkiä osoittamassa, että olette suorittaneet ne vaiheet, joita vaaditaan tähän eroavuuteen. Niin se on, että te ette tunne sitä, minkä me tunnemme uudesta olemuksestanne. Näemme enkelinsiipienne hitaasti avautuvan, kun tartutte uusien taitojenne ja uuden suuntanne todellisuuteen.

Odotitte, että tietäisitte ja ymmärtäisitte täysin, kun olisitte siirtyisitte tähän vaiheeseen – että olisitte niin erilainen tai niin eri paikassa, että te ette voisi kieltää sitä, kuka olette. Se on totta. Mutta koska teillä ei ole mitään, mihin verrata, ette voi huomata tuota kasvua samalla tavalla kuin 3D:ssä. Koko 3D-elämänne teillä oli merkkejä siitä, kuka olitte tai kuka teistä tulisi kohta. Merkkejä jotka pysyivät aioni aionin jälkeen näkyvällä tavalla.

Ette vielä ymmärrä nykyisiä merkkejä siitä, että olette erilainen. Kenties ajatusmuutokset ovat tarpeeksi dramaattisia tietääksenne, että jotain on tapahtunut sisäisesti – kenties eivät. Nimittäin eronne on sisäisissä taajuuksissa, ei ulkoisissa rajaviivoissa jotka teille ovat mukavimpia.

Huolimatta jatkuvista väitteistämme, että olette 5D:tä tai sen yli, kyseenalaistatte jatkuvasti tuon viisauden sisäisesti ja ulkoisesti. Missä on valmistujaishattunne ja -viittanne? Missä on vihkisormuksenne? Missä on uusi kotinne?

Ei ole ulkoisia merkkejä – paitsi se, että valitsette monipuolisempia kokemuksia iloetsinnässänne. Olette erilainen, mutta ette vielä usko olevanne. Teette työtä ja olette vuorovaikutuksessa samojen ihmisten kanssa kuin ennen muutostanne. Asutte samassa yhteisössä ja kuitenkin tuntuu erilaiselta. Ei kuitenkaan tarpeeksi erilaiselta oikeuttamaan niitä hurraa-huutoja, joita lähetämme teille, mutta tuntuu vähän erilaiselta.

Se mikä ennen antoi teille iloa, ei anna enää. Se mikä ennen oli mukavaa, ei ole enää. Se mitä ette ymmärtäneet, on ymmärrettävää. Se mitä ette tienneet, on nyt osa tietopohjaanne. Kuitenkin jatkatte väittämistä, että te ette ole muuttunut.

Saanemme olla eri mieltä, sillä tunnemme eron aurassanne, olemuksessanne ja teoissanne. Alatte vaatia arvonne ja uuden taitosettinne tavoilla, joita emme kuvitelleet mahdollisiksi, ennen kuin tulitte Maahan tässä elämässä. Olette ikään kuin muuttuneet säyseästä Clark Kentistä Supermieheksi tarvitsematta muuttaa vaatteita tai käyttäytymistä.

Kenties huomaatte, että jotkut ihmiset eivät enää halua olla tekemisissä kanssanne. Ei siksi, että teillä on huono vaikutus, vaan koska olette liian voimakas, että teidän kanssanne tuntuisi mukavalta olla – kunnes hekin vaativat oman voimansa. Niin se on, että teistä tuntuu yksinäiseltä – ei siksi, kuka olitte, vaan kuka olette nyt. Tämä eroaa vain vähän lapsuus- tai aikuisuuskokemuksistanne.

Muistatteko, että kun tulitte murrosikään, nuoremmat serkkunne tai ystävänne eivät kovasti kiinnostaneet teitä? Tai kun kasvoitte aikuisena ystävistä yli, kun kiinnostuksenne tai aktiviteettinne eivät enää sopineet yhteen? Niin on nyt. Kehitytte nopeammin kuin useimmat ympärillänne, joten teistä he ovat ärsyttävä tai heistä te olette vähän pelottava.

Te olette muuttuneet, ja he eivät ole. Tämä ei tahdo sanoa, etteivät he saa kiinni teitä joskus myöhemmin, vaan että olette eri paikassa eri kiinnostusten kera. Aivan kuten toivoitte ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä.

Te olette edelläkävijä, ja koette siirtymänne ennen enemmistöä. Niin se on, että teistä tuntuu yksinäiseltä ja aliarvostetulta. Vaikka se muuttuu dramaattisesti muutaman kuukauden kuluessa, olette nyt kuin jugurttia, ennen kuin siitä tuli päivittäinen päätuote massoille.

Yksinäisyystunteenne eivät indikoi, että olette väärässä, vaan että olette ehdottomasti oikeassa paikassa. Teidät on juuri valittu olemaan tuossa paikassa toisten edessä. Te teitte sen. Vaaditte uuden olemuksenne ja nyt olette lähteneet turvallisesta kotelosta.

Tämä eroaa vähän 1800-luvun partionjohtajista, jotka kulkivat polkuja pitkin ympäri nykyistä USA:ta, vaikka heillä olisi ollut fyysisesti mukavampaa USA:n muissa osissa. Heidän tarpeensa tutkia ajoi heitä kauemmas ja kauemmas heidän silloin tuntemastaan länsimaisesta kulttuurista.

Teillä on sama henki, sillä teille olisi ollut helpompaa olla edelläkävijöiden seuraaja, kuin edelläkävijä. Sisäinen draivinne määritti suuntanne ja tahtinne, joista kumpikin työnsi teidät nykyiselle saavutushuipullenne.

Te teitte sen! Löysitte taianomaisen maan. Olette suurista suurimpia. Löydätte sen sisältänne, kun lepäätte äskettäisistä muutoksistanne. Ette löytäneet ainoastaan polkua, vaan avasitte sen massoille. Nyt – ja vasta nyt – massat seuraavat. Ensin ne jotka ovat melko rohkeita, ja sitten ne jotka eivät uskalla jättää turvaverkkojaan, ennen kuin TIETÄVÄT epäilyksettä, että heidän uudessa maailmassaan kaikki on turvallista.

Niin se on, että olette kruunattuja edelläkävijöitä – poikkeuksellisia uskalluksestanne mennä eteenpäin peloistanne, takaiskuistanne, vihastanne ja yksinäisyydestänne huolimatta. Sallikaa nyt itsenne levätä, ennen kuin avaatte siipenne ja lennätte uuteen maailmaanne huutaen Hoosiannaa massoille. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.