OLET NYT VANHEMPI, JOKA AJAA MÖRÖT POIS

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

4.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Kenties haluatte kääntää taaksepäin henkilökohtaista kelloanne, aloittaa alusta. Se ei ole yhtään sen mahdollisempaa, kuin perua syntymänne tultuanne maan päälle. Niinpä sopeudutte elämään sellaisena, kuin se on.

Vaikka voitte tehdä siirtymän, jos haluatte, ette luultavimmin tee siitä niistä syistä, miksi tulitte Maahan tässä elämässä. Kenties te jotka hyväksytte haasteet – eli suurin osa teistä näitä sanoja lukevista – otatte tuon viime toteamuksen yllytyksenä. Se ei ole. Se on pelkästään todellisuutenne toteamista tällä hetkellä.

Maailmanne saattaa näyttää harmaalta, elottomalta, pitkästyttävältä tai mitä tahansa sanoja, jotka kertovat teidän olevan liian väsynyt jatkamaan tätä typerää muutosprosessia.

Tämä tunne menee pian ohi, ja tartutte taas kerran ilon tähtipölyyn. Te jotka epäilette sanojamme, tarkastelkaa elämäänne vähän, ennen kuin sysäätte tämän viestin sivuun.

Ulkoiset havaintonne jatkavat hyppimistä 3D:n ja 5D:n välillä. 3D-perspektiivistä maailmanne näyttää todellakin hyvin synkältä. 5D-perspektiivistä se on iloa. Ette tietysti usko tai huomaa tuota iloa tällä hetkellä, mutta tulette huomaamaan, sillä kaikki on harhaa, jonka loitte.

Luultavasti tämänhetkinen ajatuksenne on, että riippumatta siitä, loitteko tuon harhan vai onko se todellisuutta, se on liian tuskallinen ja vaikea muuttaa. Ette ole protestoija. Tosiasiassa teillä on tuskin energiaa suorittaa päivittäiset asianne. Miten siis maailmanne voi mitenkään muuttua nykyisestä synkästä tilastaan iloksi?

Muuttakaa havaintotapaanne. Ajatelkaa itse. Sivuuttakaa vastaanväittäjät ja tuomiopäivän ennustajat. Ajatelkaa tätä aikaa alkuna jollekin jännittävälle, jota ette ole koskaan uneksineet mahdolliseksi, sen sijaan että tämä on pahinta, mitä olisi voinut tapahtua.

Olette unohtaneet, miten järkyttävältä sielun pimeä yö tuntui, kun prosessoitte sitä. Tai kenties muistatte aivan liiankin hyvin, miten dramaattista ja tuskallista tuo aika oli. Joka tapauksessa se mitä koette nyt, on yhdistelmä muistoistanne sielun pimeästä yöstä ja niiden traumasta, jotka alkavat vasta kokea sitä.

Tuhon ja hävityksen tunteenne eivät perustu todellisuuteenne, vaan muistoihin tai siihen, mitä oli tai voisi olla. Muistot voitte poistaa perspektiivimuutoksella.

Eikö ole totta, että sielunne pimeän yön suurimmista peloista huolimatta, ette ainoastaan selviytyneet siitä, vaan tunsitte itsenne vahvemmaksi sen jälkeen? Kuitenkin kokemuksenne toistuessa ympäri maapalloa niillä, jotka alkavat herätä, palaatte alkuperäiseen pelkoonne lopputuloksestanne huolimatta.

Pelkopohjaisessa yhteiskunnassa se olisi normaalia, mutta ette ole enää tuota pelkopohjaista todellisuutta. Olette ulkopuolella ja katsotte sisään. Teidän on aika vaatia viisautenne.

Kenties muistatte ajan, jolloin ihastuitte ensimmäistä kertaa siirtymäinformaatioon ja olitte huolissanne voimista, jotka ottavat olemuksenne hallintaansa. Kun aloitte tietää, että luotte oman todellisuutenne, ymmärsitte, että jokainen raskas asia joka ei sopinut ilosiirtymäänne, oli sisäinen pelko. Ei voima, joka ottaa hallintaansa olemuksenne. Loitte oman mörkönne pelottelemaan itsenne alistumaan tai palaamaan 3D-pelkoihin.

Mikään tästä ei toiminut, sillä tiesitte syvällä sisällänne, että te ette olleet Maasta – ette olleet lisäämässä pelkoa, vaan voittamassa sen. Ja niin olette tehneet sisäisesti. Nyt teette saman ulkoisessa elämässänne.

Jotkut teistä julistavat, että elämämme ei ole lainkaan sellaista – että teillä on täysi oikeus olla kauhuissanne tästä tai tuosta ihmisestä, Maan myrskystä tai sodasta. Tietenkin olette 3D:ssä, mutta ette varmasti uudessa 5D-olemuksessanne.

Olette valomajakoita niille, jotka haluavat seurata. Haluatteko esittää Ihmemaa Ozin taikuria, joka on piilossa pelkoverhon takana ja jolla ei ole todellista voimaa – paitsi sanallinen paasaus – vai Dorothyä, joka menee pelkojensa läpi ja oivaltaa, että hän on voimakas olento ilman taikurin apua?

Olette tanssineet keltaista tiilitietä pitkin. Olette julistaneet voimanne. Nyt seisotte taikuri Ozin verhon edessä. Miksi vetää tuo verho pois, kun taikurilla ei ole mitään tarjottavaa teille? Ja näin on uusien ulkoisten pelkojenne kanssa. Niillä ei ole mitään tarjottavaa teille, sillä olette voimakkaampi kuin mikään pelko, jonka voitte kuvitella.

Monet teistä itkevät, että te ette pysty siirtymään yli ulkoisista peloistanne, koska ne ovat pakahduttavia ja kaikkivoimaisia. Tämä on totta vain, jos sallitte niiden olla.

Muuttakaa ajattelutapanne "maailma tekee tämän minulle" –ajatuksesta "en ole enää pelkomaailmaa, joten voin tarkkailla, panna merkille ja tehdä, mitä lystään" –ajatukseen tai "en halua palata pelkoon, joten muutan näkemykseni pelosta sen ihmettelyyn, mitä roolia tämä esittää yhteiskunnan siirtymisessä 3D:stä 5D:hen?" –ajatukseen.

Traumassa jonka panette merkille ympäri maailmaa, ei ole kyse teistä. Olette tarkkailija, ette osallistuja. Teidän on aika vaatia tuo rooli sen sijaan, että lisäätte pelkoa, joka on nyt yleistä ympäri maapalloa.

Ette ole enää pelkoseuraaja. Olette ilomajakka. Vaatikaa roolinne. Esittäkää roolinne, minkä voitte aloittaa lisäämällä kiinnostusta ja huumoria ulkoisiin pelkoajatuksiinne.

Miten voititte pelkonne möröstä sänkynne alla? Sitä kaikki pelon lietsonta on tällä hetkellä – mielikuvitusmörkö. Tässä tilanteessa olette vanhempi, joka säteilee majakkaansa kirkkaasti, jotta kaikki näkevät, ettei sängyn alla ole mitään. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.