JOULUKUUN 2016 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

4.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jokainen vuosi loppuu, ja tämä on vuoden 2016 viimeinen kuukausi – puhdistumis- ja transformoitumisvuosi joka on ollut haastava, mutta nyt olemme sen lopussa. Aloin kirjoittaa tätä raporttia monta kertaa enkä saanut sitä loppuun syistä, jotka liittyivät kollektiiviaikomukseen puolustaa totuutta, ja olemme nähneet paljon tätä viime päivinä. Jos sinulle on tuttu Standing Rock –reservaatin protesti Dakota Access Pipelinen (öljyputken) reittiä vastaan, joka kulkee heidän vesilähteensä läpi, niin se kiellettiin tänään kovan protestoinnin ja 2000 USA:n veteraanin läsnäolon jälkeen. Tämä on merkittävä hetki meille ja se muuttaa vuoden 2017 maisemaa. Meidät on haastettu puolustamaan sitä, mihin uskomme ja mikä hyödyttää kollektiivia. Puolustaminen voi johtaa umpikujaan tai vetäytymiseen, mutta olemme oppineet yhden asian tästä tilanteesta: valta on meillä, kansalla, eikä 5D-toimintamallin valta korruptoi, vaan yhdistää.

Resonoimme edelleen marraskuun 29. päivän uuden kuun energian kanssa, joka oli tarkassa neliössä Neptunukseen, planeettaan joka hallitsee öljyä ja kaasua sekä harhaa ja petosta. Samaan aikaan olemme kovan Marsin paineen alla, kun se on hyvin aktiivinen seuraavat kaksi viikkoa ja "aspektoi" voimakkaalla ja positiivisella tavalla kaikkien suurten planeettojen kanssa – erityisesti Pluton (transformaatio), Uranuksen (vallankumous), Erisin (soturi oikeudenmukaisuuden puolesta), Saturnuksen (logiikka, kurinalaisuus, oppitunnit ja todellisuus) ja Jupiterin (laajentuminen, korkeampi ajattelu) – puolustaaksemme sitä, mihin uskomme ja mitä haluamme nyt ja eteenpäin mentäessä.

Marsin toiminta on hyvin symbolista, koska se hallitsee Oinasta, pioneerimerkkiä ja eläinradan ensimmäistä merkkiä. Vesimiehessä se on keskinäisessä vastaanotossa Uranuksen kanssa, joka hallitsee yhteisöä ja kollektiivia ja joka jää Oinaaseen maaliskuuhun 2018 saakka. "Keskinäinen vastaanotto" merkitsee, että Mars ja Uranus ovat toistensa merkeissä, ja tämä tekee joulukuun ensimmäisestä viikosta ekstravoimakkaan, kun Mars on tarkassa yhteydessä Uranuksen kanssa. Toimintaplaneetta kohtaa vallankumousplaneetan, eikä unohdeta Erisiä, jumalaista feminiinisoturienergiaa, joka on myös yhtymässä Uranuksen kanssa. Toimintaa merkittävämpi on kuitenkin Marsin ja Uranuksen yhteys, jossa kahdesta tulee yksi ja pioneeri yhdistetään kollektiiviin ja yksilö kutsutaan liittymään yhteisöön. Tämä on jumalaista älykkyyttä toiminnassa ja meidät kutsutaan liittymään juhlaan tunnustamalla sekä jumaluutemme että ihmisyytemme, yksilöllisyytemme sekä kollektiivin jäsenyys.

Onko tässä kuussa yhtään helpotusta? Kyllä on, mutta helpotus ei tule hierontana, kuumana teenä ja pehmeänä tyynynä jaloillemme. Se tulee usein uudesta ymmärryksestä, uusista oivalluksista, totuuksista ja niin suuresta muutoshalusta, että meidän on pakko luoda se, tavallisesti se jälkeen kun olemme kokeneet hämmennystä, tuskaa ja kärsimystä. Joulukuu on kuukausi, joka sisältää mahdollisuuden loppuunsaattamiseen ja päätökseen saamiseen, mikä synnyttää transformaation, jos olemme valmis ryhtymään toimeen ja sallimaan sen tapahtua.

Ihmisten yhdistyminen yhteisen tavoitteen kautta ei ole uutta, mutta tänään se on merkittävämpää kuin koskaan aiemmin. Meidän täytyy oivaltaa, että olemme luojia, olemme voimakkaita ja kollektiiviaikomuksemme on avain maailmaan, jossa kaikkien ulottuvilla on rauhaa, iloa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä. Olemme käyneet läpi voimallisen syklin, joka alkoi 2007, ja 2016 meillä oli tuon syklin viimeinen vuosi – 2017 aloittaa uuden energiasyklin.

2016 oli 9-vuosi, mikä symbolisoi loppuunsaattamista ja loppumisia. Edellinen 9-vuosi oli 2007, ja se uusi alku joka seurasi 2008, oli 1-vuosi ja naimisissa globaalin pankki- ja talouskriisin kanssa. Nyt olemme uuden 1-vuoden partaalla. Uusi sykli alkaa ja tämä vaatii, että kollektiiviaikomus on kaikkia voimaannuttava. Olemme kokeneet syvää epätoivoa, nyt olemme valmiita iloon, mutta tasapainoisella tavalla, ja sen luomme itsellemme. Miten paljon enemmän tiedämme tänään kuin 2008? Miten paljon yhdistyneempiä olemme ja kykenevämpiä käyttämään sellaisia yhdistymisvälineitä, kuin internet, älypuhelimet ja sosiaalinen media?

"Tehdään puolestasi" –elämismalli oli houkutteleva vaihtoehto ja meistä tuli sohvaperunoita, robotteja ja kadotimme luovuutemme. Se vaati, että elämme voimattomina uhreina, ei enää täysivaltaisina henkilökohtaisessa ja kollektiivitodellisuudessamme. Nyt siirrymme uuteen energiasykliin ja kohtaamme vakavoittavan totuuden: jos haluamme pidot, meidän täytyy olla valmis kokkaamaan jonkin aikaa keittiössä.

Tämä uusi sykli kukoistaa aikomuksellamme, harmoniallamme ja mestaruuteen keskittyneellä ajattelullamme. Jos siis olemme valmis tutkimaan korkeiden värähtelyjen, uusien taajuuksien ja uusien mahdollisuuksien etuja, meillä on tarvitsemaamme tukea ja se odottaa meidän ryhtyvän toimeen. Tämä on ero acapellan ja täyden orkesterin kanssa laulamisen välillä. Laulu on sama, mutta se kuulostaa rikkaammalta ja täydemmältä, kun kaikki orkesterissa tukevat meitä.

Saamme lisää tukea 14.12. Kaksosten täysikuusta, joka tekee taas aspektin kaikkien suurten planeettojen kanssa (paitsi Neptunuksen), ja 21.12. päivänseisauksesta joka muuttaa valo-pimeystasapainon, ja tunnemme sen myös energeettisesti. Merkuriuksen perääntyminen alkaa 19.12. ja se tapahtuu Kauriissa, jota hallitsee Saturnus, yhtymien ja suuryritysten merkki. Matkustuksemme ja viestitämme kiusaamisen ja häiritsemisen lisäksi, Merkurius hallitsee karmaa ja yhteyttämme siihen. Tämä Kauris-perääntyminen tuo esiin yrityskarmakysymyksiä ja lopun yritysten vaikutusvallalle, joka on esittänyt pitkään liian suurta roolia yhteiskunnassa.

Haluammeko sallia niiden jatkavan maailman pyörittämistä ja hallitsemista vai olemmeko valmis ottamaan energeettisesti takaisin täysivaltaisuutemme, jonka olemme sivuuttaneet ja uhranneet hyvin pitkään?

Uskon, että ihmisperhe näkee lopultakin yhteyden arvon ja sen, miten voimakkaita olemme, kun yhdistymme yhteisen aikomuksen kera, mikä sisältää halumme siitä, mitä haluamme omaan maailmaamme, ja laajentaa sitä muihin ihmisiin. Koska olemme täällä jokainen omaa parantumistamme varten, silloin kun laajennamme muihin ihmisiin sen, mitä parannamme, saatamme loppuun universaalin parantumissyklin ja nopeutamme ylösnousemusprosessia.

Huomaamme tässä kuussa, ettei meidän tarvitse tehdä kovasti työtä maailman muuttamiseksi eikä se tapahdu kärsimyksellämme – marttyyri-parantajatoimintamalli on loppu. Maailman muuttaa aikomuksemme saada tasapainoinen, tasavertainen, yhdenmukainen, myötätuntoinen ja oikeudenmukainen maailma. Aikomus elää voimallista elämää saa aikaan voimaantumista meille ja maailmassa. Meillä ei siis ole varaa keskittyä ongelmiin, joita näemme maailmassa. Ainoa syymme nähdä ongelmia on, että meillä on nyt pääsy ratkaisuihin, koska olemme ongelmataajuuden yläpuolella. Olemme "valittuja" ja tämän kuukauden tapahtumat paljastavat sen meille. Meidän täytyy vain ottaa avosylin vastaan tuo ymmärrys ja käyttää sitä ryhtyäksemme toimintaan.

Suuria hetkiä tässä kuussa (kyllä, on lisää) on joulun ja hanukan ympärillä, jotka ovat samana päivänä tänä vuonna. Se on myös aikaa, jolloin suuri osa maailman ihmisistä tekee ja ajattelee samaa asiaa. Uskon, että joulunhenki on voimakas monissa ihmisissä ja sitä tukevat epätavallisemmat planeetta-aspektit, kun kaikki merkittävät planeetat (paitsi Neptunus) ovat hyvin lähellä samaa astelukua ja "aspektoivat" toisiaan positiivisesti. Ottaen huomioon niiden hitaan liikkumisen ja pitkät vuosittaiset perääntymiset, tämä on tosiaan hyvin epätavallista.

Mutta se alleviivaa jotain, mitä olen sanonut monta kuukautta: meillä on tukea, jota tarvitsemme voimaannuttamaan ne muutokset, jotka haluamme tehdä – meidän täytyy vain tietää, että voima on käytettävissämme.

Ja elämme energeettisesti synergisessa järjestelmässä, jossa kaikki toimii yhdessä tukien ilmentämistä, luomista ja transformoitumista. Planeettojen toiminta saa siis aikaan värähtelyn, jota voimme käyttää voimaannuttamaan transformaatiotamme. Silloin kun uskomme toimivamme eristyksissä ja kannamme maailman taakkoja, sivuutamme kaikki ratkaisut ja kaiken tuen, joita on käytettävissämme. Voimme kantaa universaalin energian ja toiminnan värähtelyä ilmentääksemme voimakkaan transformaation.

Kun päätämme tämän kuukauden ja vuoden, voimme katsoa taaksepäin, mitä olemme saavuttaneet oppimisen, parantumisen, kasvun ja transformaation osalta. Vaikka elämäsi ei ehkä näytä erilaiselta ulkopuolella ja on edelleen henkilökohtaisia haasteita, joita sinulla oli aiemmin tänä vuonna, tunnetko itsesi voimaantuneemmaksi tekemään muutoksia, jotka vievät sinut uuteen toimintamalliin elämässäsi?

====

Opi pääsemään mestaruuteesi ja selvittämään viimeiset jäänteet uhritietoisuudesta, heikkoudesta ja rajoittavista uskomuksista, jotka haastavat transformaatiosi. Seitsemän mestariviritystä on alku 5D-elämiselle ja mestarimatkasi avainalueet. Nämä ovat usein elämässämme alueita, joilla olemme haavoittuvin silloin, kun emme johda energiaamme. Seitsemän mestariviritystä keskittyy harmoniaan, tinkimättömyyteen, hyväksyntään, uskoon ja luottamukseen, myötätuntoon, anteeksiantoon ja ehdottomaan rakkauteen. Jokainen mestariviritys nostaa polariteettienergiansa taajuutta, joten harmoniamestariviritys nostaa kaaostaajuutta, tinkimättömyys nostaa tuomitsemistaajuutta ja jokainen nostaa niitä rajoittavia alempia taajuuksia, jotka eivät salli sinun menestyä, saada iloa ja rauhaa.

Aloita uusi vuosi mestaruudesta, opi lisää tästä linkistä ja saat työkaluja, jotka auttavat sinua päättämään tämän vuoden ja tämän syklin täysin valmistautuneena aloittamaan uuden syklin, uuden ajattelutavan ja energian kera, ja valmiina käyttämään aikomustasi luoda hyvin voimallinen ja tyydyttävä todellisuus. Tämä on nettiohjelma, kysymys- ja vastauspuhelujen kera. Voit aloittaa opiskelusi heti rekisteröidyttyäsi. Rekisteröityminen päättyy 9.12.2016. Katselmus- ja kysymys- ja vastaussoittoaikataulu tulee 19.12. alkavalla viikolla.

====

Anna jonkin loppu tässä kuussa, anna itsellesi päätös ja rauha. Ilmaise aikomuksesi siitä, mitä haluat uutena vuotena ja tässä uudessa syklissä. Ei ole koskaan ollut parempaa aikaa tutkia sitä, miten voimakas sinä voit olla omassa todellisuudessasi ja me kaikki kollektiivitodellisuudessamme. Olemme ihmisperhe ja on aika laittaa sivuun toimintahäiriömme ja alkaa tutkia todellista yhteyttä, synergiaa, yhteentoimivuutta ja itsetietoisuutta. Tämä pelastaa meidät ja maailman ja tekee taivaasta maan päällä enemmän kun lupauksen – se luo sen henkilökohtaiseksi ja yhteiseksi todellisuudeksemme.

Upeaa kuukautta, parhaan toivotusta iloiseen ja ilontäyteiseen joulunaikaan ja vaurasta, yltäkylläistä ja siunattua uutta vuotta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.