LOKAKUUN 2017 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

4.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jos haluat ymmärtää lokakuun energialiikkeitä, voin selittää ne kolmella kirjaimella, HTY (suom. huom. englanniksi abc), jotka ovat harmonia, tasapaino ja yhtenevyys/yhdenmukaisuus. Emme tee tätä yksin, kun saamme joka tasolla superladattua apua tämän luomiseen elämäämme ja maailmaan. On taidokasta tanssia pysyä maadoittuneena kaiken tämän tapahtuessa, koska houkutus "heittää se kaikki pois" on voimakas, kun tarve ilmaista voimakkaita aikomuksia, säilyttää energiarajamme ja pitää tuo yhdenmukaisuus ja harmonia tasaisessa liikkeessä, pitää meidät hyvin kiireisenä tässä kuussa.

Syyskuun tapaan lokakuulla on voimakas numerologinen puumerkki ja monta 1-1-1-päivää, alkaen 1.10. Meillä on tämä energiapuumerkki myös 10., 11., 19. ja 29. päivä. Ykkönen on alkujen luku, mutta se on myös puhtaan potentiaalin luku. Kaikki alkaa ensimmäisestä ajatuksesta, ensimmäisestä askeleesta ja ensimmäisestä aikomuksesta. Numerolla 1 on sama muoto kuin I-kirjaimella. Minä olen (suom. huom. minä = I) on lokakuun teema, mutta ei "vain minä ensin" -tyyppisesti – tämä on energeettistä täysivaltaisuutta ja itsemme vakuuttamista energeettisesti ehjäksi, voimakkaaksi ja itsestään määrääväksi.

Lokakuu on perinteisesti tasapainon kuukausi, koska silloin aurinko on Vaa'an merkissä. Mutta tämä ei ole tavallinen ja arkipäiväinen kylpyhuoneen vaaka – tämä on oikeudenmukaisuuden vaaka, joka viittaa kohtuuteen, tasavertaisuuteen, reiluuteen ja tasapainoon. Ja tässä näemme lokakuun todellisen merkityksen ja potentiaalin. Tasapainossa meillä virtaa sama energiamäärä sisään ja ulos, annamme ja vastaanotamme yhtä paljon. Kaikki mikä ei ole tasapainossa elämässämme ja maailmassa, tasapainotetaan. Se mikä ei ole tasavertaista, tasoitetaan, jotta energia virtaa yhdenmukaisessa harmoniassa kumpaakin suuntaan.

Jos emme ole tasapainossa omassa energiassamme, olemme maadoittumaton ja epävakaa, energia ei virtaa harmonisesti, meillä ei ole todellista yhtenevyyttä (vs. tekoyhtenevyys) eikä meillä ole harmoniaa. Vaikka saatamme haluta harmoniaa, tasapainoa ja yhtenevyyttä, niiden hintana on kaikesta sellaisesta irtipäästäminen, mikä ei sovi tuohon malliin.

Olemmeko valmis päästämään irti ja olemaan vapaa kaikesta, mikä ei ole energeettisesti harmoniassa ja tasapainossa, jotta voimme olla energeettisesti yhtenevä elämämme uuden aikomuksen kanssa? Se voi olla helppo valinta, kun siihen liittyy ilmiselviä asioita, joihin emme ole kiintynyt. Mutta mitä tapahtuu, kun tuo irtipäästäminen vaatii luopumista odotuksista, tiukasti kiinnipidetyistä uskomuksista ja sellaisesta, mikä on voimaannuttanut meitä polullamme?

En puhu tässä vain ihmisistä ja asioita, vaan puhun omista uskomuksistamme ja siitä, mitä käytämme tunteaksemme olomme voimaantuneeksi – on se sitten viha, riippuvuudet, pelko, rajoitukset, uhritietoisuus, epäily, hämmennys tai oman voimamme kieltäminen. Nämä voivat saada meidät tuntemaan tasapainoa silloin, kun pelkäämme muutosta. Todellinen testi valmiudellemme hyväksyä energiatäysivaltaisuutemme, on kyky päästää irti kaikesta, mikä estää meitä ottamasta vastaan koko jumalaisen voimamme ja käyttämästä sitä.

Lokakuun abc(hty)-energia (harmonia, tasapaino ja yhtenevyys) alkaa meistä. Mitä teemme luodaksemme yhtenevyyttä/yhdenmukaisuutta elämämme – muttei sellaista, mikä saa meidät luulemaan, että olemme onnellinen, sellaista mikä sallii meidän laittaa tossua toisen eteen toivoen, että jonain päivänä asiat ovat paremmin. Tämä on aitoa ja todellista yhtenevyyttä, sellaista mikä sallii meidän vaatia aitoa onnellisuutta, iloa, täyttymystä, rauhaa ja voimaantumista.

Olemme aina harmoniassa jonkin kanssa, minkä opit 5D-harmonia-kurssilla, ja luontomme on luoda harmoniaa jollain tavalla – on se sitten onnettomien tilanteiden tai huonon käytöksen sietämistä tai supermukavana olemista saamatta mitään vastineeksi. Tätä kutsun "tekoyhdenmukaisuudeksi", ja se toimii meillä – jonkin aikaa. Sitten tulemme päivään, jolloin olemme niin onneton ja tyytymätön, ettemme "voi kestää sitä enää". Olemme olleet harmoniassa omien pelkojemme ja toiveidemme kanssa liian pitkään – nyt haluamme aitoa ilon, täyttymyksen ja voimaantumisen tunnetta.

Meillä on 5.10. täysikuu, jolla on hyvin harvoja aspekteja – muutos niihin moniin aspekteihin, joita meillä on ollut uudenkuun ja täydenkuun aikana muutamana kuluneena kuukautena. Yhdessä voimakkaassa aspektissa, jota se tekee, on Merkurius, karmaplaneetta, aspektissa lokakuun Venuksen ja Marsin yhtymään Neitsyessä. Pam! Sielusopimuksiimme ja karmakumppaneihimme liittyvät ongelmat korostuvat vaalituimmissa suhteissamme toisten ja itsemme kanssa.

Lokakuun uusikuu on 19. päivä Vaa'an 26 asteessa ja suoraan oppositiossa Uranuksen kanssa. Tässä kohtaa kumppanuuksissa on runsaasti potentiaalia välirikkoon, uudelleenaloittamiseen tai irtipäästämiseen sekä uusiin yhteyksiin. Muista, ettei tässä ole kyse ainoastaan romanttisista suhteista, perheestä ja ystävistä. Tärkein suhteemme on se, joka meillä on sisällämme – tämä jumaluutemme ja ihmisyytemme kumppanuus tulee myös kyseeseen. Miten olemme kumppanuudessa oman voimamme, potentiaalimme ja energiamme kanssa ja miltä henki-ego-kumppanuutemme näyttää?

Jupiter siirtyy Skorpioniin 10.10. ja toistaa matkan, jonka se teki marraskuussa 2005. Mitä teit silloin? Minä valmistauduin muuttamaan Phoenixista Kansas Cityyn, USA:n keskiosaan, ja pitämään valoa siellä. Luulin olevani siellä vuoden tai pari, mutta olin siellä yli 10 vuotta. Se oli vaikeaa aikaa, kun tunsin olevani täysin väärässä paikassa ja energeettisesti hyvin epäharmoniassa tuon alueen kanssa, mutta se oli aikani tarkoitus tuolloin. Olen nyt muuttanut paikkaan, josta pidän paljon enemmän, ja jos näin on ollut sinulla – asut paikassa, jonka kanssa tunnet olevasi epäharmoniassa, ja tunnet olevasi väärässä paikassa – saatat muuttaa uuteen paikkaan tässä syklissä. Tai jos olet ollut jumissa jollain elämäsi alueella marraskuusta 2005 saakka, tämä transiitti joka kestää vuoden, voi tuoda liikettä.

Pluto kulkee nyt eteenpäin, mikä starttaa taas transformaatiomoottorin. Kun ajattelen Pluton perääntymis- ja eteenpäinkulkemissyklejä, ajattelen kaivuria, joka kaivaa ylös paljon jätettä ja sitten hajoaa, joten kuskin on pysähdyttävä, noustava hytistä ja korjattava moottori. Nyt meillä transformaatiomoottori hyrrää taas, jotta voimme jatkaa 3D:n hajoamisen aikaansaaman jätteen kaivamista.

3D-5D-integrointia tapahtuu edelleen ja se laajenee eksponentiaalisesti joka päivä. Katso, miten nopeasti maailma ruoti totuutta Las Vegasin ampumatapauksen 1.10. taustalla, jossa surmattiin 59 ihmistä ja satoja loukkaantui. Olen työskennellyt erään ryhmän kanssa totuuden paljastamiseksi, ja jo kahdessa päivässä olemme tuoneet monia yksityiskohtia valoon, mm. MGM:n johdon ja joidenkin investointilaitosten epäilyttävät osakekaupat elokuussa ja syyskuussa, hyvin samanlaista mitä tapahtui lentoyhtiöosakkeilla 911-tapausta edeltävinä päivinä.

Harmonia, tasapaino ja yhdenmukaisuus tulevat lokakuussa – eikä tämä merkitse, että se kaikki on ohi marraskuuhun mennessä, pelkästään että olemme uudella tasolla ja jatkamme laajentumista pidemmälle 3D-toimintamallin hajoamiseen ja 5D-energian integrointiin, ja ylösnousemusjuna liikkuu eteenpäin. Muista huolehtia myös itsestäsi – tämä on erittäin rankkaa työtä energiatasolla, mikä voi vaikuttaa fyysiseen kehoon äärimmäisenä väsymyksenä. Ahdistuneisuustasokin on korkea, kun laajennamme myös energia-astiaamme vastaanottamaan enemmän ja korkeampia energiataajuuksia, vastaamaan laajentuvaa energiaa maan päällä ja ihmisissä. Jatkakaa säteilemistä kaikki – hurja ylösnousemuskyyti saattaa tulla vähän hurjemmaksi. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.