TAMMIKUUN 2017 ENERGIARAPORTTI

 

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

4.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

Tammikuu lähtee liikkeelle voimallisella tavalla – vaikka se alkaakin Merkuriuksen perääntyessä – mikä on jäänne tammikuulta 2016 ja Marsin ja Neptunuksen yhtymästä, kahden polarisoituneen planeetan, joiden energiat ovat asteikon vastapäissä. Yhdessä niiden pitäisi saada aikaan epäselvää ja levotonta energiaa, mutta ne tekevät juuri päinvastoin. On myös syklin ensimmäinen kuukausi – 1-vuoden joka ajaa meidät venyttelemään ja lentämään korkealla käytyämme läpi erittäin haastavan yhdeksän vuoden syklin. Jos olemme valmis liitämään, meillä on siihen kaikki mahdollisuudet yhden varoituksen kera: tämä on uusi toimintamalli eikä asioita tehdä puolestasi, on voimaannuttava itse. Voimme mennä pitkälle, mutta meidän on hankittava motivaatio, päättäväisyys ja aikomus tehdä se. Meillä on kuitenkin vähän apua jostain, mikä tapahtui 4.1. Voit katsoa  täältä YouTube-videoni siitä. Luulen, että kuukaudesta tulee upea ja fantastinen alku vuodelle, joka on taianomainen ja täynnä kaipaamaamme muutosta, ja vahvistusta, että olemme tosiaankin ylösnousemassa ihmeisiin.

 

Tämän kuukauden energiassa on kyse siitä, että ympyrä sulkeutuu, noviisi tulee mestariksi, alfa kohtaa omegan ja valo haastaa pimeyden. Aloitamme vuoden Merkuriuksen perääntyessä ja Marsin ja Neptunuksen tehdessä yhtymää, minkä uskon asettavan sävyn tälle kuukaudelle ja vuodelle. Olemme tulleet läpi haasteellisista yhdeksästä vuodesta, mikä ei ollut helppoa, ja olemme edelleen täällä. Kenties olemme vähän mustelmilla ja nöyryytetty, mutta emme voi antaa sen estää meitä oivaltamasta, miten paljon olemme edenneet. Sen näkemiseksi meidän täytyy palata taaksepäin kaksi yhdeksän vuoden sykliä, vuoteen 1999, koska silloin varsinainen työ alkoi.

 

Vuoden 2017 ennusteet, vuosittainen raporttini tulevan vuoden energiapotentiaalista, on saatavilla useissa formaateissa – kirjalliset ennusteet ja audiokirja sekä seitsemän askeleen "Awakening to Divine Congruence" –kurssi. Voit ostaa omasi  täältä. Sinulla on pääsy ohjelmaan koko vuoden, joten voit käyttää sitä jatkuvasti, kun kuljemme tämän transformoivan siirtymävuoden läpi.

 

Miten paljon asiat ovat muuttuneet elämässäsi vuodesta 1999? Miten paljon olemme muuttuneet yhteiskuntana ja maailmana? Meillä ei ollut sosiaalista mediaa silloin, internet oli lapsenkengissä (monet ihmiset luulivat sen olevan jokin ohimenevä villitys) ja vain hipit ja jupit söivät luomuruokaa. Henkisyys oli valotyöntekijöitä ja henkisiä "bändäreitä" varten, eikä kukaan muu oikeasti välittänyt. Ja toivoimme kaikki, että vuosi 2000 ja uuden vuosisadan alkaminen saisi aikaan paljon muutoksia. No, niin tosiaan tapahtui. Ei ehkä niin nopeasti tai helposti, kuin olisimme toivoneet, mutta meiltä on vienyt kaksi yhdeksän vuoden sylkiä päästä tähän kohtaan, tehdä vakaa ylösnousemuspäätöksemme yksilöinä ja kollektiivina, eikä ole paluuta taaksepäin tai sen pysäyttämistä. Katso, miten pitkälle olemme päässeet tänä päivänä.

 

Tämän kuukauden Merkuriuksen perääntyminen kaikuu tammikuuta 2016, kun aloitimme ja lopetimme tuon vuoden Merkuriuksen perääntymisellä Kauriissa, joten tuomme tuon energian uuteen kuukauteen ja vuoteen, muttei pidättelemään meitä. Se on enemmän tilaisuus muistuttaa meille, mitä haluamme ja emme halua tuoda uuteen vuoteen mukanamme. Merkuriuksen perääntyminen tuo aina esiin menneisyyttä, hidastaa tahtia ja siinä on kyse uudelleentarkastelusta, uudelleenharkinnasta, uudelleentekemisestä, irtipäästämisestä, rentoutumisesta ja lepäämisestä, usein siksi että suunnitelmamme eivät onnistu haluamallamme tavalla. Ja se on Kauriissa, Saturnuksen merkissä, joka on iso tekijä tänä vuonna. Merkurius alkaa kulkea eteenpäin 8.1., mutta varjojakso kestää kuukauden loppuun saakka.

 

Älä vaivu epätoivoon tai luule, että sinun täytyy odottaa – tämä on erityisen tehokas kuukausi lopettaa karmasiteet ja –yhteydet ja laittaa suunnitelmat liikkeelle olla täysin omassa voimassaan ja karmaton.

 

Merkuriuksen ja Neptunuksen yhtymä on valaistunut askel jumaluuteemme, koska Mars – ensimmäisen huoneen ja Oinaan hallitsija, pioneeri, ego, toimeen ryhtyjä – pitää kädestä Neptunusta – kahdennentoista huoneen ja Kalojen hallitsijaa, henkisyyden, harhakuvien ja ylimaallisuuden merkkiä. Tässä meistä tulee yksi ja ykseys, yksilö liittyy kollektiiviin, ei luopumalla yksilöllisyydestään, vaan oivaltamalla, että olemme kaikki yhteydessä, osa valtavaa olento- ja energiayhteisöä. "Minä olen" –olemus luiskahtaa lempeästi ja vaivattomasti "me olemme" –olemukseen.

 

Meillä on 12.1. täysikuu, jolla on aspekti melkein kaikkien suurempien planeettojen kanssa, erityisesti Kheironin, haavoittuneen parantajan. Kheiron on edelleen tarkassa Saturnuksen vaikutusneliössä, kuten suurimman osan vuotta 2016 – ja se vaikuttaa paljon myös tänä vuonna. Tämä ei ole huono asia – se on kalvava muistutus, että meidän täytyy saada karma päätökseen, se on yksi tarkoituksemme olla täällä ja meidän täytyy saada tuo energia liikkeelle. Ja saamme myös monia tilaisuuksia tehdä sen tänä vuonna, kun karmamme, karmakiertomme ja –sopimuksenne ja karmakumppanimme ovat jatkuvia muistutuksia tästä lupauksesta. Vaikkemme luultavasti näe välitöntä päätöstä ja loppuunsaattamista tammikuussa (mutta se on mahdollista), voimme edistyä.

 

Uusikuu 28.1. valmistelee meitä helmikuun pimennyksiin ja tuo harhakuvat valoon, kun se tekee aspektia Neptunuksen kanssa, joka hallitsee harhakuvia, henkisyyttä ja öljyteollisuutta. Suuryritykset, politiikka ja hallitus ovat raskaiden aspektien alaisuudessa koko vuoden, eikä tämä ole hyvää aikaa salaisuuksille, valheille, kätketyille agendoille tai millekään toiminnalle, joka on suunniteltu hyödyttämään erityisintressejä. Se mikä on salattu, paljastuu, ja totuudella on tapansa tulla esiin, vaikka sen kätkemiseksi ponnisteltaisiin kuinka paljon.

 

Yksi kiinnostava aspekti tammikuussa on, että Merkurius lopettaa perääntymisensä galaktisen keskuksen kohdalla, noin 27 astetta Jousimiestä – se on galaksimme keskipiste. Tämäkin on suotuisa merkki tälle vuodelle, koska se on Saturnuksen perääntymiskohta, jossa se on kaksi kuukautta tänä vuonna. Elämme valtavassa transformaatioajassa ja tämä kuukausi on vasta alkua. Muista ilmaista aikomuksesi tälle vuodelle, mutta pidä ne joustavina ja avoimina, koska hauskanpito vasta alkaa.

 

Upeaa kuukautta.

 

----------- 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.