TAISTELETKO ITSESI KANSSA?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
31.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Muutaman viime viikon kokemuksenne ovat luultavasti olleet täynnä vihaa ja epätoivoa. Se on muuttumassa hetki hetkeltä. Ei siksi, että teillä on pääsy erilaisiin materiaaleihin tai lähestytte erilaisia ihmisiä, vaan koska ette anna enää 3D-draamalle valtaa.

Tämä askel pois 3D-draamasta on tapahtunut useissa vaiheissa, sillä tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun olemme antaneet samanlaisen viestin. Erona on, että useimmat aiemmat viestit liittyivät läheisiin suhteisiinne perheen ja ystävien kanssa. Tämä viesti koskee globaalista ahdistuksesta vapautumista.

Monet teistä kyseenalaistavat kykynsä tehdä niin, sillä huomaatte jatkuvasti globaaleja harha-askelia. Vihanne fokus on ollut ympäristö, politiikka, epäinhimilliset toimet, koulutus, talous tai muut alueet. Sillä ei ole merkitystä, sillä ahdistuksenne ydin on ollut tapahtumat perheenne ja yhteisönne ulkopuolella – suuri kuva, voitaisiin sanoa. Mutta se estää teitä tunnistamasta, miten väsynyt ja uupunut olette.

Tuota viime lausetta ei pidä ottaa kevyesti, sillä olette puskeneet itseänne koko tämän elämän ja monia muita elämiä, jotta teillä olisi asiantuntemusta ja energiaa auttaa Maata muuttumaan. Saitte valmiiksi tuon merkittävän universaalin tehtävän majesteettisesti, koko ajan samalla kietoutuen 3D-pelon ja -ahdistuksen pudistamiseen.

Olette puhdistaneet ja puhdistaneet, ja samaan aikaan auttaneet Maata muuttumaan – löytääksenne sitten vain eräänlaisen tarkoituksettomuuden tunteen. Niinpä sisäänpäin fokusoitumisen sijasta jatkoitte Maa-fokustanne, sillä olette puhdistaneet niin paljon sisältä, että uuden "sinun" astianne on tyhjä. Ja uskollisena 3D-tietopohjallenne, yrititte täyttää tyhjän astianne globaaleilla huolilla.

Vaikeutena on, että fyysinen kehonne ilmoitti teille, ettei tuo suunta ole enää sopiva, mikä aiheutti ihottumaa, vatsakipua ja vastaavia fyysisiä vaivoja. Hyökkäsitte ikään kuin itsenne kimppuun. Ja näin tapahtui, sillä olette nyt niin hienovirittynyt, että aina kun käännytte väärästä tienhaarasta siirtymäpolullanne, kehonne luo varoitusvalon, jossa sanotaan: "Ei tätä tietä."

Niin se on, että monet teistä ovat taistelleet itsensä kanssa. Yritätte fokusoitua taas globaaleihin ongelmiin, ja kehonne sanoo "ei". Yritätte levätä, jotta voitte fokusoitua taas globaaleihin ongelmiin, ja kehonne pysyy uupuneena. Ja sen tuloksena vihanne näkyy monissa elämänne osissa.

Tunnette olevanne eksynyt, uupunut ja vihainen – mutta ette pitkään.

Kun opettelitte ajamaan autoa, teidän täytyi keskittyä tiehen ja varmistaa, että autossa oli oikea vaihde päällä, ja koko ajan samalla pitää silmällä tienviittoja ja muita merkkejä, jotka ohjasivat teidät määränpäähänne.

Vähäisistä fyysisistä vaivoistanne on tullut henkilökohtaisia tienviittojanne. Oikea vaihteenne on sisäänpäin katsominen, sillä tienne on suunniteltu olemaan paljon tasaisempi, kuin muutama kulunut itsetestausviikko. Olette yrittäneet tätä tai tuota suuntaa, mikä on aiheuttanut fyysisiä sivuvaikutuksia, jotka suunniteltiin auttamaan teitä ymmärtämään, että olitte kieltäneet helpon polkunne olemassaolon.

Tätä autoanalogiaa jatkaaksemme, tuulilasinne antaa informaatiota siitä, mitä on edessänne – ei siitä, mitä on maailman toisella puolella. Koska fokuksenne on ollut liian laaja, teiltä meni ohi stop-merkkejä ja muita suuntaviittoja. Palatkaa kapeampaan fokukseen, ja tietänne on helppo ohjata. Jatkakaa elämän ja ratkaisujen etsimistä sen ulkopuolelta, mitä näette tuulilasinne läpi, ja teistä tuntuu eksyneeltä, yksinäiseltä ja vihaiselta – aivan kuten tapahtuisi, jos eksyisitte ajaessanne tärkeään tapaamiseen.

Olette uupunut, koska fokusoiduitte jonnekin tuonne, sisäänpäin fokusoitumisen sijasta. Sallikaa itsenne luoda kapeampi fokus, helpompi polku. Teidän ei tarvitse enää fokusoitua globaaleihin ongelmiin.

Uusi fokuksenne on paljon kapeampi. Se on uupumuksenne käsitteleminen. Se on itsenne salliminen, kyllä, painaa helppousnappulaa.

Elämänne ei enää koostu pitkän tähtäyksen projekteista toisten pelastamiseksi. On vain uuden "sinun" ilojen, taitojen ja kiinnostusten löytäminen. Teidän on aika tutustua itseenne.

Vaikka maailmantapahtumat saattavat edelleen kiinnostaa, globaalit asiat eivät ole enää teidän uranne tai työnne. Sallikaa itsenne fokusoitua taas itseenne, aivan kuten ehkä tekisitte siirtyessänne uuteen yhteisöön tai työpaikkaan.

Mitä haluatte tehdä tai olla? Ei sen perustella, miten tuo kiinnostus auttaa maailmaa, vaan miten tuo kiinnostus auttaa teitä nauttimaan elämästänne? Onko se hauskaa? Tehkää sitä. Auttaako se maailmaa teidän kustannuksellanne? Lopettakaa. Jos se tuntuu herkulliselta, siirtykää sitä kohti. Jos se tuntuu pakahduttavalta, hankalalta, vaikealta, tuskalliselta, pelottavalta tai olevan liikaa, pysähtykää, sillä se ei ole teidän karttanne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.