ENNUSTEITA 2018 – VAPAUDEN JA YHTYMISEN POLKU

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

31.12.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joka vuosi vuodesta 2005 saakka olen kirjoittanut vuosiennusteen ja joka vuosi sanon saman asian: "Kirjoitan ennusteita, vaikken pidä niiden kirjoittamisesta." Epäröin tehdä ennustuksia, erityisesti maailmantapahtumista, koska en halua vaikuttaa kenenkään ajatteluun tai kääntää energiaa tiettyyn suuntaan. Ilmentämisvoimamme on nyt voimakas, luomme ajatuksillamme ja voimme käyttää energiaa haluamallamme tavalla, joten on tärkeää keskittyä korkean taajuuden laajentamiseen ja siihen maailmaan, jossa haluamme elää, siitä lannistumisen sijasta, mitä näemme hulluksi tullessa maailmassa.

Nyt enemmän kuin koskaan, yhteisessä kollektiivitietoisuudessamme on valtava voima, koska ihmisperhekollektiivi on paljon tietoisempi itsestään, voimastaan ja paikastaan universumissa kuin koskaan ennen. Tämä tekee meistä tehokkaampia ja vahvempia ilmentäjiä. Jos ajatukset olivat voimakkaita jo aiemmin, ne ovat sitä eksponentiaalisesti nyt. Koska ennusteitani lukevat miljoonat ihmiset kymmenissä maissa ja he voivat tulkita lukemansa monin eri tavoin, näiden ennusteiden jakaminen on tehtävä, jonka otan hyvin vakavasti, ja kirjoitan ne hyvin huolellisesti. Ja olen havainnut niiden olevan hyvin täsmällisiä, kun tarkastelen niitä vuoden kuluessa, kuten kannustan myös teitä tekemään.

Yksityiskohdat siitä, mitä tarkkaan ottaen tapahtuu, eivät aina ole osa informaatiota, jota jaan kanssanne, koska keskityn enemmän siihen, mitä on mahdollista tapahtua tai mikä on energeettisesti harmoniassa sallimaan tiettyjen tapahtumien kehittyä tietyllä tavalla . Koska olemme kehittyneet kovasti tämän vuosisadan alusta, eri mahdollisuuksien tietäminen palvelee päätöksenteko-oppaana, ei niinkään vakavana varoituksena tulevan vuoden tapahtumista.

Kun luet näitä ennusteita, vältä etsimästä vahvistusta tulevista asioista. Älä myöskään etsi "synkkä tuho" –skenaarioita, koska kieltäydyn harkitsemasta sitä mahdollisuutena. Käytä tätä informaatiota sen sijaan työkaluna oman elämäsi ja energiasi johtamisessa, kun lähdet uuteen vuoteen, joka on täynnä potentiaalia, voimaa ja mahdollisuuksia. Vältän tarkoituksella "synkkä tuho" tai "kuu taivaalta" –ennustuksia, joita toiset tekevät, osittain siksi etten usko palvelevan mitään hyödyllistä tarkoitusta ennustaa pahoja tapahtumia, koska tiedän meillä olevan kontrolli henkilökohtaiseen ja kollektiiviseen todellisuuteemme.

Ja uskon, että suloisuuden ja valon suitsuttaminen ja se uskomus, että universumi tekee kaiken paremmaksi ja huolehtii meistä (ilman aktiivista osallistumistamme), on epärealistista. Se ei ole johdonmukainen roolissamme universumin kanssaluojina ja on siksi myös väärää informaatiota, joka on suunniteltu vaalimaan uskoa, että elämämme kehittyy ennalta määrätyllä tavalla ja olemme voimaton estämään, muuttamaan tai kontrolloimaan sitä.

Oletko valmis säteilemään valoasi taas uuden vuoden? Tämä vuosi on erilainen, koska säteilemme paljon korkeampaa energiataajuutta ja seurassamme on paljon enemmän ihmisiä. Tiedän, että matka on ollut äärimmäisen pitkä ja toisinaan haastava – olemme olleet tässä useita vuosikymmeniä. Mutta ylösnousemuksen kehitysspiraalia ei saavuteta päivässä, emmekä voi mitata monien elämien aikana tehdyn matkan menestystä sen mukaan, mitä yhdessä elämässä tapahtuu.

Tänä vuonna voimme odottaa innolla suurta vahvistusta (joka ei ehkä ole, mitä luulet), voimakkaampia yhteyksiä paljon useampien ihmisten kanssa, suurta lisääntymistä heränneiden ja heräävien ihmisten määrässä ja haastetta meille (niille jotka ovat pitäneet valoa pitkän aikaa) tutkia uusia polkuja.

2018 on vuosi ottaa käyttöön siipesi, kohota niiden rajoitusten yläpuolelle, joilla olet ehkä rasittanut itseäsi, asettaa tähtäimesi korkealle ja pitää hauskaa. Tämä vuosi vaatii hyväksymään itsesi valomajakaksi, tunnustamaan mestaruutesi ja olemaan energeettisesti luova ja täysivaltainen elämässäsi. Kestävät rajat auttavat, kuten myös suuret ja voimalliset aikomukset. Valmis uuteen alkuun? Olemme nyt yhden hyvin merkittävän matkan "lopussa" ja aloittamassa seuraavan. Muista, ettei oikeasti ole loppua – on risteyksiä ja aseman vaihtamisia, ja olemme nyt yhdessä sellaisessa.

Mihin menemme tästä? On uusi seikkailu, ja voimme mennä, minne haluamme, joten tutkitaanpa vuoden 2018 voimaa ja potentiaalia.

2018 – mestarivuosi

Numerologiassa vuodella 2018 (2+0+1+8) on värähtely 11, joka on mestariluku. Edellinen mestarivuotemme oli 2009, ja olemme edistyneet paljon ylösnousemuspolullamme sen jälkeen ja tehneet valtavia harppauksia 3D/5D-integroinnissa ja ylösnousemusmatkalla, joten vaikka 2009 ei ehkä ollut mahtava vuosi sinulle, 2018 on portaali täysin uudelle mestaruustasolle.

Tässä vuodessa on myös 2-energia, koska 11 on myös 1+1, ja se on tasavertaisten energioiden liittymistä yhteen – voimme yhdistyä samanhenkisten ihmisten kanssa nyt – ja se on kumppanuuden ja yhteisön luku. Mutta 1+1:n myötä painotus on tasavertaisuudessa, samankaltaisuudessa ja tasapainossa. Ei enää toispuoleisia ja eriarvoisia suhteita, joissa toinen antaa kaiken energian eikä saa vastineeksi mitään. Se saattaa olla muutos joillekin ja vaatia vähän sopeutumista.

Mestaruudessa ei ole kyse olemisesta paras tai parempi kuin muut. Tämä on itsemestaruutta, oman energiasi, sielutehtäväsi ja elämäntarkoituksesi hallitsemista – oppien, miten integroidaan jumaluus ihmisyyteen, siirtyen parantumisesta eheyteen ja luoden yhdenmukainen todellisuus, joka heijastaa suurinta potentiaaliasi ja täyttä energiataajuuttasi ja -värähtelyäsi. Olet ainoa, joka voi tehdä tämän sinulle – potentiaali on olemassa ja odottaa komentoasi.

Avainteemat

Jokaisella vuodella on avainteemoja, hallitsevia energioita, jotka ovat kokemustemme fokus tuona vuotena. Vuoden 2017 avainteema oli jumalainen yhdenmukaisuus, ja näimme sitä ilmaistavan monin tavoin yksilöinä ja kollektiivisesti. Yksilöinä meidän täytyi ilmaista aikomuksia ja sitten päästää irti kaikesta ja kaikista, jotka eivät olleet harmoniassa aikomustemme kanssa. Kollektiivitasolla, erityisesti vuoden kolme viimeistä kuukautta, näimme valtavaa heräämistä ja monien ihmisten liittymistä yhteen yhteisen aikomuksen, tavoitteen ja tarkoituksen kera. Näemme sitä lisää 2018.

Vuoden 2018 ensimmäinen teema on vapaus, ja ennen kuin sanot: "Mahtavaa, saan kaiken, mikä sallii minun olla vapaa", jatka lukemista, koska tämä ei merkitse aivan sitä. Vapaus on vapaana olemisen tila, joka on energeettinen olotila – sinun on tarvinnut määritellä henkilökohtainen vapausenergiasi ja tiedät, mitä se merkitsee sinulle, ennen kuin voit olla vapaa. Ja se merkitsee myös, että elät vapauden tilassa, olet vapaa omassa elämässäsi – vapaa rajoituksista, häiriötekijöistä, pelosta, katumuksesta, vihasta ja kaikesta energiasta tai kaikista tunteista, jotka rajoittavat kykyäsi saada energia virtaamaan vapaasti omassa elämässäsi. Vapauden vastakohta on sitominen, jota on silloin, kun tukimme energiavirran laittamalla rajoituksia ja häiriötekijöitä polullemme.

Vuoden 2018 toinen teema on yhtyminen, ja tämä edustaa sitä "yhteentulemista" tai yhteenliittymistä, jota näemme koko vuoden. Tämä alkoi 2017 ja siitä tulee tärkeämpää 2018. Mutta tämä ei merkitse, että kaikki tulevat yhteen saman fokuksen kera ja samanaikaisesti. Yhtymistä tapahtuu ihmisten välillä, joilla on samanlaiset energiat ja aikomukset, ja näemme 3D:n ja 5D:n välisen kulun tulevan paljon vahvemmaksi ja näkyvämmäksi. Tämä merkitsee, että eroat tai sinut erotetaan ihmisistä, jotka eivät ole energeettisesti yhteensopivia, ja liityt myös yhteen ja yhdistyt ihmisten kanssa, jotka ovat energeettisesti yhteensopivia.

Yhtymisen vastakohta on hylkiminen, kun asiat jotka eivät voi yhtyä tai tulla yhteen, hylkivät toisiaan. Tämä ei ole huono asia – on erittäin selkeyttävää tietää, minkä kanssa voit liittyä yhteen ja minkä kanssa et. Sen tietämisessä on paljon arvoa, mikä ei ole harmoniassa energiasi kanssa, ja tämä sisältää ihmisiä ja tilanteita.

Voimajaksot

Siirrytäänpä vuoden 2018 voimajaksoihin. Nämä ovat korkeamman taajuuden ja energian jaksoja, joissa on enemmän energiatukea muutoksille, siirtymille ja transformaatiolle.

Koko vuosi on voimajakso 11-mestarienergian vuoksi. Niinpä kaikki tapahtuu 2018 vähän suuremmalla leimahduksella, vähän nopeammin, vähän voimakkaammin ja paljon tehokkaammin. Huiput ovat korkeampia ja kenties vähän pidempiä ja laaksot matalampia ja kenties vähän lyhyempiä kestoltaan. Energiakuilu 3D:n ja 5D:n välillä on selvempi, ja on suuri ero ihmisissä, jotka ovat hereillä ja tietoisia ja jotka eivät ole.

2018 alkaa 1-1-11-värähtelyllä, aivan kuten 2017, ja toipumisella Merkuriuksen perääntymisestä, joten kehitymme uuden vuoden alkamistavassa. Kuluneet kaksi vuotta uusi vuosi on alkanut samanlaisilla planeetta-asetelmilla ja energioilla kuin edellisvuosi, mikä on laittanut meidät kuukausiksi toistojaksoon. Meillä on myös 2.1. supertäysikuu kahden seuraavan vuoden (vuodesta 2018 vuoden 2020 alkuosaan) puumerkkiakselilla Rapu-Kauris.

Tammi-maaliskuu on voimajakso, joka sisältää kaksi tuplatäysikuun kuukautta, kaksi pimennystä, ja se mikä vaikuttaa uusilta aluilta, on oikeasti vuoden 2017 jäämien loppuunsaattamista. Tällä jaksolla on paljon nopeasti liikkuvaa energiaa, joten älä kiirehdi tuomitsemaan sitä, mikä näyttää katastrofilta – monet niistä ovat siunauksia valepuvussa.

Sitten siirrymme touko-kesäkuuhun, joka on toinen voimajakso. Tunnen, että on paljon yhteiskunnallista ja poliittista levottomuutta, kun maisemat ovat muuttuneet. Ihmiset eivät halua enää hallinnan ja kontrolloinnin 3D-toimintamallia – he haluavat vapautta (tämä sana ja energia on tärkeä koko vuoden) ja olla täysivaltainen, mikä on heijastusta tarpeesta olla luovempi, itsetietoisempi ja täysvaltaisempi (5D-energiat) ja paljon vähemmän kontrolloitu ja hallittu (3D-energiat).

Kesäkuukaudet (heinä-elokuu) ovat rennompia, vaikka onkin kolme pimennystä, ja tässä vuodessa on suurempi potentiaali hauskuuteen, kun alamme tuntea enemmän integroidun 3D/5D-energian ja tuoda sen elämäämme. Tämä saattaa merkitä myös muutosta perherakenteessa, siirtymistä biologisista siteistä energeettisiin. Olet valmis tähän – sitä on tapahtunut jonkin aikaa. Päästä irti asioista, jotka eivät palvele energia-aikomustasi tai jotka eivät ole harmoniassa energiataajuutesi kanssa.

Syys-lokakuussa alamme todella integroida vuoden 2018 lupausta, kun emme näe ainoastaan suuremman ihmismäärän heräävän – mitä on tapahtunut vuoden 2017 puolivälistä saakka – vaan tulevan myös tietoisemmaksi, esittävän kysymyksiä, etsivän uusia mahdollisuuksia elämässään, kyseenalaistavan oikeasti 3D-rajat ja haluavan elämää, joka on henkisesti integroidumpaa. Siksi kehotan aina säteilemään, koska säteilet valomajakkana sitä valoa, jota he etsivät.

Marraskuussa kuunsolmut siirtyvät Rapuun ja Kauriiseen, mikä vahvistaa tammikuun 1. päivän supertäysikuuta Ravu-Kauriissa ja asettaa näyttämön vuoden 2020 Kauris-stelliumille. Kuunsolmut seuraavat 19 vuoden kiertoa, joten ajattele huhtikuuta 2000, jolloin pohjoissolmu oli edellisen kerran Ravussa. Mitä teit silloin sellaista, mikä tulee taas käymään täytettäväksi uudella energialla? Missä maailma oli silloin ja mikä on erilailla tänä päivänä? Näyttämö on asetettu itsemme oivaltamiselle ihmiserheeksi, ja energia rakentuu uutta toimintamallia varten, jonka hyväksyy suurempi ihmismäärä.

Joulukuusta 2018 maaliskuun alkupuoleen 2019 Uranus-planeetta perääntyy Oinaaseen Härästä ja sitten palaa takaisin Härkään pysyvästi. Tämä on merkittävää, koska Oinaassa – sijaintipaikassaan maaliskuusta 2011 saakka – Uranus on ollut vastuussa suuresta osasta sitä maailman myllerrystä, jota olemme nähneet kuluneina seitsemänä vuotena. Sen fokus on ollut oikaista monia niitä vääryyksiä, joita pieni eliittiryhmä on tehnyt maailman ihmisille, vahvistaa yhteyttämme sekä herättää maailma uusille mahdollisuuksille, joihin ei liity 3D-valtaa, -hallintaa ja -kontrollointia.

Nyt se siirtyy tulisesta Oinaasta maanläheiseen Härkään, jossa se pysyy vuoteen 2025 saakka. Se oli edellisen kerran Härässä 1934 (Uranukselta vie 84 vuotta kulkea eläinradan ympäri), joka oli suuren levottomuuden aikaa maailmassa, talouslaman, fasismin nousun ja maailmasodan myötä. Mutta maailma on erilainen paikka tänä päivänä, ja uskon, että näemme edelleen kasvua heräämisessä ja yhteydessä sekä Uranus-Oinaassa-transformaation tasoittumista maadoittuneempaan energiavirtaan Härässä. Lisäksi Oinasta hallitsee tulinen Mars, joka voi tehdä Uranuksesta varsinaisen häirikön. Härkää hallitse Venus, joka saattaa kesyttää osan Uranuksen energiasta jalostuneemmaksi ja arvokkaammaksi ilmaisuksi.

Ennustuksia maailmasta

Tässä on ennustuksiani maailmasta tälle vuodelle.

Sää ja maanmuutokset

Näemme lisää kummallisia säätiloja tänä vuonna, mutta ei yhtä ankaria kuin olemme nähneet, vaikka suuri huolenaihe ovat kemikaalivanat ja se, miten niitä käytetään säätilan muuttamiseen. Uskon, että meillä on planeetan sisästä ja ulkopuolista apua tällä alueella ja siitä tulee huomattavampaa 2018. On niiden vakavaa käyttöä ilmakehän ionisointiin, kuten näimme Kalifornian ohjattu-energia-ase -tulipaloissa, joissa käytettiin aluminoitua maaperää ja kemikaalivanojen nanotermiittiä, yhdessä älymittareiden kanssa, talojen polttamiseen tomuksi. Olen tehnyt tutkimusta tästä ja voin vakuuttaa, että talot eivät pala sisältä ulospäin eikä "luonnollinen" tuli ole tarpeeksi kuumaa hajottaakseen talon koko kaluston. Tätä tutkitaan, ja lisäinformaatiota tulee käyttöön tänä vuonna. Luulen, että näemme tukea meidän suojelemiseksi näiltä teknologioilta, jotka ovat maan ulkopuolisista lähteistä ja joita käytetään ihmisiä vastaan.

Tekoilmastomuutosagendan kieltäminen jatkuu, ja lopulta se menettää myös energiaa tänä vuonna. USA:ssa presidentti Trump on viisaasti jäänyt pois Pariisin ilmastosopimuksesta, ja uskon, että muutkin maat tekevät sen, kun ne kuulevat, miten paljon ne pakotetaan antamaan kansallisvarallisuudestaan, ja kansalaiset toruvat muut ehdot näissä sopimuksissa, jotka ovat vain yksi suunnitelma tuhota kansallinen itsemääräämisoikeus ja yksityinen maanomistus.

Meillä on myös lisää maanjäristyksiä, erityisesti huhti-toukokuun paikkeilla, ja muutama kummallinen maanjäristys, jotka näyttävät käynnistetyn HAARP-teknologialla. Media ei raportoi joistain näistä, mutta informaatiota on tarjolla vaihtoehtoisista uutislähteistä. Kiinnitä myös huomiota suuriin vajoamiin, jotka liittyvät vesisärötykseen ja joita massamedia ei taaskaan käsittele. Uskon, että niitä tapahtuu nyt, mutta meille ei kerrota.

Meidän täytyy kiinnittää huomiota maailman meriin ja suuriin vesialueisiin tänä vuonna – niillä on taas yksi suuri stressivuosi – mutta voimme kääntää tämän kierron suuntaa aikomuksellamme puhtaista ja terveistä meristä, joista, järvistä ja virroista. Vesi on puhdistava elementti, ja se on ottanut itseensä sitä korruptioenergiaa, joka on kiusannut Maata ja ihmiskuntaa kuluneen vuosisadan. Keskity päivittäin puhtaaseen ja terveeseen veteen, jotta voimme tukea tätä Maan energiakehon tärkeää osaa.

Talous ja politiikka

Pitkin vuotta 2018 politiikka ja talous ovat huomion kohteena, ja ne ovat suuren heräämisen syy, kun korruptio, likaiset kaupat, itsensä rikastuttaminen ja vehkeily, jotka ovat olleet osa politiikkaa vuosisatoja, kokevat pitkään odotetun muodonmuutoksen.

Kaikki silmät kohdistuvat USA:han ja presidentti Trumpiin, joka on – piti hänestä tai ei – vaikutusvaltaisin voima vanhan kaartin mullistuksessa ja edustuksellisen hallinnon uudelleenkäyttöönotossa, jossa hallitukset toteuttavat valitsijoidensa toiveita eivätkä suuryritysten, jotka lahjovat politiikkoja tekemään oman tahtonsa mukaisesti.

Meidät on alistettu aivan liian kauan ja tuo heiluri heilahti niin pitkälle, että se melkein putosi, mutta nyt se on heilahtamassa takaisin kestävämpään keskikohtaan. Poliittista korruptiota on kaikkialla, joten älä ylläty mistään, mitä kuulet likaisesta politiikasta. On välttämätöntä näyttää tämä, jotta ihmiset voivat herätä totuuteen ja yhdistyä vaatimaan totuutta, läpinäkyvyyttä ja oikeudenmukaisia menettelytapoja.

Yhteiskunta ja henkisyys

Jos olet ihmetellyt, milloin ihmiset heräävät, ole valmiina, koska tämä alkoi 2017 ja jatkuu koko tämän vuoden. Se jatkuu vuoteen 2020 ja sen jälkeenkin, koska sitten kun ihmiset ovat heränneet todellisuuteensa, he eivät palaa takaisin uneen. Jotkut ihmiset ehkä kauhistuvat niitä yksityiskohtia, joita ilmestyy esiin tänä vuonna eliitin rituaaleista, seremonioista ja teoista, mutta sitä on jatkunut pitkään. Uskon, että kun ihmisten herääminen on lisääntynyt, niiden käytössä oleva energiamäärä on vähentynyt eksponentiaalisesti. Niinpä epätoivossaan ne käyttävät hyväkseen nuorempia uhreja tarpeessaan saada energiaa ruuakseen. Tämä on vaikea totuus käsitellä, koska siihen liittyy erittäin nuoria, puolustuskyvyttömiä ja viattomia lapsia, ja se on viimeinen oljenkorsi monien heräämiselle. On vaikeaa kuulla näitä asioita, joten ole valmistautunut.

Olemme siirtymässä Kristus-tietoisuudesta "kristustiedostamiseen" (suom. huom. suomen kielessä ei ole vastaavaa sanaa). Olen kirjoittanut tästä vuodesta 2013 saakka. Kristus-tietoisuus on marttyyri-parantaja, Kristus ristillä, tarina joka on pitänyt meidät energiakahleissa vuosisatoja. Jeesus sanoi omista ihmeistään: "Voitte tehdä kaikki nämä asiat ja enemmän". Meidän täytyy hyväksyä "ja enemmän" -osa ja astua omaan kristustiedostamiseemme ja voimaantumiseen, joka tulee sen mukana.

Meistä on tulossa jumalaisia ihmisiä, ja integroimme täysin ihmisyytemme jumaluutemme kanssa. Olemme tehneet tätä muutaman vuoden. Nyt saamme kokea sen käytännössä, ja olemme integroidussa 3D/5D-todellisuudessa, joka sallii laajentua täysin ihme-energiaan ja sen välittömään ilmentymiseen elämässämme.

Näemme paljon tätä vuoden 2018 voimajaksoilla sekä pitkin vuotta. Säteile valoasi kirkkaasti, jotta niillä jotka heräävät, on valo, jonka nähdä ja ottaa vastaan. Olet esimerkki heille, et heidän parantajansa tai tukensa. Kaikki ovat energeettisesti täysivaltaisia ja tekevät omat valintansa.

Näemme myös enemmän yhteisöaktivismia, ja jos olet odottanut muuttoa samanhenkisten yhteisöön nykypaikastasi, se voi tapahtua 2018. Itse asiassa jos sitä ei ole vielä tapahtunut, 2018 on luultavasti sinun vuotesi. Meidän täytyi odottaa, että yhteisöt ovat siinä energiassa, jota tarvitsimme, ja myös viimeistellä se, missä asuimme. Teimme tärkeää energiatyötä vuodesta 2009 saakka ja myös sitä ennen. Nyt se on tehty, emmekä tee tätä enää yksin – meillä on massiivinen määrä ihmisiä, jotka kantavat tuota valoa kanssamme.

Jos et ole varma, minne menet, keskity siihen, mitä haluat – energiaan jota haluat kokea, sellaisiin ihmisiin joita haluat elämääsi ja elämäntyyliin jota haluat. Aloita miettimällä vaihtoehtojasi energiana, ei fyysisinä ominaisuuksina – se auttaa luomaan täydellisen yhteensopivuuden.

Suuri herääminen

Oletko huomannut, että ihmiset puhuvat "suuresta heräämisestä" ja kuvaavat itseään "hereillä olevaksi" tai "havahtuneeksi"? Olemme siirtymässä new agesta, tämän ylösnousemussyklin ja valtavan energiatransformaation alusta valoaikaan, jossa valo on tiukasti ankkuroitu 3D-todellisuuteen, joka hajoaa tehdäkseen tilaa 5D-energialle.

Samanhenkiset ihmiset jatkavat yhdistymistä, kuten tapahtui viime vuonna. Tämä tekee myös energiakuiluista selvempiä, ja nähdään ero heränneiden ja nukkuvien välillä. Muista, että siirrymme pois 3D-tiheydestä ja heräämme 4D-siltaan, jolloin asioista tulee tarpeeksi vakavia miettiäksemme uudelleen, missä olemme olleet ja minne haluamme laittaa energiamme. Joillakin tämä vie pitkän aikaa, toisilla se tapahtuu erittäin nopeasti. Mutta se kriittinen ihmismassa joka on heräämässä, työntää toisia tuota 4D-siltaa kohti, ja ne jotka ovat jo tuon sillan yli – kuten sinä – muistuttavat heille, että heitä odottaa jokin, kun he pääsevät toiselle puolelle.

Avaruusolennot/muukalaiset keskuudessamme

Kuten ennustin 2017 ennusteissa, aloimme kuulla avaruusolennoista elokuussa 2017. Ja lokakuusta saakka olemme kuulleet paljon avaruusmatkailusta, Marsista, uusista planeetoista, galaksimme ja universumimme muista potentiaalisista asukkaista ja asuttavista planeetoista. Mitä sellaista tapahtuu vuosien kieltämisen jälkeen, että tästä puhutaan monissa piireissä? Uskon, että avaruusolennoista on tiedetty ja niiden kanssa on työskennelty vuosikymmeniä, eikä meiltä voi enää kätkeä tätä tosiasiaa.

Riippuu se sitten siitä, että meillä on nyt enemmän tietoisuutta ja erottelukykyä tai että tullaan pisteeseen, jossa on paljastettava nämä yhteydet (luulen, että kyse on kummankin yhdistelmästä), ole valmis suuriin paljastuksiin avaruusolennoista, muukalaisteknologiasta ja erilaisista planeetan sisä- ja ulkopuolisista olennoista, energiamuodoista ja muista energeettisen ja ei-fyysisen elämän aspekteista. Olemme "pehmeän (maan ulkopuolisen elämän) paljastuksen" kohteena, jotta suuren paljastuksen tapahtuessa ihmiset eivät sekoa yhtä paljon (vaikka he sekoavatkin).

Olen tuntenut monta vuotta, että emme näe muita elämänmuotoja ja niitä elämänmuotoja, joita elää rinnallamme tällä planeetalla – ja niitä on monia – koska yritämme nähdä niitä 3D-näöllämme ja meidän täytyy muuttaa sitä kyetäksemme käyttämään 5D-näköämme niiden läsnäolon erottamiseen. Vuonna 2017 meillä on ollut ja tulee olemaan vuoteen 2020 mennessä paljon lisää ufo-havaintoja ja pystymme yhdistymään ja olemaan vuorovaikutuksessa näiden elämänmuotojen kanssa. Tämä prosessi alkaa hitaasti, mutta heti kun osaamme sen, noita yhteyksiä muodostetaan helposti. Tämä ei merkitse, että meidät pelastetaan, koska kaikki nämä elämänmuodot eivät ole hyväntahtoisia, mutta meillä on voimakkaampaa ja tiheämpää vuorovaikutusta niiden kanssa.

Pimeydestä irtipäästäminen valon laajentamiseksi

Mitä voimme tehdä rentoutuaksemme tähän prosessiin ja tehdäksemme vuodesta 2018 upean? Olen tehnyt tämän videon teille, kun siinä puhutaan elämämme yhdestä tärkeimmästä aspektista: Lähdesopimuksista joita olemme tehneet tiheän energian pitämiseksi kurissa, jotta ylösnousemus voisi tapahtua. Meidän täytyi tehdä niitä prosessin aloittamiseksi, mutta nyt kun olemme ylittäneet kriittisen massan ja olemme pitkällä kriittisen liikevoiman yli, meidän täytyy päästää irti tästä energiasta, jotta voimme siirtyä oman valomme ja energiapotentiaalimme suurempaan laajentamiseen. Tehdään vuodesta 2018 upea!

Pimeys vs. valo, paha vs. hyvä

Käymme aikakausien eeppistä taistelua pimeyden ja valon, pahan ja hyvän välillä, ja vaikka olemme voittamassa mahtavasti, sota ei ole vielä ohi. Jokainen meistä esittää tärkeää osaa tässä taistelussa, joka on vastakkaisten energioiden välistä taistelua 3D-polariteetissa. Joka kerta kun säteilemme kirkkaasti, ilmaisemme voimallisia aikomuksia, luomme korkeavärähteiset energiarajamme, voimaannutamme visiomme sekä vaadimme energeettisen täysivaltaisuutemme, otamme uuden 5D-alueen jatkuvassa 3D/5D-integroinnisa ja hivuttaudumme lähemmäs moniulotteista kaksinaisuutta. Tämä on taistelu taivaan tuomiseksi maan päälle, ja osallistumme yksilöinä ja kollektiivina – se on taistelu, jota olemme käyneet aioneita, mutta nyt olemme valmiita viemään ylösnousemuksen uudelle tasolle.

Jokainen valo on tärkeä ja jokainen valo säteilee kirkkaasti kokonaisuuden puolesta. Kyllä, tämä taistelu on tärkeä, ja olemme käyneet sitä aiemmin ja hävinneet. Mutta emme häviä tällä kertaa, ja nyt meihin liittyy kollektiivissa monia, jotka ovat hereillä, tietoisia, harmoniassa uuden totuuden kanssa ja haluavat tämän itselleen. Juhli voittoamme, kun jatkat energiasi laajentamista, taajuutesi nostamista ja 5D:n iloenergian syleilemistä. Olemme luoneet valoyhteisön, joten sinulla on paljon tukea matkallasi. Pyydä ja vastaanota, ole omassa energiatäysivaltaisuudessasi ja muista, että olet jumalainen valonkipinä, Lähdevalon koko voima kanssasi.

Loppuajatuksia

Teen näitä ennusteita huolellisesti, koska mitään ei ole kirjoitettu kiveen ja meillä on luomisvoima kaikissa henkilökohtaisissa ja kollektiivitodellisuuksissamme. Vaikka sekä valo että pimeys ovat mahdollisuuksia, halumme rauhaan, rakkauteen, iloon ja hyvinvointiin kaikille sallii näiden olla hallitsevia energioita planeetalla.

Jos haluamme erilaisen maailman, meidän täytyy ilmaista aikomus tuon maailman olemassaolosta. Se voi olla, jos teemme sen ja teemme sen ihmisten kollektiiviperheenä. Oman edun aika on loppu – kollektiivisen yhteiskuntaedun aika on tullut.

Olemme siirtyneet new agesta valoaikaan. Olemme torjuneet vallan, ahneuden, hallinnan, kilpailun ja kontrolloinnin 3D-toimintamallin, hyväksyäksemme yhteyden, yhteistyön, yhteisön ja luovuuden 5D-toimintamallin. Olemme nyt täydessä integrointimoodissa – eteenpäin ja ylöspäin.

Säteilkää, valomajakat, olkaa rohkeita, ilmaiskaa voimallisia aikomuksia, pitäkää vahvat energiarajat, ja tehdään tästä mahtava vuosi meille ja kaikille ihmisille. Suurella rakkaudella jatkuvaa läsnäoloanne ja tukeanne kohtaan tällä ylösnousemuspolulla, toivotan teille suurimpia, parhaimpia ja kirkkaimpia siunauksia uudelle vuodelle. Minulle on kunnia olla oppaanne, ja luottamuksenne, uskonne ja rakkautenne tekee minut nöyräksi.

Monia siunauksia,

Jennifer Hoffman

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.