OTE VUODEN 2017 ENNUSTEESTA

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

31.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vuoden 2017 ennusteen esittely

Joka vuosi vuodesta 2005 saakka olen kirjoittanut vuosiennusteen ja joka vuosi sanon saman asian: "Kirjoitan ennusteita, vaikken pidä niiden kirjoittamisesta." Epäröin tehdä ennustuksia, erityisesti maailmantapahtumista, koska en halua vaikuttaa kenenkään ajatteluun tai kääntää energiaa tiettyyn suuntaa. Ilmentämisvoimamme on nyt voimakas, luomme ajatuksillamme ja voimme käyttää energiaa haluamallamme tavalla, joten on tärkeää keskittyä korkean taajuuden laajentumiseen ja siihen maailmaan, jossa haluamme elää, siitä lannistumisen sijasta, mitä näemme hulluksi tullessa maailmassa.

Nyt enemmän kuin koskaan, yhteisessä kollektiivitietoisuudessamme on valtava voima, koska ihmisperhekollektiivi on paljon tietoisempi itsestään, voimastaan ja paikastaan universumissa kuin koskaan ennen. Tämä tekee meistä tehokkaampia ja vahvempia ilmentäjiä. Jos ajatukset olivat voimakkaita jo aiemmin, ne ovat sitä eksponentiaalisesti nyt. Koska ennusteitani lukevat miljoonat ihmiset kymmenissä maissa ja he voivat tulkita lukemansa monin eri tavoin, näiden ennusteiden jakaminen on tehtävä, jonka ovat hyvin vakavasti, ja kirjoitan ne hyvin huolellisesti. Ja olen havainnut niiden olevan hyvin täsmällisiä, kun tarkastelen niitä vuoden kuluessa, minkä kannustan myös teitä tekemään.

Yksityiskohdat siitä, mitä tarkkaan ottaen tapahtuu, eivät aina ole osa informaatiota, jota jaan kanssanne, koska keskityn enemmän siihen, mitä on mahdollista tapahtua tai mikä on energeettisesti linjassa sallimaan tiettyjen tapahtumien kehittyä tietyllä tavalla. Koska olemme kehittyneet kovasti tämän vuosisadan alusta, eri mahdollisuuksien tietäminen palvelee päätöksenteko-oppaana, ei niinkään vakavana varoituksena tulevan vuoden tapahtumista.

Kun luet näitä ennusteita (kohokohdat ovat alla, koko sisältö on saatavana pdf-tiedostona), vältä etsimästä vahvistusta tulevista asioista. Älä myöskään etsi "synkkä tuho" –skenaarioita, koska kieltäydyn harkitsemasta sitä mahdollisuutena. Käytä tätä informaatiota sen sijaan työkaluna oman elämäsi ja energiasi johtamisessa, kun lähdet uuteen vuoteen, joka on täynnä potentiaalia, voimaa ja mahdollisuuksia. Vältän tarkoituksella "synkkä tuho" tai "kuu taivaalta" –ennustuksia, joita toiset tekevät, osittain siksi etten usko palvelevan mitään hyödyllistä tarkoitusta ennustaa pahoja tapahtumia, koska tiedän meillä olevan kontrolli henkilökohtaiseen ja kollektiiviseen todellisuuteemme.

Ja uskon, että suloisuuden ja valon suitsuttaminen ja uskomus, että universumi tekee kaiken paremmaksi ja huolehtii meistä (ilman aktiivista osallistumistamme), on epärealistista. Se ei ole johdonmukainen roolissamme universumin kanssaluojina ja on siksi myös väärää informaatiota, joka on suunniteltu vaalimaan uskoa, että elämämme kehittyy ennalta määrätyllä tavalla, jota olemme voimaton estämään, muuttamaan tai kontrolloimaan.

Oletko valmis pitämään valoasi taas vuoden? Tiedän, että matka on ollut äärimmäisen pitkä ja toisinaan haastava – olemme olleet tässä useita vuosikymmeniä. Mutta ylösnousemuksen kehitysspiraalia ei saavuteta päivässä, emmekä voi mitata menestystä, joka saavutetaan monissa elämässä, yhden elämän tapahtumien perusteella. Tämä vuosi vaatii kirkkaita valoja, vahvoja aikomuksia, rohkeaa toimintaa ja voimaantunutta ajattelua, ja se voi olla vuosi, jolloin saavutat kaikki unelmasi ja tulet "rikkaaksi, onnelliseksi ja menestyneeksi", jos ylläpidät tuota aikomusta. Olemme lähempänä tämän matkan loppua kuin koskaan aiemmin, ja vaikkei ole oikeasti mitään loppua, on ehdottomasti risteys ja olemme siinä nyt.

Minne menemme tästä? On uusi seikkailu, ja voimme mennä, minne haluamme.

2017 on jumalaisen yhdenmukaisuuden vuosi. Olemme valmiita ja hyvin lähellä ottaaksemme vastaan energeettisen täysivaltaisuutemme, mestaruutemme ja astuaksemme 5D-portaalista. Meidän on aika elää elämäämme ilopuolella. Minä olen valmis, oletko sinä?

Tässä on sinulle ote vuoden 2017 ennusteista

Koko 50-sivuisen e-kirjan, audiokirjan ja seitsemän oppitunnin "Herääminen jumalaiseen yhdenmukaisuuteen" –kurssin saat täältä.

Aina kun kirjoitan vuosiennustetta, yksi sana tai lause erottuu tuon vuoden vallitsevana energiana ja 2017 se on "jumalainen yhdenmukaisuus", joka merkitsee jumaluuden integroimista ihmisyyteen ja tulemista jumaliseksi ihmiseksi. Monta vuotta olen kirjoittanut, että ylösnousemus on integroituminen, ei haltuunotto. Emme tuhoa 3D:tä, jotta 5D voi ottaa vallan. Emme hankkiudu eroon egosta, jotta voimme olla henkisempi, tai kiellä ihmisyyttämme, koska se on vähemmän hyvä tai hyväksyttävä kuin henkemme.

Ne jotka ovat opettaneet, että ylösnousemus on yksi askel taivaaseen, uudelle planeetalle tai ulottuvuuteen tai että muukalaisystävämme vievät meidät tältä planeetalta uusiin, kaukaisiin paikkoihin, ja ne jotka ovat odottaneet tätä tapahtuvaksi vuodesta 1999 saakka, ovat olleet pettyneitä.

Ylösnousemuksessa ei ole kyse tästä. Se on moniaskelinen ja monitasoinen prosessi, jossa korkeammat taajuudet ja värähtelyt integroidaan 3D-toimintamalliimme, mikä luo uuden toimintamallin Maalle ja ihmiskunnalle, ja siinä 3D- ja 5D-energiat sekoittuvat harmonisesti yhteen. Tämä prosessi on laajentunut ja kiivastunut kuluneet yhdeksän vuotta (2007 lähtien). Ja tänä vuonna 2017 olemme paikassa, jossa voimme nähdä täyden 5D-integroitumisen ja alkaa kokea ja elää tuosta tilasta.

Voimajaksoja

Voimajaksot ovat vuoden kuluessa aikoja, jolloin energiavirrat ovat voimakkaampia ja muutosmahdollisuus on paljon suurempi. Lähes koko vuosi 2017 on voimajaksoa, kun hyvin paljon tapahtuu tänä vuonna.

Tammi-maaliskuu alkaa 1.1.17, joka on 1-1-1-värähtelyä. Myös Merkuriuksen perääntyminen loppuu ja silloin kaikki planeetat liikkuvat eteenpäin – melko harvinainen tapahtuma.

Venus ja Mars, kosmiset rakastavaiset, ovat yhdessä suurimman osan helmikuuta. Tämä on melko harvinaista, joten se kannattaa panna merkille. Koska fokus on jumalaisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden yhdistymisessä ja tasapainottumisessa osana jumalaista yhdenmukaisuuttamme, näiden kummankin planeetan oleminen yhdessä eläinradan ensimmäisessä merkissä, Oinaassa, jota Mars myös hallitsee, on hyvin tärkeää. Jos sinulla ei ole ollut rakastavaa ja tukevaa romanttista suhdetta vuosiin, 2017 saattaa olla vuosi, jolloin tilanne muuttuu.

Helmikuun pimennys tuo Uranuksen ja Neptunuksen etualalle, ja meillä on jatkuva Saturnuksen ja Kheironin neliö aktiivisena melkein koko vuoden, mikä on herätyssoitto parantaa ja puhdistaa kollektiivikarmaamme. Tämä on suuri polttopiste meillä kaikilla 2017. Katsele siis, kun karmapyörä tekee kierroksen, ja päätä, milloin sinun on aika astua pois siitä.

Muita voimajaksoja ovat maaliskuu, huhtikuu, heinäkuu, elokuu, syyskuun alkuosa ja lokakuusta joulukuuhun. Ainoita suhteellisen hiljaisia kuukausia ovat kesäkuu ja marraskuu. Pimennys 21.8. Leijonan 28 asteessa vaikuttaa koko Pluto-sukupolveen Leijonan lopussa, kaikkiin jotka ovat syntyneet 1955–1960. Tämä voi tuoda suuria elämänmuutoksia, joten tiedosta, että se tulee esiin tänä vuonna.

Vuoden 2017 teemoja jumalaisen yhdenmukaisuuden lisäksi ovat yhteys ja oleminen kollektiivissa, 5D-läpinäkyvyys joka vapauttaa meidät 3D-suodattimien rajoituksista, siirtyminen kuuluisuudesta yhteisöön (poissulkemisen loppuminen), moniulotteiseksi tuleminen, siirtyminen marttyyri-parantajasta voimaantuneeksi mestariksi, jumalaisen maskuliinisuuden ja feminiinisyyden integrointi mikä on mahdollista 5D-energian integroinnin myötä, siirtyminen polariteetista kaksinaisuuteen, jumaluuden hyväksyminen aineellisuuteen ja sen tiedostaminen, että ilo on elämäntarkoituksemme.

Tässä on globaalit ennustukseni tälle vuodelle.

Sää- ja maamuutokset

Näemme tänä vuonna lisää kummallista säätä, mutta ei yhtä rankasti kuin vuosina 2014 ja 2015, jolloin sitä aiheuttivat pieleen menneet säätilan muutoskokeilut. Nämä jatkuvat – niin kauan kun paksuja kemikaalivanoja näkyy taivaalla, tiedät, että säätä manipuloidaan. Meillä on voima olla vastapainona tällaiselle manipuloinnille pitämällä taajuutemme korkeana ja lähettämällä paljon korkeaa energiaa Maahan sekä ilmaisemalla aikomuksen, että sääkontrollointi lopetetaan.

Maanjäristykset ja vavahtelu on voimakasta alkukeväästä kesän loppuun (maaliskuusta elokuuhun), suurempia tapahtumia on elokuussa pimennyksen paikkeilla. Lisähuomiota annetaan alueille, joissa tehdään paljon maanjäristyksiin liittyvää vesisärötystä, erityisesti Oklahomassa, Keski- ja Länsi-Kansasin alueella, Ohiossa, Pennsylvaniassa ja Teksasin pohjoisosissa. Näen myös suuria vajoamia ilmestyvän näille alueille, erityisesti Teksasiin ja Kansasiin, jotka liittyvät suoraan vesisärötykseen tavalla, jota ei voi peittää tai kieltää. Heinä-elokuussa tulee myös esiin paljon totuutta vesisärötyksen vaaroista ja riskeistä, muistioina tai sähköposteina jotka vuotavat vahingossa.

Enemmän huomiota annetaan maailman valtamerille, jotka ovat stressaantuneita myrkyllisestä jätteestä, kemikaaleista ja roskasta, ja ne myös suojaavat energeettisesti planeettaa ja imevät paljon tiheää energiaa. Näen myös useampien ihmisten tekevän itsenäistä tutkimusta meristä ja niiden terveydestä, kun paljon informaatiosta joka meidän täytyy tietää, kätketään meiltä. Tuo itsenäinen työ jaetaan vapaasti, ja se saa ihmiset vaatimaan muutoksia. Siinä missä he ovat tehneet tätä aiemmin ilman tulosta, nyt he lyöttäytyvät yhteen suuriin ryhmiin, ja se saa aikaan vastakaikua, jota he etsivät. Voimme auttaa tätä lähettämällä hyvin korkeaa energiaa ja voimakkaita aikomuksia valtamerille, erityisesti Tyynellemerelle Oregonin ympärillä (minkä tunnen todella stressaantuneeksi tällä hetkellä) ja vastapuolelle Japanin ympärillä.

Myös surua ja karmaenergiaa tulee esiin Maasta valtamerien kautta, mikä aiheuttaa suuria ja epätavallisia aaltoja alueille, joissa niitä ei normaalisti ole. Niitä tulee varoittamatta, joten tarkkaile uutisista näitä suuria aaltoja monissa rannikkokaupungeissa, erityisesti eteläisellä Tyynellämerellä, Australiassa ja kaupungeissa Atlantin valtameren kummallakin puolella.

Talous ja politiikka

Asiat ovat myllerryksessä tammikuussa ja helmikuun alussa, kun Trump vannoo valansa ja aloittaa virassaan. Kaikki silmät kohdistuvat häneen, joten hän on erityisen varovainen kaikessa, mitä tekee. Näen myös, että hän yrittää oikeasti korjata ongelmia taloudessa ja poliittisissa ryhmissä ja lopettaa keskinäisen kinastelun. Hän onnistuu vähän taloudessa ja yrittää kovasti toteuttaa lupauksensa. Näen hänen olevan vähemmän menestyksekäs poliittisissa piireissä, pääasiassa koska häntä ei arvosteta ja hän toimii vallitsevaa tilaa vastaan. Mutta hän on hyvin äänekäs ponnisteluistaan eikä epäröi kertoa ihmisille, milloin häntä estetään. Tämä aiheuttaa poliittisia takaiskuja, mutta koska häneltä puuttuu poliittinen vaisto ja huoli protokollasta, hän pysyy vaikeuksissa poliitikkojen kanssa suuremman osan vuodesta. En näe häntä virassa kahta vuotta kauempaa. En tiedä, mitä tapahtuu sen jälkeen.

Talous siirtyy tasapainoisempaan tilaan, eikä se liity mitenkään hallitukseen tai rahoitusmarkkinoihin. Näen jakautumisen kahteen talouteen: toinen josta raportoidaan ja toinen, johon ihmiset osallistuvat. Tämän vuoden voimaantumisenergia työntää ihmisiä enemmän työllistämään itsensä, aloittamaan osa- tai kokoaikaisen yrityksen ja saamaan enemmän rahaa.

Näen paljon poliittista myllerrystä tavanomaisissa paikoissa, joissa tällainen toiminta pitää vanhoja 3D-portaaleja auki, kuten Lähi-itä, Pohjois-Afrikka ja Filippiinejä ympäröivä alue (tämä on hyvin keinotekoinen ja ihmiset tulevat tietämään), ja lisää vastatoimia Israelille valtaosalta maailman hallituksia. Israel ei ole tyytyväinen, mutta se pakotetaan lopettamaan rakentamisensa – jotain tapahtuu myös syyskuussa – ja sen on neuvoteltava uudelleen palestiinalaisten kanssa.

Yhteiskunta ja henkisyys

Useammat ihmiset heräävät ajatukselle henkisyydestä ja se tuntuu heistä erittäin hyvältä, koska he ovat valmiita hyväksymään tuon aspektinsa. Näemme ihmismassojen tekevän tätä kesä-elokuussa ja uudestaan loka-joulukuussa. Tämä tapahtuu erittäin nopeasti. Se ei ole hidas prosessi, joten saattaa olla yllätys, kun ihmiset haluavat yhtäkkiä oppia enemmän intuitiosta, energiasta ja henkisistä aiheista.

Ihmiset aloittavat nettiyhteisöjä käyttäen olemassa olevia ja uusia nettimediatyökaluja, ja tämä on yhdistelmä nettiä ja fyysistä, vähän kuin meetup.com, mutta vähän erilaista. Halu yhteisöön ja yhdistymiseen on erittäin voimakas tänä vuonna ja se jatkuu seuraavaan vuoteen.

Suuremman halun myötä yhteyteen, myötätuntoon, yhteistyöhön ja yhdenmukaisuuteen, alamme nähdä muutoksia maailmassa väkivallattoman yhteiskunnallisen vallankumouksen ja osallistumattomuuden kautta. Niiden hallitusten myötä jotka toimivat yritysten ja politiikan intressien mukaisesti, ihmiset alkavat oivaltaa, että tarvitsee luoda omia ratkaisuja ja huolehtia omista intresseistään. Tämä ei ole väkivaltainen vallankumous – se on enemmän suoraa yhteistyötä ihmisten kesken, jotka haluavat samaa lopputulosta, ja he ottavat askelia sen tekemiseksi.

Muukalaiset joukossamme

Minusta on tuntunut monta vuotta, ettemme "näe" toisia elämänmuotoja, jotka asuvat rinnallamme tällä planeetalla – ja niitä on monia – koska yritämme nähdä ne 3D-näöllämme ja meidän täytyy muuttaa sitä, jotta voimme käyttää 5D-näköämme niiden läsnäolon erottamiseen. Saamme 2017–2020 paljon enemmän ufo-havaintoja ja pystymme yhdistymään näihin elämänmuotoihin ja olemaan vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Prosessi alkaa hitaasti, mutta heti kun hallitsemme sen, noita yhteyksiä muodostuu helposti. Tämä ei merkitse, että meidät pelastetaan, koska kaikki näistä elämänmuodoista eivät ole hyväntahtoisia, mutta meillä on voimakkaampaa ja tiheämpää vuorovaikutusta niiden kanssa. Uskoakseni tänä vuonna joskus elo-syyskuussa on jonkinlaista osallistumista myrkyllisten elementtien puhdistamiseen maasta ja vedestä, erityisesti valtameristä – teknologia joka tuodaan planeetan ulkopuolelta ja se tuo nopeasti valtameret takaisin eloon.

Teen nämä ennustukset varovasti, koska niitä ei ole kirjoitettu kiveen. Vaikka tämä on mahdollisuus, halumme rauhaan, rakkauteen, iloon ja hyvinvointiin luo tämän planeetalle. Jos haluamme erilaisen maailman, meidän täytyy ilmaista aikomus tuon maailman olemassaolosta. Se voi olla, jos teemme sen – ja teemme sen ihmisperhekollektiivina. Oman edun aikakausi on loppunut, yhteiskunnallisen kollektiiviedun aikakausi on tullut.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.