USKO ITSEESI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

31.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Löydättekö iloa ja hauskuutta itsenne ilmaisemisesta tavoilla, joita ette voineet kuvitella vain viikkoja sitten? Löydättekö uusia iloja vai tarkasteletteko uudelleen vanhoja? Sillä ei ole merkitystä, koska suuri osa päivästänne keskittyy nyt iloon, vaikka ette ole vielä tunnistaneet näin olevan. Selitetäänpä.

Kenties olette huolissanne jostain, vaikka pahin ei ole tapahtunut. Tai keskitytte siihen, miten kamalaa elämänne on tällä hetkellä, koska kieltäydytte näkemästä tai tuntemasta sen kaiken hauskuutta.

Tietysti sanamme aiheuttavat vihaa, jopa raivoa teissä, sillä ette tunne yhtään hauskuutta elämässänne.

Niin se on, että teidän on aika vaatia täysin elämänne.

Tähän saakka useimmat teistä ovat sallineet toisten luomien pelkojen aiheuttaa pelkoa itsessänne. Kenties pyydätte olla eri mieltä, sillä teidän täytyy maksaa vuokra tai teillä riehuu olemuksessanne perhe- ja työongelmia aina, kun yritätte rentoutua.

Ette ole tarttuneet olemuksessanne siihen, että olette luoja, että olette saapuneet Maahan tässä elämässä – ja jokaisessa maaelämässä – kera taidon luoda ahdistunut tai iloinen elämä, ja että loitte tarkoituksella elämänne – joko ahdistuksen tai ilon – erityissyystä, joka ei enää päde.

Liitätte jatkuvasti nykyelämänne taakaksi entisten elämien, perheen, yhteisön tai maan muistoja, jotka olivat sopivia 3D-elämäänne, mutta ne eivät ole enää tarkoituksenmukaisia tai päteviä.

Vaikka voitte huutaa universumeille kaikki toiveenne yltäkylläisemmästä elämästä tavalla, josta uneksitte, nuo huudot kaikuvat kuuroille korville, koska "ne" eivät luo teidän elämäänne – te luotte.

Opitte jokin aika sitten, että olette oma gurunne ja te luotte elämänne – ja niin luotte ja olette luoneet. Nyt on aika viedä tuo ajatus pidemmälle ja tunnustaa itsellenne, että niin on, että teidän ei enää tarvitse soveltaa 3D-karmaoppitunteja, ette tarvitse enää ketään kertomaan, mitä tehdä ja milloin, ja olette tämän iloelämän luoja – ja teidän on aika alkaa luoda sitä.

Kuka haluatte olla? 3D-olento joka luottaa toisten kertovan, kuka teidän pitäisi olla – joko tässä elämässä tai entisissä maaeläimissä. Vai uusi olento jolla on fokus, joka ei sisällä entisiä muistoja tuskasta, ahdistuksesta ja vihasta.

Olette puhdas taulu. Minkään menneisyydestä ei tarvitse häiritä nykyelämäänne tai tulevaisuuttanne – ellette halua niin olevan.

Olette voimakas henki-ihmisluoja, joka loi upean pelkomaailman, joka ei enää päde teihin. Hyväksyttekö tuon todellisuuden vai haluatteko jäädä 3D-sontaan, jossa olette selviytyneet (ja "selviytyä" on oikea sana) aioneita?

Ette tulleet Maahan tässä elämässä toistamaan sitä, minkä olette jo kokeneet. Tavoitteenne jonka saavuttamiseksi teitte uutterasti työtä – iloelämä – on luotu teille, omasta toimestanne. Hyväksykää nyt tuo todellisuus itsellenne.

Olette täysin valmis hyväksymään, että on mahdollista elää maailmassa ilman sotaa, ottaen huomioon oikeat olosuhteet. Että kiusaaminen saattaa olla menneisyyden pelko, ottaen huomioon oikeat olosuhteet. Että kukaan ei ole enemmän tai vähemmän arvoinen kuin toinen, ottaen huomioon oikeat olosuhteet. Että Maa on kaunis, ottaen huomioon oikeat olosuhteet. Nuo olosuhteet ovat täällä nyt. Ei huomenna, ei ensi vuonna, vaan nyt.

Teidän roolinne kaikessa tässä on hyväksyä ilo, niin kuin kerran hyväksyitte pelon – täysin. Olette edelläkävijöitä. Olette valomajakoita. Ja jos te ette tunne tai huomaa kauneutta ja iloa elämässänne, miten kukaan joka avautuu 5D:hen, voi tehdä sen?

Joillakin teistä tuo kysymys, tuo komento, ylittää uskomusmallit ja odotukset.

Lopettakaa se. Lopettakaa se tässä ja nyt ja tunnustakaa todellinen arvonne ja todellinen olemuksenne. Jos hyväksytte täysin uuden "sinun", mikään ei estä teitä luomasta unelmienne elämää ollessanne maaolento.

Ette tarvitse mitään rituaaleja, mitään lisäpuhdistusta tai mitään muuta, vaan teidän tarvitsee todella hyväksyä uusi olemuksenne tietäen joka solulla, että teidän ei enää tarvitse keskittyä pelkoon, että teidän tarvitsee elää ilossa. Ja tuo aika on nyt. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.