RYHMÄNNE ON KULISSEISSA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

30.10.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä ovat huolissaan siitä, että te ette luo niin, kuin luulette, että teidän pitäisi. Että tämä siirtymä on jotenkin mennyt teidän ohitsenne. Että koska olette työmehiläinen, ette saa kunniaa tai palkkioita kaikesta, mitä olette tehneet ja teette.

Näin on, koska ette ole vielä saavuttaneet luovuushuippuanne. Te ja ryhmänne tai joukkonne odotatte näyttämön takana – hermostuneena taidoistanne ja peläten, että te ette suorita roolianne. Ei siksi, että te ette ole harjoitelleet riittävästi, vaan että te ette pysty säteilemään näyttämöllä tai missään. Paljon samaan tapaan, kun kerran uskoitte, ettei kukaan pitäisi teitä riittävän viehättävänä rakastettavaksi – kunnes piti. Huolenne ovat pelkästään esitystä edeltävää hermostuneisuutta, joka häviää heti, kun siirrytte paikallenne näyttämöllä.

Kenties ihmettelette, mikseivät kaikki tanssi näyttämöllä ainutlaatuista tanssiaan. Päätitte massana ennen tulemistanne maan päälle tässä elämässä, että heräämisenne 5D:hen tai sen yli tapahtuisi aaltoina, jotta toiset eivät pelästyisi äkillisen pelosta-rakkauteen-siirtymisen voimaa. Äkillinen siirtyminen rakkauteen olisi ylivoimainen niille, jotka haluavat jäädä pelkoon, sekä niille jotka kastavat pelkästään varpaansa rakkauden vapauteen.

Niin se on, että toiset ryhmät tai joukot ovat keskinäyttämöllä ennen omaanne. Olette kaikki parhaista parhaita omalla siirtymäasiantuntemusalueellanne. Mutta jos niin paljon rakkautta säteiltäisiin Maahan kerralla, rakkaudesta tulisi hallitseva valtapelin vuoksi, ei hyväksymällä ilo luonnolliseksi tavaksi olla.

Olette kaikki edelläkävijöitä, jotka ovat treenanneet aioneita Maan ja universumien muuttamista. Ja niin olette muuttaneet ja niin muutatte. Samaan aikaan olette kaikki ns. universaaleja voittajia, joten haluatte olla edelläkävijöiden eturintamassa suurimpina ja parhaimpina.

Se ei ole mahdollista useista syistä, joista vähäisin ei ole se, että valitsitte fyysisiä 3D-kehoja, joissa on vaihtelevassa määrin kestävyyttä. Joidenkin teistä täytyy levätä enemmän kuin toisten, ja joidenkin teistä täytyy edetä nopeammin kuin toisten. Ette voi pakottaa itseänne etenemään/siirtymään nopeammin, kuin on mahdollista fyysiselle olemuksellenne, jonka valitsitte ennen syntymäänne tähän elämään.

Nuo erilaiset tunteet tai teot eivät heikennä edelläkävijästatustanne – olette kaikki kurssissa, mutta eri siirtymävaiheessa, kuten suunnittelitte ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä.

Kun päätitte massana tulla Maahan käynnistämään tämän siirtymän, suostuitte kernaasti tekemään siirtymän aalloissa sekä yksilöinä että ryhminä. Niin se on, että ryhmänne tai joukkonne koostuu edelläkävijöistä, mutta tuossa ryhmässä teillä jokaisella on erilainen rooli. Tämä universaali siirtymäsuunnitelma on monimutkaisempi, kuin nyt voitte ymmärtää.

Haluatte olla luokan edessä – aina – vaikkei se ole mahdollista fyysisen olemuksenne ja suuren suunnitelman vuoksi.

Tämä siirtymä on samanlainen kun baletti, jossa saatatte kaikki olla näyttämöllä, mutta vain harvat ovat valokeilassa. Valokeila ei ole vielä kohdistunut teihin, eikä ryhmäänne ole kutsuttu huomion keskipisteeseen. Niin se on, että teistä tuntuu, että te ette tee riittävästi, ette tee oikein tai teitä ei palkita kaikesta työstänne niin, kuin pitäisi.

Tämän ei ole tarkoitus kertoa teille, että teidän täytyy tehdä enemmän, ennen kuin voitte olla valokeilassa, vaan että te ette ole alisuorittaja – prosessoitte pelkästään tahdilla, joka on oikea teille ja ryhmällenne. Tulette olemaan valokeilassa, kuten kaikki edelläkävijät ja kaikki jotka seuraavat – ette vain samaan aikaan.

Tämä on ryhmäproduktio, jossa esiintyy spesialisteja, ei ryhmätanssi ilman pääesiintyjiä. Teillä on jokin erityistaito, jonka ehkä olette löytäneet tai sitten ette. Taito joka on oma esittämänne tanssi.

Jotkut teistä alkavat kyseenalaistaa itsensä, sillä teillä ei ole aavistustakaan, mikä tuo erityistaito on. Tulee aika, jolloin TIEDÄTTE, että olette huomion keskipiste, että olette näyttämöllä esittämässä omaa asiantuntemustanne. Keskipiste joka on paljon syvällisempi kuin 15 minuuttia kuuluisuutta, jota jotkut 3D-ihmiset hakevat – keskipiste joka muuttaa Maata ja sen vuoksi universumeja. Vaikka ette luultavasti vielä tiedä tuota fokusta, tulette tietämään.

Siis ei ole mitään tarvetta olla huolissaan tai vihainen, että elämänne tuntuu olevan umpikujassa tai pelottavaa. Nimittäin yksi noista peloista, joista monet teistä pitävät kiinni, on, että te ette muutu yhtä nopeasti kuin muut.

Tämä tuo meidät toiseen asiaan, josta monet teistä ovat peloissaan tai vihainen. Jos olette mestariluoja, miksei peruselämänne ole muuttunut yrityksistänne tai toiveistanne huolimatta? Mitä vikaa luomistaidoissanne on? Miksi teidän täytyy olla kietoutunut 3D-pelkoihin, vaikka haluatte olla 5D:tä tai sen yli? Mitä teette väärin?

ETTE MITÄÄN. Ei ole teidän tai ryhmänne aika olla keskipisteessä näyttämöllä. Mutta niin on lähellä uutta vuotta. Te jotka luette kanavointejamme, ovat tanssijaryhmää tai -joukkoa, joka ei ole vielä siirtynyt keskipisteeseen. Sitten kun tanssiseurueenne on näyttämöllä, valo löytää jokaisen teistä oikeaan aikaan.

Tämä pitkähkö selitys ei välttämättä saa oloanne tuntumaan varmemmalta, sillä haluatte tietää nyt, että olette oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Vaikka voimme kertoa sen teille uudestaan ja uudestaan, teidän täytyy tuntea se olemuksessanne. Useimmille teistä tämä merkitsee, että teidän täytyy olla näyttämöllä valokeila kohdistuneena teihin.

Älkää haaskatko aikaanne toivoen tuota hetkeä. Kuunnelkaa sen sijaan sisäistä olemusta löytääksenne oman ilonne. Nimittäin mitä nopeammin löydätte ilonne, sitä nopeammin autatte ryhmäänne, joukkoanne, siirtymään näyttämölle. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.