MAAILMANLAAJUISTEN 5D-TOIMIENNE TARKASTELU

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

30.1.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Miten voitte tarkkailla ja olla osallistumatta ajankohtaisiin Maan mullistuksiin? Kysytte luultavasti: "Miten voin olla osallistumatta? Eikö minua vaadita edelläkävijänä osallistumaan?"

Niin se on, että teidän on aika siirtyä yli 3D-tarpeestanne huolehtia, tehdä maailmasta parempi paikka tai luoda maailmanrauha – tietäen syvällä sisällänne, että te ette voi tehdä sitä yksin eikä tämä ole aika sen tekemiseen.

Tämä on pohdiskelun, tarkastelun ja itserakkauden aikaa, joka avaa teidät uusille ajatuksille ja ideoille. Tämä ei tarkoita, että protestit ovat oikein tai väärin, pelkästään ettei teillä ole vielä riittävästi 5D-informaatiota vaikuttaaksenne muutokseen, jonka haluatte kärsimättömästi aloittaa.

Tämä pohdiskeluaika auttaa teitä lopettamaan tarpeenne huolehtia maailmasta. Olette muuttaneet henkilökohtaisen huolehtimistarpeenne ja nyt toistatte saman maailmanlaajuisesti, sillä ette pysty yksin pelastamaan maailmaa.

Mutta toisaalta maailmaa ei tarvitse pelastaa yhtään sen enempää, kuin lastanne, puolisoanne tai naapurianne. Tämä on aikaa kaikkien oivaltaa oma voimansa – mikä vaikuttaa intuitionvastaiselta sille, minkä uskotte tarpeeksenne ja oikeaksi.

Tunnette, että te ja muutamat muut tiedätte oikeat toimet ja teoriat – teoriat jotka vaativat vielä vähän hiomista. Vaikka teillä ei ole selvää ajatusta siitä, minkä uskotte oikeaksi suunnaksi, tunnette tarvetta kertoa toisille, että he ovat menossa väärään suuntaan.

Missä kohtaa mobilisoidutte ja/tai liitytte sanasotaan? Vaikka voitte tehdä sen koska tahansa, varoitus on, että teillä ei ole vielä täysin muotoutunutta 5D-filosofiaa tai –toimintasuunnitelmaa. Kenties uskotte, että mikä tahansa toiminta on parempi kuin ei mitään – mikä merkitsee, että huolehditte Maan ihmisistä.

Pelkäätte, että ihmiskunta ei ole riittävän vahva muuttaakseen Maan rakastavaksi ja rauhalliseksi ympäristöksi – että teillä on vastaukset, joita toiset tarvitsevat. Se on totta tietyssä määrin, sillä olette edelläkävijöitä – mutta toisten kamppailujen ottaminen haltuunsa on huolehtimista.

Sisäinen pelkonne on, että toiset eivät ole riittävän viisaita tai avoimia päästääkseen valoa olemukseensa – jos ette osallistu tähän mullistukseen 3D-johtamistavalla, toiset putoavat siihen maakuiluun, jota olette kokeneet aioneita.

Niin se on, että yritätte kiertää eilispäivän pelkonne maailmasta sen sijaan, että uskotte olemuksenne joka solulla, että tällä kertaa Maa ja sen asukkaat korjaavat itsensä.

Tietysti haluatte osallistua tohinaan, koska uskotte teillä olevan vastaukset, joita toiset tarvitsevat. Vaikka on totta, että näette asiat eri tavalla kuin toiset, on aika toimia noiden havaintojen mukaisesti – mikä on tällä erää periaatteessa toimimattomuutta.

Ajatelkaa sitä niin, että opetatte lastanne sitomaan kengännauhansa. Se on työläs tehtävä, että hän muistaa laittaa toisen nauhan toisen päälle oikeassa järjestyksessä. Vaikka haluatte hänen oppivan sen, haluatte usein tehdä sen heidän puolestaan, ettekä vain tarkkailla lapsenne aikaa vievää toimintaa.

Niin on nyt. Teidän täytyy sallia muiden löytää itserakkauskeskuksensa, aivan kuten te olette löytäneet. Ja oivaltaa, että entiset kokemuksenne ja pelkonne ovat aiheettomia, sillä tällä kertaa ne ovat. Nimittäin tällä kerralla Maan historiassa on kyse äärimmäisyyksien tarkkailemisesta, jotta kaikkien sallitaan löytää keskuksensa, kutsu rakkauteen.

Taatusti sellaista ei ole koskaan tapahtunut maan päällä missään aiemmin kokemassanne elämässä. Mutta tällä kertaa tapahtuu, sillä varmistitte sen esittelemällä Maalle ja sen asukkaille uusia tapoja havaita, toimia ja käyttäytyä.

Tällä kertaa Maa on kuin kakkutaikinan laittamista uuniin tietäen, että minuuttien kuluttua taikinasta tulee syötävä kakku.

Niin on nyt. Maailma on liemimäinen taikina, joka odottaa muuttumista rakkausyksiköksi.

Tämä ajatus luultavasti saa teidät suuttumaan, sillä ette pysty näkemään, miten se on mahdollista, ottaen huomioon miten monta kertaa olette nähneet tuollaisten ajatusten epäonnistuvan maan päällä aiemmin – ja ottaen huomioon, että haluatte kokea rauhaa ja iloa NYT.

Ja niin voitte kokea rauhaa ja iloa nyt sallimalla itsenne tulla tarkkailijaksi, osallistuja-tarkkailijan sijasta.

Kenties tämä ajatus suututtaa teitä. Mutta toisaalta, kysymme, miltä sotkeutuminen niihin erimielisyys- ja riemuaaltoihin jotka pyyhkivät Maan yli, saa olonne tuntumaan? Kumpikaan ei ole itsensä rakastamista, vaan: "Sinä olet oikeassa ja he ovat väärässä."

Mikä on roolinne, jos ei ole osallistua siihen vihaan/riemuun, jota maailmassa nyt on?

Roolinne on pitää valomajakkanne korkealla ja sallia toisten tarkkailla tyyneyttänne ja hyväksyntäänne, mikä antaa heille ideoita samanlaisesta kokemuksesta.

Tämä on uusi Maa ja te olette uusi olento, jolla on uudet voimat ja uusi suunta. Ja yksi noista mahtavista voimista on kyky säteillä valoanne riippumatta siitä, mitä henkilökohtaisesti tai maailmanlaajuisesti tapahtuu.

Kun otetaan huomioon, että voitte valita ajan viettämisen iloisen ihmisen kanssa tai sellaisen, joka on täynnä raivoa tai riemua jollekin "kostamisesta", niin kumman valitsette? Toinen on olemista rento omassa olemuksessanne, vaikka mitä tapahtuisi, tietäen, että selviydytte ja kukoistatte. Toinen on riippuvainen toisten toimista.

Olette siirtyneet yli tarpeesta huolehtia toisista tai kontrolloida toisia. Ja nyt ilmaisette itserakkauttanne ja 5D:tä olemalla ilossa – mitä se teille merkitseekin.

Jotkut teistä väittävät, että protestoiminen tai oleminen samanmielisten ihmisten kanssa on iloista, toisten kanssa jaettujen rakkaustunteiden vuoksi. Se on 5D-kokemus – eli kaikki eivät ole välttämättä kaltaisianne, mutta jaatte ihmisten rakkauden.

Niin se on, että olette 5D-maata, kun rakkaus ja ilo ovat majakkanne. Mutta silloin kun tarpeesta kontrolloida toisia tai huolehtia toisista vihaten tai riemuiten tulee hallitseva, teidän on aika tarkastella uusia 5D-toimianne.

Niin se on, kun kehitytte 5D:hen – ensin henkilökohtaisesti ja nyt maailmanlaajuisesti. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.