SYYSKUUN 2018 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

3.9.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Syyskuu tuo lopultakin meille vähän helpotusta siitä herpaantumattomasta henkisestä ja tunnepuolen kaivamisesta, jota meillä on ollut toukokuusta saakka. Jos olet kyllästynyt kertaamaan vanhaa maaperää ja käymään taas menneisyydessä, toivotat tervetulleeksi syyskuun energian. Mutta et ehkä ole yhtä tyytyväinen syyskuuhun, jos et ole vieläkään valmis päästämään irti menneisyydestä ja siirtymään uuteen nykytodellisuuteen. Tämä kuukausi on integroidun henkis-aineellisen todellisuutemme rakentamiseen ja täyden 3D/5D-toimintamallimme integroimiseen ja harmonisoitumiseen sen kanssa, mikä on tasapainoa kummankin energian parhaista puolista, kun ne toimivat yhdessä voimaantuneen, tyydyttävän ja iloisen todellisuuden luomiseksi. Syyskuun energia fokusoituu palvelijana tai isäntänä, uhrina tai voittajana olemiseen, ja saamme tässä kuussa, mitä tarvitsemme noiden valintojen tekemiseen.

Yksi syyskuun siunauksista on vapautuminen hankalasta perääntymistoiminnasta, jota olemme nähneet kesäkuusta saakka. Se oli kuin pikkuruisen askeleen ottamista eteenpäin ja kymmenen askeleen taaksepäin. Kun Venus alkaa perääntyä lokakuussa, olemme kokeneet jokaisen planeetan perääntymisen sekä kolme pimennystä tällä jaksolla. Se on ollut hyvin transformoivan energian vahvistumista, ja se alkaa vapautua syyskuussa.

Mutta näemme vapautumista ja liikkumista eteenpäin vain, jos olemme todella valmis siirtymään eteenpäin. Energia työskentelee meidän kanssamme, ei puolestamme, kuten arkkienkeli Uriel aina sanoo minulle. Luomme energia-astian omalla aikomuksellamme ja sitten käytämme intuitiota oppaana ohjaamaan meitä suotuisimpaan suuntaan. Millään universumissa ei ole voimaa tai kykyä kertoa meille, mitä tehdä, vaikka voidaankin tehdä hyvin voimallisia ehdotuksia. Silloinkin meidän täytyy suostua seuraamaan tuota polkua – lopullinen valinta on aina meidän.

Tässä kuussa meillä on paljon tukea 3D/5D-integrointiimme voimakkaan Kheiron-toiminnan myötä. Jos muistat, Kheiron on haavoittunut parantaja, joka edustaa karmaa ja sielukiertoa. Se voi olla hyvin ankara opettaja, joka paljastaa herpaantumatta syvimpiä sieluhaavojamme ja traumojamme parantamista varten. Saturnus on neliössä Kheironin kanssa koko kuukauden, joten jos emme ole käsitelleet noita ongelmia vielä, meillä on uusi tilaisuus katsoa niitä hyvin yksityiskohtaisesti. Mutta siinä ei ole vielä kaikki.

Uusi kuu on 9.9. Neitsyessä ja tarkassa oppositiossa Neptunukseen Kaloissa. Olen kirjoittanut monta kertaa Neitsyt-Kalat-akselista, koska se on meidän matkamme – Neitsyen marttyyri-parantajasta Kalojen voimaantuneeksi mestariksi, uhrista voittajaksi elämässämme. Meidän täytyy löytää keskitie näiden kahden välistä, olematta liikaa kummallakaan puolella, henkisellä tai aineellisella.

Meillä on vaihtoehto tässä kuussa: jatkammeko marttyyri-parantajamatkaa vai harkitsemme voimaantuneempaa ja voimauttavaampaa vaihtoehtoa. Ajattelemmeko edelleen, että meidän täytyy parantaa toisia tai olla heidän parantumislähteensä? Neitsyessä on voimakasta palvelijaenergiaa, kun sitä ilmaistaan sen uhriaspektien kautta, tai se voi olla hyvin voimakas inspiraatiolähde, kun se suodattuu halumme kautta olla voittaja ja käyttää sen mestarienergiaa.

Kuukauden lopussa meillä on täysikuu, joka toistaa taas sielutraumamme Kheiron/Saturnus-parantamisteemaa. Kheiron laittaa sielutrauman ja sieluhaavat eteemme, ja Saturnus vaatii, että tartumme niihin. Meidän täytyy saada tämä valmiiksi nyt, koska 3D/5D-integointimme ei voi jatkua niin pitkään, kun kannamme kaikkea tätä vanhaa tunnetaakkaa mukanamme. Kaikki vie tilaa energiakentässämme. Siis jos saat innon tehdä energeettistä talon siivoamista, se on tilan puhdistamista energiakenttääsi uudelle energialle.

Joka kuukausi vuoden loppuun saakka sisältää tämän energiapuhdistamisen jonkin aspektin, jotta voimme aloittaa vuoden 2019, joka alkaa ilman perääntyviä planeettoja, puhtaalta pöydältä – näimme saman tilanteen sekä 2017 ja 2018. Marraskuussa Jupiter siirtyy omaan merkkiinsä, Jousimieheen, mikä aloittaa uuden henkisen integrointitason maailmassa. Suuri herääminen polkaistaan silloin käyntiin, ja henkinen oikeudenmukaisuusmoottori siirtyy suuremmalle vaihteelle. Sitten 2019 planeetat menevät paikoilleen tukemaan Saturnuksen ja Pluton yhtymää vuoden 2020 alussa. Tästä alkaen alamme nähdä 3D/5D-integroinnin ja ylösnousemussyklin menevän valtavirtaan, joten siitä tulee osa kollektiivista kerrontaa, rajoittuneen "salaliittoteorian" sijasta.

Kuten Q sanoo: "Menemme kaikki sinne, minne yksi menee." Olemme yksituumaisia, yksittäinen sielu on lähtöisin yhdestä valo-, energia- ja rakkauslähteestä. Tuo matka alkaa nyt. Nauti menosta. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.