SYYSKUUN 2016 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

3.9.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervetuloa syyskuuhun! Minusta tuntuu, että tämä pitäisi esittää vilkkuvalojen kera, koska muutaman kuukauden intensiivisen energian jälkeen, tämä kuukausi tulee tervetulleena helpotuksena. Tämän kuukauden teema on uusi aamunkoitto , ja se on toiminnantäyteinen, suuren energia-aktiivisuuden kera. Se on suunnattu eteenpäin liikkumiseen ja se on vähemmän tiukka, mitä olemme nähneet muutamana kuluneena kuukautena. Mutta tämä tulee myös ehtojen kera, koska syyskuussa näemme myös paljon menneisyyttä tulevan tarkasteltavaksi ja meidän täytyy valita, kumpaa polkua seuraamme – menneisyyden vai tulevaisuuden. Muista, että aamunkoitto tulee yön pimeimmän ajan jälkeen. Luulen, että olemme kaikki kokeneet sen. Meidän täytyy tehdä isoja valintoja tässä kuussa, mutta saamme tukea niiden tekemiseen erittäin tukevana energiana, joka sallii meidän nähdä selvemmin, valita voimallisemmin ja toimia luottavaisesti. Oletko valmis toimintaan? Silloin olet valmis syyskuuhun.

Jos haluat yksityiskohtaisempia näkemyksiä siitä, mitä syyskuussa tapahtuu ja miten tätä energiaa käytetään tehokkaammin elämässäsi, ja kuulla tämän kuukauden hyvin epätavallisesta ja voimakkaasta Merkuriuksen perääntymisestä, rekisteröidy Energiamestaripuheluun 4.9. (suora ja nauhoitettu). Rekisteröitymistarjous loppuu 3.9. Rekisteröidy täällä nyt.

Tässä kuussa tapahtuu paljon, mikä luo monia voimakkaita energiapyörteitä ja enemmän eteenpäinliikkumista, mitä olemme nähneet pitkään aikaan. Mutta liikumme ensin edestakaisin ja otamme pieniä askelia taaksepäin jokaisella askeleella eteenpäin, koska tulevaisuuden perusta on tukevasti luotu sitten, kun päästämme irti ja saamme päätöksen menneisyydelle. Vauhti lisääntyy koko kuukauden ja nousee todella toisessa pimennyksessä ja päiväntasauksessa 20.9. Seuraavaa tapahtuu tässä kuussa.

Ensin meillä on kaksi pimennystä ja erittäin voimakas ja epätavallinen Merkuriuksen perääntyminen. Sitten meillä on päiväntasaus 20.9., toinen Saturnuksen ja Neptunuksen tarkka neliö (Marsin kera), aloitamme henkisen heräämissyklin toisen vaiheen Jupiterin vaihtaessa merkkiä, Venus on Vaa'assa (missä se on erittäin onnellinen) ja siirtyy sitten Skorpioniin (missä se ei ole kovin onnellinen), Pluto alkaa kulkea suoraan kuun lopussa ja meillä on käsiteltävänä enemmän Kheironin "haavoittunut parantaja" –energiaa, erityisesti kuukauden toisessa pimennyksessä, sekä jatkuvaa Uranus-Eris-toimintaa, joka ravistelee koko ajan kaikkea.

Tämä astroenergia on tärkeää, koska olemme osa synergististä universumia, jossa jokainen hiukkanen vaikuttaa kokonaisuuteen, myös me. Haluamme olla energeettisesti täysivaltainen ja kontrolloida energiaresurssejamme, mutta se tulee suuren vastuun kera – meidän täytyy tiedostaa, että kaikilla meistä on joka ajatuksella valta joko myrkyttää kollektiivista energialähdettä tai makeuttaa sitä.

Ymmärtääksemme syyskuun energiaa meidän täytyy katsoa taaksepäin vuoteen 1997, koska tämän kuukauden pimennykset ovat samassa asteluvussa kuin tuolloin syyskuussa. Kaikki muistavat pimennyksen 1.9.1997, koska silloin prinsessa Diana kuoli ja maailma pysähtyi. Sydänten kuningatar ja kansan prinsessa oli symboli myötätunnosta ja välittämisestä, ja hänen kuolemansa tunnettiin syvästi maailmanlaajuisesti. Nyt 19 vuotta myöhemmin meillä on toiset pimennykset, jotka peilaavat niitä ja ovat merkittäviä asteluvultaan ja ajoitukseltaan.

Vuonna 1997 olimme henkisen heräämissyklin alkuvaiheissa, ja se juurtui elokuun alussa 2003 Jupiterin ollessa Neitsyessä. Prinsessa Dianan kuolema sai aikaan valtavan myötätuntopyörteen, joka yhdisti maailman surussa yhtä paljon, kuin se teki valinnan jatkaa hänen välittämis- ja hyväksyntäperintöään. Hän muutti maailmaa ikuisiksi ajoiksi ja teki meille mahdolliseksi ottaa uuden askeleen myötätuntoista ykseyttä kohti, joka oli ratkaiseva ylösnousemusportaalien avaamiselle.

Tuona vuonna Kuunsolmu – tärkeä astrologinen piste – oli myös Neitsyessä niin kuin nyt. Tämä on yksi tämän syklin merkittävä piirre, ja se lisää henkisen kasvun ja transformaation syvemmän kerroksen tähän ylösnousemusmatkaan. Ja tämä on toinen 19 vuoden sykli, joka toistuu nyt, ja sitä laajentaa Jupiterin oleminen Neitsyessä, kun se vaihtaa merkkiä tässä kuussa. Yksi asia joka meillä nyt on, on Kheiron Kaloissa, ylennysmerkissään (minä uskon), koska se on Neitsyen luonnollinen hallitsija. Kheiron on vastuussa kaikesta puhdistumisesta, jota olemme käyneet läpi vuoden 2010 loppupuolelta saakka, ja tämä jatkuu vuoden 2018 puoliväliin.

Kuukauden ensimmäinen pimennys 1.9. oli Kalojen 9 asteessa ja se herättää Saturnuksen ja Neptunuksen neliön (lisää myöhemmin tässä artikkelissa). Tämä on kuin nukkuvan lohikäärmeen herääminen, ja se on aktiivinen koko kuukauden. Jos sinun täytyy päästää irti muutamista harhakuvista, jotka eivät palvele sinua (kenties ne ovat moniulotteisia suhteita tai toiveita ja unelmia, joissa olet roikkunut kiinni epätoivosta), saat tarvitsemasi vapautuksen nyt. Sitten toinen pimennys 16.9. osuu Kalojen 24 asteeseen, suoraan Kheironin päälle, ja se aktivoi aspektilla Uranuksen ja Erisin yhtymän ja neliötä tekevän Marsin (Marsin aktiivisuus on ollut erittäin suurta vuodesta 2015 saakka). Lisää fokusoitumista vanhojen haavojen puhdistamiseen, päästäen irti tuskasta ja traumasta, jotta uusi energia voi ottaa sen paikan. Taas kerran meillä on syyskuu, jossa päiväntasaus työnnetään taustalle, kun muut energia-aspektit ottavat etusijan. Itse asiassa päiväntasaus on vähän pettymys, kun kuukauden kolmen ensimmäisen viikon aikana on niin paljon toimintaa.

Nyt saamme viedä tämän askeleen pidemmälle tässä kuussa henkisen heräämissyklin toisella vaiheella , joka alkoi elokuussa 2015, kun Jupiter siirtyi Neitsyeen. Kirjoitin tästä laajasti syyskuun 2015 energiaraportissa. Kun Jupiter siirtyy Vaakaan 10.9., fokuksemme siirtyy parantumisesta tasapainon ja yhdenmukaisen harmonian luomiseen (vuoden 2016 teema), mikä vaatii, että heitämme pois meitä alas painaneen taakan (3D-tiheyden) ja otamme mukaan sellaista, mikä kohottaa meitä (5D-energioita, kuten ilo). Eikä meidän tarvitse tehdä kovin paljon työtä tässä – ulottuvuuksien välinen kuilu levenee joka päivä ja ne, jotka eivät halua kokea korkeampia taajuuksia, hyppäävät laivasta itse. Meidän täytyy vain varmistaa, ettemme sido heitä aluksemme mastoon ja estä heitä lähtemästä. Energiatäysivaltaisuus on tämän pelin henki ja se pätee kaikkiin, myös niihin joiden emme usko tietävän, mitä he tekevät.

Jokaisessa kuukaudessa joka alkaa pimennyksellä, Merkuriuksen perääntymisellä ja Merkuriuksen ja Jupiterin yhtymällä kriittisessä Neitsyen 29 asteessa, on vääjäämättä muutama yllätys, ja syyskuussa on, kuten näemme kuukauden edetessä. Vaikka näyttää siltä, ettei maailma muutu, näemme 3D-toimintamallien kamppailevan vallitsevan tilan säilyttämisessä, maailman jatkuvasti sivuuttaessa ne ja mennessä eri suuntaan. Yksi esimerkki tästä on äskettäinen PIMEÄ laki, joka ei vaadi yrityksiä ilmoittamaan, jos geenimanipuloituja organismeja on niiden ruoka-aineissa. Hyvä, me vain boikotoimme noita yrityksiä, jotka eivät mainitse siitä, ja sitten kun niiden kvartaalivoitot tippuvat riittävästi, ne ilmoittavat geenimanipuloinnista vapaaehtoisesti. Tämä on 5D-toimintamallin ajattelua toiminnassa.

Esimerkki tästä toiminnasta on Kraft Corporation, joka kieltäytyi lopettamasta keinotekoisen elintarvikevärin käyttämisen USA:n markkinoilla hyvin suositussa juustomakaronituotteessaan, käyttäen kuitenkin maustekurkumaa muualla maailmassa, missä nämä keinotekoiset elintarvikevärit ovat kiellettyjä. Niinpä ihmiset lakkasivat ostamasta sitä, ja kun Kraft oli menettänyt 14% kvartaalivoitoistaan vuoden 2015 lopussa, niin nyt se käyttää maustekurkumaa myös USA:n markkinoilla. 3D-tapa olisi ollut aloittaa yhteiskanne ja taistella sitä vastaan oikeudessa. Sen sijaan organisoijat käyttivät nettivetoomusta ja innostivat ihmisiä puolustamaan sitä, mitä he halusivat, ja tuo taistelu oli nopeasti ja helposti voitettu.

Tässä kuussa näemme ihmisten hyväksyvän enemmän energiatäysvaltaisuutensa, mitä vaaditaan jumaluutemme integroimiseksi ihmisyytemme kanssa. Ja jos 3D-maailma ei pidä siitä, me vain sivuutamme sen ja teemme jotain muuta. Emme voi käydä sotaa rauhan aikaansaamiseksi, mutta ilmaista aikomuksen, että teemme rauhasta vallitsevan energian henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa todellisuudessamme. Meitä ei palvele energian lähettäminen siihen, mitä emme halua – meidän täytyy vain pysyä keskittyneenä siihen, mitä haluamme. Ja jokainen ihminen joka tekee sen, laajentaa tuon potentiaalin koko maailmalle.

Mitä maailmassasi tapahtui 1997 sellaista, joka tulee nyt tarkasteltavaksi? Näetkö silloin tapahtuneiden asioiden toistuvan nyt? Minä ainakin näen ja kohtaan hyvin samanlaisia tilanteita kuin silloin. Voit olla varma, että teen erilaisia valintoja – se ei ollut onnellista aikaa minulle. Kun kohtaat menneisyyden, valitse ilo tässä hetkessä, ilmaise aikomus iloisimmasta todellisuudesta ja ole valmis vastaanottamaan sen.

Vuoden 2017 energia alkaa tässä kuussa Jupiterin siirtyessä Vaakaan 10.9., joten ala ajatella uusia alkujasi ja sitä, millaista haluat elämäsi olevan. Sillä ei ole merkitystä, mitä menneisyydessä tapahtui – meidän täytyy keskittyä nyt nykyisyyteen ja käyttää koko energiamme niiden uusien 5D-toimintamallien voimaannuttamiseen, joita synnytämme. Jos vuoden 2003 henkinen heräämissykli oli rankka sinulle (ja jos ei ollut, olisit poikkeus, koska se oli hyvin rankka melkein kaikille), niin tämä sykli voi olla hyvin erilainen, koska olemme kaikki – henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti – hyvin eri paikassa tänä päivänä kuin silloin. Nyt fokuksemme on tulla eheäksi ja yhdenmukaiseksi ja virrata harmoniassa.

Meidän on mainittava tässä eräs jatkuva astrotoiminta, nimittäin Saturnuksen ja Neptunuksen neliö, joka ymmärretään ja tulkitaan jatkuvasti väärin, kun harha on napit vastakkain todellisuuden kanssa. Tosiasiassa se edustaa 3D:n ja 5D:n integrointiprosessia, joka on ylösnousemussyklimme yksi osa. Saturnus edustaa 3D-umpikujaa ja Neptunus vain lähtee tekemään jotain muuta. Ne jotka ovat energeettisesti täysivaltaisia, eivät tarvitse hallitsijoita – he haluavat ykseyttä, yhteyttä, yhteistyötä, rakkautta ja rauhaa.

Haluan elää maailmassa, jota ohjaavat sellaiset johtajat (eivät hallitsijat), jotka heijastavat äänestäjiensä toiveita, eivät yritystensä, armeijan ja poliittisten hännystelijöiden intressejä. Tätä Saturnuksen ja Neptunuksen neliö tekee – Saturnus hallitsee korporaatioita ja Neptunus henkisyyttä, universumin energiaa ja näkymättömiä voimia, jotka sitovat meidät kaikki yhteen ja tekevät meistä yhden. Neptunuksella on etulyöntiasema – jos satut ihmettelemään – erityisesti tämän kuukauden Merkuriuksen perääntymisen kanssa, joka on valtava pelin muuttaja.

Saturnuksen ja Neptunuksen neliö on vallitseva energia tässä kuussa, kun pimennys 1.9. aktivoi sen, joten se toimii koko kuukauden. Ja tietysti meidän on mainittava jatkuva Uranuksen ja Erisin yhtymä. Tässä vallankumousplaneetta (Uranus) kulkee käsi kädessä erimielisyysplaneetan (Eris) kanssa. Karva pöllyää, ja näemme myös sitä tässä kuussa.

Merkuriuksen perääntyminen joka alkoi 1.9. yhtymällä Jupiteriin Neitsyen 29 asteessa, vaikuttaa koko kuukauden, ja tavalliset Merkuriuksen perääntymissäännöt pätevät – ota ylimääräistä matka-aikaa, tarkista viestintä kahteen kertaa, yritä olla käynnistämästä uutta toimintaa ja jos käynnistät, odota, että osa niistä tehdään uudelleen perääntymisen loputtua. Myös Merkuriuksen perääntyminen tuo esiin menneisyyttä ja tässä tapauksessa se panostaa raskaasti sen varmistamiseen, että menneisyytemme on todella ohi ja valmis. Siinä on ollut paljon syvempi pohjavire, kuin voin muistaa, ja puhun siitä tämän kuun Energiamestaripuhelussa 4.9., johon voit ilmoittautua tästä.

Minun täytyy mainita vielä yksi asia, kun se vaikuttaa kaikkiin maailmassa – USA:n presidentinvaalit marraskuussa. Kuten olen sanonut tässä aiemmin, olen ihmeissäni, että melkein 400 miljoonan ihmisen maassa paras mihin pystymme presidenttiehdokkaissa, on Hillary Clinton ja Donald Trump. Mutta tämä on vain todiste siitä, miten manipuloitu, korruptoitunut ja lavastettu valintaprosessistamme on tullut, myös tässä "vapaiden maassa ja rohkeiden kodissa". (Tämä on yksi Saturnuksen ja Neptunuksen neliön piirre – korruption ja likaisten menettelytapojen paljastuminen.) Mutta älä vaivu epätoivoon, tämä show ei ole vielä ohi – lokakuussa on tulossa yllätyksiä, jotka saattavat muuttaa poliittista maisemaa.

Syyskuu on uusi aamunkoitto ja siinä on paljon transformaatiotilaisuuksia. Aamunkoitto tulee kuitenkin yön pimeimmän osan jälkeen, ja olemme tosiaankin käyneet läpi pimeitä öitä muutamana kuluneena vuotena. Voimme luoda muutoksen elämämme ja maailman mille tahansa alueelle pysymällä fokusoituneena, aikomalla voimallisimpia lopputuloksiamme ja säteilemällä valoamme kirkkaasti. Olemme nyt valomajakoita, täydessä energiatäysivaltaisuudessamme ja hyvin maadoittuneena ylösnousemuspolkuumme. Mutta ei ole mitään ylösnousemusta – kyse on yksittäisten askelten matkasta, ei räjähdyksestä korkeampaan ulottuvuuteen yhdellä jättimäisellä transformaatiohypyllä. Ne jotka odottavat avaruusaluksia tulemaan ja heittämään heidät pois planeetalta, pettyvät edelleen, kuten ovat pettyneet jonkin aikaa.

Me olemme maailman valoja, me olemme jumalolentoja ja me olemme moniulotteisen olemisen ja elämisen toivo. Ylösnousemuksen lupaus ja potentiaali lepää meissä kaikissa. Tuon kipinän on aika tulla kirkkaaksi valoksi, jotta tunnistamme oman kauneutemme, voimamme ja tarkoituksemme tässä suuressa taivaan integroinnissa maan päälle. Verho on sivussa, silmälaput poissa ja on meidän vuoromme ottaa keskinäyttämö ja havainnollistaa tämä valo.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.