KESÄKUUN 2018 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

3.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kesäkuu on saanut jo kiireisen startin ja energia rakentuu koko kuukauden ajan mielenkiintoisten kohokohtien kera, joita ovat mm. Marsin perääntyminen, paljon energiaa arvon ja arvojen ympärillä ja tilaisuuksia panna toimeen se, mitä olemme työstäneet tähän saakka. Tämä on kuudes kuukausi 2018, ja vuosi on puoliksi ohi. Kuten aiempinakin vuosina, toinen puolisko on erilainen kuin ensimmäinen riippuen siitä, miten otamme käyttöön ja integroimme tuon energian. Kesäkuun teemoihin sisältyvät kumppanuudet ja suhteet ja miten ne tapahtuvat elämässämme. Tämä pätee kaikkiin suhteisiin kaikilla tasoilla, niin yksilöinä kuin globaalisti. Myös arvo ja karma ovat kovasti aspektoituja. Näemme voimakasta yhteisötoimintaa tässä kuussa – ihmisperhe on herännyt ja kokoontuu yhteen.

Kesäkuun suhde- ja kumppanuusteema työntää meidät miettimään, miten yhdistymme toisiin. Tulemmehan toimeen niiden kanssa, joihin olemme suhteessa, ja kumppaneistamme tulee osa energiakenttäämme. Miten teemme noita valintoja? Mitä rooleja esitämme näissä suhteissa ja kumppanuuksissa? Olemmeko parantaja, opettaja, antaja ja energian lähde? Jos olemme, saatamme huomata, että noista tilanteista tulee epätyydyttäviä ja ne tulevat energiatiensä päähän, koska ne perustuvat 3D-parantamismalleihin. Jos haluamme laajentavia ja luovia 5D-suhteita, meidän täytyy pyrkiä tasaveroisuuteen perustana joka suhteessa ja kumppanuudessa.

Karma on hyvin aktiivinen tässä kuussa, koska Merkurius sujahtaa kotimerkkinsä, Kaksosten, läpi kesäkuun kahtena ensimmäisenä viikkona. Vaikka Merkuriusta on vähätelty eläinradan pienenä pelaajana, minusta se hallitsee myös karmaa ja karmasuhteistamme. Katso, miten paljon sekasortoa Merkuriuksen perääntyminen voi aiheuttaa elämäämme. Karmakierrot tulevat esiin tarkasteltavaksi, ja kysymys on, haluammeko jatkaa tuossa oravanpyörässä vai emme? Valinta on meidän, ja karma on ohi, kun päätämme olla enää osallistumatta siihen.

Arvo on kesäkuun toinen suuri asia, ja tämä on enemmän kuin itsearvostusta ja ansaitsemista – se heijastaa tarvettamme hyväksyntään ja halua olla kaikkien pitämä ja hyväksymä, myös niiden jotka eivät voi olla osa energiakenttäämme. Jokainen kumppanuus on joko energiaviemäri tai energialaajentaja. Tarkastele suhteitasi tässä kuussa ja päätä, haluatko jatkaa niitä suhteita, jotka eivät lisää arvoa elämääsi. Tiedät, mitä suhteita ne ovat – niitä jotka ovat täynnä draamaa, traumaa, kaaosta ja tuskaa. (Jos olet Valomajakkaportaalin jäsen, tämä on kesäkuun oppitunti. Löydät lisää tietoa valomajakoista tästä linkistä.)

Näemme globaalilla tasolla erittäin voimakasta halua luoda enemmän sitä, mitä arvostamme yksilöinä ja kollektiivisesti. Tämä on Uranuksen teema Härässä, joten se on voimassa heinäkuuhun 2025 saakka. Pane merkille, mitä maailmassa tapahtuu: Italian EU:ta vastustava hallitus, ihmiset protestoivat Tommy Robinsonin pidätystä, massaprotesti korruptiota ja sääntöjen vastaista toimintaa vastaan, halu palata yksilön kunnioittamiseen, erityisesti kasvava raivo ihmisten kaupasta ja orjuuttamisesta, ja voimakas halu henkilökohtaiseen ja kansalliseen itsenäisyyteen. Nämä ovat arvokysymyksiä, ja ne ovat jatkossa konfliktin, huomion ja vaatimusten kohteena.

Arvokysymykset jotka Uranus toi esiin, yhdistyvät sen jatkuvaan neliöön Marsin kanssa, mikä Marsin alkaessa perääntyä 26.6. merkitsee, että se on aktiivinen syyskuuhun saakka. Näen sen liikkeenä minä-fokuksesta me-fokukseen, itsemme näkemisestä eristyneenä kaikkien ihmisten keskinäisen yhteyden tunnistamiseen globaalilla tasolla. Muista, että Uranus hallitsee Vesimiestä, jossa Mars parhaillaan sijaitsee, ja se hallitsee yhteisöjä ja ryhmiä, joten Marsin perääntyminen on turbolatautunut!

Olemme ylittäneet merkittävän kynnyksen tänä vuonna ylösnousemusprosessissa, kynnyksen jota emme ole koskaan ennen saavuttaneet. Jos tämä tuntuu vähän epävarmalta ja pelottavalta, se johtuu siitä, että se on uusi, emme ole koskaan päässeet näin pitkälle ja saaneet näin paljon tukea, näin paljon heräämistä ja näin paljon vauhtia eteenpäin. Kriittinen massa saavutettiin kauan sitten, nyt olemme kriittisessä vauhdissa.

Pane merkille, mitä tulee tietoisuuteesi tässä kuussa – mitä huomaat, kuka tai mikä ylittää polkusi. Tarkastele niitä valintatilanteita, joita sinulle annetaan, ja minkä polun päätät valita. Suhteiden ja kumppanuuksien täytyy olla nyt tasapainossa, tasaveroisia, yhdenmukaisia ja harmonisia. Energiavirtojen täytyy olla vastavuoroisia niin, että annamme ja saamme tasavertaisesti. Karmakiertojen ja sielusopimusten täytyy nyt loppua – emme voi päästä täyteen 5D-integrointiin, ennen kuin parannamme nuo sieluhaavat, saamme energiakenttämme puhtaaksi ja lakkaamme elämästä menneisyyden energiassa. Aikomukset luovat polkuja energian virtaamiselle – tee omistasi suuria, rohkeita ja kauniita. Maailma on muuttumassa nopeasti, ja valomajakat ympäri maailmaa valaisevat niiden polkua, jotka heräävät kera halun tuntea ilon, rauhan, rakkauden ja totuuden valon. Säteile – on mahtava kuukausi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.