TOUKOKUUN 2021 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
3.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huomasitko energiamuutoksen 30.4.? Vuosittainen Auringon ja Uranuksen yhtymä oli tuona päivänä, ja tämä kerta oli turbolatautunut. Se saattoi huhtikuun kaiken kummallisen, rankan ja haastavan mullin-mallin-energian päätökseen korkeavärähteisissä tunnelmissa, juuri kun käännyimme kulmasta toukokuuhun. Toukokuussa on omat hetkensä, mutta olemme tänä vuonna tulleet paljosta läpi tähän mennessä ja toukokuussa saamme kokea ihmeitä, jotka olemme ansainneet, sekä vähän sekasortoa, ja on myös tilaisuuksia astua mestaruuteemme. Ihmeet, sekasorto ja mestaruus ovat toukokuun teemoja. Peli alkakoon.

Nimittäin huhtikuu oli rankka, ja itse asiassa tämä koko vuosi on tähän mennessä ollut eriskummallista laskeutumista outoon ja tavattomaan tilaan, kun katsomme maailmaa, joka vaikuttaa tulleen hulluksi. Tavallaan se onkin, koska katselemme 3D:n hajoamista laajakangasnäytöltä tällä hetkellä. Ainakin viisi vuotta olen puhunut siitä, miten 3D hajoaa päästäen enemmän 5D-energiaa tähän toimintamalliin, joka oli aiemmin suljettu. Ja kun 3D hajoaa, sivutuote on kaaos, ja voi pojat, että olemme nähneet sitä.

Tätä tapahtuu yksilötasolla ja kollektiivitasolla. Näemme sitä maailmassa, kun sitä tapahtuu meille samanaikaisesti.

Muistatko, kun noin 10–15 vuotta sitten vain pieni ryhmä meitä koki ylösnousemusoireita ja elämämme hajosi, kun kaikilla muilla tuntui olevan ok? No, näemme nyt, kun tuo kokemamme hajoaminen laajentuu kollektiivienergiaan, eikä se ole mikään kaunis näky. Vaikka se on välttämätöntä, koska 5D-energian integroitumisen täytyy tapahtua, 3D-toimintamallit – kontrollointi, hallinta, ahneus, kilpailu ja valta – eivät hajoa sulavasti.

Kun 3D-hajoaa, ensimmäinen sivutuote on kaaos, kun tuo toimintamalli menee rikki, mutta sitten energia alkaa asettua aaltoina ja voimme rakentaa uutta toimintamallia, joka on täysin integroitu 5D:hen. Siis vaikka toukokuussa on enemmän sekasortoa, se antaa tietä suuremmalle tasapainolle, harmonialle, yhdenmukaisuudelle ja jumalaiselle totuudelle kesäkuussa ja sen jälkeen. Olen sanonut vuoden ajan, että pääsymme takaisin normaaliin alkaa kesäkuussa, ja pidän edelleen kiinni tuosta ennustuksesta.

Toukokuu alkaa korkeavärähteisen ja upean Auringon ja Uranuksen yhtymän kannoilla, joka oli 30.4. Tunsimme kaikki tuon korkeavärähteisen energian tuona päivänä, ja se oli upea loppu vaikealle huhtikuulle sekä sopiva alku toukokuulle. Se on myös 5-kuukausi 5-vuodessa, joten meillä on uuden syklin alku – toukokuu 2021 on 1-värähtelyä. Mikä helpotus huhtikuun raskaan 9-värähtelyn jälkeen. Pidä mielessä, että toukokuussa on jotain haasteita, joten älä ole liian onnellinen ihan vielä. Mutta olemme tulleet paljosta läpi huhtikuussa ja kyntäneet maaperää kylvääksemme uusien alkujen siemeniä toukokuussa. Onko nyt aika kukoistaa? Jos tunnet tarvetta säteillä kirkkaasti, on aika näyttää hehkusi ja laajentaa energiaasi.

Toukokuu (may) on ainoa kuukausi, jonka nimi on osa sanastoamme. Ajattele, miten käytämme sanaa "may".

Saanko (may I) – pyytäen lupaa.

Minä voin (I may) – antaen itsellemme luvan.

Ehkä (maybe) – sanomme näin, kun emme ole valmis sitoutumaan sanomaan "kyllä" tai "ei".

Voit käyttää toukokuun energiaa saadaksesi luvan jokaisen askeleen ottamiseen eteenpäin, tai voit antaa itsellesi luvan laajentaa valoasi, nostaa purjeesi tuuleen, avata siipesi ja nousta uusiin mahdollisuuksiin. Saat valita, miten käytät tätä energiaa.

Katsotaanpa tarkemmin toukokuun teemoja – ihmeet, sekasorto ja mestaruus – ja mitä ne merkitsevät meille.

Ihmeet ovat energialiikettä olemistasolta toiselle. Ne eivät ole taikuutta tai jotain erityislaatuista tai vain onnekkaiden tai hyvin tärkeiden ihmisten ulottuvilla. Kaikki voivat luoda ihmeitä, ja hyvin usein luomme niitä vain vaikeimmissa ja pakottavimmissa olosuhteissa, emmekä näe ihmeiden luomiskykyä toisena tapana, jolla voimme käyttää energiaamme jokapäiväisessä elämässämme.

Kun kirjoitin ensimmäistä kirjaani "30 Days to Everyday Miracles" (= 30 päivää jokapäiväisiin ihmeisiin), otin mukaan tarinoita Ihmevalmennusohjelmani asiakkailta. Nämä tarinat osoittavat, miten ihmeet ovat osa jokapäiväistä ilmentämisprosessiamme, ja niitä voidaan käyttää minkä tahansa haluamamme tai tarvitsemamme luomiseen. Jos haluat jonkin elämässäsi muuttuvan, luot ihmeen muuttamaan tuon energian. Sana "ihme" merkitsee "ihanaa/ihmeellistä", joten ihme on jotain, mitä pidät ihanana. Ajattele ihmeitä siirtymisenä epätyydyttävästä ja arkisesta ihanaan ja tarunomaiseen.

Tässä kuussa on enemmän sekasortoa, kun kaaos on 3D-hajoamisen sivutuote, josta näemme esimerkkejä joka päivä. On tärkeää olla kaaoksen tarkkailija, osallistumatta siihen. Vaikka sitä olisi omassa elämässäsi, ajattele, mitä hajotetaan ja miten se sopii aikomuksesi yleissuunnitelmaan. Unohdamme usein, että silloin kun ilmaisemme aikomuksen transformaatiosta, kaikki mikä ei ole linjassa tuon aikomuksen kanssa, on poistettava todellisuudestamme, tavalla tai toisella. Tuota poistamista ei tehdä satuttamaan meitä tai aiheuttamaan meille tuskaa – se on osa yleistä energialiikettä, jonka aikomuksemme käynnisti.

Sekasorto ei ole paha asia. Se on osa ylösnousemussykliä, ja mitä tiheämpää energia on, sitä enemmän sekasortoa, kun se hajoaa. Ajattele tätä, kun katselet maailman tapahtumia parina seuraavana kuukautena. Pidä oma energiavärähtelysi ja -taajuutesi ja pysy maadoittuneena omaan energiakenttääsi, ja siinä sekasorrossa jota voi tapahtua omassa elämässäsi ja kaikkialla ympärilläsi, on tolkkua, kun voit nähdä suuremman kuvan ja ymmärtää, mitä tapahtuu ja miksi.

Mestaruus on toukokuun kolmas pääteema, ja se on sekalainen kokoelma väärinymmärrystä, väärintulkintaa ja toiveajattelua. Suurin väärinymmärrys mestaruudesta on, että voimme saavuttaa sellaisen täydellisyystason, jossa meistä tulee koskematon – meille ei voi koskaan enää tapahtua mitään. Tämä ei ole totta, ja se on ollut merkittävä pettymyksen lähde monille ihmisille.

Mestaruudessa on kyse pätevyyden ja ymmärryksen saavuttamisesta, ei koskemattomaksi superihmiseksi tulemisesta. Olemme oman energiamme mestari, kun voimme pysyä omassa taajuudessamme ja värähtelyssämme siitä riippumatta, mitä ympärillämme tapahtuu. Sanon aina, että haasteita on kaikilla. Se miten reagoimme noihin haasteisiin, määrittää, olemmeko oppineet tuon oppitunnin ja olemme tuon kokemuksen mestari. Mitä enemmän pystyt olemaan haasteen mestari, sitä vähemmän haasteet viehättävät sinua ja sitä vähemmän aikaa, energiaa ja huomiota annat niille.

Antamassa lisäpuhtia toukokuun ihmeille, sekasorrolle ja mestaruudelle, meillä on Merkuriuksen perääntyminen kuun lopussa, joka alkaa 28.5., varjon alkaessa 15.5. Ja tämä perääntyminen on Kaksosissa, Merkuriuksen hallitsijamerkissä, mikä on mielenkiintoista ottaen huomioon muut toukokuun tekijät, koska Kaksoset hallitsee kaksinaisuutta, moniulotteisuutta ja karmaa (sekä kommunikointia, kuljetusta ja sisaruksia). Niinpä Pluton perääntyessä, mikä alkoi huhtikuun lopussa, ja Saturnuksen perääntyessä, mikä alkaa 23.5., meillä on toukokuussa joitain karmabumerangeja.

Siinä ei ole mitään murehdittavaa, jos olet tehnyt parannus- ja energiatyösi, mutta jos et ole ollut etkä ole kovin mukava ihminen, toukokuu saattaa tuoda huonoja uutisia ja kokemuksia sinulle. Karma ei ole miellyttävä elämän seuralainen, ja se päättää käydä niiden luona, jotka ovat aiheuttaneet sekasortoa muille, kun he vähiten sitä osaavat odottaa.

Plutolla Kauriissa on aina ollut globaali vaikutus, mikä luo kestävää muutosta, järkyttää vallitsevaa tilaa ja transformoi maailmaa. Tämä pätee erityisesti USA:han, kun sen ensimmäinen Pluton paluu lähestyy, koska USA:n itsenäisyysjulistus allekirjoitettiin 4.7.1776. Se tuli alle asteen päähän tuosta kohdasta 28.4., juuri ennen kuin se alkoi perääntyä, ja se on täsmälleen Kauriin 27.33 asteessa 22.2.2022. Pluto oli Kauriissa 1528, jolloin espanjalainen tutkimusmatkailija astui ensimmäisenä Pohjois-Amerikan maaperälle paikassa, joka on nyt Texas. Se avasi oven eurooppalaisille "uuden maailman" tutkimiseen, kuten he kutsuivat sitä.

Itsenäisyysjulistuksen allekirjoittaminen oli yksilön täysivaltaisuuden juhlaa aikana, jolloin vain kuninkaita pidettiin täysivaltaisina, ja kaikki muut olivat heidän alamaisiaan. Se oli yhteiskunnallinen vallankumous, jossa nähtiin alku monarkkisen hallinnon tuhoutumiselle. Tämä Pluton paluu on ensimmäinen USA:lle, ja se tapahtuu, kun löydämme taas energiatäysivaltaisuutemme, joka on yksi vuoden 2021 teemoista.

Uusi kuu on 11.5. Härän 11 asteessa, ja se korostaa Uranusta Härässä, joten odota arvaamattomia tapahtumia. Ja se "aspektoi" myös monia ulkoplaneettoja, joten pidä globaalilta näyttämöltä silmällä muutoksia, joita saattaa alkaa tapahtua.

Täysikuu 26.5. on sekä superkuu että täydellinen kuunpimennys, joten kiinnitä turvatyöt sitä varten. Se ravistelee asioita, mutta se on vain yksi askel ylösnousemuspolulla.

Ja yksi suuri tapahtuma toukokuussa: Jupiter siirtyy Kaloihin 14.5. ja päättää syklin, joka alkoi tammikuussa 2010. Mitä teit silloin, ja mikä on eri tavalla nyt? Jupiter on Kalojen perinteinen hallitsija, joten se on erityisen voimakas siinä ja se lisää ylimääräisen kerroksen intuitiota, henkisyyttä ja korkeampaa ajattelua elämäämme. Se on siinä heinäkuun loppuun saakka, sitten perääntyy takaisin Vesimieheen ja palaa 30.12. pysyäkseen 2022. Muistatko ne kesäkuun muutokset, joista kerroin? Jupiter Kaloissa auttaa tuomaan niitä.

Tiedän, että asia ovat olleet rankkoja kaikilla, eikä vain viime kuun ajan. Viime vuodesta saakka olemme katselleet tapahtuvan asioita, jotka saavat tuntemaan, että elämme huonossa scifi-elokuvassa – voimmeko pysäyttää elokuvan nyt? Mutta kuten olen aina sanonut, emme saaneet koskaan takuuta, että tämä olisi helppoa tai hauskaa tai nautittavaa, vaikka jotkut osat ovat ok. Syytän niitä ihmisiä, jotka ovat opettaneet, että ylösnousemuksessa on kyse yksisarvisista, enkelipölystä ja käsiensä levittämisestä, ja sitten olet fantasiamaailmassa. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Ylösnousemus on kuin mikä tahansa synnytys – se on sotkuista, joskus tuskallista, vaikeaa ja haastavaa ja hetkittäin luulet, ettet selviydy siitä, mutta sinä selviydyt ja me selviydymme.

Jos olet oppinut tärkeitä ja voimallisia oppitunteja huhtikuussa, on aika jättää tuo tuska ja kärsimys taaksesi, päästää irti surusta ja siirtyä eteenpäin. Kyse on havaintotavasta (miten tarkastelemme sitä) ja valinnasta (mitä päätämme tehdä seuraavaksi), annammeko noiden kokemusten lannistaa meidät vai viedä meidät korkeampaan värähtelyyn. On helppoa uhriutua haasteistamme ja paljon vaikeampaa päästä pois tuolta hyvin kuluneelta polulta ja aukoa uusia uria.

Jos huhtikuun energia ja tapahtumat toivat esiin haavasi, anna toukokuun energian tuoda se, mikä parantaa ja sulkee ne.

Jos huhtikuun energia ja tapahtumat näyttivät sinulle, etteivät ystäväsi ole niitä, joita luulit heidän olevan, anna toukokuun energian sallia, että hyväksyt heidän valintansa ja siirryt eteenpäin.

Jos huhtikuun energia ja tapahtumat pakottivat sinut nurkkaan, jossa sinun täytyi valita, oletko uhri vai voittaja, valitse voitto. Vaikka seisoisit voittajaringissä yksin, olet saavuttamisen tilassa, ja sitä kannattaa juhlia.

Voimme rypeä haavoissamme tai päättää elää vapaana tuskasta ja kärsimyksestä.

Jottemme unohda, niin mahtava Kheiron, haavoittunut parantaja, on erittäin aktiivinen nyt, joten käytä sen viisautta auttamaan itseäsi näkemään, mikä ei toimi, ja korjaamisyrityksen sijasta valitsemaan uusi polku itsellesi.

Meidän ei pitäisi elää ikuisesti yrittäen korjata itseämme ja kaikkia ympärillämme. Sielutehtävämme ei ole parantaa maailmaa – sielutehtävämme ja elämäntarkoituksemme on kohota hengessä, ottaa vastaan valomme ja laajentaa se iloksi.

Nautit ehkä tästä kuukaudesta ja elät sitä ilossa. Saat valita, etkä tarvitse kenenkään lupaa tehdä iloisimman ja ilontäyteisemmän valinnan itsesi kannalta. Anna toukokuun ihmeiden, sekasorron ja mestaruuden olla mantrasi ilmentämiseen, iloon ja jumalaiseen yhdenmukaisuuteen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.