KUORONNE HARMONIA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
3.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, tämä ei ole aikaa murehtia, mitä tapahtuu seuraavaksi tai milloin, sillä olette ainutlaatuisella kehityskaarella, jolla on vähän tekemistä muiden kanssa.

Tietysti on muutoksia, jotka vaikuttavat kaikkiin tai useimpiin omassa ryhmässänne, sillä olette samanlaisella toiminta-alueella. Hyvin samaan tapaan kuin puberteetti vaikuttaa tiettyyn ikäryhmään ja sillä on vähän tekemistä niiden kanssa, jotka eivät ole tuossa iässä.

Me jotka olemme universumeista, puhumme nyt niille, jotka ovat 4D:n yli. Jos sinusta ei tunnu, että olet 5D:tä tai sen yli olevaa ryhmää, sinun ehkä kannattaa sivuuttaa tämä kanavointi.

Te jotka olette 5D:tä, nuorrutte, sillä kun rentoudutte ja tutkitte kiinnostuksianne, suurin osa stresseistänne häviää pois. Se sallii teidän olla maailmanne keskipiste ensimmäistä kertaa Maassa ollessanne.

Tuo viime lause saattaa vaikuttaa itsekeskeiseltä tai egoistiselta. Sen sijaan se on uusi todellisuutenne, sillä teidän ei enää tarvitse viedä ajatuksianne, kiinnostuksianne tai toimianne muiden ihmisten tai yhteiskuntanne suodatinten läpi. Te olette te koko loistossanne.

Kenties teidän on vaikea ymmärtää, miksi tuollaiset toimet saavat teidät tuntemaan ja toimimaan nuorekkaammin. Kun teistä on tullut täysin "sinä", teidän ei tarvitse haaskata – ja "haaskata" on oikea sana – energiaa sen murehtimiseen tai edes ajattelemiseen, miten tämä toiminta tai tuo sana vaikuttaa johonkuhun toiseen.

3D:ssä käytitte alle puolet kokonaisuudestanne Maa-kokemuksiinne, joten ikäännyitte nopeasti mieleltänne ja keholtanne. Ennen kehonne terveyden vaatimista fokusoiduitte siihen, miten jokin tilanne saattaisi vaikuttaa teidän ja muiden elämään. Ette olleet vapaa tutkimaan henkilökohtaisia parantumisvaihtoehtojanne, sillä mitä-jossit ja se, mitä teille ja muille tulee tapahtumaan, työnsivät itseparannusajatuksenne sivuun. Ja sama päti tunnepuolen ja henkiseen parantumiseenne.

Suuri osa 3D-energiastanne oli omistettu sille, "miten tämä toimii pääkadulla?" Vasta prosessoituanne nuo ajatukset ja pelot pystyitte omistamaan huomiota parantumiselle. Tuo pelokas 3D-energia on häviämässä tai hävinnyt.

Olette uusi olento uudessa maassa.

Vaikka pysytte Maa-yhteisöissä, nuo yhteisöt kannustavat, kenties myös vaativat, että omistatte yhtä paljon huomiota itseenne, kuin muiden tarpeisiin tai huoliin.

Enää teidän ei tarvitse kysyä lupaa itsestänne huolehtimiseen tai itsenne rakastamiseen. Vaikkette ehkä ole huomanneet sellaisia 3D-tarpeita, ne ovat tunkeutuneet jokaiseen ajatukseenne ja liikkeeseenne.

Vaikka olette kuulleet fraasin "olemme yhtä" uudestaan ja uudestaan, on todennäköistä, että te ette täysin ymmärrä, mitä se merkitsee nyt. Kyllä, olette osa Maa-yhteisöä, mutta tuo yhteisö ei enää rajoita olemistanne/olemustanne. Uusi Maa-yhteisönne kannustaa kaikkia olemaan, keitä he ovat.

3D-Maassa jokainen halusi laulaa sopraanoa – se oli yksiääninen kuoro. 5D:ssä ja sen yli kuorossanne on koko asteikko korkeimmista äänistä matalimpiin – aivan kuten linnut, joiden äänet sointuvat yhteen ikkunanne ulkopuolella.

Olette osa kauniisti yhteen sointuvaa kuoroa. Tuon kuoron luomiseksi jokaisen olennon täytyy laulaa ainutlaatuista melodiaansa.

3D-kuoronne oli lattea ja eloton, kuin alueellanne olisi ollut vain yksi lintulaji. Vaikka tuolla lintulajilla on saattanut olla kaunis sirkutus, sama yksitoikkoinen sirkutus päivästä toiseen olisi monotonista.

Uudella 5D-kuorollanne on hyvin monia ilo-, ääni- ja hauskanpitovaihtoehtoja.

Niin se on, että "olemme yhtä" -fraasilla on eri merkitys, kuin useimmat teistä uskovat. Uskotte luultavasti, että se merkitsee teidän ajattelevan ja toimivan samalla tavalla. Täysin päinvastoin.

Mutta toisaalta, uuden käsityksen tuosta fraasista ei pitäisi yllättää teitä, sillä uudessa maailmassanne ylhäällä on alhaalla, ja tällä tavalla on nyt tuolla tavalla. Tämä on uusi maailma, ja te olette uusi olento tässä uudessa maailmassa. Mikään ei ole, niin kuin oli, eikä tule koskaan enää olemaan.

Salli itsesi hyväksyä se ja sitten rentoudu, ota rennosti tai tee, mitä sinun tarvitsee tehdä varmistamaan, että sinä olet sinä. Et ole Amy naapurista tai ihailemasi yrityksen johtaja. Sinä olet sinä, koko loistossasi.

Kun hyväksyt, että "sinä olet sinä koko loistossasi", alat nuortua tavoilla, joita et pysty vielä kuvittelemaan.

Sinä olet sinä. Ja he ovat heitä – ei enemmän tai vähemmän. Sinä olet uusi olento uudessa maailmassa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.