TOUKOKUUN 2020 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
3.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toukokuu aloittaa uuden vaiheen ylösnousemussyklissämme ja 3D/5D-integroinnissamme, kun koemme jotain, minkä olemme halunneet nähdä monta elämää – kollektiivinen herääminen. Tämä ei merkitse, että olemme saaneet työmme tehtyä, koska siirrymme vain uusille ylösnousemustasoille. Sitä se merkitsee, että portaalinvartija-, valotyöntekijä-, energianpitämis-, parantamis- ja transformaatiotyö jota olemme tehneet hyvin pitkään, muuttuu eri ulottuvuuteen meidän osaltamme, kun annamme tuon kapulan muille, jotka voivat tehdä raskaan työn, ja me siirrymme uusiin 5D-toimintamalleihimme.

Näemme erittäin suuren energiakuilun niiden välillä, jotka ovat hereillä tai jotka ovat edelleen unessa – riippumatta siitä, tekevätkö he tuon valinnan tietoisesti vai tiedostamatta. Olemme uusilla integrointitasoilla, missä voimme nähdä nyt 3D:n tiheyden. Sitä näemme siinä tyranniassa, jota viimeaikaiset tapahtumat ovat paljastaneet – ja niin voivat kaikki muutkin nähdä. Siis mitä se merkitsee? Vaihda ihmeiden vaihteelle, starttaa taas unelmamoottorisi, ja jos olet ollut tyhjäkäynnillä jonkin aikaa, valmistaudu ryhtymään toimeen. Toukokuu on täällä, ja ylösnousemus käy täysillä kierroksilla.

Toukokuu aloittaa uuden 19 vuoden syklin, kun solmut siirtyvät Ravusta Kaksosiin, mikä tapahtui edelliskerran lokakuussa 2001 ja maaliskuussa 1983. Mitä maailmassa silloin tapahtui? Onko mitään samankaltaisuuksia siihen, mitä maailmassa tapahtuu tänä päivänä, ja mitä tapahtui lokakuussa 2001? Mielenkiintoista, miten nämä asiat toimivat … Ja toukokuussa meillä on voimakkaita "transformaatio vs. muutos", "itsetietoisuus vs. pelko" ja "voimaantuminen vs. hallinta" -teemoja. Olemme täydessä 3D/5D-ylösnousemusintegroinnissa, ja se kaikki tapahtuu nyt.

Toukokuu alkaa suurella energiamuutoksella, kun siirrymme uuteen kollektiiviseen heräämis- ja tiedostamismalliin. Olemme kokeneet tapahtuman, jonka jakavat melkein kaikki maailmassa, ja tämä on esimerkki yhteystasostamme nyt, kun kuljemme ylösnousemuspolkua pitkin. Kaikilla on globaali tietoisuus kaikesta kaikkialla. Emme ole enää irrallaan – tiedämme, mitä tapahtuu kaikkialla kaikille koko ajan. Tämä on tehnyt meidät tietoisemmaksi yhteisestä ihmisyydestämme sekä saanut kollektiivisesti kurkottamaan suuremmalle jumaluustasolle. Ja siitä ylösnousemuksessa on kyse. Olemme saapuneet perille.

Mutta tämä matka ei ole ohi vielä, ja osallistumme edelleen energeettiseen taisteluun vapaudestamme, minkä näemme personoituna globaalissa sulkeutumissa ja hallitusten ja poliitikkojen kahmiessa valtaa ympäri maailmaa, kun ne pyrkivät hyödyntämään tämän tapahtuman murentaakseen lisää yksilövapauksia ja henkilökohtaista vapautta.

Se ei kuitenkaan toimi. Olemme kollektiivisesti oivaltaneet, ettemme voi olla vapaa ja täysivaltainen, kun tyrannia on herramme. Jos olimme unessa aiemmin, heräämme nyt valtavina määrinä, ja se on hyvä asia. Muista vain, että mitä enemmän herääviä ihmisiä, sitä enemmän tarvitaan energiaa, joten energialataukset ovat tässä kuussa intensiivisiä. Ole valmistautunut "koomatorkkuihin", uupumukseen, motivaatioon ja paljoon moniulotteiseen energiatyöhön, mikä merkitsee tavallisesti nukahtamista vasta neljän jälkeen yöllä.

Ensin täytyy nähdä pimeys, jotta voi etsiä ja löytää valon. Huhtikuu oli pimeä kuukausi monille, ja toukokuu alkaa uudessa totuuden ja ymmärryksen valossa. On voimaannuttavaa aikaa, vaikka heikentäminen ympäröi sitä. Näemme nyt 3D:n syvät ja synkät sisuskalut – kaiken korruption, pahuuden, kontrolloinnin, hallinnan ja heikentämisen.

Olen monta vuotta sanonut, että 3D on valta-, hallinta- ja kontrollointitoimintamalli, kun taas 5D on yhteys-, yhteistyö-, yhteisöllisyys- ja voimaantumistoimintamalli. Lisään siihen itsetietoisuuden sekä korrelaation, koska havaitsemme, että tämä on meidän kaikkien välistä yhteyttä ja se tulee tiukemmaksi ja läheisemmäksi joka päivä.

Näemme totuuden vs. mitä uskomme, minkä voimme nähdä ja mikä on ollut piilossa meiltä. Tätä tapahtuu henkilökohtaisessa ja kollektiivisessa todellisuudessamme. Se saattaa olla perhesalaisuuksien paljastumista, jolloin saat selville pitkäaikaisia salaisia suhteita, toimia tai löydät uusia perheenjäseniä DNA-testauksen ansioista. Kollektiivitasolla siinä on kyse pettämisestä, korruptiosta ja ihmiselämän ja kärsimyksen sivuuttamisesta, mitä ovat ilmentäneet vakiintuneet organisaatiot ja poliittiset hahmot.

Uusien totuuksien oppiminen on rankkaa, erityisesti kun ne haastavat sen totuusperustan, jolle todellisuutemme on rakennettu. Mutta ilman näitä totuuksia emme voi päättää karmakiertoja ja lopettaa menneisyyden energioita, kun vaihdamme vaihdetta 3D/5D-ylösnousemusintegrointityössämme.

Meidän täytyy sulkea ovi siltä, mikä tyhjentää energiaamme, pitää meidät rajoittavissa energiasykleissä, ylläpitää karmayhteytemme ja aiheuttaa meille tuskaa, surua, häpeää ja heikentymistä. Voimaantuneen jumaluuden uusi aikakausi on täällä – ja se vaatii vapautumaan energeettisestä tuskataakastamme.

Kollektiivinen energiakenttä on suurempi, korkeampi, vahvempi ja värähtelee paljon nopeammin nyt, mikä merkitsee, että kaikki tapahtuu nopeammin, koska pimein 3D-tiheys on pyyhitty pois kollektiivisesta energiakentästä ja se korvataan paljon korkeammalla värähtelyllä ja kevyemmällä/valoisammalla energialla.

Meitä pyydetään myös siirtymään ylösnousemuksen transformaatiovaiheisiin sen sijaan, että pysymme niissä paljon turvallisemmissa, hitaammissa ja vähemmän läpitunkevissa muutosvaiheissa, joissa olemme olleet. Tämä on ero varpaansa kastelemisen ja syvään päähän hyppäämisen välillä. Kutsun tätä hiustensa kastelemisen hetkeksi, koska ei ole oikeasti altaassa, jos ei kastele hiuksiaan.

Meidän täytyy päästää irti pelostamme ja olla avoin uusille mahdollisuuksille, kun tietoisuutemme laajenee. Emme pelkää pelkoa – pelko ei ole asia. Pelkäämme seuraamuksia, joten meidän täytyy transformoida tuo sisäinen dialogi, joka estää meitä toistamasta menneisyyttä, salliaksemme uuden potentiaalin tulla mahdolliseksi. Mitä jos ei olisi toistettavia seuraamuksia, mikä voisi olla silloin mahdollista?

Toukokuun täysikuu on 7.5. Skorpioni-Härkä-akselilla ja yhtymässä Merkuriuksen kanssa. Ole valmis karmallisiin paljastuksiin ja konstikkaisiin energioihin. Merkurius hallitsee karmaa, joten aina sen ollessa vahvasti "aspektoitu", on jonkinlaista karmaenergiaa.

Uusi kuu on 22.5. Kaksosten 2 asteessa, mikä korostaa solmujen siirtymistä Kaksosiin 5.5. ja antaa meille lopultakin hyödyllisen aspektin Kheroniin, haavoittuneeseen parantajaan, joka on ollut raskaassa energiassa kuukausia. Tämä antaa meille hengitystilaa, kun valmistaudumme kesäkuun pimennyksiin ja suureen perääntymisjaksoon, joka alkaa toukokuussa ja jatkuu vuoden loppuun saakka.

Pluto aloitti vuosittaisen perääntymisjaksonsa 25.4. Se on helpotus. Kaikki tämä Pluton kaivaminen alkoi jo painaa raskaasti meitä. Nyt saamme alkaa siivota jätteitä Pluto-myrskymme (ja Saturnuksen ja Pluton yhtymän) jälkeen. Viikko joka alkaa 11.5., on hyvin kiireinen, kun Venus alkaa perääntyä, yhdessä Saturnuksen ja Jupiterin kanssa, ja Merkurius siirtyy perääntymisvarjoonsa. Oletko valmis kylvämään uusia potentiaalisiemeniä elämääsi? Perääntyminen ei merkitse, että on tekemättä mitään tai menee taaksepäin. Nämä ajat ovat tarkastelua, irtipäästämistä, uudistumista, lepoa, ratkaisemista, uudelleenaloittamista ja uudelleenharkintaa varten.

Alatko kyllästyä pelkoon, yksinäisyyteen, epävarmuuteen ja epäilyyn? Tarvitseeko mielesi lepoa huolesta? Tee matka sisälle ja löydä henkesi, yhdisty oppaisiisi ja löydä rauhaa ja lohtua pysymällä keskittyneenä, maadoittuneena ja tasapainossa. Käytä energian maadoittamisharjoitustani, jonka olen jakanut miljoonien kanssa vuodesta 2007 lähtien, luomaan energeettistä voimaantumista, joka auttaa sinua tuntemaan energiasi ehjäksi, kokonaiseksi ja selkeäksi. Olen lisännyt sen tekstin loppuun.

Monet asiat ovat muuttuneet maailmassa viimeisten 30 päivän aikana. Ihmisiä herää todellisuuteen, josta he eivät pidä. Ole varautunut tuntemaan surua menneisyyden naiiviudesta, kun ihmiset oivaltavat, että heidän täytyy elää suuremman aikomuksen ja voimaantumisen kera ja säilyttää energiatäysivaltaisuutensa. Samaan aikaan on uutta liikettä eteenpäin, jolle antaa voimaa suurempi aikomus rauhaan, iloon, rakkauteen, hyvinvointiin ja tietoisuuteen. Valo ottaa aina pimeyden valtaansa, myös pimeimpiä aikoina.

Ilo on tarkoituksesi, joten harmonisoidu jumaluuden kanssa ja koe jännitys olemisesta korkeissa värähtelyissäsi. Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.