MAALISKUUN 2020 ENERGIARAPORTTI


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
3.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Maaliskuu alkaa Merkuriuksen perääntyessä, mutta se on ok. Se vain auttaa meitä harmonisoitumaan taas jumalaisen voimamme ja yhdenmukaisen harmoniamme unohdettujen osien kanssa, vaikka se saattaa tulla vahvoina muistutuksina siitä, miksi jotkut asiat eivät toimineet ensimmäisellä kerralla. Vaikka fraasi "ei ollut tarkoitus" ei ole suosikkejani, koska sitä käytetään yleisesti moniin asioihin, tietyt asiat eivät vain ole korkeimmaksi hyväksemme, koska ne eivät ole harmoniassa korkeimpien aikomustemme ja korkeimman potentiaalimme kanssa. Meidän täytyy oppia antamaan niiden mennä ja antamaan muiden ja tyydyttävämpien mahdollisuuksien ottaa niiden paikan.

Vapaus on iso avainsana ja teema maaliskuussa, eikä niinkään vapautumisena kahleista, jotka sitovat ja rajoittavat, vaan sen löytämisenä, mitä vapaus tarkkaan ottaen merkitsee meille henkilökohtaisesti.

Millainen vapaus on tärkeää sinulle?

Miten olet sitoutunut omaan vapauteesi?

Mitä vapaus merkitsee sinulle?

Mistä haluat olla vapaa?

Toinen maaliskuun teema on siirtymä, ja vaikka se on aikaa ryhtyä inspiroituun toimintaan, joka on sitoutunutta, harmoniassa ja integroitu aikomukseesi, ei tapahdu mitään isoja ja taianomaisia transformaatiohyppyjä. Sen sijaan siirrymme 4D-siltaa pitkin 3D:stä 5D:hen, ja se tapahtuu askel kerrallaan. Noita askelia voidaan ottaa todella nopeasti, pikakävelytyyliin, mutta se on kuitenkin tossun laittamista toisen eteen ja tuon sillan ylittämistä askel kerrallaan.

Perinteisesti maaliskuun sanotaan "tulevan kuin leijona ja lähtevän kuin lammas". Se viittaa yleensä säätilaan, kun maaliskuun alun talvisää antaa tietä lämpimämmälle kevätsäälle myöhemmin kuukauden aikana. Energiaperspektiivistä koko maaliskuu on melko leijonamaista, kun energia on voimaantunutta ja maadoittunutta – ei samanlaista kuin tammikuun ja helmikuun järkytykset. Heijastuuko tämä elämääsi? Se riippuu siitä, miten leijonamaiseksi voit tulla. Muista, että leijona tunnetaan rohkeuden, vahvuuden ja kuninkaallisuuden merkkinä ja se on "viidakon kuningas". Miten suuri karjaisusi on?

Samalla kun tämä mahdollisuus toimintaan on positiivista ja varmasti tervetullutta sen epävarmuuden valossa, jota meillä on ollut kuukausia, sekä vahvistus niistä valmisteluista, joita olemme tehneet siirtyäksemme seuraavaan 3D/5D-integrointivaiheeseemme, meidän täytyy muistaa pieni yksityiskohta, jottemme pety, jos vaikuttaa siltä, että "mitään ei tapahdu".

Haluamme kaikki muutosta, mutta tarkastelemme tässä suurempaa kuvaa – tarkastelemme itsemme, elämämme, potentiaalimme ja sielutehtävämme täydellistä transformoitumista. Muutos on tämän yksi aspekti, mutta se ei ole sama asia kuin transformaatio. Ajattele sitä seuraavasti. Voit muuttaa nimesi, mutta olisit edelleen sama ihminen eri nimen kera, josta kukaan ei tietäisi, ellei joku olisi tuntenut sinua ennen tuota nimenmuutosta.

Mutta jos tekisit täydellisen muodonmuutoksen, muuttaisit hiustenväriä, laittaisit värilliset piilolinssit ja muuttaisit eri maahan, jossa sinun täytyisi puhua eri kieltä, näyttäisit eri ihmiseltä ja sinulla olisi täysin erilainen elämä – se on muutoksen ja transformaation ero.

Sitten kun olemme valmis päästämään irti portinvartijatehtävistä, pääsemään ulos karmakierroistamme ja vapautumaan marttyyri-parantaja-rooleistamme, meidän täytyy muuttaa kaiken tekemistapaamme, koska koko energiaperspektiivimme käy läpi transformaation.

Sen sijaan, että olemme palveluksessa toisten palvelijana, olemme avuksi inspiraation ja potentiaalin lähteenä. Sen sijaan, että pidämme valoa toisille, kunnes he lopulta päättävät päästä ulos pimeydestään, olemme valo itsellemme ja annamme heidän löytää tiensä luoksemme loistomme heijastuessa. Sen sijaan, että viivytämme iloamme, kunnes kaikki ovat ylösnousemusjunassa, matkustamme ensimmäisessä luokassa junan etuosassa ja annamme muiden selvittää, miten ostetaan lippu, noustaan junaan ja päästään omalle paikalleen.

Tämä kaikki tapahtuu, kun muistamme, että muutos on osa suurempaa transformaatiomatkaa ja silta puolelta toiselle on siirtymä. Emme tee jättihyppyjä kuilun yli – menemme sillan yli askel kerrallaan. Pidä mielessä, että myös vahvimpien aikomusten kera, se 4D-silta joka vie meidät 3D:stä 5D:hen, on siirtymä.

Maaliskuun ensimmäisellä viikolla meillä on useita mielenkiintoisia astroasetelmia, jotka alleviivaavat muutosta maaliskuun energiassa. Ensin Venus siirtyy 4.3. Härkään, hallitsijamerkkiinsä. Valmistaudu hoitamaan itseäsi tavallista enemmän – käytä tämä aika lepoon, kauneushoitoihin, kylpyläpäivään, vaatekaappisi parantamiseen, henkilökohtaisen pyhättösi kunnostamiseen, makuuhuoneesi uusimiseen, terveellisemmän ruokavalion aloittamiseen ja itsestäsi huolehtimiseen. Meidän täytyy tuntua ja näyttää parhaimmaltamme nyt, sisällä ja ulkopuolella.

Sitten 19.3. meillä on kevätpäiväntasaus, kun aurinko päättää vuosittaisen eläinratakierroksensa ja sillä on syntymäpäivä palatessaan Oinaan nolla-asteeseen. Tämä on voimakas kohta eläinradassa, ja tänä vuonna se saa ekstraiskun Saturnuksesta Kauriin 29 asteessa, sen valmistautuessa siirtymään Vesimieheen 23.3. Miksi se on mielenkiintoista? Koska Saturnuksen kierto kestää 29 vuotta, ja tämä vie meidät taaksepäin helmikuuhun 1991, jolloin Saturnus oli edellisen kerran Vesimiehessä. Lisäämään vielä energiaa tähän monumentaaliseen tapahtumaan, Mars menee Vesimieheen 31.3. – onko kukaan valmis Saturnuksen ja Marsin voimayhtymään?

Miksi tämä astroyksityiskohta on tarpeellinen? Koska se osallistuu sielutehtävämme ja elämänpolkumme sykleihin. Saturnuksen kierrot ovat usein suurimpia elämämme haasteita, ja niitä tapahtuu joka 29. vuosi. Mitä teit helmikuussa 1991? Mitä silloin tapahtui sellaista, mikä heijastuu nyt elämääsi, kenties uusien vaihtoehtojen, tilaisuuksien, oivallusten tai ymmärrysten kera, ja miten olet voimaantuneempi (tai voimattomampi) tänä päivänä?

Älä unohda, että Saturnuksen ja Pluton yhtymä jatkuu koko vuoden, ja tämä voi tuoda pintaan hyvin paljon pelkoa, tuskaa ja traumaa puhdistettavaksi ja selvitettäväksi. Meidän on nyt aika luopua niistä ilomme vuoksi. Olemme roikkuneet näissä karmakierroissa, portaalin vartijatehtävissä, parantamissopimuksissa sekä vastuissa ja velvollisuuksissa, jotka pidättelevät meitä, pitävät meidät pienenä, himmentävät valoamme ja rajoittavat potentiaaliamme. On aika karistaa kaikki se pois, ja maaliskuu on hyvää aikaa tehdä se.

Meillä on Merkurius täydessä perääntymismoodissa 9.3. saakka ja varjossa 23.3. saakka, joten pidä Merkuriuksen perääntymisvaroituksesi mielessä – tuplatsekkaa viestintäsi, varaa vähän ylimääräistä matka-aikaa, pidä silmällä häiriötekijöitä ja vältä aloittamasta uusia projekteja, joita et voi muuttaa myöhemmin. Sitoutuessaan johonkin Merkuriuksen perääntyessä, se täytyy usein tehdä myöhemmin uudestaan.

Täysikuun ollessa Neitsyessä 19.3., Merkuriuksen perääntyminen korostuu ja meitä kehotetaan valvomaan marttyyri-parantaja-missiotamme. Aiommeko jatkaa ilomme uhraamista toisten parantamisen vuoksi vai otamme uuden voimaantuneen 5D-mestariviittamme? Aiommeko olla leijona vai lammas nyt? Lampaat ovat suloisia ja pehmeitä, mutta joskus meidän täytyy oppia karjumaan kuin leijona saadaksemme asioita tehtyä.

Sitten uusi kuu Oinaassa 24.3. avaa portaalin paljoon toimintaan maaliskuun viimeisellä viikolla – kaikki tapahtuu silloin. Saturnus menee Vesimieheen, Mars on yhtymässä Saturnuksen ja Pluton kanssa samalla viikolla (siitä tulee jännittävää), ja päätämme kuukauden hyvin eri paikassa, kuin aloitimme. Ilmaistaanpa maaliskuulle tehokkaita ja voimaannuttavia aikomuksia, ja mahtavaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.