LOKAKUUN 2016 ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

3.10.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme ulkona syyskuun raskaista siirtymäenergioista ja se on helpotus. Mutta ennen kuin hyppäät lokakuun lähtöportista ja ryntäät mille tahansa käytettävissä olevalle polulle, koska olet niin iloinen ollessasi poissa noista haastavista energioista, tiedosta, että Merkurius on edelleen perääntymisvarjossaan, meillä on joitain aspekteja, jotka tukevat huolellista harkintaa ja rauhallista arviointia ennen toimeen ryhtymistä, ja vaikka uudet alut ovat mahdollisia, ne on tehtävä lokakuun energiavaatimusten puitteissa – tasapaino ja yhdenmukaisuus. Ja kaiken fokuksen ollessa suhteissa ja kumppanuuksissa tässä kuussa, muista, että ensimmäinen ja tärkein suhde on itsesi kanssa ja kaikki muut suhteesi peilaavat sitä.

Syyskuun tapaan lokakuu alkaa uudella kuulla, mutta tämä ei ole pimennys eikä sillä ole joitain syyskuun haastavia aspekteja. Aloitamme siis kuukauden tuella uusille pyrkimyksille, mutta Merkurius on edelleen vaikeassa perääntymisvaiheessaan 7.10. saakka, joten pidä mielessä perääntymisvaroitukset – ne vaikuttavat edelleen. Tämä on kuukausi toiminnalle, joka on linjassa aikomuksemme ja energiamme kanssa, energeettisesti tasapainossa tarpeidemme kanssa, priorisoi itsemme etusijalle ja tuo tasapainoa elämäämme, jotta energia virtaa yhdenmukaisessa harmoniassa. Jos sanot "kyllä" tähän kaikkeen, katsotaanpa lähemmin, jotta tiedät tarkkaan, mitä tämä merkitsee. Lokakuun energia ei tule taikasauvan kera, mutta se antaa merkittävän transformaatiomahdollisuuden, jos olemme valmis harmonisoitumaan sen kanssa, teemme sen vaatiman työn ja ryhdymme toimeen.

Tämän kuukauden avainsanoja ovat tasapaino ja yhdenmukaisuus – sanoja jotka sopivat siihen, miten annamme ja vastaanotamme energiaa. Ja se on haasteemme – olla tietoinen energiarajoistamme kaikissa suhteissamme. Missä annamme, muttemme saa? Missä emme ole tinkimätön tarpeissamme? Kuka tai mikä on etusijalla elämässämme? Nämä kysymykset nousevat esiin uudestaan ja uudestaan tässä kuussa, jotta voimme saada selkeän kuvan siitä, minne energiamme menee ja miten se virtaa. Ja teemmekö sen voimaannuttavalla vai heikentävällä tavalla.

Näemme myös, miten tuemme yhteyksiä omalla energiapanoksellamme ja pidämme kiinni ihmisistä ja tilanteista, joista meidän täytyy päästää irti. Nämä ovat enemmän kuin energiarasitteita – ne edustavat pelkoja, velvollisuuksia ja sitoumuksia, jotka rajoittavat elämänpolkuamme ja luultavasti ovat tehneet sitä monta elämää. Kun ne liittyvät karmaan, karmakiertoon ja sieluryhmädynamiikkaan – toinen tässä kuussa korostuva teema – ne ovat oppitunteja, jotka olemme päättäneet parantaa ja viimeistellä tässä elämässä. Ja Saturnuksen tehdessä neliötä kuunsolmuihin koko kuukauden (vahvoja karmamerkkejä), myös se tuodaan esiin, miten luomme energiatasapainon karmaoppitunteihimme.

Jupiter siirtyi syyskuussa pois Neitsyestä, mikä päätti vuonna 2003 alkaneen jakson, ja nyt voimme viedä kaiken siitä oppimamme uudelle tasolle, mikä merkitsee kaiken sen toteuttamista elämässämme, mitä olemme oppineet. Sitten kun parantuminen on valmis ja olemme saaneet päätöksen, ryhdymme toimeen tutkimalla uusia vaihtoehtoja. Jos odotamme oikeaa, täydellistä tai parasta aikaa, meiltä menee ohi tilaisuuksia laajentua uusiin mahdollisuuksiimme ja uuteen potentiaaliimme. Ja olemme poissa tasapainosta, koska nyt meillä on uusia energiamahdollisuuksia, joita emme käytä. Tämä tuodaan esiin myös lokakuussa Jupiterin ollessa Vaa'assa, tasapainomerkissä.

Meillä on tässä kuussa myös pari mielenkiintoista aspektia, kun Mars on yhtymässä Plutoon (tapahtuu joka toinen vuosi), mikä työntää eteenpäin sitä transformaatioagendaa, joka alkoi syyskuussa Marsin yhtymällä Saturnuksen kanssa. Jos Saturnus teki meidät tietoiseksi oppitunneistamme tavalla, jota emme voineet sivuuttaa, Pluto työntää meidät alas transformaatiokielekkeeltä, jotta löydämme siipemme ja liidämme. Ja toiminnan planeettana Mars ajaa meitä tuota kielekettä kohti. Sen oleminen nyt Kauriissa, joka on Saturnuksen merkki, antaa sille vähän ekstraterää ja vie eteenpäin syyskuun Mars-Saturnus-yhtymän energiaa. Saatamme tuntea vähän painetta kaikesta, mitä tapahtuu – transformaatiotarve käy kovilla kierroksilla, kun meidän täytyy integroida 5D-energiamme 3D-todellisuuteemme. Meidän tehtävämme on tehdä ne muutokset, jotka muuttavat oman todellisuutemme, mikä sitten laajenee maailmaan ja kollektiivitodellisuuteen. Jokainen meistä on tärkeä tässä prosessissa – mikään muutos, vaikka kuinka pieni, ei ole merkityksetön, vaan jokainen muutos, vaikka kuinka pieni, on tarpeellinen.

Toinen mielenkiintoinen aspekti on 16.10. täysikuun aikaan, kun sillä on tarkka aspekti Uranuksen ja Erisin yhtymään Oinaassa, mikä on aiheuttanut paljon järkytystä tänä vuonna. Mutta ei siinä kaikki – myös Pluton ja Marsin yhtymä lisää höyryä, Saturnuksen ja kuunsolmun neliö on tarkka, Jupiter on uudenkuun 1.10. asteluvussa, Merkurius on myös aktiivinen, Venus on Skorpionin 27. asteessa (viimeiset asteet resonoivat vielä Saturnuksen toimintaan Skorpionissa syyskuussa 2015) ja Neptunus on edelleen lähellä Saturnus-neliötään, joka on aktivoinut 3D/5D-integrointia koko vuoden.

Ja vielä yksi asia: Pluto on Kauriin 15. asteessa, samassa asteluvussa kuin seitsemännessä ja viimeisessä Uranuksen ja Pluton neliössä maaliskuussa 2015. Se oli tuossa asteluvussa myös tämän vuoden ensimmäinen päivä. Tämä on kolmas kerta, kun se on tuossa asteluvussa, ja se on aina suurimman voiman piste. Meillä on siis erittäin suuri transformaatiovoima valmiina vapautettavaksi. Tulee kiireinen viikko. Ehkä kannattaa hakea popcornia, ottaa mukava asento ja katsella ilotulitusta.

Luulen, että näemme paljastuvan monia totuuksia, joihin saattaa olla vähän vaikea suhtautua. Mutta olemme heränneet tarpeeksi nähdäksemme, että elämme hyvin manipuloidussa harhassa, johon voimme uskoa tai olla uskomatta. Sitten kun päätämme, ettemme halua enää uskoa siihen, emme voi enää palata "Liisa ihmemaassa" –näkemykseen maailmasta. Olemme saavuttamassa tuon kohdan yksilöinä ja kollektiivisesti, ja harha hoipertelee nyt. Luulen, että sitä harhakuvaa maailmasta johon vallanpitäjät haluavat meidän uskovan, pidetään pystyssä vain, koska uskomme siihen tai olemme ennen uskoneet. Sitten kun emme enää hyväksy, että olemme rajoittuneita, voimattomia ja avuttomia, kaikki rakenteet joiden olemassaolo perustuu noihin uskomuksiin, romahtavat. Sitten meidän täytyy luoda uusi ja voimaantuneempi maailma, mutta osaamme hoitaa sen ja olemme valmiita siihen, koska olemme työstäneet sitä omassa todellisuudessamme. Tämä on totta kollektiivitodellisuudessa, mutta se on totta myös henkilökohtaisessa todellisuudessamme.

Tämän kuukauden energiassa on kyse tasapainosta – miten luomme sitä omaan elämäämme ja miten säilytämme sen energiarajoillamme. Jos meillä on täydellinen tasapaino, olemme neutraalissa kohdassa, jossa antaminen ja vastaanottaminen ovat tasapainossa. Tämä on suurin voima- ja laajentumispisteemme. Heti kun siirrymme johonkin suuntaan tuosta kohdasta – antamalla enemmän kuin saamme tai vastaanottamalla antamatta (mikä sisältää toimeen ryhtymisen), olemme poissa tasapainosta. Ei ole tasapainoa eikä voi olla yhdenmukaisuutta, jossa energia virtaa harmoniassa. Tunnemme olevamme jumissa, pakahtunut ja voimaton, mutta tämä johtuu siitä, että yritämme liikkua eteenpäin käyttämättä täysin energiaamme – kuin yrittäisimme ajaa autoa, josta puuttuu muutama pyörä.

Tämä ulottuu myös suhteisiin, joiden olemassaolo riippuu siitä, että kaadamme niihin energiaa pitääksemme ne koossa. Hajoavatko suhteet, jos lakkaamme lähettämästä energiaa niihin, mikä säilyttää tasapainon, mutta pelkästään siksi, että luomme sen omalla energiallamme? Olemmeko valmis ottamaan tuon riskin vai emme? Meidän ei ehkä tarvitse tehdä tuota päätöstä, koska kun luomme tasapainon ja yhdenmukaisen energiavirran elämäämme, kaikesta joka on energiarasite, vedetään ns. töpseli pois. Tarkoituksemme on olla tasapainossa, ja energiayhdenmukaisuudella on voimakas heijastevaikutus koko todellisuuteemme. Ja sama vaikutus ulottuu kollektiivitodellisuuteen.

Tasapainovalintamme vaatii, että laitamme omat energiavaatimuksemme etusijalle. Olemmeko onnellinen ja tyydyttynyt, onko meillä se, mitä tarvitsemme, elämmekö suurinta potentiaaliamme ja suurimpia mahdollisuuksiamme? Jos vastaus näihin kysymyksiin on "kyllä", niin lokakuu antaa meille työkaluja päästä energeettisesti tasapainoon itsemme kanssa. Ja jos olemme pyrkineet kaikin tavoin varmistamaan kaikkien muiden onnellisuuden, mahdollisuudet, menestyksen ja ilon, saamme sen, mitä tarvitsemme, saadaksemme energiamme virtaamaan tasapainossa, jotta saamme antamisen ja saamisen tasapainoon. (Tämä oli lokakuun energiamestarikurssin aiheena, ja jos haluaisit saada sen audionauhoituksen ja työlistan, voit ostaa sen täältä.)

Tasapainoa ja yhdenmukaisuutta tarvitaan päästäksemme käsiksi kaikkiin energiaresursseihimme. Sellaiset voimarasitteet kuin häiriötekijät, velvoitteet, sitoutumiset ja antaminen enemmän kuin saa tai toiminnan viivyttäminen, koska pelkäämme, olemme hämmentynyt tai haluamme saada asiat oikein tai täydellisesti, estävät meitä pääsemästä täyteen voimamme käyttöön ja luovat epätasapainoisen tilan – kuten myös itsensä tuomitseminen ja itsekritiikki sekä huoli tulevaisuudesta tai menneisyyden katuminen.

Transformaatiossa on voimaa – se vie meidät uusiin todellisuuksiin, joita olemme halunneet – mutta se vaatii, että olemme valmis tekemään sen vaatiman sisäisen työn. Emme voi integroida energiaa, jolle meillä ei ole tilaa, joten osa transformaatiotyötä vaatii, että luomme tilan tuolle energialle. Meidän ei tarvitse olla huolissamme siitä, mitä se on – se mikä on epätasapainossa ja estää transformaatiotamme, paljastuu, jotta voimme päättää, mitä aiomme tehdä.

Lokakuu on toimintakuukausi, mutta toiminnan oltava sellaista, mihin olemme valmis. Sanomme haluavamme muutosta ja ehkä haluammekin, mutta olemmeko valmis laittamaan energiamme sen taakse? Olemmeko valmis olemaan täysin harmoniassa sen kanssa ja integroimaan voimamme ja potentiaalimme täysin todellisuuteemme? Ja mikä tärkeintä, olemmeko valmis pääsemään ulos parantumiskierrostamme ja alkamaan elää 5D-potentiaalimme ja –mahdollisuuksiemme kautta? On aika tutkia noita aikajanoja (sitä teimme lokakuun energiamestarikurssilla) ja tuoda ne 3D-todellisuuteemme.

Olemme valmis integroimaan 5D-energian nyt – meidän on aika aloittaa. Meillä on kaikki työkalut taivaan luomiseen maan päälle. Meidän tarvitsee luoda tasapainoa ja yhdenmukaisuutta elämäämme saadaksemme sen tapahtumaan. On aika tuoda valo kotiin nyt, ja koti on juuri tässä. Tehdään tästä kuukaudesta muistettava sen vuoksi, mitä olemme saavuttaneet ja miten iloisia ja ilontäyteisiä todellisuuksia olemme luoneet.

Upeaa kuukautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.