PELKORIIPPUVUUS

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

31.7.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä huomaavat, että media tai henkilökohtaiset vuorovaikutustilanteet aiheuttavat vihaa ja sanoja, jotka eroavat tavallisista reaktioistanne. Näin on, koska tartutte entisiin elämiin tai menneisiin tapahtumiin, jotka laukaisevat vihan sisällänne.

Teillä on mahdollisuus elää uudestaan ja puhdistaa tuo tapahtuma henkilökohtaisesta historiastanne tai sivuuttaa kaikki vihatunteenne.

Tietysti monet opettajanne ja gurunne ehdottavat, että tartutte jokaiseen asiaan, joka tekee teistä vihaisen, surullisen tai pelokkaan. Että ns. kohtaatte lohikäärmeen ettekä kiellä, että huoneessa on sellainen.

Se pätee joihinkin teistä, mutta ei kaikkiin. Kenties ette halua tarttua tuohon ongelmaan tässä elämässä eri syistä, mm. että sen tekeminen aiheuttaa teille liikaa pelkotunteita ylitettäväksi.

Vaikka on totta, että monia itserakkaus- ja itsearvostusenergioita leijuu nyt ympäriinsä, ei vaadita, että tartutte jokaiseen asiaan, joka järkyttää teitä, sillä olette jo saavuttaneet paljon tässä elämässä ja teidän arvioidaan saavuttavan paljon lisää ilossa.

Miten siis määrittää, onko jokin syvä tunne sellainen, johon haluatte tarttua nyt tai jossain kohtaa tämän maaelämän aikana? Teidän täytyy vain kysyä itseltänne, sillä kun siivoatte olemuksenne nurkkia, saatatte löytää pölypunkkeja, joiden ette olisi halunneet nostavan päätään tässä elämässä.

Usein kiellätte tai unohdatte, että teillä on valta lopettaa, aloittaa tai keskeyttää asioiden tarkastelu olemuksessanne. Ette ole vähäarvoisempi olento, jos päätätte olla tarkastelematta tiettyjä pelkoja. Aivan kuten ette ole suurempi olento, jos teette sen. Teillä on vapaus löytää jokainen asia sisältänne. Teillä on myös vapaus kieltää tuo löytäminen nyt, myöhemmin tai ikuisesti.

Monet teistä kehittyvät niin nopeasti, että puhdistamisenne jatkuu yli sen, mikä on välttämätöntä. Kenties tällainen ajatus tuntuu intuitionvastaiselta, sillä jos päästätte irti tuskasta, ettekö heijasta kokonaisemman olennon tässä elämässä? Kyllä ja ei. Koska teillä on monia asiantuntemusalueita, ja monilla alueilla jotka olette jo puhdistaneet, saattaa olla tarpeetonta ottaa ekstra-ansio puhdistuskurssien käymisestä. Nimittäin asioilla joita jotkut teistä penkovat, on enemmän tekemistä 3D-pelon kuin 5D-ilon kanssa.

Pelko ja viha ovat hyvin mukavia teille, joku saattaisi sanoa teidän olevan riippuvainen niistä. Saatatte kaivata pelkoa, sillä itserakkaus tuntuu uudelta ja siksi epämukavalta. Niinpä vedätte puoleenne entisiä pelkoja palataksenne mukavuusalueellenne.

Aloititte tämän matkan 3D-olentona täynnä pelkoja, vihaa, itserakkauden puutetta ja surua aionien maakokemuksista. Sen seurauksena puhdistitte suurta pelkoa ja vihaa, usein siivoten myös nurkat, kun etenitte tässä siirtymässä – ja universumit hankkivat teille siivouspalvelun itserakkausenergioiden kautta. Mutta monet teistä ovat palanneet olemuksenne siivoamiseen sen sijaan, että siirrytte iloon, kuten odotettiin.

Tietysti syvällä sisällänne on asioita, jotka ovat haitallisia iloelämällenne. Tietysti on olentoja, jotka muistuttavat teitä tai ovat toistoa vuorovaikutuksista, joita teillä oli entisissä elämissä. Mutta puhdistaminen yli sen, mitä vaaditaan siirtymiseksi iloon, kieltää kaiken, mitä olette saaneet aikaan tähän mennessä.

Pelko on tosiaan mukavampaa teille kuin ilo. Kenties media kannustaa ajankohtaista syvää vihaanne tai kenties se on politiikka, jokin suhde, työtoveri, yhteisönjäsen jne. Mutta ennen kuin sotkeudutte täysin sen määrittämiseen, miksi olette vihainen, kenties haluatte kysyä itseltänne, oletteko vihainen, jottei teidän tarvitse lähteä mukavuusalueeltanne – viimeinen epätoivoinen yrityksenne jäädä pelkoon. Kuin ne jotka tarttuvat kynsillään vuorenkielekkeeseen ennen putoamista kuiluun.

Olette 5D:tä ja teitä ympäröivät rakkausenergiat, ei pelko. Niin se on, että teidän täytyy kysyä itseltänne, onko viimeisin yllätyshyökkäyksenne pelkoon estämässä teiltä uudet rakkausoppitunnit vai koska teidän täytyy puhdistaa tietty asia, ennen kuin voitte rakastaa itseänne.

Useimmiten pelkonne tai vihanne voimakkuus on määräävä tekijä. Jos pelko tuntuu ottavan hallinnan elämästänne, ajatuksenne ja kommenttinne liittyvät tähän asiaan ja teidän on vaikeaa kuvitella iloskenaario, koska olette niin pelokas tai vihainen, on todennäköistä, että otatte pelko-oppitunteja saadaksenne ekstra-ansion.

Vaikka sitä ei voi tapahtua, jos jäätte kietoutuneeksi pelkoon, olette täysin kykenevä luomaan uuden iloelämän. On aika aistia, nähdä ja tuntea ilo. Kaikki mikä poistaa teidät tuosta paikasta, on luultavimmin ekstra-ansiopelkoa.

Jatkakaa uneksimista sekä päivä- että yöaikaan – ei siitä, miten pääsette eroon tämänhetkisestä pakahduttavasta pelostanne, vaan miten ja mitä luotte ilossa. Ilo on uusi sananne sekä käytössä että ymmärryksessä. Kumpaakaan ei tapahdu, jos pengotte jatkuvasti pelkoja, joilla on vähän tekemistä ilonne kanssa.

Ilmiselvä vastaus on "miten voin tuntea iloa, jos pelkään tai olen surullinen?" Miten tosiaan. Se on tämän viestin ydin. Teillä ei ole mitään pelättävää, sillä olette kykenevämpi ja taitavampi kuin mikään pelko, jonka olette koskaan kohdanneet. Nimittäin keskittyessänne pelkoon ilon sijasta teidän pitää tietää, että kiellätte oman voimanne – ja itsenne. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.