KEVYTMIELISYYTENNE ON SAAPUNUT

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
29.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

tämänhetkiset energiat saattavat yllättää teidät, sillä ne ovat erilaisia, kuin olette kokeneet tähän päivään mennessä.

Nämä uudet energiat kannustavat hyppelemään, loikkimaan ja juoksemaan. Kenties eivät kirjaimellisesti, mutta hyvin todennäköisesi sisällä. Sillä ikään kuin iloiset lomanne olisi kiedottu yhteen pakettiin, jonka avaamista ette malta odottaa.

Olette lapsenomaisempi kuin koskaan ennen. Ajatelkaa iloisinta päiväänne tässä elämässä ja kertokaa se kymmenellä.

Monet teistä, Brenda mukaan luettuna, kyseenalaistavat, että jonkinlainen valokatkaisin voisi muuttaa elämäänne noin dramaattisesti. Silti kevytmielisyytenne, auringonpaisteenne, on lopultakin saapunut pilvisten aionien jälkeen.

Jotkut teistä ilmaisevat tuota kevytmielisyyttä ulospäin, ja toiset teistä hillitsevät sen sisälleen, kunnes olette testanneet tuon tunteen pätevyyttä päivien tai viikkojen ajan.

Tämä uusi tuntemus on, kuin kaikki se mitä olette toivoneet, olisi loksahtanut paikoilleen – ja niin onkin. Ei välttämättä sillä tavalla, kuin odotitte luodessanne alun perin tuon toiveen, vaan niin kuin on sopivinta uudelle olemuksellenne ja siksi maailmalle.

Miten kauan tätä kevytmielisyyttä/iloa kestää? Olette nyt kevytmielisyyspolulla.

Olette puhdistuneet ja nöyrtyneet. Ja näin tehdessänne löysitte sisäisen rakkauden, jota ette tienneet olevan, kun olitte 3D:ssä. Olette valmis hyväksymään uuden "sinun" uudessa maailmassa tavoilla, joihin ette olisi pystyneet vielä muutama viikko sitten.

Lähestytte tätä uutta Maata uusien aistien kera – mitä 3D:hen jäävät eivät välttämättä ymmärrä tai mistä he eivät välitä.

Tuo 3D-sivuuttaminen on vähän samanlaista kuin taapero, joka odottaa vauvasisarestaan tai -veljestään leikkikaveria. Taapero ei pidä vauvasisaruksensa kiljahtelua ja jokeltelua viihdyttävänä, vaan pelkästään ärsyttävänä. Niin on teillä ja 3D:ssä olevilla.

Ne jotka ovat 3D:ssä, ajattelevat, että olette vähän "outo", typerä tai ette ole tästä maailmasta. Ja kaikki on tietysti totta heidän näkemyksessään teistä.

Ne jotka ovat menneet 3D:n yli, pitävät teitä edelläkävijöitä lumoavan iloisina. He haluavat olla kanssanne, saada sen ilon tarttumaan, jonka olette löytäneet 3D-maailman tapahtumista huolimatta.

Ette ole ainoastaan majakoita, vaan säteilette niin kirkkaasti ja niin suurta hauskuutta, että olette ilon pillipiipari.

Jotkut teistä pitävät tuollaista ajatusta kammottavana, sillä ette halua muiden kuuntelevan tai katselevan teitä. Kuten kaikkien uuden olemisenne aspektien osalta, luotte itsellenne oikean polun. Vaihdatte helposti valonne ja ilonne henkilökohtaisesta maailmalliseksi, silloin kun haluatte.

Mikään käsky ei vaadi teitä näyttämään iloanne. Ainoa ero niillä, jotka haluavat näyttää ilonsa, ja niillä jotka haluavat pysyä yksityisessä maailmassaan, on valinta.

Olette siirtyneet opastuksen yli siinä, miten uutta kevytmielisyyttänne/iloanne käytetään.

Enää ette tarvitse meitä universumeista tai ketään muuta kertomaan, miten käytetään niitä energioita, joita hahmottelemme – tai mitään tulevaisuuden energioita. Sillä teette, mitä teidän tarvitsee tehdä, sopivaan aikaan.

Halumme pelkästään informoida teitä, että olette astumassa siirtymänne uuteen ja jännittävään osaan.

Olette kuin vastasyntynyt Maa-vauva, jolle on epämiellyttävää astua Maa-tasolle – sitten löytääkseen vain ne ilot, hymyt ja kikatukset, joita Maa-taso voi antaa. Kertokaa tuon vauvan ilo kymmenellä, ja ymmärrätte, miten dramaattisia uudet energianne ovat teille ja ympärillänne oleville.

Jotkut teistä kysyvät, miten teidän pitäisi käyttää noita energioita. Ja vastaus on: niin kuin haluatte. Polkunne luodaan sisältä käsin.

Käyttäydyttekö typerästi tai teette jotain, mikä saattaa pelottaa tai järkyttää muita? Kenties. Mutta on paljon todennäköisempää, että säteilemänne ilo kannustaa muita ottamaan selville, miten löysitte tuon ilon. Ja näin ne teitä seuraavat aallot, jotka eivät luoneet uuden "sinun" polkua ennen syntymää – kuten te edelläkävijät ja noin kolme seuraavaa aaltoa – haluavat tuntea olonsa yhtä iloiseksi kuin te.

Majakassanne ei ole kyse saippualaatikolla seisomisesta julistaen "oikeuttanne". Siinä on kyse olemisesta "sinä" tavalla, joka tuntuu oikeimmalta teille.

Älkää hermoilko – ilomajakkanne ilmaantuu luonnostaan. Teidän ei tarvitse tehdä tai olla mitään muuta, kuin seurata omaa iloanne. Niin olkoon. Aamen.¨

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.