MUUTOS JA MENETYS VAI TRANSFORMAATIO JA VOITTO

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

29.1.2020

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakas Jennifer, kuluneina kahtena vuotena olen menettänyt kaiken – työpaikkani, kotini, ystäväni ja hädin tuskin puhun perheeni kanssa. Vaikka olen etsinyt työpaikkaa, en löydä sellaista, ja asun nyt ystävän kanssa, jonka kanssa tulen hädin tuskin toimeen. En tiedä, mitä tekisin elämäni korjaamiseksi, ja minun on vaikea saada selvää seuraavista askelistani. Miten saan elämäni takaisin ja miten luon sen vakaan, turvallisen ja onnellisen elämän, jota haluan?

Jenniferin vastaus: Hyvin monet ovat kokeneet kuluneella vuosikymmenellä sen, mitä sinä koet, ja on vaikeaa, kun kaikki elämässäsi muuttuu tällä tavalla, näennäisesti samaan aikaan. Suru-, pelko- ja katumusreaktiot estävät sinua luomasta uutta elämää, jota haluat. Vaikka saattaa olla vaikeaa löytää energiaa ja rohkeutta nähdä uusia mahdollisuuksia itsellesi, se sinun täytyy tehdä, jos jokin elämässäsi transformoituu. Ihmettelet ehkä, miksi tämä on tapahtunut sinulle, joten puhutaanpa todellisista syistä näiden tapahtumien taustalla.

Kaikki tulee elämäämme ja lähtee elämästämme tietoisella tai tiedostamattomalla kutsulla, reaktiona sielumme haluun muuttua, joten itse asiassa ei ole mahdollista menettää mitään. Jos emme arvosta sitä tai ole kiitollinen siitä, mitä meillä on, tai se on palvellut jo tarkoituksensa elämässämme, irrotamme energiamme siitä ja sen täytyy lähteä elämästämme.

Tämä prosessi saa aikaan ihmisten, tilanteiden ja kokemusten sisään- ja ulosvirtaamista elämässämme. Kun olemme kiitollinen siitä, mitä meillä on, ja arvostamme jokaista olosuhdetta ja tilannetta ja tunnustamme sen, kun olemme tulleet energiatien päähän ihmisten ja tilanteiden osalta, saamme päätökseen sen, minkä kanssa emme enää resonoi, ja sen ulosvirtaus on sujuvaa ja vaivatonta. Se tyhjä tila jonka olemme luoneet tällä irtipäästämisellä, täytetään sitten uusilla asioilla, joiden saamisesta olemme ilmaisseet aikomuksen.

Mutta silloin kun olemme vihainen ja meistä tuntuu voimattomalta, kun vihaamme elämämme olosuhteita ja olemme suuttunut ihmisille ja itsellemme, kytkemme energian irti luomatta ensin tilaa uuden saapumiselle. Voimme löytää silloin itsemme tilanteesta, jossa sinä olet ja jossa kaikki tuntuu lähtevän kerralla ja elämämme on tyhjä. Meistä tuntuu yksinäiseltä, tuettomalta ja olemme epäharmoniassa elämämme kanssa.

Joitain kysymyksiä harkittavaksesi:

* Piditkö työstäsi, vai olitko turhautunut, vihainen ja tunsit sen rajoittavan?

* Piditkö ystävistäsi, vai olivatko he haastavia eivätkä palvelleet ja tukeneet sinua merkityksellisillä tavoilla?

* Haudotko katkeruutta ja vihaa perhettäsi kohtaan, joka sinulla on vielä selvittämättä heidän kanssaan tai itsessäsi?

* Oliko sinulla odotuksia siitä, miten perheesi on tekemisissä kanssasi, eivätkä he pysty täyttämään niitä, koska he eivät kykene siihen, vaikka luuletkin heidän kykenevän, vai yritätkö saada heidät tekemään, mitä haluat, vai … (teksti puuttuu)

Energian liikkuessa niin nopeasti, kuin se nyt liikkuu, vastauksia haluihimme voi tulla hyvin nopeasti. Sillä ei ole merkitystä, haluammeko tietoisesti vai tiedostamatta elämämme muuttuvan, mutta silloin kun pirstomme energiamme vihalla, pelolla ja voimattomuudentunteella, saamme epätäydellisiä tuloksia. Universumi työskentelee kanssamme, ei puolestamme. Se ei luo meille jotain, mitä emme ensin luo itsellemme.

Täyttääksesi elämäsi sillä, mitä rakastat, sinun täytyy ensin antaa itsellesi päätös sen osalta, minkä olet sallinut lähteä elämästäsi (minkä sanot menettäneesi) ja mikä ei ole enää harmoniassa energiasi tai aikomuksesi kanssa, olemalla kiitollinen siitä ja arvostamalla sitä, mitä olet jo luonut, ja sen edustamia oppitunteja. Sitten sinun täytyy alkaa työskennellä aikomuksesi kanssa, jotta voit luoda jotain uutta elämääsi nyt. Se saattaa viedä vähän aikaa, mutta toisaalta sinä olet valmis muutokseen, joten se saattaa myös tapahtua erittäin nopeasti.

Se riippuu siitä, miten halukas olet näkemään itsesi voimakkaana, voimattomuuden sijasta, ja miten paljon voit hyväksyä, että kaikki ovat, missä voivat olla, eikä se ehkä ole sitä, missä haluat heidän olevan. Anna anteeksi itsellesi ja toisille ja anna itsellesi päätös, jota tarvitset päättääksesi nämä energiayhteydet "vanhaan" elämääsi, ja luo jotain uutta ja ihanaa elämääsi nyt.

Et saa vanhaa elämääsi takaisin (et joka tapauksessa pitänyt siitä, tai muuten sinulla olisi edelleen se), vaan luot uuden ja tyydyttävämmän elämän ja opit voimallisen oppitunnin siitä, miten energia toimii ja miten voimakkaasti se reagoi sinuun, jotta olet kiitollinen ja arvostava ja käytät aikomusta luodaksesi omaa elämääsi, sen sijaan että pirstot energiasi tiedostamatta ja sitten löydät itsesi pelottavasta ja tyhjästä tilasta, kuten olet kokenut.

Jos pidät tästä artikkelista ja haluaisit työskennellä kanssani, koska olet valmis syvälliseen henkilökohtaiseen ja henkiseen transformaatioon, harkitse henkilökohtaista intuitiivista konsultaatiota tai intuitiivista valmennusta, jossa työskentelemme yhdessä tutkien elämänpolkuasi, tarkoitustasi, potentiaaliasi ja mahdollisuuksiasi, ja autamme sinua valitsemaan sellaisen, mikä tuo sinulle sitä iloa, yltäkylläisyyttä, rakkautta, rauhaa ja voimaa, johon olet valmis. Klikkaa tästä tutkiaksesi transformaatiomahdollisuuksia.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.