UUSI SISÄINEN VOIMAVERKKONNE

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

28.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Monet teistä eivät enää tiedä, mitä ajattelustanne on sosiaalista ajattelua ja mikä on uutta "sinua". Tämä ei tarkoita, että te ette ole kehittyneet ilmiömäisesti siirtymäprosessissanne, vaan että roikutte kiinni joissain vanhentuneissa ajattelutavoissa. Jotkut asiat joihin uskotte vankasti, saattavat olla jäänne yhdestä tai useammasta 3D-maaelämästänne.

Helppo tapa määritellä, ovatko ajattelutapanne ja näin uskomuksenne tätä päivää tai eilistä, on tarkastella noita ajatuksia suhteessa iloon. Jos ajatuksenne tai uskomuksenne saavat teidät tolaltaan, ne ovat vanhentuneita.

Merkitseekö tämä, että teidän ei pitäisi välittää siitä, miten toisia kohdellaan, tai jatkaa vuorovaikutusta niiden kanssa, jotka kohtelevat teitä sopimattomasti hymy huulilla? Ei lainkaan. Tässä kohtaa siirtymäänne olette täysin kykenevä muuttamaan perspektiiviänne ja näkemään iloa tai hyvää joka tilanteessa tai poistumaan tuosta tilanteesta.

Tämä viime toteamus suututtaa monia teistä, koska työskentelette epämiellyttävässä ympäristössä tai olette niin kietoutuneet tilanteisiin, että te ette pysty tuntemaan eri perspektiiviä. Tämä on vinkkinne siitä, että jonkin on muututtava. Joko ihmisen tai tilanteen täytyy parantua tai teidän täytyy muuttaa perspektiiviänne. Ja koska ette voi muuttaa ketään muuta kuin itsenne, teidän on aika muuttaa perspektiiviänne tai poistua tilanteesta.

Monet teistä huutavat nyt, että te ette voi muuttaa mitään ja vaikka yritätte muuttaa perspektiiviänne, olette niin läheisesti sidottu tuohon ihmiseen tai tilanteeseen, että te ette voi paeta aiheutuvaa pelkoa ja tuskaa.

Tuo viime lause ei ole enää totta. Se oli totta vain uskoessanne, että olitte niin voimaton, että teidän täytyi seurata toisten johtoa, vaikka se tekisi teistä fyysisesti tai tunteellisesti sairaan. Se oli eilen.

Koko uuden voimanne tajuaminen erottaa monet teistä 3D-uskomuksista ja -peloista. Uskomuksesta, että se mitä on tänä päivänä, on sama huomenna ja ikuisesti. Vaikka olette riittävän voimakas ollaksenne heittäytymättä jonkun eteen toivoen, että hän arvostaa tai rakastaa teitä, ahdistuksenne tuntuu lisääntyvän päivittäin.

Mitä ovat voimajuttunne noissa tilanteissa, jotka jatkavat pelkouskomuksianne? Mitä voitte tehdä rikkoaksenne tuon pelkokierteen? Se on voimakohtanne. Se suunta teidän täytyy valita.

Jotkut teistä havaitsevat, että niiden sivuuttaminen, jotka aiheuttavat teille tuskaa, tai sen hyväksyminen, että heillä on vaikeuksia, joita te ette voi parantaa, tai poistuminen tilanteesta fyysisesti, siirtää teidät ilotunteisiin, joita olette etsineet.

Sallikaa itsenne kokeilla tekoja, jotka voivat tuntua sopimattomilta, mutta joihin tunnette vetoa. Kenties ette enää halua vastata puhelinviesteihin. Kenties on aika etsiä eri työpaikka tai uusi yhteisö. Ottaa takaisin voimanne luoda elämä, joka on oikea teille. Ei elämää joka on ollut oikea ennen, vaan elämä joka on oikea teille nyt. Ensimmäinen askel on vaatia oikeutenne olla erityistilanteissa. Tiedätte vaatineenne tuon oikeuden, kun tunnette iloa.

Emme huijaa teitä toteamalla, että teistä tuntuu välittömästi upealta. Nimittäin olette ensin luultavasti täynnä pelkoa ja ahdistusta. Mitä jos ihmiset joiden osalta olette muuttaneet käyttäytymistänne, eivät enää halua olla tekemisissä kanssanne? Mitä jos menetätte työpaikkanne? Mitä jos teitä rangaistaan tai vahingoitetaan muilla 3D-tavoilla? Kyllä, mitä jos? Onko teillä rohkeutta vaatia itsenne ja oma voimanne?

Se on ahdistuksenne nyt, sillä tunnette sisäisten voimalihastenne venyvän, vaikka ulkoinen maailmanne on sellainen, kuin se on ollut. Niinpä tunnette olevanne kuin häkissä miettien: "Jos teen näin, saatan tuhota elämäni, ja jos en tee näin, elämäni on täynnä pelkoa." Kumpikin vaihtoehto tuntuu liian vaikealta pohtia. Kuitenkin on aika vaatia uusi olemuksenne, sillä siihen saakka kunnes teette sen, tunnette ahdistusta, vihaa, pelkoa tai mitä tahansa muuta, joka sanelee, että te ette toimi uutena olemuksena, vaan poljette vettä 3D-maailmassa, huolimatta tarpeestanne venyttää uuden "sinun" lihaksia.

Teillä ei ole vanhempia pitämässä teitä paikoillanne. Teillä ei ole yhteiskuntasääntöjä,

joita teidän täytyy seurata. Teidän täytyy vastata vain itsellenne. Ja vaikka teillä olisi muita – lapsia, puoliso, vanhemmat jne. – jotka ovat riippuvaisia teoistanne, kenties teidän täytyy tarkastella, miten tuosta vuorovaikutuksesta on tullut vähemmän rakastavaa ja enemmän vihaa, koska pidätte huolta heistä oman olemuksenne kadottamisen riskillä. Ette voi enää saada kumpaakin – esittää hyvää 3D-ihmistä sisäisen 5D-voiman kera. Jokin täytyy uhrata. Ja on teidän päätöksenne, mitä tuo jokin on.

Jos pelkäätte liikaa vaatiaksenne itsenne, teillä on vihaa ja pelkoa, ei vain itseänne kohtaan, vaan myös niitä toisia, joita rakastatte tai joista pidätte huolta. Jos vaaditte uudet rakkaus- ja ilovoimanne, luultavimmin pelästytte ensin, sillä tuollainen toiminta on täysin vastakohta sille, mitä olette tottuneet tekemään tai olemaan. Se on teidän valintanne. Siirtyä iloon, vaikka se on pelottavaa. Tai jäädä ahdistuksen ja vihan tunteeseen, kuin olisitte voimaton.

Viimeaikaiset energiat ovat kasvattaneet sisäistä voimaverkkoanne. On aika testata noita verkkoja joko muuttamalla perspektiiviä tai siirtymällä fyysisesti ja tunteellisesti pois niiden luota, jotka haluavat teidän pysyvän pelossa tai sidottuna itseensä teidän elämäänne kuormittavalla tavalla.

Vaikka se on teidän valintanne, niin jos päätätte jäädä 3D-pelkoihin ja -uskomuksiin, uusi voimaverkkonne tekee sen teille aina vain vaikeammaksi. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.