MAAILMAN AUTTAMINEN PARANTAMAAN ITSENSÄ

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

28.8.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tällä hetkellä voi tuntua siltä, että koko maailma on romahtamassa, ja tavallaan se on, kun se 3D-liima joka pitää sen kasassa, on hajonnut täysin. Ei ainoastaan verho ole poissa, vaan myös tilaisuus olla täysin unessa ja tietämätön siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Kaikki ovat jossain heräämisvaiheessa, ja ne jotka eivät ole, saavat aina vain äänekkäämpiä herätyksiä. Se on kuin olisi karnevaaleissa – ääntä, valoa, vimmaa, liikettä ja kaaosta samanaikaisesti.

Heräämisprosessin myötä oivallamme, kuinka rikki maailma näyttää olevan, mutta se ei ole totuudenmukaista. Hiljattain laajentuneen energiakenttämme myötä näemme kaksi polkua: 3D-rajoitukset ja uusi potentiaali, joka on nyt mahdollinen meille korkeammissa olemisulottuvuuksissa. Se on aina ollut – emme vain voineet nähdä sitä 3D-rajoitusten ollessa tiukasti paikoillaan. Nyt haluamme hypätä eteenpäin ja jakaa tämän suuren oivalluksen kaikkien kanssa, vakuuttuneena siitä, että jos voimme parantaa maailman 3D-rajoituksista, ylösnousemusprosessi etenee paljon nopeammin.

Mutta ei etene, koska maailmaa ei tarvitse parantaa, eikä ketään muutakaan. Voi tapahtua herääminen vaihtoehdolle integroida uudet 5D-taajuudet ja saavuttaa uusi värähtely, jotta itsensä parantaminen joka on todellisuudessa tulemista energeettisesti kokonaiseksi ja yhdenmukaiseksi, voi tapahtua. Ja tämä voi tehdä sen oivallusvälähdyksessä, joka muuttaa energian hetkessä.

Muutama vuosi sitten tein tulkinnan eräälle asiakkaalle, joka kysyi ystävästä, joka oli sairaalassa ja kuoli hitaasti sairauteen, jota lääkärit eivät pystyneet tunnistamaan. Nainen tiesi, että hänen ystävänsä kuolisi, ja oli surullinen, koska heillä oli ollut elämänmittainen, tyydyttävä ystävyyssuhde. Niinpä hänen kysyessään ystävänsä tilasta, vahvistin, että hän kuolisi lopulta ja prosessi olisi melko pitkällinen ja epämukava, mutta sairaus ei tappaisi häntä. Hän ei ollut päättänyt elää, ja tuo valinta määrittäisi, mitä hänelle tapahtui. Hänen ei tarvinnut kuolla, mutta hänen täytyi päättää elää sen sijaan.

Välittömästi tulkinnan jälkeen nainen meni sairaalaan ja kertoi ystävälleen viestini. Sitten kaksi kuukautta myöhemmin tein tulkinnan tuolle ystävälle, joka oli päässyt sairaalasta ja melkein täysin toipunut. Hän kiitti minua tuosta viestistä, koska se pelasti hänen henkensä. Hän sanoi, että saadessaan tuon viestin avautui ikään kuin ovi ja universumi kysyi, mitä hän halusi. Hän sanoi haluavansa elää ja tunsi energiansa muuttuvan tuolla hetkellä. Sitten hän pystyi toipumaan riittävästi palatakseen kotiin ja alkaakseen elää sitoutuneemmin, kieltämättä itseltään enää iloa ja täyttymystä, ja hän päätti elää hyvin tarkoituksellisesti.

Emme voi parantaa ketään toista riippumatta siitä, miten sairas, haavoittunut tai onneton uskomme hänen olevan ja miten paljon haluamme tai toivomme hänen elämänsä olevan toisenlaista. Voimme antaa hänen nähdä, miten kirkkaasti valomme loistaa, jotta hän voi tehdä tuon valinnan itse.

Saan lukijoilta monia sähköposteja, joissa pyydetään apua ja opastusta. Jotkut niistä pyytävät apua ja minua puhumaan universumin kanssa heidän puolestaan, koska he ovat antaneet periksi, ovat sietokykynsä äärirajoilla eivätkä tiedä, mitä tehdä seuraavaksi. Mutta minulla ei ole erikoisyhteyttä universumiin, taikavoimia tai kykyä muuttaa jonkun elämänpolkua hänen puolestaan. En voi puhua kenenkään puolesta – kukaan ei voi. Heidän täytyy tehdä päättää elää eri tavalla, ennen kuin he voivat löytää tavan pelastaa itsensä. Heidän täytyy päättää elää, mutta ennen kaikkea heidän täytyy päättää, että he ovat valmiita vastaanottamaan sitä rajatonta runsautta, joka on kaikkien ulottuvilla, ja heidän täytyy tehdä tuo valinta itse.

Jokainen meistä voi olla inspiraatiolähde toisille, jotta he voivat päättää löytää oman valonsa ja säteillä sitä.

Joskus vastaus kysymyksiimme ja ratkaisu vaikeimpiin ongelmiimme on niin yksinkertainen kuin päättää elää, olla onnellinen, saada rauha, tuntea rakkaus, olla ilossa ja päästä käsiksi rajattomaan yltäkylläisyyteemme. Pelkästään tuo valinta muuttaa energiamme uuteen taajuuteen ja siirtää meidät 3D-karmatiheydestä itsetietoiseen 5D-luomiseen.

Uskomme, että meillä on monia monimutkaisia valintoja, mutta se on näin yksinkertaista. Kuilu sillä välillä, missä olemme ja missä haluamme olla, on valinta, ja se mitä valitsemme, pitää meidät tuossa kuilussa tai siirtää meitä eteenpäin. 4D-silta on polku 3D-toimintamallin vallasta, hallinnasta ja kontrolloinnista 5D-toimintamallin valoon, iloon ja luomiseen. Herääminen laittaa meidät tuolle sillalle ja aikomus pitää meidät liikkeessä, kunnes pääsemme toiselle puolelle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.