PALAPELINPALOJEN LISÄÄMISTÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
28.12.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

teille ei luultavasti ole enää mukavaa olla muiden ihmisten vitsien kohde tai aloittaa toisten ihmisten merkityksen vähättelemistä. Löydätte sisäisen äänen, joka usein pysäyttää teidät keskellä viestiä tai lausetta. Äänen joka kumoaa sen, mitä ennen ajattelitte tai sanoitte. Sillä alatte johtaa sydämellä, sosiaalisten normien sijasta.

Kenties oli aika, jolloin teitte pilaa tietystä ihmistä tai toiminnasta. Mutta sen tekeminen ei anna teille nyt samaa valloittamisen tunnetta. Se tekee teidät vain surulliseksi, sillä olette eri olento, jolla on eri fokus ja mikä tärkeintä tätä aihetta varten, eri tarpeet.

Tarpeenne ennen siirtymäänne ja tämän joulukuun energioita oli usein olla parempi kuin muut. Ja projisoidaksenne tuota eroa teidän täytyi tehdä pilaa heidän virheistään ja olemuksestaan. Teidän täytyi puhua alentuvasti heille ja heistä.

Havaitsette, ettei sen tekeminen anna teille enää samaa huumaa, samaa tyydytyksen tunnetta. Sen sijaan sen tekeminen saa olonne tuntumaan erilaiselta – ero jota alatte tutkia. Jotkut teistä ilmaisevat nuo epämiellyttävät tunteet fyysisesti. Toiset teistä menettävät vain kipinänsä ja hauskuuden tunteen. Sillä aiemmin "edun saaminen toiseen nähden" oli hauskaa, mutta ei ole enää.

Olette eri olento. Sillä ei ole merkitystä, ovatko aiemmat kohteenne muuttuneet. Sillä teistä tuntuu pahalta, vaikkeivät he olisi. Teette harvemmin negatiivisia ja loukkaavia kommentteja, sillä ette enää halua elää tuossa maailmassa.

Sellainen ei tapahdu muutamassa minuutissa tai edes muutamassa päivässä, vaan siirrytte tuohon suuntaan päivittäin. Saatatte edelleen nauttia jonkun kiusoittelusta – kunnes ette enää nauti. Informoimme pelkästään teille, että uudella "sinulla" on erilaiset tunteet ja teot – jotka tulevat sydämestä, eivät mielestä.

Keskustelut ovat luultavasti vähän hämmentäviä, koska joku teistä puhuu sydämestä käsin ja toinen mielestä. Ja kenties te jotka puhutte sydämestä käsin, loukkaannutte, kunnes vahvistutte tuolla alueella. Samanlaista kuin kehon rakentaminen salilla – sydänvaistoistanne tulee voimakkaampia, mitä enemmän käytätte niitä.

Teillä on vähemmän tarvetta kiusoitella, teeskennellä jotain, mitä ei ole, kertoa "pieniä valkoisia valheita" ja yrittää olla parempi kuin joku muu.

3D:ssä "parempi kuin joku" oli avainselviytymistekijä. 3D:n ulkopuolella sydämenne seuraaminen on avain. Löydätte kiinnostuksia ja ihmisiä, jotka puhuvat sydämellenne siitä "suuren maailman tyylistä" huolimatta, jota noilla kiinnostuksilla tai ihmisillä saattaa olla laajemmassa yhteiskunnassa. Sillä ei ole enää merkitystä, oletteko paras jossain. Kiinnostus, ei johtoasema, on uusi "sinä. Asia jota opettelette vuoden 2021 aikana.

Teette rakennettanne perustalle, jonka loitte 2020 – rakenteen joka on oikea teille eikä kenellekään muulle. Olette yli toisten vuoksi elämisestä, missä tahansa muodossa se ilmeneekin.

Tämä ei tarkoita, että eristäydytte – täysin päinvastoin. Kun kehitytte ja tutkitte monia kiinnostuksia, yhdistytte suurempiin ja suurempiin samanmielisten ihmisten ryhmiin. Ero sen tekemisessä 3D:hen verrattuna on, että yhdistytte samanmielisiin ja samansydämisiin ihmisiin.

Teillä on vähän tarvetta kilpailla, jättää varjoonne ja olla parempi, sillä uudet vuorovaikutuksenne ovat kuin jättiläispalapeli, jossa palat loksahtavat yhteen helposti ja vaivattomasti. Saattaisitte haluta tutkia palapelin yhtä osaa vähän ja sitten siirtyä seuraavaan, palataksenne taas ensimmäiselle alueelle – tai sitten ei. Eikä sen tekeminen vähennä vuorovaikutuksianne tai rakkauttanne.

Tämä on uusi maailma, jota hallitsee sydän, ei mieli. Kiinnostuksenne ovat sydänpohjaisia, eivät mielen sanelemia. Tämä poistaa kilpailun, ahneuden tai itsensä testaamisen tarpeen.

Sen korkean rikkaiden ja köyhien rakennuksen sijasta, joka perustui ahneuteen ja paremmuuteen, kuten 3D-yhteiskunnassa oli, uusi maailmanne on litteä palapeli, jossa jokainen pala on yhtä tärkeä ja kaunis. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.