ULOTTUVUUKSIENVÄLISESSÄ KÄYTÄVÄSSÄ KAHDEN MAAILMAN VÄLILLÄ

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

28.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minkä tahansa vuoden viimeinen viikko on kummallinen energiasekoitus, kun katsomme uutta alkua, jonka toivomme olevan erilainen kuin edellisvuosi. Tällä kertaa siirtyminen vuodesta 2016 vuoteen 2017 on hyvin epätavallinen ja erittäin iso juttu, minkä vuoksi ehkä olemme hyvin kärsimätön sen alkamisen suhteen. Kun siirrymme toimintamallista toiseen – koska vuoteen 2017 astuminen on suuri toimintamallimuutos 3D:stä 5D:hen ja siirrymme uuteen energiamalliin – meidän täytyy viettää aikaa eteisessä, joka on erittäin epämukava paikka kahden maailman välissä. Tässä ulottuvuuksienvälisessä käytävässä suunnistaminen on epämiellyttävää, mutta se sisältää informaatiota, jota tarvitsemme varmistamaan, että uudet alkumme ovat oikeasti uusia ja sallivat meidän tehdä energeettistä taloudenhoitoa, koska vuodessa 2017 on kyse tuosta energiasta.

Tietääksemme todellisen syyn, miksi tämä uusi vuosi on hyvin tärkeä, meidän täytyy palata vuoteen 2007, jolloin tämä yhdeksän vuoden sykli alkoi. Minulla se oli yritysurani loppu, kun kuudes lomautukseni tapahtui heinäkuussa 2007 ja oivalsin, että teknologiaurapolkuni ei olisi sitä, mitä olin toivonut. Vaikka olin tiennyt vuodesta 2003, että arkkienkeli Uriel oli kutsunut minua (se oli melko vaihtoehdoton kutsu) tulemaan opettajaksi ja oppaaksi, joka olen nyt, en ollut valmis tekemään sitä kokopäiväisesti. 2007 oli vuosi, jolloin jätin yritysmaailman ja aloitin oman kokopäiväbisnekseni. Olin ollut siihen saakka kummassakin maailmassa – yritysmaailma ja itseni työllistäminen. Ja vaikka rakastan työtäni ja pidän sitä hyvin palkitsevana, muutos oli suuri minulle, kun päästin irti yritysmaailmaunelmastani, jonka eteen olin tehnyt kovasti töitä vuosikymmeniä. Mitä sinä aloitit tai lopetit 2007, mikä ympyrä sulkeutuu nyt, jotta voit viedä sen seuraavalle tasolle?

Emme voi myöskään vähätellä niiden monien astrologisten tapahtumien vaikutusta, joita on tällä viikolla ja jotka ovat hyvin harvinaisia ja epätavallisia, ja niissä ovat mukana kaikki aurinkokuntamme ja energiajärjestelmämme planeetat. On hyvin epätavallista, että merkittävä määrä ulkoplaneettoja on samassa asteluvussa, täydentävissä merkissä ja tehden aspektia toistensa kanssa, kun otetaan huomioon niiden kiertojen pituus ja pitkät perääntymiset. Ne tukevat tätä siirtymää 3D:stä 5D:hen ja siihen liittyvää puhdistustyötä, joten ole avoin vastaanottamaan tuo puhdistus.

Jos olet tuossa ulottuvuuksienvälisessä käytävässä – ja siirtyminen vuodesta 2016 vuoteen 2017 on ulottuvuusmuutos – ja sinulla on laaja kirjo tunteita tai kummallisia viha- tai surupurkauksia, se johtuu siitä, että olet nyt tarkastelujaksossa. Maailmojen välinen käytävä ei ole tyhjä – se on täynnä tämän syklin 2007–2016 energioita ja kokemuksia sekä muita, joita viimeistelemme nyt. Energeettinen menneisyytemme huutaa meitä vielä kerran ja kysyy, haluammeko pitää sen vai päästää irti, tuoda sen mukanamme uuteen maailmamme vai jättää sen taaksemme vanhaan. Päätöskohtamme on kysyä, tukeeko se visiotamme ja aikomustamme todellisuudesta, jonka haluamme, vai ei. Ja jos ei, niin pyörivä energiaovi heittää sen pois työntäessään sisään uusia mahdollisuuksia ja uutta potentiaalia.

Olemme voimallisessa viikossa, ja jos tuntuu vähän ylivoimaiselta, se johtuu siitä, että prosessoimme kuluneiden yhdeksän vuoden sekä monien sitä edeltäneiden syklien energiaa. Olemme ylittämässä 4D-siltaa uuteen 5D-malliin, ja samalla kun se on jännittävää, se on myös vähän pelottavaa ja pakahduttavaa. Emme ole koskaan ennen olleet täällä, ylösnousemus siirtyy nyt isommalle vaihteelle ja vaikka olemme halunneet tämän tapahtuvan, siinä on ero, että haluaa jonkin tapahtuvan ja oikeasti on sen keskellä. Tämä muistuttaa paljon sitä, että on raskaana ja haluaa lapsen syntyvän, ja sitten synnytys käynnistyy ja oivaltaa, että jonkin aikaa on epämiellyttävää ja sotkuista, ennen kun vauva syntyy.

Synnytämme nyt eikä se merkitse välttämättä työtä. Se merkitsee, että puhdistamme menneisyyttä päästääksemme irti kaikesta, mikä ei voi seurata meitä uusiin 5D-malleihin. Ne eivät toimi taajuudessa, joka sietää pelon, karman, epäilyn ja tiheyden. Niissä on kyse voimaantumisesta, luomisesta, itsensä tiedostamisesta ja energiamestaruudesta. Meille tämä on valinta energiatäysivaltaisuuden tai energiaorjuuden välillä. Olemme valmis siihen, joten otetaanpa paras irti ajastamme ulottuvuuksienvälisessä käytävässä ja valitaan se, minkä tiedämme tuovan meille tyydyttävimmän, voimaannuttavimman, hauskimman, iloisimman ja valontäyteisimmän elämän 2017. Käytä tämä aika tehdäksesi viimeisen energeettisen taloudenhoidon, mikä valmistelee uuteen vuoteemme, uusiin alkuihimme ja uuteen toimintamalliin henkiselle ihmiselle. Olemme melkein perillä.

Vuoden 2017 ennustukset julkaistaan 31.12.2016. Voit tilata täydellisen ennustuksen täältä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.