KENET VALITSET?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

28.11.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tämä on erityispäivä, jollaista ette ole koskaan ennen kokeneet. Ei siksi, että poikkeukselliset energiat nuijivat Maata, vaan koska muututte niin nopeasti, että se mikä oli mielenkiintoista eilen, ei luultavasti ole enää huomenna. Ja eilen tehtyihin lupauksiin ei voi luottaa enää, mikä pistää elämänne mullin mallin.

Niin se on, että monet teistä kääntyvät sivuun vihaisena havaitakseen vain, ettei teistä tunnu enää mukavalta 3D-ympäristössä – ettekä tunne rakkautta ja iloa tai saa niitä palkkioita, joita toivoitte.

Näin on, koska olette ensimmäisen uuden Maan yhteiskunnallisen vallankumouksen keskellä. Ennen leijuitte helposti 3D:n ja ylempien ulottuvuuksien välillä. Se oli vähän hämmentävää toisinaan, mutta ei kovin vaikeaa yleisesti ottaen. Määrittelette nyt, missä ulottuvuudessa ja taajuudessa teistä tuntuu mukavimmalta.

Ajatelkaa sitä aikaa, jolloin lähditte 3D-lapsuuskodistanne. Tiesitte, ettette kuuluneet enää tuohon kotiin. Ette kuitenkaan välttämättä tunteneet mukavaksi uutta ympäristöännekään. Teistä tuntui, että olitte vieras vieraalla maalla. Niin on teillä nyt.

Teille ei ole mukavaa kokea 3D-pelkoa, -vihaa ja –raivoa. Ettekä ole vielä täysin sopeutuneet uuteen olemukseenne.

Kenties palaatte nyt pelkoon ja vihaan, joten teistä tuntuu, ettei teillä ole kotipesää. Eikö teidän pitäisi jo olla jatkuvassa ilossa?

Te sopeudutte.

Palataanpa esimerkkiimme. Ensin luultavasti ihmettelitte, miksi lähditte mukavasta 3D-syntymäkodistanne – huolimatta siitä mahdollisesta tuskasta, jota koitte tuossa ympäristössä. Ikävöitte sitä, minkä tunsitte. Jonkin ajan kuluttua nauroitte alkutarpeellenne palata alkuperäiseen maakotiinne. Niin on nyt.

Teistä tuntuu luultavasti hämmentyneeltä nyt, jopa vihaiselta ja ajattelette: "Luovuinko ystävistä, sukulaisista ja yhteisöstä tämän vuoksi?" Jätätte huomaamatta, että kehitytte niin nopeasti – melkein kuin putoaisitte vuorelta – ettei teillä ole vielä ollut aikaa tarttua siihen, kuka olette.

Vaikea käsitys useimmille, sillä ette enää usko sitä, mitä me ja muut kanavoivat lähteet toistavat jatkuvasti: luotte rakkausmaailmaa.

Olette vihainen universumeille, mutta eniten itsellenne siitä, että olette ollut niin mukautuvainen peloistanne ja ahdistuksestanne huolimatta matkan varrella. "Miksi seurasin mitään viestejä? Miksi en kuunnellut itseäni, että kaikki oli huijausta – viesti jonka tunsin ensimmäisellä kerralla, kuin luin uuden Maan kanavoinnin?"

Vihanne kohdistetaan poliitikkoihin, kumppaneihin, ystäviin, yhteisöön tai mihin tahansa, joka lupaa teille iloa ja naurua – sillä ette tunne sitäkään. Sen sijaan tunnette itsenne huijatuksi ja surulliseksi, sillä "kuka olette" ja "miksi olette täällä" –kysymykset rämistelevät ajatuksissanne. Kysymys itsellenne on: "Palaanko 3D-pelkoon ja autan niitä, jotka lisäävät sitä?" Vai "Teeskentelenkö, että pelko ja raivo eivät ole enää osa olemustani?" Mutta enimmäkseen kysytte itseltänne ja jokaiselta, joka on valmis kuuntelemaan: "Missä iloni on?"

Voisimme luvata teille monia iloasioita – jotka vaaditte aikanaan. Tällä erää päätätte kuitenkin sisällänne, oletteko tarpeeksi voimakas poistuaksenne 3D-pelosta.

Totta kai olette tarpeeksi voimakas, mutta teidän täytyy vaatia tuo vahvuus. Sillä ei ole merkitystä, mitä me tai kuka tahansa muu kertoo teille, sillä tämä on henkilökohtainen päätöksenne.

Olette tarkastelleet uudestaan sisäistä olemustenne ja motiivejanne melkein kyllästymiseen saakka. Nyt teidän on aika käyttää tuota sisäistä tietoa yhteiskunnassanne tai ulkoisessa olemuksessanne. Kenties se on liian vaikeaa teille nyt. Kenties sen tekeminen näyttää haitalliselta. Tai kenties tarvitsitte tämän tönäisyn tietääksenne, että olette ollut niin eri olento muutaman kuluneen päivän, kuin koko elämänne, että te ette halua osallistua siihen vihaan ja kiukkuun, jota ohjataan pelolla ja nyt niin räikeästi ilmaistaan koko yhteiskunnassanne.

Vaikka olette eri ihminen, ette ole tunnustaneet sitä itsellenne. Yritätte tehdä siltaa 3D:n ja muiden ulottuvuuksien väliseen kuiluun, kuten olette tehneet koko siirtymänne ajan. Tuo silta sulkeutui teiltä ja kaikilta muilta, jotka tekivät siirtymän 3D:n yli – vaikein pala hyväksyttäväksenne nyt.

Nimittäin nyt teillä on vain vähän lohtua 3D:n yläpuolisissa ulottuvuuksissa, eikä taatusti mitään lohtua 3D:ssä. "Mitä pitäisi tehdä?" on sisäinen kysymyksenne. Haluatteko jatkaa ulkoisessa 3D-elämässänne, 3D:n ylittävän sisäisen olemuksenne kanssa? Vai haluatteko elää sisäisesti ja ulkoisesti yhdenmukaista elämää? Se on vaikea päätös, sillä teillä on kokemusta, myös jonkin lohtutaso 3D:ssä, mutta vähän kokemusta tai lohtua missään 3D:n ylittävässä ulottuvuudessa.

Emme sano, että teidän täytyy tehdä päätös nyt. Sen sijaan informoimme teille, miksi teistä tuntuu epämukavalta, kenties jopa vihaiselta. Nimittäin tiedätte, miten toimia 3D-maailmassanne, mutta tällä uudella olennolla joka teistä on tullut, ei ole aavistustakaan, miten toimitaan 3D:n ulkopuolella yhteiskunnassanne.

Voitteko olla 3D:tä ulkoisesti ja 5D:tä sisäisesti? Kyllä, teillä on taito tehdä se. Mutta tällainen jakautuminen tekee maaelämästänne paljon vaikeampaa, kuin sen tarvitsee olla.

Niin se on, että päätätte, kuka olette. Suuntaudutteko jakautuneeseen persoonallisuuteen vai yhtenäisyyteen, jota ette voi vielä ymmärtää?

Ja niin se on, että teitä pelottaa. Nimittäin kumpikin vaihtoehto – jakautunut tai yhtenäinen persoona – näyttää väärältä nyt. Eikö teidän pitäisi auttaa ihmisystäviänne, perhettänne ja yhteisöänne selvittämään pelkoa, jota on valtoimenaan? Eikö teidän pitäisi poistua majakastanne pelastamaan pelkoon hukkuvia? Vai haluatteko ulkoisen olemuksenne olevan yhtenevä sisäisen olemuksenne kanssa? Se on päätöksenne, sillä olette 5D:tä sisäisesti.

Kenties uskotte, että tuo valinta on julmaa kidutusta, jonka me loimme. Se ei ole totta. Nimittäin osallistuitte paljon enemmän Maata edeltäviin luomuksiinne kuin kukaan, joka ei ole Maassa tänä aikana.

Olette Maan olympiatähtiä. Valintanne on nyt: haluatteko jatkaa harjoittelua vai laiminlyödä sen leikkiäksenne ei-olympiaystävienne kanssa? Aivan kuten olympiatähdellä on aina tuo vaihtoehto, teilläkin on.

On arvioinnin aikaa teillä ja kaikilla niillä, jotka ovat 5D:tä ja sen yli sisäisesti. Kukaan ei voi saada teitä tekemään tai olemaan mitään. Mitä valitsette? Tämä on kysymyksenne, luomuksenne ja kehityksenne muutaman seuraavan päivän. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.