LUOT UUTTA MAAKÄSIKIRJAA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
27.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Tänään on yksi juhlan päivä. Ei juhlan jota olisitte ehkä odottaneet aiemmassa 3D-elämässnne, vaan nyt-hetken juhlan. Ne jotka haluavat poistua tänä kaaosaikana, tekevät niin. Ja te jotka osallistutte uuden maailmaanne luomiseen, olette aloittaneet sen.

Ette tietenkään pysty vielä näkemään tai tuntemaan, että niin on. Luultavasti voitte havaita vain, että sopeudutte uuteen normaaliin. Sen tuloksena teillä on uusia ajatuksia ja toimia. Hylkäätte elämänne sellaisena, kuin se oli 3D:ssä, ja pohditte elämää covid-19-viruksen jälkeen.

Kenties sellainen muutos ei tunnu kovin tärkeältä, sillä olette hyväksyneet uuden todellisuutenne. Todellisuuden jota juhlimme tänään. Mutta toisaalta, ennen tämän tason saavuttamista ette pystyneet luomaan 3D:n ulkopuolella.

Taatusti teillä oli unelmia, jotka eivät ole ehkä toteutuneet. Mutta nuo unelmat rajoittuivat 3D-tietoonne. Avaudutte nyt uusille horisonteille. Tämä ei tahdo sanoa, että rakkaan menettäminen ei ole tuskallista. Tai että virukseen liittyvät pelkonne ovat väärin. Vaan että luovuutenne muuttuu tavoilla, joita ette pystyneet kuvittelemaan ennen tätä 3D-elämänne pysäyttämistä.

Vuosia ennustukset ovat indikoineet, että maailma pysähtyisi ja sitten palaisi toimintaan uudessa suunnassa. Sitä tapahtuu nyt. Erona ajatustenne ja uuden todellisuutenne välillä on, että te odotitte valon välähdystä tai muutaman tunnin puhdistusta, ennen kuin maailma muuttuisi.

Niin nopea maailman muuttuminen ei ollut koskaan mahdollista fyysisen kehonne vuoksi. Fyysinen kehonne suunniteltiin 3D-maata varten. Vaikka olette muuttuneet fyysisesti monin tavoin siirtymänne alkamisen jälkeen, fyysinen olemuksenne ei ole tarpeeksi vankka pikamuutokseen.

Teillä oli joukkona monia vaihtoehtoja, miten Maan suuntaa muutettaisiin. Yleinen yhteisymmärrys oli, että pandemia sopisi paremmin Maan asukkaiden tarpeisiin, kuin sota tai jokin fyysinen maakatastrofi, kuten maanjäristys. Sillä sota on osa 3D-menneisyyttä. Ja maakatastrofi olisi ohi päivissä siinä toivossa, että maailman asukkaat keskittyisivät tuohon tuhoalueeseen. Tuon kaltainen ihmisten yhteys olisi saattanut olla totta, mutta tuollainen tapahtuma ei välttämättä paljastaisi maailmanjohtajien harha-askelia.

Vaikka monet johtajat ovat avoimesti ilmaisseet 3D-vallanhimonsa, he tekivät sen tarpeeksi vähitellen, että te hyväksyitte heidän valtapelinsä vain yhdeksi epämiellyttäväksi toiminnaksi. Tämä virus pakottaa heidät paljastamaan kätensä tavoilla, joita te valosta olevat ette voi sivuuttaa. Niin se on, että alatte suunnitella aikaa, jolloin "valta kansalle" on päivän toimintaa.

Ne tuntemanne ja rakastamanne ihmiset jota lähtevät Maasta tänä aikana, tekevät sen auttaakseen tätä siirtymää muissa taajuuksissa – sillä heidän kiinnostuksensa eivät ole enää Maassa. He ovat väsyneitä. Eivät teihin, vaan energiaan jota vaaditaan uuden maailman luomiseen. Niin se on, että ne rakkaanne jotka lähtevät, ovat luultavasti osa henkilökohtaista neuvostoanne – tai uutta yleistä maaneuvostoa.

Rakkaanne ovat vaihtaneet roolinsa Maasta toiselle tasolle. He eivät ole jättäneet teitä, he vaihtoivat pelkästään ulottuvuutta ja taajuutta. Aivan kuten te teette vaihtaessanne televisiokanavaa.

Niin se on, että jotkut teistä päättävät, että suora kontakti niiden kanssa jotka eivät ole enää Maassa, on jännittävää vuorovaikutusta. Toiset löytävät muita kiinnostuksia.

Tämä on uuden elämänne valmisteluaikaa. Se on samanlaista kuin maasyntymässänne, sillä olette vähän pökerryksissä niistä muutoksista, joita vaaditaan uudessa elämässänne. Ensin olitte luultavasti vihainen – kuten monet lapset ovat maaelämänsä alkupäivinä. Kunnes hyväksyitte, että tämä rauha – ja kyllä, usein hiljaisuus – jota ette ole kokeneet vuosiin, on teille mieleisempää, kuin olisitte uskoneet mahdolliseksi.

Jotkut teistä pysyvät hätääntyneenä, mutta se muuttuu, kun sopeudutte uuteen elämäänne. Sillä löydätte sen, mikä näytti mahdottomalta 3D/5D-sekoituselämässänne.

Ne jotka ovat vastuussa lapsista, löytävät luultavasti uusia vuorovaikutustapoja, myös iloja. Ja te jotka työskentelette kotoa tai itsekaranteenista, löydätte jotain samanlaista. Ajatelkaa, miten moneen asiaan vastasyntyneen täytyy sopeutua. Sitten oivaltakaa, että teette jotain samanlaista. Olette vastasyntynyt 3D:n ulkopuolella.

Aivan kuten vastasyntynyt löytää uusia tapoja kommunikoida, liikkua ja olla vuorovaikutuksessa, niin tekin. Erona on, että teillä ei ole 3D-pikkulapsen pelikirjaa. Luotte uutta 5D-pelikirjaa ja sen yli, mikä saattaa tuntua ylivoimaiselta poistuessanne 3D:stä.

Luotte pian sellaista, mikä ylittää hurjimmat 3D-unelmanne. Sillä voitte pelata tätä toimintaa, kunnes ette enää halua. Sitten voitte siirtyä tähän tai tuohon. Olette pikkulapsi tässä uudessa maailmassa ilman muita tarpeita, kuin toteuttaa kiinnostuksenne ja unelmanne.

Merkitseekö se, että kaikki eristäytyvät? Ei. Pelkästään, että te käynnistätte tämän prosessin, kuten 3D-pikkulapsi seuraa tarpeidensa ja kiinnostuksiensa opaskirjaa.

Teidän kiinnostuksenne ovat yli sen, mitä toiset 3D-maassa tutkivat tai loivat. Olette uusi malli uuteen aikaan. Niin se on, että luotte kaikkea ja mitä tahansa uutta. Aloitatte uuden maakäsikirjan, jota editoidaan ajan kuluessa, kunnes rauha ja rakkaus hallitsevat maan päällä – mistä suuri osa ilmennetään teidän elinaikananne.

Ajatelkaa, että luotte aakkoset sekä muutaman ensimmäisen kirjan. Tulevat sukupolvet luovat painokoneen levittääkseen sitä, mitä te ja muut ovat luoneet. Painokoneen joka kommunikoi ilman sanoja, sillä tämä on uusi Maa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.