PELONLIETSOJAT HÄVISIVÄT SODAN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

27.3.2017

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Oletteko huomanneet, että alatte käyttää uusia taitojanne – siis uusia taitoja tässä maaelämässä.

Kenties ette usko sitä, sillä elämänne näyttää samalta kuin viime viikolla – tai viime vuonna. Saanemme olla eri mieltä. Maailmassanne on tapahtunut paljon, mikä indikoi, että olette luoneet uuden Maan elämää uusilla voimillanne. Signaaleja on runsaasti – poliittisesta maailmasta henkilökohtaiseen elämäänne.

Ette ehkä ole vielä valmis näkemään muutosta. Se on odotettua. Ei siksi, ettei maailmanne muutu, vaan koska teidän täytyy muuttaa havaintotapaa, ennen kuin huomaatte eron.

Ette ehkä ole vielä luoneet henkilökohtaisia unelmianne, vaan sen sijaan keskitytte globaaleihin unelmiin. Tai henkilökohtaisista unelmistanne on tulossa totta, mutta ette ole vielä tunnustaneet, että näin on.

Uskomustenne ja havaintotapanne muuttaminen on välttämätöntä, ennen kuin voitte tunnustaa itsellenne, miten tärkeä vaikuttaja olette olleet näissä muutoksissa.

Uusista voimistanne huolimatta teillä on houkutusta langeta ajatuksiin, että joku ulkopuolellanne "vetelee naruista" ja olette sätkynukke hänen hallinnassaan. Näin on elämänne kaikissa puolissa perheestä työhön ja hallitukseen. Ette ole vielä hyväksyneet, ettei kukaan ole vaikutusvaltaisempi kuin te – ettei teidän tarvitse vastata kenellekään paitsi itsellenne.

Vaikka tämä itsetietoisuusmuutos on selvempi joka päivä, se ei ole vielä valtavirtaa. Niinpä jatkatte uskomista siihen, että ajatuksillanne ja uskomuksillanne on vähän vaikutusta maailmassanne.

Luulitte, että uusi "sinä" olisi enemmän kuin keijuhaltia, joka heiluttaa taikasauvaa, ja kaikki olisi välittömästi eri tavalla uskomustenne ja tarpeidenne mukaisesti. Sen sijaan havaitsette, että se on prosessi, johon sopeudutte – hitaasti omasta mielestänne ja nopeasti meidän mielestämme.

Olisiko Maanne parempi paikka, jos massana loisitte yksilöinä odottamanne todellisuuden? Vai tuhoaisiko tuollainen kaaos kiinnostuksen uuteen Maahan niillä, jotka nyt päättävät tulla osaksi sitä?

Nykyiset maarakenteenne ovat itsetuhomoodissa, kuten voitta huomata mediasta ja henkilökohtaisista huomioistanne. Mutta koska mieleenne ei tule mitään, mikä koskee niiden instituutioita uudistamista, jotka ovat ylläpitäneet omat etunsa aioneita, alatte uskoa, että voitte vain auttaa tuossa tuhoamisessa. Että päätätte tämän elämän kuviin romuttuvista maarakenteista, mikä vastaa kuvauksia hyvin monissa Maan selviytymistaisteluelokuvissa. Että ette koskaan nauti täysillä uuden Maan kauneudesta ja rakkaudesta. Että olette tuhoajia – kenties – mutta ette mitään sen lisäksi.

Tällaiset ajatukset ja uskomukset puhuvat pelkästään sisäisille peloillenne entisistä yrityksistänne luoda uusi Maa, ja nuo yritykset tuhottiin tai ne jäivät kesken elämä toisensa jälkeen.

Niin se on, että taas kerran puhumme yhdestä syvälle kätketystä globaalista pelostanne – epämiellyttävä maakokemus, joka muuttuu tai ei muutu sitten, kun teette siirtymän tässä elämässä.

Mutta aivan kuten monet ennusteet, jotka näyttivät mahdottomilta kymmenen vuotta sitten, ovat toteutuneet tavoilla, joita kukaan ei voinut nähdä ennalta, niin on nyt.

Emme voi kertoa teille, miten saavutatte näennäisen saavuttamattoman, sillä meillä ei ole sitä visiota – olemme tasavertaisia kanssanne. Mutta uuden Maan elämä josta olette uneksineet kauan, tapahtuu tässä elämässä, sillä olette julistaneet niin.

Rakenteet joiden muuttuminen vei ennen vuosikymmeniä, muuttuvat nyt päivissä. Ja ne jotka vaativat kuukausien pohdiskeluaikaa, tapahtuvat tunneissa.

Ns. tuhoamispommit ovat räjähtäneet. Noiden pommien aikaansaama hävitys on nyt ilmeistä, mikä saa teidät osoittamaan myötätuntoa sille, mitä oli, mutta ette vielä usko, että sitä ei ole enää, mitä oli, tai että luotte jotain rakastavampaa.

Tavallaan huudatte niille, jotka eivät halua osallistua iloratkaisuun, että heidän pelkonsa ei enää toimi kenelläkään, joka haluaa elää ilossa tässä maaelämässä. Tämä on viimeinen huuto heille: "Liittykää meihin luomaan ilon Maata tietäen, että olette hävinneet taistelun, sodan ja tulevaisuuden."

Mitä niille tapahtuu, jotka eivät halua liittyä ilovoimiinne? Sillä ei ole merkitystä, sillä te olette voittajia. Kyse ei ole siitä, että kidutatte heitä fyysisesti tai mestaatte heidät, vaan ette enää ota onkeenne heidän saneluaan.

Niin se on, että heidän pelkotempuistaan tulee vähemmän ja vähemmän toimivia, kun siirrytte eteenpäin.

Teillä ei ole tarvetta pelätä pelonlietsojia, sillä he ovat hävinneet sodan. Aivan kuten teillä ei ole tarvetta rangaista heitä, sillä he rankaisevat itseään tavoilla, joita ette voi vielä kuvitella. On aika rakentaa Maata uudelleen ilossa. Ja niin luotte nyt ja jatkossa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.