TEILLÄ EI OLE KILPAILIJOITA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

27.1.2020

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Olette lukeneet ne sanat, että kaikki on hyvin, että maailma on nyt täynnä iloa ja valo hallitsee elämässänne ja maailmassa. Mutta ette luultavasti ole vielä kokeneet tuota valoa siinä määrin, kuin ajattelitte todennäköiseksi muutama päivä sitten. Nimittäin elämänne näyttää sellaiselta, mitä se on aina ollut. Te teette työtä. Te syötte. Te nukutte.

Siihen ette ole vielä tarttuneet uskomusjärjestelmässänne, että te toimitte ja ajattelette eri tavalla kuin ennen. Kenties huomasitte pieniä merkkejä, kuten oleminen vähemmän huolissaan – kenties ette. Mutta tietäkää epäilemättä, että olette erilainen kuin muutama viikko sitten. Mutta toisaalta, tällainen toteamus merkitsee teille vähän, jos ette tunnista erilaista lähestymistapaanne elämään ja siitä seuraavaa vuorovaikutusta.

Teille ovat helppoja ne virstanpylväät, joihin liittyy toisten juhlintaa – syntymäpäivä, häät, valmistuminen, uusi vauva, uusi yhteisö jne. Mutta te ette vielä ymmärrä, että tuollaiset juhlat ovat ulkoa ohjattuja merkkejä roolistanne yhteiskunnassa, eivät henkilökohtaisia merkkipaaluja.

Vanhempanne kertoivat teille, milloin synnyitte ja miten on parasta juhlistaa tuota tapahtumaa. Ja näin on myös kaikkien muiden henkilökohtaisten juhlien tai muutosten kohdalla. Yhteiskunta kertoo teille, milloin ja miten juhlitaan. Asiat jotka eivät ole juhlaa – kenties kuolema tai trauma – huomioidaan myös vuodesta toiseen. Ei välttämättä, koska teidän täytyy tehdä niin, vaan koska toisista tuntuu, että teidän pitäisi. Hautakivien koristelu tai jonkin tapahtuman kunnioittaminen, kuten maanjäristys tai sota.

Olette periaatteessa olleet riippuvaisia siitä, että yhteiskunta määrittelee, milloin ja miten juhlitaan tapahtumia. Se ei ole enää totta. Ette ole se yhteiskunnan sätkynukke, joka olitte ennen. Niin se on, että saitte valmiiksi suurimman, koskaan kuvitellun maatapahtuman ilman trumpetteja tai onnitteluja. Vaikka teistä tuntuu erilaiselta, ette luota noihin tunteisiin, sillä kukaan ei juhlista uutta "sinua". Niinpä ihmettelette, mitä teitte väärin tai mitä ette tehneet.

Niinpä me universumeista olevat järjestämme tuon juhlan nyt. Hallelujaa, tähtisadetta, naurua, iloa, hauskanpitoa!

Kenties jotkut teistä nauravat. Miten typerää. Miten me universumeista olevat voimme järjestää teille juhlan todistamaan, että valmistuitte 3D:stä, 4D:stä ja nyt hallitsette 5D:n? Ahaa, siinä on tuo pulma. Sillä vain te voitte määritellä loppuunsaattamistasonne. Ja jos meidän sanamme kuulostavat tyhjiltä, kenties voisitte kysyä itseltänne miksi. Johtuuko se siitä, että odotatte yhteiskunnan kertovan teille, että olette oikeassa omassa itsessänne? Vai johtuuko se siitä, että te ette luota itseenne?

Teillä ei ole enää mitään kysyttävää tai veisattavaa. Valmistuitte pitkälle odotustenne yli. Tosiasiassa muutama viime päivä ovat olleet tiukkaa loppukoetta, jonka loitte itsellenne. Olette valmis. Voitte nyt muuttaa pois opiskelija-asunnosta. Siis, tuosta opiskelija-asunnosta päässänne, kun sanotte itsellenne: "En voi olla vielä valmis maailmaan, koska en tiedä tätä tai tuota." Ja me vastaamme, että siivotkaa opiskelijakämppänne ja hakekaa universaalia työpaikkaa, jonka pelkkä ajatteleminen täyttää teidät ilolla. Tietäkää, että olette tuon työpaikan ainoa hakija ja olette enemmän kuin pätevä.

Ette enää kilpaile työpaikasta, yhteisöstä tai mistään. Olette muuttaneet itsenne yhteiskunnallisesta/sosiaalisesta maaolennosta ainutlaatuiseksi universaaliksi luojaksi maaeetterissä. Edes taivas ei ole enää rajanne. Kuka olette? Mikä antaa teille iloa? Se on uusi ja ainoa polkunne.

Jos uskotte edelleen, että sellainen polku on mahdollinen – 3D-termein – vain ollessaan JOTAIN tai JOKU, olette unohtaneet tämän uuden elämän ensimmäisen säännön: olette ainutlaatuinen ja siksi ainutlaatuisesti pätevä mihin tahansa rooliin, jonka haluatte. Olette valmistautuneet tähän rooliin aioneita.

Ette ole enää yhteiskunnallinen seuraaja – olette universaali johtaja. Johtaja jota maailma nyt tarvitsee rakentamaan uudelleen hajonneita rakenteita ja säteilemään kirkkaasti niille, jotka haluavat seurata.

Kuten olemme todenneet kerta toisensa jälkeen, vaikka useimmat teistä eivät ole vielä täysin uskoneet, että se on totta: joku joka hoitaa pientä puutarhaansa iloisena, on yhtä arvokas kuin sellainen, joka luo jonkin ympäristönsuojeluasian, joka muuttaa miljoonien ajatuksia tai tekoja.

Tätä uutta ilokudelmaa ei ole tehty jättimäisistä kulta- ja hopealangoista. Sen sijaan se on monivärinen kudelma, joka tuo iloa kaikille, jotka katsovat sitä tai osallistuvat sen luomiseen. Langat eivät ole samanlaisia, vaikka jokainen lanka onkin samanpainoinen.

Muistakaa, että Henry David Thoreau eli eristyksissä kera tarpeensa kirjoittaa henkilökohtainen filosofiansa. Vaikka häntä säälittiin ja halveksittiin itse aiheutetun eristyneisyytensä vuoksi, hän teki enemmän maailman muuttamiseksi, kuin olisi luultavasti tehnyt, jos hän olisi omistanut elämänsä sukunsa menestyvälle kynätehtaalle.

Niin on teillä. Mikä antaa teille iloa? Sillä ei ole merkitystä, mitä se on, nyt kun ette ole enää 3D:tä tai 4D:tä. Uudet ilonne on hiottu tuottamaan sen, mikä on tarpeellista teille ja siksi Maalle ja universumeille. Olette valinneet ne osat menneisyydestänne, nykyisyydestänne ja tulevaisuudestanne, jotka parhaiten luovat tuon taidon, kiinnostuksen tai leikkiajan. Ja olette tehneet sen niissä rajoissa, mitä te haluatte tehdä ja mitä Maa ja universumit tarvitsevat.

Te ette voi tehdä virhettä. Ettekä te voi valita väärää polkua. Seuratkaa iloanne, ja kaikki on niin, kuin halusitte ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä. Jatkakaa vahvistuksen odottamista yhteiskunnalta tai keneltä tahansa siitä, että olette oikea ihminen oikeassa paikassa, ja olette edelleen peloissanne, kyllästynyt, välinpitämätön, vihainen tai mikä tahansa tunne, joka ei sisällä kaipaamaanne iloa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.