TYLSYYS ON MERKKI VALMIUDESTA UUTEEN VÄRÄHTELYYN

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
26.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko ollut kyllästynyt viime aikoina, pahalla tuulella, motivoitumaton ja tuntenut olevasi vähän ehkä jumissa? Onko sinulla paljon asioita tehtävänä, muttei sinua huvita tehdä mitään?

Ajattelin aiemmin kyllästymisen merkitsevän, ettei ollut mitään tekemistä, joten jos minulla oli tehtäviä asioita ja olin kyllästynyt, se merkitsi, että olin vastuuton tai laiska.

Mutta kyllästyminen ei merkitse sitä. Se on merkki, että on energeettinen epäharmonia elämämme ja niiden uusien polkujen, tilaisuuksien ja mahdollisuuksien välillä, joille sielumme yrittää avata tietoisuutemme.

Kyllästyminen on köydenvetoa mielen ja hengen välillä, kutsu löytää uusi tapa olla, sen sijaan että löytää jotain muuta tekemistä.

Tarpeemme muuttuvat ajan kuluessa, ja tunnemme olevamme jumissa ja turhautunut, koska se energia joka luo nykyisen polkumme, ei anne meille haluamiamme tuloksia. Energia jota olemme käyttäneet nykytodellisuutemme luomiseen, antaa polttoainetta vain tuolle todellisuudelle. Jos haluamme luoda jotain muuta, meidän täytyy käyttää eri energiaa.

Meillä on opetettu, että kyllästyminen on merkki laiskuudesta tai motivaation puutteesta, mutta minusta kyllästyminen on yksi tapa, jolla sielumme osoittaa meille, että on aika laajentaa ja venyttää tietoisuuttamme ja antaa uusien asioiden tulla mahdolliseksi elämässämme. Sen tekemiseksi meidän täytyy tuoda sisään energiaa, joka voimaannuttaa uutta todellisuutta, ja rikkoa omat sääntömme siitä, kuka olemme, kuka voimme olla, mihin kykenemme ja minkä kanssa voimme olla harmoniassa.

Kun olemme kyllästynyt, meidän täytyy vastustaa houkutusta "tehdä jotain" ja antaa kyllästymisemme valaista meille, mikä ei ole enää tyydyttävää tai täyttymyksellistä. Kun olemme kyllästynyt, luulemme, että meissä on jokin pielessä, koska ajattelemme, että kiireiset ja tehokkaat ihmiset eivät ole koskaan kyllästyneitä siihen, mitä tekevät.

Mutta me kaikki kyllästymme elämämme olosuhteisiin jossain kohtaa ja sitten yritämme vakuuttaa itsellemme, että meidän pitäisi olla tyytyväinen siihen, mitä edessämme on, ja yrittää saada kaikki irti siitä, riippumatta oikeista tunteistamme sitä kohtaan.

Suhde joka ei toimi, on loppujen lopuksi parempi tilanne, kuin ei suhdetta ollenkaan.

Työpaikka johon meille on kauhistus mennä joka päivä, on parempi kuin työttömyys.

Rutiininomainen elämä joka meillä on, täyttää jonkin tarkoituksen, vaikka nousisimme ylös joka päivä ihmetellen, eikö elämässä ja elämisissä ole mitään muuta.

Meidät on opetettu olemaan kiitollinen siitä, mitä meillä on, ja jonkin muun haluaminen antaa ymmärtää, että olemme kiittämätön. Tämä ei ole ainoastaan pötyä, vaan se on myös epärealistista.

Voitko ajatella mitään, mikä tekisi sinut jatkuvasti onnelliseksi loppuelämäsi ajan ja mitä et haluasi koskaan muuttaa?

Jonkin muun tai erilaisen haluaminen ei tee sinusta lainkaan kiittämätöntä. Se merkitsee vain, että olet kasvanut yli nykytodellisuudestasi ja sen olosuhteista. Ei ole merkki epäkiitollisuudesta, itsekkyydestä, epäpätevyydestä tai arvostuksen puutteesta tarkastella elämäämme ja päättää, että emme ole tyytyväinen siihen, että se ei tuo meille tyydytystä tai täyttymystä tai se on tylsä.

Seuraava askeleemme on tärkeä.

Päätämmekö, että olisimme voineet tehdä paremmin, että kaikki mitä olemme tehneet tähän mennessä, on väärin, meillä ei ole, mitä vaaditaan muutosten tekemiseen, tai meitä on ohjattu tai johdettu väärin tavoittelemaan tyydyttävää polkua, joka ei ollut tyydyttävä?

Vai tunnistammeko tylsyyden merkiksi, että olemme tulleet energiatien päähän tuolla polulla ja on aika muuttaa elämämme suuntaa, merkitystä ja tarkoitusta?

Muista, että energia antaa voimaa nykypolullemme ja uuden polun voimaannuttamiseksi tyydyttävällä tavalla meidän täytyy käyttää uutta energiaa. Muuten yritämme saada aikaan muutoksen muuttamatta mitään. Ja sen tunnistaminen, milloin olemme kyllästynyt, on ensimmäinen askel tuolla matkalla, koska tämä tunnustaa myös, että olemme valmis avautumaan uusille mahdollisuuksille.

Meidän ei tarvitse tietää, miksi olemme kyllästynyt, vaan riittää, kun tunnustaa, ettemme ole onnellinen, ja se on seuraava askeleemme. Kun yritämme teeskennellä olevamme onnellinen, silloin kun emme oikeasti ole, yritämme vakuuttaa itsellemme olevamme tyytyväinen, vaikkei se ole totta.

Siis kerromme itsellemme pieniä valkoisia valheita ja sivuutamme sen totuuden, mikä on suoraan edessämme: emme pidä omasta elämästämme. Ja on hyvä asia kyetä tekemään se, koska sitten kun oivallamme, ettemme ole onnellinen, voimme ottaa askelia siirtyäksemme uudelle, tyydyttävämmälle, iloiselle ja ilontäyteiselle polulle.

Tylsyyden tunnistaminen vaatii rehellisyyttä ja rohkeutta. Siis katso kunnolla elämääsi ja näe, mihin et ole tyytyväinen, ja tee luettelo. Sitten tuo luettelo edessäsi kysy itseltäsi, mitä haluat muuttaa. Varmista, että mietit, oletko halukas ja valmis muutokseen ja valmistautunut tekemään, mitä vaaditaan sen sallimiseen.

Älä keskity siihen, mitä luulet tapahtuvan muille ihmisille, kuka hyväksyy tai kuka ei, kuka haluaa sitä tai pitää siitä tai ymmärtääkö kukaan sinua elämässäsi, koska luultavasti ei ymmärrä, ja se on ok. Ja valmistaudu rikkomaan joitain sääntöjä, jotka sanelevat, miten elät elämääsi ja mihin kykenet, astumaan korkeaan värähtelyyn, tyydyttävämpään ja iloiseen elämään ja tuomaan sisään uutta energiaa tekemään noista muutoksista mahdollisia.

Tässä on viisi merkkiä, että olet kyllästynyt elämääsi ja on aika nostaa värähtelyäsi:

1. Kammoat joidenkin asioiden tai kenties kaiken tekemistä, koska se tuntuu liian paljolta työltä tai tiedät, ettet pidä lopputuloksesta.

2. Se mikä teki sinut onnelliseksi, ei tuo enää yhtä paljon iloa tai kenties ei lainkaan.

3. Sinun on vaikea pakottaa itsesi tekemään asioita, joita tunnet sinun pitävän tehdä, vaikka kerrot jatkuvasti itsellesi, että sinun pitäisi tehdä ne, koska ne ovat tärkeitä.

4. Huomaat, että jätät väliin tapaamisia, unohdat lupauksia, saavut myöhässä ja haluat lähteä varhain tai löydät tekosyitä välttää asioiden tekemistä.

5. Olet valmis lähtemään ja jättämään sen kaiken taakse, ja vaikka tiedät, ettet tee sitä, ajattelet sitä kuitenkin.

Kenties voit lisätä vielä muutaman lisäasian listallesi, ja se on ok. Tylsyys on vain merkki, että energia jota olet käyttänyt voimaannuttamaan elämääsi, ei toimi sinulla, koska olet valmis johonkin muuhun.

Siis tunnusta tylsyytesi kiitollisena, aseta uusia tavoitteita, luo uusi tarkoitus elämällesi, ravista pölyt muutamasta unelmasta ja luo uusi elämänvärähtely sallimaan ne muutokset, joita tarvitset ja haluat tapahtuvan. Saadaksesi uuden elämän, sinun täytyy luoda uusi värähtely – värähtelytaajuus joka tukee niitä muutoksia, joita haluat tehdä.

Et voi voimaannuttaa muutosta sillä energialla, jota olet käyttänyt luomaan nykyisen elämäsi, ja tylsyytesi on merkki, että olet valmis tutkimaan uusia väyliä elämänpolullesi, elämään tarkoituksella uudessa tarkoituksessa ja laajentumaan uusin potentiaaleihin ja mahdollisuuksiin. Minun täytyy kyllästyessäni tehdä jotain luovaa, ja rakastan maalata.

Mitä voit tehdä tänään värähtelysi nostamiseksi? Mikä on pienin muutos, jonka voit tehdä nyt? Se ei vaadi paljon, joten älä yritä tehdä suuria muutoksia ja kaikkia kerralla – tee vain yksi pieni muutos ja katso, pidätkö tuloksesta. Jos et, muuta jotain muuta. Oletko valmis syvälliseen, laajentavaan ja iloiseen transformaatioon? Käy nettisivuillani katsomassa tulevia ohjelmia ja ratkaisuja tästä linkistä. Opit syvällisiä ja tehokkaita strategioita elää laajemmasta 360 asteen perspektiivistä, päästää irti siitä, mikä ei palvele sinua, pumpata uutta energiaa elämääsi ja elää korkeista värähtelyistäsi käsin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.