LISÄTÄÄN, EI VÄHENNETÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
26.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

Vaikka olette melko tottuneita käyttämään ainutlaatuisia vaatteita tai tekemään tiettyjä toteamuksia, uusi ainutlaatuisuutenne tuntuu epätavalliselta, koska se on peräisin sisäisestä tarpeesta, jokin yhteiskunnallisen julkilausuman sijasta.

Teillä on ollut mukavinta ryhmissä, joilla on samanlaiset ajatukset kuin teillä, mutta pian ette välttämättä liity enää mihinkään ryhmään. Sen sijaan olette oma itsenne ajattelussa ja toiminnassa. Usein vastakkaista sille, mitä olette alkaneet odottaa itseltänne tai toisilta.

Tuleeko teistä epäsosiaalinen? Luultavasti vähän, kun karistatte toisten ajatukset ja ohjeet.

Kenties tuo viime ajatus on epämukava, sillä Maa-elämienne ajan olette luultavasti olleet osa jotain ryhmää, vaikkette olisi olleet fyysisesti lähellä toisianne. Maan varhaispäivinä ihmiset alkoivat elää yhteisöissä selviytyäkseen. Sen hyödyllisyyden vuoksi ihmiset tottuivat sääntöihin. Se tuntui tasapuoliselta kaupalta. Olitte muiden joukossa, jotka auttoivat ruuan saannissa ja suojelivat teitä sekä antoivat sosiaalista ajanvietettä. Vastineeksi noudatitte kyseisen ajan yhteiskuntajärjestystä.

Maa-elämien välissä uskaltauduitte alueille, joita halusitte tutkia ilman sääntöjä tai määräyksiä. Ette voineet häiritä ettekä vahingoittaa muita, joten ei ollut tarvetta mihinkään muodolliseen yhteiskuntajärjestykseen.

Olette palaamassa tuohon vapauteen, joka on teille tutuinta. Vain ollessanne Maassa teillä on ollut sääntöjä, jotka on suunnitellut vahvin tai suurin ryhmittymä keskuudessanne.

Vaikka olette palaamassa vapauteenne, se on ensin hämmentävää. Ihmettelette, miksi tunnette tarvetta tehdä tätä tai tuota, kun kaikki mitä olette oppineet Maassa ollessanne, kertoo teille, että sen tekeminen on haitallista yhteiskunnallisesti.

Ajatus joka on pelottava useimmille, jos ei kaikille. Ei siksi, että vapaus on kamalaa, vaan koska se on hyvin vieras ajatus kenelle tahansa Maan asukkaalle.

Olette tulleet kohtaan, jossa ei seurata enää ryhmäajattelua. Koskaan aiemmin ette ole Maassa ollessanne odottaneet lähtevänne omille teillenne ajattelussa tai toiminnassa. Sillä olette jäsen useissa Maa-ryhmittymissä, mikä on ollut tähän mennessä teille tunnepuolella elinehto.

Vaikka covid-19-aika on auttanut teitä etääntymään monista noista ryhmistä, kuvittelette palaavanne samanlaisiin ryhmiin, kun vapaus sen tekemiseen palaa.

Mutta kun tämä covid-aika on ohi, ette ole enää kiinnostuneet useimmista alueista, jotka tunsitte mukavaksi tai turvalliseksi. Lähdette omille teillenne uusien ajatusten ja tekojen kera.

Ette tarvitse enää toisia projisoimaan tai suojelemaan "oikeuttanne", sillä teistä on tulossa muista riippumaton kokonaisuus. Asiaankuuluvammin ilmaistuna, palatte universaaliksi omavaraiseksi olennoksi.

Kenties mietitte, miten yksinäistä tuollainen seikkailunhaluinen elämä on. Ennustamme, että teistä tuntuu herkullisen varmalta ja iloiselta. Sillä monet peloistanne liittyvät siihen, miten tämä tai tuo toiminta vaikuttaa ryhmäajatteluunne.

Löydätte uusia vapauksia tutkia itseänne kiinnostavia asioita selittämättä, miksi haluatte tehdä niin. Tai olematta huolissanne siitä, että tekemällä sen rakkaanne hylkäävät teidät.

Universaali elämä on ajatusten, luomusten, taajuuksien, ulottuvuuksien ja kaiken muun kiinnostavan tutkimista. Sillä ainoa universaali roolinne on tutkia sellaista, mikä kiinnostaa teitä.

Aioneita tuo tutkiminen koski Maan ryhmäajattelua ja pelkoa. Sellainen on ohi eikä sitä korvata uudella ryhmätoiminnalla. Sen sijaan teidän on tarkoitus olla universumeissa, samalla kun olette Maassa.

Hyväksytte myös muiden ainutlaatuisuuden, sillä tiedätte, että he tutkivat, koska he haluavat, eivät koska heidän täytyy, mikä on ollut Maa-totuus aioneita.

Uusia luomuksia ja ideoita, jotka perustuvat yksilöllisiin tarpeisiin, ryhmäyhtenäisyyden sijasta.

Monet teistä ovat huolissaan, että sellainen ainutlaatuisuus repii maailmanne kappaleiksi. Sen sijaan, te ette ole enää yhteiskunnallisen "oikeuden" laatikossa. Olette vapaa liihottamaan kiinnostusalueelta toiselle.

Sosiaaliset ryhmittymät ovat tästedes väliaikaisia, mutta eivät lämmitä sydäntä vähemmän.

Tämä hahmotelma lähitulevaisuudestanne ei merkitse, että teidän täytyy elää eristyksissä. Laajennatte pelkästään horisonttianne. Muutaman ryhmittymän sijasta teistä tulee satojen tai tuhansien jäsen, kun teidän ja ryhmänne kiinnostukset muuttuvat.

Luotte uuden yhteiskuntajärjestyksen – sellaisen jossa on paljon enemmän joustavuutta ja tietoa. Sillä avain mihin tahansa universaaliin kokemukseen on tiedon jakaminen ja kokeminen.

Olette tutkineet pelon jo täysin. Nyt on aika tutkia iloa laajentumisen avulla.

Ette vähennä kokonaisuuttanne tai vuorovaikutustanne. Lisäätte niiden laatua ja kokemusta. Ero toukan ja perhosen välillä.

Kuvaamme tätä muutosta, koska teitä saattaa pelottaa vähän uudet universaalit kiinnostuksenne – kun aloitatte uuden elämänne uudessa maailmassa. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.